CATEGORIES

Tuliaisia

4.8.2012

Ihana äitini ja siskoni ovat molemmat miettineet minua lyhyillä reissuillaan ja matkan päältä löysivät molemmat jotain, mitä olen kissojen ja koirien kanssa etsinyt.

Äitini kävi Kiinassa ja löysi sieltä paikallisesta Zarasta nuo kovin kuolaamani crochet-shortsit alessa! Kiitos mamma! <3 Pitsisortsitutka päällä hän oli bongannut toisetkin kauniit yksilöt jostain paikallisesta putiikista ja ostanut nekin minulle, sillä hänen mielestään kangas oli kauniimpaa. Oih – mammani on ihana. Nyt tällä sottapytyllä on kahdet upeudet mistä valita näinä kauniina aurinkoisina kesäpäivinä mitä on vielä jäljellä!

Myös siskoni oli hiljattain Espanjassa lomailemassa ja hänkin oli tehnyt sieltä löydön, joka toi minut mieleen. Häneltä sain tuliaisiksi neonkeltaisen statement-kaulakorun Zarasta! Postaamani yksilöt H&M:stä kun ovat kaikkialta näemmä loppuneet, mutta tämä upea yksilö on hyvin samankaltainen. Ihana! Kiitos rakas sisko! <3

Hän toi minulle tuliaiseni eilen ja iloisena sitä jo kaulaani kokeilin. Nyt kuitenkin kuvatessani korun, että siitä oli yksi neonkeltainen kivi tippunut! Enkä vielä ole kertaakaan sitä päässyt käyttämään. Muistaakseni vielä Zaralla ei ole kansainvälistä palautusoikeutta? Tietääkö kukaan miten heillä toimitaan tällaisessa tilanteessa kun palautus Barcelonaan ei ihan onnistu? Vaihtaisivatkohan he uuteen kun on jäljellä korun kuitit ja kaikki?

Pitsisortsit olivat eilen ensimmäistä kertaa käytössä kuolaamani kokonaisuuden kanssa… Siitä tulossa pian pian kuvia!

My family is amazing. I’ve been searching for those perfect crochet shorts and that bright neon statment necklace from everywhere in Helsinki, but with no luck. Recently my mom did a short trip to China and guess what… She managed to get me those pretty Zara shorts that I’ve been drooling over! Thanks mom – you’re the best!

But that is not all. My sister also vacationed in Spain few days ago and me in mind, found this gorgeous neon yellow statment necklace, that bears much resemblance to the H&M one that I wrote about.
The only shame was, that just today as I photographed these items, I realized that one stone was missing from my brand new necklace! And I have not got to wear it even once! I believe Zara doesn’t even accept international returns nor changes?

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sugar

  Itse olen h&m:llä töissä ja meillä on ihan samantapainen koru myynnissä :) (ei maksa paljoa) voithan ostaa kyseisen korun ja ottaa siitä vaikka sen puuttuvan kiven siihen zaran koruun jos h&m:n koru ei miellytä niin paljon kuin mikä sinulla jo on :)

 • nita

  itse sain ainakin vaihdettua tukholman zarasta ostamani nahkatakin suomessa uuteen, kun kotona huomasinkin vetskarin olevan rikki.. Ovat joustavia tilanteen mukaan!

 • Marja

  Itse palautin Jumbon Zaraan Espanjasta ostetun rikkinäisen villatakin maaliskuussa 2012 (ei kuittia, malli kesämallistosta 2011) ja palauttivan minulle 25 e, villatakki taisi maksaa 30e, mutta kiva että sain ainakin suurimman osan hinnasta takaisin. Kannattaa käydä näyttämässä.

 • Lora

  Asioin eilen Jumbon H&m liikkeessä ja silmiini osui tuollainen neonkeltaisen värinen kaulakoru jossa oli pisaranmuotoisia timantteja. Eli hyvin samanlainen versio kuin mitä aiemmin kesällä myyty Trendin kaulakoru.

  Mietinkin eilen, että tulen laittamaan viestiä “löydöstä” mutta kiva huomata, että saitkin käsiisi samantyylisen version, ihana sisko sinulla :)

 • Oi tein itsekin juuri postauksen tuliaisista. :) Tuliaiset on aina niin ihania! Niitä on ihana ostaa ja ihana antaa toisille! :)

 • Susahölm

  Jotenkin hölmöä jos Zarassa ei saa reklamoida ulkomailta ostettua tuotetta.. Varsinkin jos on kuitti ja kaikkea.

  Ainakin H&M:mään oon joskus ihan vaan palauttanut aasiasta ostamani tuotteen, niin outoa ettei Zaraan sitte saa :/

  Mutta niinkuin joku tossa jo aiemmin kommentoikin, ei se yhen kiven puuttuminen näy tai haittaa (tosin taidat olla myös aika pikkutarkka ihminen joten ymmärrän hyvin jos se pistää silmään, itselläni ainakin pistää tommoset pikku jutut vähän liikaakiin :D )

 • Henna

  Entäpä jos irrotat jostain niskan kohdaltaq yhden kiven ja paikkaat sillä edestä puuttuvan. jos kivi on pienemppi, sitä kokoeroa ei kyllä huomaa.

 • Satu

  Minä siirtäisin niskasta yhden kiven tuohon pudonneen paikalla. Niskassa tuskin kukaan huomaa (etkä itsekään siä kohta muista) puuttuvaa kiveä.

  • Henna

   kappas ollaan samaa vinkattu. :)

 • myyjä

  Itse olen töissä Zarassa ja näin valitettavasti on ettei muista maista ostettuja pysty reklamoimaan Suomessa. :(

 • SiruKa

  Kauniita shortseja molemmat. Tosta korusta: kuinka pitkälle niskaan tuo kivirivi jatkuu? Voisiko niskasta ottaa kiven tuohon aukkoon ja poistaa takse tulleen tyhjän pohjan? Harmittavaa jos noin kaunis koru jää käyttämättä.

 • Elisabete

  Oii, toivottavasti pian nähdään pitsiset unelmat päivänasuissa! Itse en ole löytänyt vieläkään yksilöitä jotka olisivat heti sulattanut sydämen. Mutta hyvää jaksaa odottaa… ;)

 • pelhamwife

  Mulla meni paita rikki jonka ostin espanjasta ja vein vaan liikkeeseen suomessa ja reklamoin. Voithan sanoa ettei kuittia ole ja noita koruja on ainakin jumbossa.

  • Inkeli

   Minusta tuollaine valehtelu ei kannata, kuten valehtelu ei kannata missään vaiheessa.

   Voit kysellä Zaroista tai jos joku tuttusi on Espanjassa siellä päin missä siskosi oli (maa on vaan niin iso) menossa pian niin ainahan voi antaa mukaan.

   • pelhamwife

    Niin siis en valehdellut vaan ilmoitin että paita on espanjasta ja heillä kun löytyi sama paita niin ottivat rikkinäisen ja hyvitti uuden. Ilmoitin että rikkinäinen tuote on eriasia kun vaihto ja palautusoikeus. Myös laukkuni on hajonnut jonka ostin espanjasta ja vein helsingissä della margaan ja hyvin toimi reklamointi sitä kautta :)

 • Riikka

  Heippa Mrs.V! Minulla kävi vähän samanlainen juttu, kun Tallinan Zarasta ostamani housut menettivät ensimmäisessä pesussa värinsä. Soitin Aleksanterinkadun Zaraan ja kysyin mikä toimintatapa tällaisissa tilanteissa on. He pahoittelivat etteivät voi tehdä mitään kun housut eivät ole Suomesta ostetut. Näinpä jäin siis läikikkäine housuineni ilman vastaavaa tuotetta tai korvausta. Mielestäni selvä heikkous Zaran konseptissa! Mutta kauniit shortsit olet saanut tuliaisiksi :) Myös koru on todella nätti, sääli jos se jää nyt käyttämättä. Mukavaa viikonlopun jatkoa teidän perheelle!

 • annaa

  Kivaa kun läheiset muistaa :) ei tuo hävinnyt kivi näy pahasti, ehkä pieni epätäydellisyys on parempi:)