CATEGORIES

Kop kop – It’s Bik Bok!

11.9.2012

Moni varmasti ilahtuu saadessaan kuulla, että huippusuosittu muotiketju Bik Bok saapuu Suomeen marraskuussa! Pian ei enää tarvitse seilata lahden toiselle puolelle heidän trendikkäitä vaatteita ihailemaan.

Ensimmäinen liike avataan 1.11 Kuopion Matkus-kauppakeskukseen ja myöhemmin saman kuun aikana kolme muuta pistettä avautuvat Jumboon, Itikseen sekä Kampin kauppakeskukseen pääkaupunkiseudulla.

Jos et Bik Bokista ole ennen kuullut, niin merkki on suunnattu muotitietoisille nuorille naisille, jotka ovat kiinnostuneet trendien uusimmista tuulista. Valikoimista löytyy lisäksi aina monikäyttöisiä perusvaatteita sekä laajavalikoima asusteita, kuten koruja ja kenkiä.

Muutama Strictly Style fb-sivun kaveri kommentoi tästä uutisesta harmistuneena, että nyt BikBokin erikoisuus katoaa kun merkkiä rupeaa näkymään kaikilla. Tähän ajatukseen lukijani Sanna vastasi loistavalla argumentilla:

Persoonallisuus pukeutumisessa ei oo sitä että sulla on vaatteita, joita muilla ei oo, vaan sitä miten sä yhdistät sen vaatteen, vaikka sadalla muulla ois sama. Hieno juttu et saadaan tännekin lisää liikkeitä :)

Kyllä! En voisi olla enempi samaa mieltä kanssasi!

Kun olen Tukholmassa heidän liikkeessään asioinut, joka kerta olen pistänyt merkille, kuinka nopeita he ovat olleet tuomaan hetken trendejä hyllyilleen. Varmasti minäkin tulen löytämään heiltä vaatekappaleen jos toisenkin tulevaisuudessa… ;) Mahtava lisä siis tänne Suomen markkinoille! Itse odottelen vielä Topshoppia ja River Islandia…

Oletko sinä BikBok -fani?

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elisa

  oi, en oo koskaan päässyt käymään bik bokissa, mahtavaa et se on pian täällä!!:)

 • Essi

  Jes! Tätä on odotettu! :)

  http://www.essi-blog.blogspot.fi/

 • kpo

  Jei, kerrankin jotain tulee ensimmäisenä tännekin päin!:) Kävin katsomassa Bik Bokin sivuja ja näyttää kyllä hyvältä, marraskuuta ootellessa;)

 • Johanna

  Ihana Mrs V.,
  Tarvitsen apuasi! Soitin Bellazille varatakseni ripsi- ja geelilakkausajan ja sain kauhukseni kuulla ettei luottohenkilöni (ja sinun myös..) Maria ole heillä enää. Viime kerrasta on vain pari viikkoa eikä hän maininnut lähtevänsä mihinkään. Harmittelimme asiaa ystäväni kanssa, mutta sitten tuli mieleen kysyä apua lempibloggaajaltamme – Satutko Sinä tietämään mihin hän on lähtenyt tai voitko kontakteillasi saada selville onko hän mahdollisesti vaihtanut hoitolaa. Myös, mikä on kokemuksesi Bellazin muista hoitajista? Arvostan suuresti apuasi. Kiitos ihqsta blogista vielä! – Johanna

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä Mariia on muuttanut Ruotsiin :( Kyllä, tämä oli äärimmäisen surullista meille, vaikka onnellinen tapahtuma hänen elämässään. Minä jatkan kuitenkin ripsien tekemistä Natalialla ja Viktorialla. Natalia on kouluttanut Mariian ja Mariia ja Viktorian, joten olet hyvissä käsissä. Muista kuitenkin kertoa, miten Mariia on sinun ripsesi laittanut, sillä ripsiä voi tehdä monella tapaa (esim minä haluan lyhyempiä ripsiä molempiin nurkkiin ja pisimmät keskellä silmää – koska mun ulkosilmäkulman ripset menee sen verran alas ja on sen verran hennot, että pitkät ja paksut ripset siellä saa mun silmät näyttämään surullisilta…) :D

 • ko

  JEEEEEEEE!! Kiva uutinen p*sk**n päivään:D

 • Uuh, kaikki kaupat ovat kyllä tervetulleita suomeen joka on vielä lapsen kengissä muodin kanssa. Tosiaan Inditex (Zaran pää-yhtiö) voisi istuttaa kaikki liikkensä tänne, kysyntää varmasti riittäisi!

  http://boudoir-pini.blogspot.fi/

 • Vielä kivempaa olis, jos noita liikkeitä rantautuis vähä muuallekki, ku pääkaupunkiseudulle! Katkerana tässä odottelen Zaraa Tampereelle, tuntuu, että bloggaajien kaikki upeimmat vaatteet löytyy sieltä, ja ite oon päässy Zaraan vasta pari kertaa. :/ Molemmilla kerralla shoppailuseurana oli kaks miestä ja toisella kerralla vielä kiire laivaan, eli kauheesti en silloinkaa kyllä valikoimaan ehtinyt perehtyä. :D Musta tuntuu, että on pakko lähteä Helsinkiin ihan vaan Zaran takia :D

 • Tää oli kiva uutinen! Vähän vaihtelua valikoimiin, saa nähdä löytyykö jotain omaan tyyliinkin sopivaa tuolta! Neuleita ehkäpä? Näyttää kuvissa ainakin tosi ihanan muhkeilta :D

 • Nipsu

  Todellakin kiva piristysruiske tänne Kuopioon saada uusi a liikkeitä. Zaraa myös odotin Matkukseen, mutta eipä tule… ainakaan vielä! BikBok ei ole itselleni ennenstään tuttu, mutta Kalastajan Vaimoa lueskellessani siihen olen törmännyt. :) Ihana muuten oli tänään huomata sinun wardrobe cornerstones-jutut! Meidän pikkulikka syntyi niihin aikoihin, niin en ehtinyt päivittäin blogeja lukemaan, niistä sai kyllä hyvin ideoita, kun on tuo vaatekaapin päivitys menossa. :) Kiitos siis!

 • Tuo musta pitsinen “kauluspaita” on aivan ihana, hyvä juttu että saadaan maailmalta tuota muotia tännekin ;)

 • nnatsku

  Moips, tosta Riveri :stä puhen olleen on ollut monia vuosia jo tallinnassa ja siel on paljon käynyt shoppailemassa upeita vaatteita =)

 • Petra

  Uskomatonta että Kuopiossa avataan liikkeitä ensimmäisten joukossa Suomessa!!

  • …ja tähän vielä pakko kommentoida, että uskomattominta minun mielestäni on, että kannattavuuslaskelmia tehnyt insinööri oikeasti kuvittelee Kuopiosta ympäryskuntineen löytyvän potentiaalista ostovoimaa kolossaaliseen ostoskeskukseen. :D

   Terveisin katkerahko nimimerkki “Matkus-järvessä kaikki kesänsä lapsena lillunut ja mummolansa maiseman ja ätmöksen pilaamisestäaiäksi tuohtunut”

 • Myju

  Topshopista tuli mieleen, että näin tänään Kampin hollilla jonkun Helsinki jutun/liikkeen, jossa luki Topshop ja Topman… Jäi vähän monttu auki kun aloin miettimään että hetkonen ekskusemua ?! Harmi että olin sillon semmosessa vauhdissa etten kerennyt sisään poikkeamaan! Onko Mrs.V:llä tietoa, mistä liikkeessä on kyse? :) Onko siellä vaan jotain valikoituja vaatteita Topshopin valikoimasta vai ..

  • Torsti

   Helsinki 10 myy Topshop-rojua. Siinä Eerikinkadulla!

   • Anonymous

    Aijaa hyvä, tuli tässä selväksi! :) Dankee!

 • kristiina

  Täällä ei meinata tuolilla pysyä, jes mahtavaa! :))

 • annas_

  Jos vaikka tänne Turkuun päin tulisi kans noita vaatekauppoja vähän enemmälti jossain vaiheessa. Sitä odotellessa :) Onneks stadi on kohtuullisen lähellä sentäs! Tosiaan kiva olisi saada Suomeen rantautumaan vielä Riveri ja Topshop :)

 • snni

  Ihanaa kiitos tästä postauksesta ja infosta, pienoisen kiljahduksen päästin kun selailin iPodia kaupungilla. I-HA-NAA <3

 • Bik Bok ei oo mulle ennestään tuttu, mutta nythän on loistava aika tutustua. :) Mä oon ihan mielissään aina kun tänne Pohjolaan saadaan uusia liikkeitä, alkaa jo hieman kyllästyyttämään ainaiset veromodat ja hooämmät. :)

 • Mahtavaa! Myös Massimo Duttia odotellessa…!

  • Mrs.V

   Jos voisin täälläkin tykätä kommenteista kuten facebookissa, antaisin tälle kommentille ison peukun ;)

 • Iidas

  Hei, kerrankin jotain iloa siitä, että asuu KUOPIOSSA :D

 • IHANAA saada jälleen uusi vaateketju suomeen!:) Pianhan avataan (vai onko peräti jo avattu?) NewYorker Hyvinkäälle. Pikkuhiljaa Suomenkin ostosvalikoimat alkavat pärjätä muille Euroopan maille ;)

 • Heidi

  Hei! Itselleni Bik bok on vielä tuntematon, mutta näin kuopiolaisena kiinnostaisi tietää minkälainen hintataso Bik bokilla on?

  • Mrs.V

   Jos muistan oikein niin samaa tasoa H&M:n kanssa! :) (viimeisin reissu Ruotsiin oli vuosi sitten lokakuussa:/)