CATEGORIES

Your statement?

6.9.2012

Pidän kovasti statement-koruista.
Niiden avulla on äärimmäisen helppoa ja nopeaa saada tavalliseenkin asuun “sitä jotain” lisää. Oma kokoelmani karttui jokin aika sitten kahdella kappaleella kun äitini toi minulle jälleen mieluisia tuliaisia Kiinasta. Ennen niiden esittelyä tässä muutama upea yksilö, joihin olen harakkapäissäni törmännyt kaupungilla ja nettivalikoiman viidakossa.

Viimeisimmän koruostokseni tein Lindexiltä.

Zarassa oli laaja valikoima hyvin näyttäviä kaulakoruja, jotka muutamat toivat mieleen Lanvin f/w’12 kokoelmassa nähdyt massiiviset koru-upeudet.

1. JEWEL NECKLACE 39,95e
2. BROOCH CLASP CHAIN NECKLACE 39,95e
3. WOMAN’S NECKLACE WITH GREEN GLASS BEADS 39,95e
4. CRYSTAL BEES NECKLACE WITH GEMSTONES 22,95
5. PENDANT NECKLACE WITH SMOKY GEMSTONES AND NEON RIBBON 29,95e

Nelly.comilla oli joitain silmääni miellyttäviä kappaleita. Pidin kovasti tuosta numero kuutosesta. Se tuo mieleeni WeStyle.fi:stä samaaani kaulakorun, jota käytin Lontoon muotiviikoilla yhdistäen sen toisen statement-korun kanssa. Muistatteko tämän asun?

6.NLY ORCHID / GLASS FLOWER NECKLACE 34,95e
7.NLY ORCHID / WHITE CLOVER NECKLACE 35,95e

Ja jos halajat näihin puhutteleviin ja monipuolisiin koruihin hieman panostaa, on mytheresa.comin sivuilla vaikka mitä upeuksia. Valikoimasta löytyy mm. se Lara Bohnikin Lunar Eclipse kaunokainen, josta vinkkasin edellisessä postauksessa.

Itse kuulun niihin, jotka eivät kykene sekoittamaan keskenään hopeaa ja kultaa. Mistä moinen saattaa johtua? Nyt vielä koruja selaillessa kullan ja hopean sekoitus tuntuu olevan pienoinen trendi. Jos et ole tässä asiassa yhtä kaavoihin kangistunut kuin minä, alla pieni metalliensekoitus vinkki pihistä ja panosta versiona.

Siinä pieni korupläjäys täältä kiireen keskeltä. Aika on ollut melkoisen kortilla, sillä mieheni on reilun viikon poissa työasioilla. Melkoista säätöä siis ollut täällä kantakaupungissa yksin kahden rotikan ja 7 viikkoisen kanssa :D Kun tästä joku päivä pääsen yhden lasin kuohuvaa ottamaan, niin kilistän kyllä niin yksinhuoltajien kunniaksi! I don’t know how you do it! Puhumattakaan siitä kun lapsia on enemmänkin! Minä saan taas kiittää perhettä ja ystäviä, jotka täällä ovat ravanneet apuna ja tarjonneet auttavia käsiä <3

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Aivan ihana tuo Nellyn vaalea kukkakoru! Sopisi mukavasti meikäläisenkin korurasiaan ;)

 • ~love~

  Kiitos maljan kohottamisesta sekä kilistelyistä :)

  • Mrs.V

   Niinkuin Alla tuossa aiemmin totesi, te yksinhuoltajat olette todella niitä arjen sankareita!

 • ~love~

  Kiitos maljan nostamisesta :)))

 • pinja

  Nuo Nellyn statement-korut, varsinkin oikealla oleva 7., ovat minun mieleeni. :)

  Vielä en ole itselleni tuollaisia hankkinut, mutta ehkä seuraavalla kerralla voisi viipyä asusteosastolla vähän pidempään. :)

 • Oon kanssa niin koukussa statement-koruihin. Oon tän kesän ja alkavan syksyn aikana ostanu jo ihan liikaa niitä omaan kaappiini! Mutta kun ne vaan on niin helppoja ja hienoja :) Omia lemppareita tosta oli ehkä YSL:n ja sit myös Marc by Marc Jacobsin. Ottaisin kyllä ihan heti omaan kaappiin jos vain rahaa niihin olisi :)

 • Edullinen yksinkertainen ketjukoru löytyy Lindexiltä, katselin sitä eilen, mutta kauppaan jäi. Tiedoksi niille, jotka sellaiseen ihastuvat :) http://www.lindex.com/fi/naiset/asusteet/kaulakorut/6861267/Kaulakoru/?styleId=32588895

 • Oi miten kauniita statement-koruja!:)
  Ostin juuri tuon samaisen Lindexin korun, se on ihan mielettömän kaunis yksinkertaisissa asuissa!
  Tuo Nelly.comin vasemmanpuoleinen (6.) koru on myös aivan ihastuttava!

 • aila

  upeita ovat :) aikansa kun noita katselee, alkaa jo lämmetä :) värien suhteen varovaisena erityisesti nuo hopean ja lasin sävyt miellyttävät, voisin kyllä myös tuota zaran vihreää harkita tehosteeksi yksiväriseen asuun :) kullan ja hopean liitto ei itseänikään miellytä, näyttää jotenkin no…ei hyvältä. Tsemppiä sinulle sinne, minäkin haluan kohottaa maljan yksinhuoltajille, he ovat niitä arjen sankareita .

 • -S-

  Statement-kaulakorut on kyllä niin tän(-kin) syksyn juttu! Haluaisin vaan hamstrata niitä koko ajan lisää :)

  Tää Valkoisen Elefantin koru on tän hetken lemppari. Sopii hyvin syksyyn, burgundin kanssa ja kun siinä on sinistä, niin se tuntuu olevan niin just se oikea väri!
  xx

  http://25dresses.blogspot.fi/2012/02/detail-of-day.html

  -S-