CATEGORIES

My biker!

17.11.2012

Vihdoin ja viimein löysin sen: Täydellisen mustan biker-nahkatakin.

Vuosia olen sitä jo vaatekaappiini kaivannut ja nyt on etsintä päättynyt. Löysin takin täältä Dubaista, Harvey Nicholsin tavaratalosta. Oletinkin, että täältä shoppailijan mekasta voisin kaipaamani löytää. Balenciagan lampaannahkaa oleva takki on kaikin puolin juuri sellainen, mitä olen halunnut. Olen todella iloinen, että olen malttanut mieleni ja luottanut siihen, että kyllä se täydellinen yksilö tulee vielä vastaan. Mielestäni musta biker-rotsi on ehdoton klassikko ja siksi tahdoin siihen panostaa, jotta se säilyisi luottokappaleena monet vuodet.

Tässä pientä previewta uudesta takistani, joka odottaa neitsytmatkaansa:

Dubai on shoppailijan mekka. Täältä löytyy oikeastaan mitä vain jos tiedät mitä etsit. Vaihtoehtoja on niin paljon, että minulla on täällä iskenyt pahemmanlaatuinen tavaran ähky. Tarjontaa on niin paljon, että siihen väsyy jo ennenkuin sitä on edes aloittanut löytöretkeään. Matkaltamme olen tämän takin lisäksi ostanut vain uimapuvun ja joitakin bodeja Baby Gapilta pojallemme. Täten suosittelen tänne tullessa, että pidät mielessä mitä etsit. Muuten sitä voi lähteä ihan lapasesta..

75 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Apua, en ole päässyt blogien ääreen ainakaan viikkoon, joten nyt tulee kommentteja useampaankin postaukseesi :D eli ensiksi, aivan ihana biker-takki! Tiedän mitä tarkoitat vuosien metsästyksellä, itse en ole vieläkään löytänyt itselleni sopivaa mallia, joka olisi myös hinnaltaan sellainen ettei tarvitsisi kauheasti Visaa vinguttaa. :) Huomaan myös, että helposti tulee kausia, jolloin laittaa kaiken rahansa kotiin ja kausia jolloin se menee vaatteisiin. Elektroniikka-kautta ei ole vielä tullut, vaikka se ehkä Suomessa olisikin hyväksyttävämpi tuhlauskatekoria, kuten moni kommenteissa sanoikin. ;) meillä mennään ilman telkkaria ja senkin summan voisin hyvin sijoittaa ihanaan nahkatakkiin!

 • Jay

  Hei Mrs V!
  Toisaalta minä ymmärrän tuon ihmisten marmatuksen uuden takkisi hinnasta. Se ehkä kauhistutti minuakin hieman, mutta so what. :) Suomalaisen “normituloisten” (joita tämänkin blogin lukijat useimmat varmaan ovat) kulttuuriin tuo summa takista vain ei sovi. Enkä väitä, että kaikki olisivat kateellisia, mutta uskon silti, että hyvin monet ovat. Huomaamattaan. Itse olen melko köyhästä perheestä ja koen muiden olleen parempiosaisia. Minä olen aina ollut helposti hyvinkin kateellinen kaikesta ja kaikille. En aina edes tiedä miksi!
  Nyt seurustelen ihanan, rakkaan, mutta myös rikkaan miehen kanssa. Totta on, että hän on ostellut minulle lahjoja ja vienyt matkoille. Olen kuitenkin joutunut kokemaan melkoisen shokin, kun lähes tuntemattomat ihmiset ovat olleet minulle todella ilkeitä vain kuullessaan kuka mieheni on eivätkä edes tiedä lahjoistani, matkoistani, elämästäni tai minusta yhtään mitään. Olen huomannut, että myös moni kaverini on alkanut käyttäytyä minua kohtaan oudosti, vaikka en mielestäni ole muuttunut ihmisenä yhtään. Nyt huomaan, että he ovat kateellisia! Nyt ymmärrän millaista minunkin käytökseni on ollut, noloa…
  Minä olen nyt hyvin onnellinen. Minut tekee surulliseksi vain se, ettei enää tee mieli jakaa muiden kanssa elämäni iloisia asioita, sillä liian usein saan vastauksesi vain hapanta naamaa ja muminaa. Upeaa, että sinä uskallat silti jakaa blogisi kautta tyyliä ja tuota elämäniloasi.

 • VOIKO OLLA TÄYDELLISEMPÄÄ NAHKATAKKIA? OLEN SANATON!! I WANT IT”!!!!!!!

 • Lilla

  Huh mitä elämää täällä kommenttiboksissa! Mielenkiinnolla luin jokaisen kommentin itsekin:) Hyviä pointteja, mutta aina myös niitä, jotka haukkuvat toisen mielipiteitä ja ajatuksia typeriksi ja vääriksi…huoh. Joku tuolla kirjoitti, ettei ole mitään järkeä ostaa kymmenen 10 euron lumppua, jotka kestävät hetken, kun voi sijoittaa yhteen laadukkaaseen. Tästä olen täysin samaa mieltä. Mutta itse olen nähnyt myös sellaista, kun nainen omistaa viidetkymmenet Louboutinin kengät, joista suurin osa makaa käyttämättömänä vaatehuoneiden hyllyillä laatikoissaan..siinä kieltämättä käy mielessä, että onkohan nuo kaikki ostettu tarpeeseen. Itse kun en hirveän monia avokkaita ole viitsinyt tähän Suomen loskaan hankkia, hih :D Mutta kukapa sitä on sanomaan, tarvitseeko niitä kenkiä ostaakaan aina tarpeeseen, voihan niillä jonkin elämässä olla toisenlainenkin tarkoitus :)
  Mutta romaanin lopuksi se tärkein: nahkatakki näyttää kyllä upealle! Vaikka ei oma juttuni olekaan:) Itse odottelen innolla taas asukuvapostauksia, kunhan flunssan kourista selviydyt :) Haleja!

 • Ellu

  Mrs v: tosi kiva jos ajattelet niin, ei sillä minullekaan ole väliä mistä ihminen tulee kaikki ei valitettavasti ole sitä mieltä. Niinkuin voi huomata. Ja tarkoitukseni ei ollut loukata millään kommenteilla.

 • Viivi

  Tuntuu, että ihmisiltä on mennyt suhteellisuudentaju. Todella laadukkaan takin löytää kyllä myös alle 1600 eurolla. Mun jo 7 vuotta palvellut nahkatakki maksoi 200 euroa. En halua tuomita sua, mutta toivon, että tajuat, miten iso raha 1600 euroa monelle on. Ja olen sitä mieltä, että yhteiskunnalliseen eriarvoisuuteen pitää voida puuttua ilman, että heti heitetään kateuskorttia kehiin, kun ei parempia argumentteja keksitä. Mun kohdallani ei ainakaan ole kyse kateudesta. Ihmettelen vaan, miten monella tosi korkeasti koulutetulla ei olisi varaa laittaa tuollaista summaa takkiin. Jotain pielessä?

  • Ellu

   Tätä mietin myös itse..

   • Ellu

    Tuota Viivin kommenttia siis.

  • Anonymous

   Mutta miksi kuvittelet, ettei Mrs. V tajua rahan arvoa? Ethän sinä kai tiedä esimerkiksi hänen taustoistaan juuri mitään. Ja miksi kommentistasi kuultaa läpi, että tuo 1600 euroa on automaattisesti pois joltakulta toiselta?

   Luulen, että tässä kommenttiketjussa on nyt kyse siitä, että bloggaaja laittoi isohkon summan rahaa vaatteeseen, mikä ei edelleenkään ole Suomessa kovin hyväksyttävää. Jos hän olisi ostanut vaikkapa jonkin teknisen laitteen, kukaan ei olisi luultavasti urputtanut yhtään (vaikka niidenkin valmistukseen liittyy lukuisia ympäristöä ja ihmisoikeuksia loukkaavia asioita – ja kamoon, kuka tarvitsee plasmatelkkaria kun liikkuvaa kuvaa voi katsella myös 90-luvun kuvaputkitelevisiosta…). En minäkään ehkä maksaisi tuota summaa takista, mutta en tajua, miksi ihmiset ottavat asiakseen ärsyyntyä toisen ostoksista. Ja sitten vedetään mukaan vielä yhteiskunnan eriarvoisus, lapsen tulevaisuus ja kaikki muu mahdollinen ja mahdoton. Jos haluaa vaikuttaa ihmisten kulutustottumuksiin, ehkä kannattaa tehdä se jollakin toisella tavalla kuin hyökkkäämällä yksittäisen bloggaajan yksittäistä ostosta vastaan.

   terv. Nimetön 18.11. 0.55

  • Mrs.V

   Hei Viivi. Jos vain voit, niin lähettäisitkö minulle sähköpostia? Mielelläni keskustelisin aiheesta enemmän :)

 • M.

  Mahtava hankinta, onnittelut! Tuo on klassikko ja tulee palvelemaan kauan. Ja yllätyin tuosta “edullisuudesta” – kerrankin on hinta-laatusuhde paikallaan :)

 • Ska

  Voi ei.. Mulle kävi niin just että tais lähteä lapasesta …. Ups vaan. Mut ihania lyötöjä kyllä tuli tehtäviä :) vaikka kolmen matkalaukun verra tuli tavaraa Suomeen :)

 • Miilu

  Näin maikkarilla mainoksen uudesta tv-sarjasta, jossa esiinnyt ;)

  Mielenkiinnolla jään odottamaan.

  • Pia

   Milloin se sarja muuten tulee / alkaa?

   • Mrs.V

    Sarjan nimi on Muotitietoinen ja alkoi AVA-kanavalla 12.11 ! :) Se tulee joka maanantai kello 21.00 ja kertoo suomalaisesta muodista ja sen kuluttajista.

  • Anonymous

   Mikä tv-sarja kyseessä? :o

 • Saana

  Moi,

  Ehdottomasti odotan postausta takista in action! Jotenkin tuntuu, että lyhyen nahkatakin käyttö on hankalaa, jos ei halua pitää napaan asti ulottuvia housuja. Toivoisin samantyyppistä postausta kuin aikoinaan lbd:stä, mielettömän hyödyllinen ja inspiroiva postaus! Eli monta erilaista käyttötapaa ilman, että napa vilkkuu tai paitoja tarvitsisi vedellä alaspäin.

 • MaryAnn

  Jokaisen tätä blogia lukevan luulisi jo ymmärtävän että Mrs V.n ostosfilosofia on vähemmän ja laadukasta kuin mahdollisimman paljon mahdollisimman halvalla. Itse en malttaisi maksaa takista yli tuhatta euroa mutta ymmärrän täysin tunteen kun pitkän etsinnän (ja ehkä myös säästämisen) jälkeen löytää itselleen sen täydellisen “helmen”, oli tuo helmi sitten vaate, huonekalu tai vaikka lentomatka.

  Kaikkea hyvää Mrs V.lle ja hänen perheelleen! Nautin todella paljon blogistasi ja odotan jo osuuttasi Muotitietoinen -sarjassa!

  • Tipitii

   “Mrs V.n ostosfilosofia on vähemmän ja laadukasta.”

   Ei muuten ole. Hänen ostosfilosofiansa on tämän blogin perusteella enemmän ja laadukasta. Ei se ole ekologista tai fiksua! Ei yhtään vähemmän ekologista kuin saman vaatemäärän ostaminen hooämmältä. Miksi laadukkaita vaatteita ostamalla tuhatmäärin voisi muka ostaa itselleen hyvän omantunnon?

   • Anonymous

    Samaa mieltä. En ymmärrä tätä ‘ostan harvoin’-puhetta silloin kun tehdään useita hankintoja joka kuukausi.

    • Mrs.V

     Haastan siinä tapauksessa katsomaan blogiani taaksepäin, koska olen viimeksi ostanut jotain itselleni. Lokakuussa ostin yhden mekon, synttäreihini – 50 eurolla. Sitä ennen ostin syyskuussa kahdet housut – Zarasta :) En kutsuisi näitä useiksi hankinnoiksi:)

     • Jerkku

      Siinä tapauksessa haastan sinut laskemaan korkokenkiesi määrän. Kuinka monet parit kaapista löytyy? Kaikki tarpeeseenko?

     • Mrs.V

      Niitä on 12 paria! :) Tasan tusina :) Minusta oikein sopiva määrä kun lähes päivittäin käytän! :)

      Minun on vaan ihan pakko kysyä, miksi luet blogiani? Kaikki tähän mennessä jättämäsi kommentit ovat olleet negatiivissävytteisiä. Toivon, että täältä haettaisiin hyvää mieltä ja jaksamista arjen todellisiin haasteisiin ja murheisiin. Ei hakemaan lisää pahaa mieltä.

     • Mrs.V

      Anteeksi – korjaus. Syyskuussa en ostanut itselleni mitään. Elokuussa ostin kahdet housut Zarasta :)

 • M

  Upea takki!
  Ja laadukas nahkatakki kestää sen minkä laadukas laukkukin – Mes V:llähän on esim Chanelin laukkuja, jotka maksavat TRIPLASTI sen minkä tuo takki (jos jonkun mainitseva 1600 e pitää paikkansa).
  Hyvä ostos siis!

 • ....

  Minkä takia te, jotka valitatte toisen rahankäytöstä, ette vaikka lahjoita tietokonettanne kehitysmaihin jne?

  • Saaramaria

   Ihan samaa mietin minäkin.
   Että missä se raja menee? Jos on esimerkiksi varaa ostaa kaupasta ruoan lisäksi herkkuja, niin herkut olisi parempi tästedes jättää kauppaan ja nekin rahat vain nyt kiikuttaa keräykseen kehitysmaan lapsille. Tietokone, tv ja kaikki muu “tuha” nyt äkkiä myyntiin kirpparille ja rahat kehitysmaiden lapsille.

   Oikeasti, missä ovat hyvät käytöstavat, ihan perussivistykseen kuuluvat asiat? Mistä asti toisten tekemisten arvostelu on ollut fiksua, jos itse ei tekisi samoin?

   Kaikkein paras kommentti oli kuitenkin, että perheenäidin ei pitäis ostaa itselleen noin kallista takkia :D Vetäisn kyllä cappuchinot väärään kurkkuun; mikäs määrittäjä se (perheen)äitiys on naiselle? Ilmeisesti jo kauempaa pitäis näkyä, että tässä menee perheenäiti, vanhoissa ja kulahtaneissa vaatteissa.. ei hyvää päivää naiset! Äitiys ei ole yhtä kuin omista haluistaan ja tarpeistaan luopumista! perhettään ja lapsiaan voi rakastaa ja heidän eteensä tehdä kaikkensa, vaikka itseäänkin huomioi.

   • Maria

    Mahtavaa Saanamaria. Nauroin kommentillesi ääneen – kuvailit niin hyvin “perheenäitiä”, mutta myös vakavasti ottaen olen ihan samaa mieltä.

    Ja Mrs. V, upea takki! You go girl. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Yleensä valittamassa ovat ensiksi ne, jotka eivät ole omaksuneet sitä, että jokainen meistä saa elämästään irti sen mitä jaksaa itse tavoitella ja yrittää. :)

    Ja hyvät valittajat, älkää tosiaan ostako kymmentä takkia tai laukkua tms, vaan yksi tai kaksi laadukasta. Vähemmän on enemmän, kun se vähempi on laadultaan kestävämpää ja usein samalla myös tyylikkäämpää.

   • bebele

    Aamen! Itse pienen lapsen äitinä voin kertoa että se ei tee minusta yhtään sen jalompaa tai parempaa äitiä mitä huonommin pukeudun:D Ylpeänä kannan Mulberryni ja muut OMALLA työlläni ansaitut laadukkaat vermeet. Olen äiti, mutta en silti kadottanut itseäni äitiyden uhrausalttarille. Mulla riittää aivotoimintaa myös itsestäni huolehtimiseen…:D

 • Aivan mieletön, muuta ei voi sanoa. <3

 • Haidi

  Oi aivan upea tuo takki ! Nuo hopeiset yksityiskohdat ovat aivan upeat ja takki näyttää varasti upealta päälläsi! :) Mahtavaa, että viimein löytyi.

  Pakko puuttua itsekkin noihin rahankäyttö kommentteihin. Ostin juuri ite burberryn talvitakin itselleni (lähes 800€) koska halusin takin joka kestää. Ainiin olen opiskelija ja käyn osa-aikaisena kaupassa töissä. Itse säästin rahani ja käytän ne silloin mihin haluan. Ja ihan näin vertailun vuoksi kunnollinen laskettelutakki maksaa helposti 500€, ja takki tulee uusia kasvuiässä olevalle nuorelle kahden kolmen vuoden välein.. Jokainen on vastuussa omista raha-asioistaan, annetaanpa jokaisen käyttää rahansa niinkun itse haluaa ja parhaaksi näkee :)

 • Onnea uudesta todella upeasta takista!
  Ostin n 15 vuotta sitten kalliin takin ja kyllä se vaan edelleen on käytössä.
  Mulla olisi ollut vaikeaa, kaikkien niiden Balenciagan laukkujen keskellä:)

 • Aivan ihana!!!!!:D Täydellinen todellakin:) Hyvää siis kannatti odottaa. Ja voi hyvää päivää taas noita kommentteja. Todella tökeröä alkaa ohjaamaan toisen rahan käyttöä etenkin kun ei tiedä yhtään mistä puhuu!!:/ Noh, meitä on kai aina niin moneen lähtöön. Molella näyttäisi olevan kehitettävää palautteenantotaidoissa ja osa ei taida edes tiedostaa mitä on palaute;D

 • Eva

  Upea takki! Mulla on tosi saman tyylinen top shopilta, aitoa nahkaa totta kai. En ymmärrä näitä kommentteja rahankäytöstä.. Ei kuullu kenellekkään paljonko sulla on tai ei ole rahaa ja mihin sen käytät. Kateudelta vaikuttaa… Olet ihana, toivon perheellesi kaikkea hyvää ja älä välitä ilkeistä kommenteista vaan toivon että jaksat jatkossakin blogata yhtä avoimesti, ilo on lukea.

 • Onpa upean näköinen ja varmasti hyvälaatuinen nahkarotsi! En malta odottaa nähdä sitä päälläsi!! ;-)

  http://style-janina.blogspot.com

 • Hmm

  Tuo takki maksaa netistä ostettuna 1600e. Paljonko maksoit takistasi? Nyt meni kyllä väistämättä maku tähän blogiin, perheenäiti ostaa tuollaisilla summilla vaatteita : ( Olen samaa mieltä kuin eräs edellinenkin kirjoittaja, että kyllä tuon summan olisi voinut johonkin vaikka lahjoittaa tai muuta. Jos on kerta varaa “mälläillä” niin säästäisit edes ne rahat lapsellesi, että hän saa joskus tukevan pohjan elämään! Tuolla hinnalla ostaa “heikompia” takkeja vuosien saatossa kymmenittäin. Toivoisin, että voisit tehdä postauksen aiheesta. Upea ja ihailtava nainen olet muuten.

  • wave

   Jos hinta on ollut puolitoista tonnia niin miten ihmiset vaivautuvat edes kommentoimaan siitä?
   Paras oli tuo lapsen tulevaisuuteen liittyvä :D !
   Kuvittelin siis jotenkin Balenciagan nahkatakin maksavan 4500€.

   Ostin itse neljä vuotta takaperin nahkatakin 1600 eurolla. Joka ikinen kerta kun käytän sitä, tunnen tyytyväisyyttä ostopäätökseeni. Vaate on ajaton, ylellinen ja persoonallinen. Niin ja olen tuiki tavallinen keskituloinen työssä käyvä henkilö, päätinpähän kerran sijoittaa parin ulkomaanmatkan sijasta rahaa vaatteeseen. Joka muuten on tuonut mielihyvää paljon ulkomaanmatkaakin enemmän.

   • Ida-Jessica

    Harmittaa, että niinkin herttaiselle ja hyvätasoiselle bloggarille kuin Rouva V:lle tulee tällaista kuraa niskaan upeasta ostoksesta! Takki on kaunis ja hyvä sijoitus, ei poistu muodista eikä kulu.

    Ne, ketkä joutuvat haukkomaan happeaan toisen kalliimmasta ostoksesta, ovat nyt väärässä paikassa. Netti pursuaa blogeja joissa shoppaillaan halpis-budjetilla- siirtykää lukemaan niitä!

    Vähän ot. mutta itselläni ei ole sen kummemmin rahaa kuin keskivertokansalaisella, mutta esimerkkinä se, että jos lopettaisin tupakoinnin niin saisin vuodessa säästettyä rahat vastaavaan takkiin! Se on katso jokaisen oma asia miten varansa käyttää. Kukaan täällä kummemmin tiedä Rouva V:n raha-asioista muutenkaan, eikä kuulukaan tietää, niin silloin niihin ei kannata lähteä puuttumaankaan :)

    Lopettakaa rööki, alkoholi, solarium, rakennekynnet/ripset, tms. yksi ainoa juttu vuodeksi ni voitte hakee oman samanlaisen takin

   • Ellu

    Ei kai se nyt heti kateutta ole. Kyllä voi tuotakin mieltä olla, en minäkään laittaisi takkiin noin paljoa rahaa ja ei se silti sano sitä että ihminen ei ostaisi laatua ja kuluttaisi kamalasti luontoa, niinkuin jotkut täällä sanovat. Merkki uskollisuus nyt ei aina välttämättä laatua ole.

    • Rastas

     Melko naurettavaa vetää se kateuskortti aina esiin. Mutta kyllä tää blogi on kaukana tietystä inhimillisyydestä. Itsekin olen elänyt tuon takin maksamalla summalla kokonaisen vuoden ja sanoisin että se tekisi ihan hyvää v:llekin. Upea nainenhan hän toki on mutta olisi varmaan siltikin vaikkei vuorautuisi tuhansien eurojen kokonaisuuksiin.

     • Anna

      Rastas kirjoitti: “Itsekin olen elänyt tuon takin maksamalla summalla kokonaisen vuoden ja sanoisin että se tekisi ihan hyvää v:llekin.”

      Ei ole mitenkään tavoiteltavaa elää niin vähällä kun voi. Jos joku ihminen tekee elämänsä eteen töitä, saa hän myös enemmän. Se on ihan yksinkertainen pelisääntö elämässä. Se joka sitä sääntöä arvostelee on jostakin syystä aina se joka saa vähemmän konkreettisia asioita, siitä se kateuskortti. Ihmiset jotka arvostelevat muiden elämänrikkauksia eivät ole ainoastaan kateellisia itse materiasta, vaan myös onnellisuudesta, sillä he itse eivät luultavasti onnellisia ole mikäli niin häiriintyvät muiden elämäntyylistä.

     • Ellu

      Mia: kuka täällä sanoi elävänsä työttömuustuella ja asumislisällä? Ei kukaan. Ja ne ihmiset, jotka joutuvat elämään niin ovat siis huonompia ja turhia kun elävät rikkaiden maksamilla veroilla. Haloo!! Ihmisyys siis mitataan rahassa ja paljon tienaa? Katsopa peiliin!

     • Ellu

      Mia: eihän tässä tarkoitus olekaan ketään lähteä muuttamaan, kuka niin on sanonutkaan. Vaan, että jollain tasolla tietäisi minkälainen ihminen siellä on, ja kenen tekstejä lukee- tämä ei tarkoita sitä, että minun pitäisi mies ,työpaikka, koti, palkat yms muut asiat tietää vaan blogistinkin ajatuksia välillä vähän syvemmältä. Muuten on oikein kivaa luettavaa ja pitkään olen ollutkin lukijana.

     • Mia

      Tämä blogihan on vain pintaraapaisu sinulle luultavasti täysin tuntemattoman ihmisen elämästä, joka on pääasiassa keskittynyt nimenomaan muotiin ja naiselliseen “hömppään”. Kannattaisi etsiytyä itseeän kiinnostavien blogien pariin, eikä odottaa muutavansa toisten blogeja mieleisekseen. En pysty mitenkään ymmärtämään ajatusta, kuinka kukaan, joka rahaa on käytettäväkseen ansainnut/ saanut toisia enemmän, olisi millään tavalla velvollinen sitä muille jakamaan. Itse luen mielelläni tällaista blogia, jossa ostetaan omilla rahoilla kauniita asioita ja sisustetaan kotia. Ehkäpä jostakin löytyy blogi, jossa kerrotaan kuinka monta pulloa olutta sai tämän kuun työttömyystuella ja asumislisällä… Näiden “hyvin ansaitsevien” veroeuroilla nekin tuet rahoitetaan.

     • Ellu

      Joo, sama tuli minulle mieleen. Ei minua haittaa, kun hän ostaa tuon hintaisia takkeja, laukkuja yms.. Mutta kun blogia lukee olisi tietysti kiva tietää minkälainen ihminen siellä kirjoittaa. Vaikea uskoa kaikkea mitä kirjoittaa, jotenkin tulee ristiriitainen ja itseriittoinen kuva. Surku. Tuntuu vaan, että minä, minä, minä ja mulle kaikki, ja kaikkien pitäisi elää luksus elämää niinkuin minä yms. Anteeksi. Täältä on vaikea hahmottaa, mutta mielellään lukee mukavan, ja jalat maassa-tyypin blogia. En ole saanut selvää minkälaisen ihmisen blogia luen.

     • pelhamwife

      itse en näe muuta syytä kuin että kommentoijia ottaa niin paljon pannuun että ei itsellä ole mahdollista edes haaveilla näistä asioista/tavaroista mitä mrs v:llä on ja miksi hänen pitäisi elää eritavalla ?! keneltä se on pois? Käyttekö kaupungillakin vastaantulevalle naiselle jolla on kahden tonnin laukku ja takki päällä, sanomassa “lahjoittaisit tuonkin summan hyväntekeväisyyteen”..TUSKIMPA.

   • pelhamwife

    voi nämä kommentit laittaa taas veren kiehumaan. Eikö kateudella ole rajaa sitten? Samaa mieltä olen kun wave, että eikö ole parempi jättää ne parin kympin lumppupaidat ostamatta kun niitä joutuu joka pesun jälkeen ostamaan kuitenkin uuden?! Ja hävytöntä alkaa edes moralisoimaan, että LAHJOITTAISI sairaille lapsille, tai säästäisi lapselle tuollaisen summan. Huohh..kenelle nämä asiat edes kuuluvat kuka laittaa omat rahansa ja mihin? Minut on ainakin kasvatettu niin että jos jotain haluaa, sen eteen tehdään töitä. Eiköhän kaikilla ihmisillä päde tämä sama tavalla tai toisella. Kotiäidillehän tuo takki on oikein kiva piristys ;)

   • Rosa

    Suomalaiset on perus kateellisia kaikesta. Miksi ei voi oppia olemaan onnellinen toisen puolesta. Tässä maailmassa ei mene onnenlahjat tai rahat tasan ja se on vaan fakta. Itse myös luulin takin maksavan paaaljoon enemmän ja satsaisin myös tuollaiseen aarteeseen jos olisi mahdollisuus, koska se kestää ja on laatua. Te jotka krtitisoitte noin paljon takin ostoa, niin teillä on vaan ikäväkyllä aika kapoinen näkemys maailmasta.

  • Jen

   Mutta, mikä mielestäsi on järkevää kuluttamista nimimerkki HMM? Onko se tämän mrs.V:n tyyli, ostaa jotain kalliimpaa/koko elämän kestävää hyvää laatua, josta on ikuisesti iloa. VAI, ostaa joka talvi uusi halpa, huonolaatuinen takki jonka saa heittää menemään sen kauhduttua kevään saapuessa.
   Mietippä, paljonko maailmassa on tällähetkellä tätä rättiä ja lumppua, joita ihmiset ostavat ja kerran käytettyään tai yhden talven jälk viskaavat mäkeen. Mrs.V on ainakin minun silmissäni nainen, joka osoittaa ostoksillaan hyvää esimerkkiä, kestävää kehitystä! Vaatteita joista on iloa pitkään! Pois tämä “tällä hinnalla 100 samanlaista takkia” ajattelu!! Ne takit kaatopaikalla, eivät palvele ketään.

   Joten, jättäkää ostamatta ne kymmenen 10e paitaa ja sijoittakaa se johonkin kestävämpään. Ei se määrä, vaan laatu. Saatattte yllättyä, ja luonto kiittää… Ainiin! Se takaa myös lapsillenne sitä kestävää pohjaa elämään, tulevaisuuteen.

   • Jerkku

    Ostamalla kallista ei voi suoraan sanoa, että se on korkealaatuista. Merkistä siinä maksetaan, eikä laadusta. Toki jonkinlainen korrelaatio näillä asioilla on. Etenkin jos perehtyy asiaan, niin kalliilla saa kestävää. Mutta jos kuluttaa sillä periaatteella, että ostaa laadukasta, niin kukaan ei tarvitse tätä määrää takkeja, kenkiä ja laukkuja.
    Tässä on mielestäni kyseessä, että kulutetaan hullun paljon ja hankitaan laatua. Mutta koska mitään vaatetta ei kuluteta loppuun, vaan ostetaan vaan lisää laatua, niin ekologisuudesta ei voi kukan sanoa mitään.

  • Johanna

   Voi hyvänen aika! Jokainen käyttää rahaa haluamallaan tavalla, sopivaksi katsomansa määrän, ja juuri sellaiseen hankintaan, minkä itselleen arvioi sopivaksi.

   Mistä lähtien on ollut kohteliasta arvostella toisten ratkaisuja vain siksi, ettei itse tekisi samoja valintoja?

   Jos maku menee, tai muuten alkaa ahdistaa, kannattaa ehkä etsiä jokin itselle paremmin sopiva blogi. Minä viihdyn kyllä täällä!

  • Anonymous

   Minun mielestäni näissä joissakin kommenteissa taas kireytyy suomalaisuuden synkkä piirre: Toisen onni on toiselta pois. Ei sen puoleen, että materia toisi onnea, mutta kuka kukaan on arvostelemaan toisen päätöksiä, kun varmastikaan ei ole kaikkea faktaa toisen elämästä. Jokainen tehkööt omansa. Perheen äiti ei saisi ostaa itselleenkin jotain? En vain ymmärrä tätä ajatusta. Ja itse en myöskään halua tukea osta paljon ja usein heikompi laatuisia yksilöitä. Mielummin yksi, joka sitten kestää. AInakin kun on kyse vaattesta, jonka itse kokee ajattomaksi. Mutta kukin tavallaan. Harmillista, että tässäkin taas vaan koetaan, että tämä on joltakulta muulta pois. Niin ei varmastikaan ole.

   • muotifriikki

    Ai nytkö meni maku tähän blogiin? Etkö ole ennen huomannut, että Mrs. V:llä on aika lailla designer-vaatteita. Tässä ei mielestäni ole mitään pahaa, vaikka moni suomalainen tuntuu paheksuvankin muotiin sijoittamista. Ja lisäksi kommentissasi ihmetytti se, että sinusta on sopimatonta, että perheenäiti ostaa kalliin nahkatakin. Pitäisikö lapsen saatuaan muuttua nukkavieruksi mammaksi?

   • Anonymous

    Mäkään en ymmärrä näitä “nyt meni maku blogiin” -kommentteja. Minkä takia 1600 euroa takkiin on synti ja häpeä, samalla kun moni suomalainen tavan tallaaja käyttää tuplasti tai jopa triplasti enemmän rahaa esimerkiksi uuteen älytelevisioon? Joka siis on auttamatta vanhentunutta kamaa joskus viiden vuoden päästä. Tai olisitko kritisoinut esimerkiksi sitä, että tuon kyseisen summan olisi joku (mies) pistänyt uuteen prätkäänsä, kameraansa tai surffilautaansa?

    Laadukas nahkatakki kestää vuosikymmeniä – tiedän tapauksia, jossa vanhemman nuoruusvuosien nahkarotsi on periytynyt lapselle, eli kestänyt käyttöä ja aikaa jopa 30 vuotta.

    Emme myöskään tiedä Mrs. V:n rahankäytöstä paljoakaan. Hänhän saattaa lahjoittaa vaikka kuinka suuria summia hyväntekeväisyyteen täällä asiasta sen kummempia huutelematta. Uskoisin myös, että Mrs. V:n pienen pojan tulevaisuus on turvattu niin hyvin kuin se suinkin on mahdollista. Nämä asiat eivät tosin kuulu meille tippaakaan, mutta ottaa kupoliin tällaiset kommentit.

    Rouva V:lle vielä sanoisin, että nauti upeasta takistasti, se näyttää varmasti upealta ylläsi. :)

    • Nimetön klo 0.55 kirjoitti juuri minun ajatukseni. Toisten ostoksia on näköjään helppo arvostella, ja kuvitella, että hinnakkaampi ostos on esimerkiksi lapselta pois. En tajua!! Rouva V:lle tsemppiä näiden kommenttien kanssa vaan!

    • Sanni

     Muistakaa että korkea hinta ei tarkoita välttämättä laatua. Samoin pikku kätösin on todennäkösesti tehty Kiinassa tai Bangladeshissa.

   • Jenni

    Kyllä se on pakko olla tämä suomalainen kateus, valitettavasti :) En myöskään jaksa ymmärtää, miksi rahojaan pitäisi olla antamassa heti pois, jos ylimääräistä on sattunut kertymään tai on varaa johonkin. Ja jos on varaa johonkin, se on jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää. Kukaan ei tunnu kauhistelevan jos ostetaan 2000 euron tietokone tai pyörä, käytetään 5000 euroa matkaan tai 50 000 euroa autoon. Mutta 1600 euroa takista jota kenties käyttää seuraavat 10 vuotta? Laskepa siitä paljonko takille jää hintaa per päivä? n. 0,45 eur/päivä

 • Hellu

  Oi, mahtava takki! Minkä hintainen oli, oliko yhtään edullisempi kuin nettisivuilla?
  Niin, on aina askarruttanut, että millä alalla toimit ennen raskauttasi? En kysy suoraan ammattiasi, koska varjelet yksityisyyttäsi..Kiinnostaa vain;) Puhtaasti ystävällisesti,
  Hellu

 • Oi wautsi, upea…. onnittelut hyvästä löydöstä! Toivottavasti nähdään pian in action :)

 • Sairaan upee takki!!!

 • Saaramaria

  Näyttää lupaavalta tuo biker, innolla odotan “käyttöönottokuvia” :)
  Mä olen tuosta tavaraähkystä samaa mieltä, iski Floridassa niitä outlet mall -ostareita kiertäessä ihan sama fiilis. Vaikka meni vain niihin liikkeisiin, mitä etukäteen oli ajatellut ja suunnitellut ja yritti pitää kirkkaana mielessä oman “ostoslistan”, ahdisti se kaiken paljous. Toisaalta valinnavaraa on huimaavasti ja toisaalta taas ihan liikaa. Ei siellä paria päivää enempää jaksa kiertää, ainakaan minä, vaikka moni ihana liikekin jäi käymättä.

  Mä olen kokenut, että blogien seuraaminen itselläni on auttanut vähentämään omia hankitoja, niin hullulta kuin se kuulostaakin. Esim. tuo biker-takki. Niin kaunis, pehmeää ja laadukasta nahkaa ja sopii varmasti sinulle loistavasti. Nyt kun olen nähnyt niitä useammassa blogissa “in action” olen vakuuttunut, ettei se sittenkään ole mun juttu. Lehtikuvien perusteella olisin varmaan vielä mennyt omani hankkimaan.

  Kauniita ja ihania vaatteita voi ihailla toisten päällä, eikä kaikkea tarvitse hankkia itselle. Kun keskittyy vain niihin oleellisimpiin, pysyy mielestäni oman pukeutumisen ydin ja punainen lanka paremmin käsissä, voi panostaa enemmän niihin itselle oleellisiin hankintoihin ja vaatekaappi ei tursua “vähän kaikkea”, on yhdisteltävämpi.

  Kiitos siis taas kerran inspiraatiosta ja kauneuden jakamisesta!

 • Ooooo! Ihan täydellinen biker! Toi vastaa munkin haavekuvia bikertakista. Harmi vaan, että takin hinta on varmasti aivan liian suuri opiskelijalle…

 • Ellu

  Ilmeisesti merkillä on ainoastaan väliä?

  • Jerkku

   No miksi muuten nuo laput olisi jätetty esille kuvissa? Vaikkei niitä ottaisi pois, niin olisihan ne voinut käntää toisipäin ja sujauttaa kauluksen alle.
   Tämän hintaisesta takistahan joutuu ilmoittamaan tullissa, kun saapuu kotiin. Muistathan tehdä sen? Voisitko tehdä pienen postauksen siitä kuinka tulliasioiminen ja vaateostoksien ilmoittaminen tapahtuu. Sinulla on ostoksistasi päätellen kokemusta siitä.

   • Naurua

    Voi herttinen. Taidatte olla uusia blogeissa? Jos merkkiä ei kerrottaisi, niin kommenttinboksi täyttyy kyselyistä: mistä mistä mistä!? Ja vaatimukset 1600e takista tullattavaksi on? noh, huvittavia.perikuva suomalaisesta taidat olla;)

    • Ellu

     En ole uusia ja jos olen perikuva suomalaisesta, sitten hyväksyn sen ja olen ylpeä.

     Muotifriikki: muodikas ja tyylikäs ei siis voi olla huokeemmillakin vaate valinnoilla? Ei kai se heti nukkavieru mammaksi tee jos ei 1600euroa pysty/halua laittaa takkiin..

     Heti puhutaan kateudesta, sitä en ymmärrä. Ihmiset on erilaisia, joillekin ihmisille kelpaa vähempi. Nyt kun näitä kommentteja luki läpi, niin aika paljon ihmisillä on olettamuksia.. Kauhea tarve myös puolustella miksi kukakin tämän takin ostaisi yms. Joo, jotkut kysyy tästä täällä ja ihmettelee, mutta tehän myös lisäätte vettä myllyyn tuolla tavalla millä “puolustatte”

     • Ellu

      Ymmärrän pointtisi :) itse harvoin käytän laadukkaampia laukkujani, koska en raaski. Kyllä niitä sitten hyvällä ilmalla voi.

     • muotifriikki

      Tottakai voi olla tyylikäs huokeillakin hinnoilla, se ei ollut pointtini ollenkaan. Kirjoitin vain mielipiteeni kauhistelevaan kommenttiin, jonka mukaan perheenäiti ei voi ostaa mitään kallista. Miksi ei? Ei lapsen saannin tarvitse ostotottumuksia muuttaa.

      Ja jos rakastaa muotia ja haluaa satsata laatuun, se on erittäin ok. Lisäksi se on paljon ekologisempaa kuin ketkuliikkeissä shoppailu viikottain. Ja ainakin itselleni juuri kalleimmat hankinnat ovat mieluisimpia, koska niitä varten on pitänyt säästää pitkään ja jättää moni muu asia ostamatta. Kun viimein saa vaikkapa unelmiensa luksustuotteen ostettua, sitä tulee käytettyä paljon ja arvostus tuotetta kohtaan on suuri.

 • Anonymous

  Katsoin takin hintaa ja hui kauhistus täytyy sanoa.. Tykkään blogistasi todella paljon ja olet aivan valloittava nainen, mutta välillä minulla menee vain yli hilseen, maailmassa olisi niin paljon asioita mihin käyttää tuollaisia summia rahaa ja tehdä sillä satoja ihmisiä onnellisimmiksi. :/ “normaalien” ihmisten täytyisi tehdä tuollaisen takin eteen kuukausia töitä, ja jättää ns. Normaali elämä maksamatta. Olen varma että vähempikin kelpaisi.

  Oletko miettinyt, jos sinulla todella on varaa elää näinkin leveästi niin alkaisit lahjoittajaksi vaikka sairaille lapsille? Tai mistäs tiedän vaikka oletkin jo. :) tuli jotenkin todella kurja olo kun näin minkä verran ihmiset oikeasti ovat valmiita maksamaan materiaalista. Tai hankala sanoa jos itsekin pystyisi elämään näin leveästi niin toimisinko samalla tavalla, mutta epäilen..

  Tarkoitus ei ole siis sinua mitenkään kritisoida, ihailen sinua kaikinpuolin, olet ulkoisesti upea nainen, kannat varmasti upeasti takin kuin takin, hintalapusta huolimatta :)

  Mukavaa jatkoa sinulle ja perheellesi! <3

  – S

  • Jenni

   Mielestäni on hieman hassua kritisoida toisten ihmisten rahan käyttöä, sillä sehän on jokaisen oma asia! Mistä voit tietää onko Mrs. V joutunut säästämään takkia varten vai ostanut sen tuosta noin vain? Ja jos ihmisillä ylipäätään on käytettävissä ylimääräistä rahaa, miksi sitä ei voisi käyttää omien unelmien tai haaveiden toteuttamiseen? Tai jos summa olisi käytetty esim. uuteen tietokoneeseen, ulkomaanmatkaan tai vaikka ostettu pörssiosakkeita säästämismielessä, olisiko se ollut mielestäsi hyväksyttävämpää? Rahankäyttö on omista valinnoista kiinni mihin sen käyttää. Jos sinä et käyttäisi omia rahojasi kalliseen takkiin/kenkiin/laukkuun, suodaan se sinulle. Käytät rahasi varmasti johonkin SINULLE tärkeään asiaan. Kunnioitetaan jokaisen omia valintoja.

   • Mjai

    No huomaahan ehkä sen rahan ja varallisuuden määrän jo asunnosta ja muistakin merkkivaatteista, joita lähes jokainen taitaa ollakin. Ei siinä mitään, jokainen käyttäkööt rahansa miten tykkää, mutta tuollainen jeesustelu on ihan turhaa, sillä kyllähän jokainen ihminen rivien välistä osaa lukea, ettei tuollaiset rahamäärät, joita rouva V käyttää, tule ihan tavallisista päivätöistä.

 • aila

  Ihana! Ja juuri oikeanväriset vetoketjut. Huolisin, voi kyllä :)))

 • Aivan taivaallisen kaunis Balenciaga-biker!! :D Tuosta odotan innolla niitä neitsytmatkakuvia!! :)

 • Balenciagaan voi aina luottaa, niin ihania laukkuja ja vaatteita sen collectioneista löytyy! Eli loistovalinta :)

 • Liv

  Minulla on aikalailla samanmoinen :) Siinä muistaakseni on kauluksessa tosin parit niitit ja totta on, että omani on ihan vaan tekonahkaa, mutta malliltaan samanlainen.
  Hyvä ostos, voin siis sanoa! Sopii vaatteen kuin vaatteen kanssa ja tuo ryhtiä kovasti siihen olemukseen! ;)