CATEGORIES

Footway arvonnan voittaja!

22.7.2012

Viime viikolla julkaisin postauksen Footway kenkäkaupasta, joka tarjosi 200e lahjakortin teille arvottavaksi. Lähes 1500 teistä otti osaa tähän kenkäfriikin unelma-arvontaan. Kiitos kaikille osanottajille, sekä Footwaylle loistavasta palkinnosta.

Nyt on siis tullut aika julkistaa voittaja!
Tällä kertaa onni suosi lukijaa nimeltä Ka, joka kirjoitti näin:

Osallistun arvontaan!:)

Onpa kiva että teit postauksen tästä kenkäkaupasta, en nimittäin ole koskaan ennen nimeen törmännyt! Kaikki Nelly blogiyhteistyöt alkaa tulla korvista, mutta tällaiset harvinaisemmat yhteistyökirjoitukset on oikein kivoja ja lukijoillekin oikein hyödyllisiä :)

Onneksi olkoon Ka! Laitan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mailia vielä tänään!

Kotiuttamani Uggin Lucianna Santorini kengät olivat kommenteista päätellen hyvin pidetyt. Nyt selaillessani Footwayn puolentoistatuhannen kenkäparin valikoimaa löysin tätä sandaalia enää koossa 40. Kai nopeimmat ovat syöneet hitaat ja kengät ovat löytäneet tiensä onnellisille omistajille. Eilen käytin näitä kenkiä ensimmäistä kertaa. Miten kiva olikaan käyttää korkokenkiä hyvin pitkästä aikaa! :) Enkä voi olla toteamatta, miten mukavat nuo kengät ovatkaan jalassa! Miksi ihmeessä en ole ennen kiilakorkojen mukavuutta tajunnut?! Kuvia tulossa pian päivän asun muodossa.

Jos teistä joku on ehtinyt Footwaylta jo kenkäparin tilata, laittakaa ihmeessä kokemuksianne kommenttiboksin puolelle. Hyvää sunnuntaita!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Diva

    Aaah, käänsit veistä haavassa kun mainitsit nuo Lucianna Santorini Ikat -sandaalit… Mä olen yksi niistä, joka sun innoittamana painelin Footwayn sivuille ja halusin klikata nuo omakseni. Juuri kun painoin, tuli teksti että joku muu ehti ostaa viimesen parin omaa kokoani, nyyh! Nyt olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa niitä, eikä missään omaa kokoani. Noh, en luovuta vielä. Toivon, että Footwaylle saavat lisää kokoja. Onko noiden koko muuten ihan “normi” kokoa, eli käytätkö samaa kokoa kuin muissakin merkeissä?

  • cicii

    Onko nuo kengät ns. normaali-mitoitusta vai pienempää/suurempaa kokoa?