CATEGORIES

Klassinen musta villakangastakki

25.9.2012

Lupasin kartoittaa teille trendikkäitä sekä klassisia takkeja syksyn tuiskuille. Vaatefilosofiani mukaan panostan klassikkoihin ja pihistän trendeistä. Koska yleisesti ottaen ulkotakit ovat melkoisen hintavia verrattuna muihin vaatekappaleisiin, panostan mielummin niihin aikaa kestäviin yksilöihin, jotka käyvät yhteen lähes kaiken kanssa. Tästä postauksesta voit käydä lunttaamassa lisää minun ajatuksiani vaatekaapin kulmakiviin kuuluvista takeista.

Mistä kannattaisi tämä keräily sitten ensimmäisenä aloittaa?
Omalle tyylille uskollisena, minä suosin takeissa ajattomia yksilöiä. Trenssi taitaa etelämmäksi kartalla mennessä olla se must-have-yksilö, mutta Suomen kylmissä viimoissa vähintään yhtä tarpeellinen on musta villakangastakki. Se kestää vuodesta toiseen ja sopii lähes kaiken kanssa, joten siihen kannattaa minun mielestäni panostaa.

Oma luottovillakangastakkini on hankittu Guccilta. Ihastuin palavasti sen yksityiskohtiin sekä ajattomaan leikkaukseen.

Stockmannin verkkokaupassa on hyvä valikoima kauniita klassikkotakkeja. Heidän tavarataloissaan on myös myynnissä Burberryn upeat yksilöt, jota suosin merkkinä takkien kohdalla yli muiden. Tähän alle keräsin verkkokaupan yksilöitä, jotka minun silmääni viehättivät.

Tuo minun beige Ted Bakerin villakangastakki on saatavilla myös mustana! Hyvät ulkotakit ovat yleensä sen verran hintavia, että tuo Vilan versio sopisi hyvin jopa pihistä-kategoriaan.

Teen varmasti vielä monia pihistä/panosta kollaaseja niin klassikko- kuin hetken trenditakeista seuraavien viikkojen aikana. Toivottavasti niiden seasta jokainen voi löytää omalle vaatefilosofialleen sopivat yksilöt syksyn viimoihin.

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Piude

  Kiitos Mrs V. vinkistä!! Hain oman Ted Baker takkini, mustana. Ei ollut rekissä montaa jäljellä…

 • Sofy

  Olisin tiedustellut mistä tuon Ted Bakerin takin löysit mustana? Olen etsinyt mustaa uutta talvitakkia ja tuo beigenä on todella kaunis, en vain tiennyt että sitä on mustana. Punaiseen olen törmännyt monissa nettikaupoissa. Vilpittömästi kiitollinen vastauksesta :)

  • Mrs.V

   Mustana löytyi ainakin joitakin päiviä sitten Stockmannin verkkokaupasta! :) Olen myös Asosilla nähnyt, mutta siellä oli hiukkasen kalliimpi ja Stockalla on vielä ilmaiser toimituskulut tän kuun! :)

 • K

  Tämä ei tähän postaukseen liity mitenkään, mutta pakko kuitenkin kommentoida. Näin nimesi tänään ensimmäistä kertaa facebookissa. Pakko sanoa, etten olisi kuvitellut nimesi olevan Hanna. Saattaa kuulostaa hassulta.. Haha. Aivan mahtava blogi!

 • Haidi

  Itse juuri ostin ensimmäisen kalliimman talvitakkini burberryltä. Olen jo kolmena vuotena peräkkäin ihaillut heidän takkejaan ja joka vuosi jättänyt sen henkariin kauppaan roikkumaan. Tänä vuonna päätin vanhan takkini hajottua, että nyt sitten paostetaan ja burberryltähän se takki taas löytyi
  Niin kaunis harmaan sävyinen aavistuksen kellomallinen unelma<3 suojasin takin myyjän ohjeiden mukaan (varmaan lähes uitin suoja-aineessa) :D nyt odotan että saan takin käyttöön ja toivon sen kestävän!

 • Madde

  Mikä laukku sulla on tossa kuvassa? On tosi kivannäkönen :)

 • ananas

  Pakko kommentoida, että sulla on kyllä mahtava blogi! :) tää on tosi monipuolinen ja otat kantaa asioihin, esittelet just esim. sun mielestä vaatekaapin perusteita, ja täältä löytää myös paljon ajankohtaista muotia, sekä inspiraatiota ja tykkään just niistä pihistä ja panosta -osioista. on myös kiva, että oot joskus keskittynyt johonkin aivan muuhun kuin muotiin :) esim. teidän koiriin/matkoihin/ruokiin ja mielipidejutuista tai -mietteistäkin on kiva välillä lukea. koska oon jotenkin nyt muotiblogeja luettuani huomannut, että aika moni rupeaa käymään tylsäksi:/ vaan niitä päivänasuja, nettikauppojen valikoimaa, haavelistaa, ostoslistaa yms… onneksi sulla on paljon mistä kirjoittaa ja kerrot millasia postauksia on tulossa, se saa yhä enemmän odottamaan tulevia juttuja ja siksi aina eksynkin tänne :) sellasta kysyisin, että mistä oot ostanut sun burberryn takit? suomessa niitä taitaa myydä vain stocka? :D en tiiä pitäiskö odottaa siihen asti, että pääsis ihan burberryn kauppaan, luulin että siellä on hyvä palvelu ja tietävät niistä.

 • annakatariina

  http://www.zalando.fi/ted-baker-matild-villakangastakki-beige-te421h006-704.html
  Zalandolla Ted Bakerin takki näyttäisi olevan parikymppiä halvempi ja kokojakin on vielä jonkun verran jäljellä. :)

 • I really love your TED BAKER coat!!! The camel shade is perfect!

  http://www.9lla.it
  fashion – trends – DIYs

 • Heinis

  Minä tilasin n. kk sitten juurikin tuon Vilan takin <3 On yhtä ihana ja ryhdikäs kuin kuvissa ja pidentää!!! :-)

  • Thirsty

   Hei miten luonnehtisit hihojen pituutta kyseisessä takissa? Olen pitkäraajainen, mutta solakka, joten koko S passaisi muuten, mutta yleensä hihat kinttaa puoliväliinkäsivartta. Näyttävät melko pikiltä, ovatko?

   • Heinis

    Voisin vielä illalla kotona sitä koettaa, mutta muistelisin että olivat pitkät :) eivät ainakaan missään nimessä lyhyttä mallia!

 • -hanna

  Olen samaa mieltä kanssasi, takkeihin (kuten myös laukkuihin ja kenkiin) kannattaa panostaa, koska nimenomaan niistä näkee, jos ne ovat “halpis yksilöitä”, koska menevät pian epäsiistin näköiseksi. Vaikka laadukas talvitakki on hintava, siihen kannattaa satsata, sillä se kestää vuosia. Itse suosin takeissa Burberryä, olen heidän trensseihin erittäin tyytyväinen ja ostin hetki sitten samalta merkiltä myös villakangastakin, joka odottelee käyttöönottoa. Yllätyksekseni huomasin, että villakangastakki oli samoissa hinnoissa kuin trenssit ja ostamani yksilö istui päälleni kuin hansikas :)

 • Jii

  Karkeasti aiemmista virheistäni oppineena ostin noin kuukausi sitten villakangastakin Your Facesta. Villaa takissa on huikeat 90%, tosin hintakin oli sen mukainen. Kun kerroin miehelleni ostoksesta tajusin itsekin, että kestäessään tuo on pitkän päälle edullisempi vaihtoehto kuin ostella niitä 40€-60€ takkeja joka vuosi. :)

 • Tuo sinun Ted Baker on niin rakkautta mutta harmilliseti ei mahdu omaan budjettiini tällä hetkellä. Tuo Vilan takki on hyvä bongaus, olenkin havitellut tuollaista korkeakauluksellista mutta kuitenkin ajatonta mallia. Taidankin lähteä katselemaan ihan livenä. Kiitokset vinkistä!