CATEGORIES

My kind of safari

26.6.2012

Edellisessä postauksessa nähty safariasu oli niin minun mieleeni, että jos suinkin vain voisin, pukisin päälleni vastaavan kokonaisuuden oitis! Noh, ehkä vielä loppukesästä saatan vastaavaan asuun mahtuakin… Hyvä pitää toivoa yllä! :D

Teille, jotka ette näytä siltä kuin olisitte rantapallon nielaisseet, keräsin asukokonaisuuden kyseisen kuvan inspiroimana. Tulen vielä tekemään pihistä/panosta – postauksen nettiliikkeiden tarjonnasta niille, jotka vastaavaa safarihenkisyyttä vaatekaappiinsa kaipaavat.


blouse: nelly.com, skirt: Zara, watch: Michael Kors, bracelets: asos, shoes: Jimmy Choo @ Mytheresa.com, clutch YSL, sunglasses: RayBan @ Fashionstore

One of the outfit pics seen in my previous safari collage inspired me to the point that I wanted to look for similar pieces. This is what I would definitely wear if I didn’t look like I just swallowed a beach ball… Maybe later this summer! :)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sasha

  Tosi raikas asu ja kengät on ihan mahtavat! Itellä taas se ongelma, etten jaksa joka päivä panostaa pukeutumiseen yhtä paljon kuin toisina päivinä, vaikken rantapalloa olekaan nielaissut :) Onneks tästä sun blogista saa aina hirmusesti inspiraatiota.

 • Oi, tietyt vihreät eivät kyllästytä koskaan! Ja safarihenkisyys on aina raikas, rento valinta. Niin, ja olet tosi kaunis (myös) nyt odottaessasi, hyvää vointia loppumetreille!!

 • Ihana asu :). Näitten raksa-asujen tilalle olisikin ihanaa laittaa tuollainen asu päälle :).

 • Jaana

  Tosi ihana asu. Oliivinvihreä on aina ollut yks kun suosikkivärejä pukeutumisessa!

  Kuules tulet vielä yllättymään, miten nopeasti tulet mahtumaan taas normaaleihin vaatteisiisi ja pääset jopa huolehtimaan siitä, ettet vauva-arjessa lähde liikaa laihtumaan. Naisen kroppa on uskomaton palautumaan raskausajasta etekin kun sinullakin on niin kauniisti pyöreys vain massun kohdalla :) Trust me! Se on n.1-2 kk synnytyksestä ja voit valita mitä vain vaatteita kaapistasi :)

 • :D :D Ei olla nielaistu rantapalloa,asu on ihana!!

 • Jii

  Haha, ei oo todellista, taas sama suosikki! :D Jään siis innolla odottamaan pihistä/panosta-postausta!!