CATEGORIES

Turku!

22.11.2012

Tänään illalla suuntaan poikani ja mahtavan äitipuoleni kanssa Turkuun! Olen hyvin iloinen tästä minitripistä, sillä saan tavata paikan päällä Turussa asuvia ystäviäni, mm. valloittavan ja aina aurinkoisen ihanuuden Monan. Syy käyntiin on Esprit’n ja Olivian järjestämä lukijailta. Sain eilen kuulla, että tapahtumaan on jo ilmoittanut osallistuvansa satapäinen joukko teitä mahtavia. Loistavaa! Toivottavasti saan tavata teitä ihanuuksia siellä ruudun toisella puolella nyt kasvotusten?

Mikäli tahdot liittyä seuraan, mutta et vielä ole ilmoittanut itseäsi osallistuvaksi – vielä ehtii! Sain kuulla, että vielä mukaan mahtuu muutama iloinen kasvo, joten käyhän ilmoittautumassa täällä ja toivottavasti nähdään myöhemmin illalla! :)

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Voi hitsin pimpulat, missasin tämän, koska en ole nyt hetkeen lueskellut blogiasi. :( Olis ollut hauska tavata!

 • Dia

  Voi, olisipa joskus kiva kun tällaisia tapahtumia järjestettäisi muuallakin päin Suomea! Itä- ja Länsi-Suomessa, Lapissakin kenties. Pääsisitte tekin bloggaajat vähän reissaamaan pitemmällekin Suomeen :) Tehkää ehdotus Olivialle, uskon että kannatusta löytyisi lukijoiden puolesta.

  Blogisi jaksaa aina vain inspiroida, ihanaa joulunodotusta!

 • Ella

  Olipas hauskaa eilen, skumppahuuruissa tuli ostettua pari vaatetta :D Poikasi oli kyllä aivan ylisöpö, taisi hurmata aika monta naista liikkessä.. Pakko sanoa, että olit todella onnellisen näköinen, ihanaa kun ihmisestä oikein paistaa se onni :)

 • h_eidi

  Oli kiva tavata ja jutella hetki. Olit livenä juuri niin kaunis sekä herttaisen ja aidon oloinen kuin miltä täällä blogissakin olet vaikuttanut. Kiitos vielä kivasta blogista :).

 • Jasmin

  HEI! Ajattelin kysäistä oletko ajatellut osallistuvasi tähän Tyyliä metsästämässä blogin pitäjän Veeran aloittamaan kampanjaan NKED TRUTH – alaston totuus; meikittömyyden ja luonnollisen kauneuden puolesta? Mielestäni kyse on erittäin hienosta tavasta ilmaista tärkeää asiaa nykyajan materialistisessa ja ulkonäkökeskeisessä maailmassa =)

  • Mrs.V

   Hei! Kyllä mä meinasin, mutta en ole vielä ehtinyt! Tosin sitä ennen voit katsoa joitain vanhemopia postauksiani. Meikittömiä postauksia on mulla läjäpäin, joten ehdottomasti olen samaa mieltä sanoman kanssa! :)

 • Julia

  Tulit äsken stokkan herkussa vastaan ja pakko kommentoida miten upean ja hyväntuulisen näköinen olit, ei voi kuin ihailla! :) hyvää iltaa teille!

 • Tervetuloa Turkuun!
  Juttelin juuri yhden ystäväni kanssa, miten mukavaa olisi tulla tuonne iltaan, mutta työt kutsuvat enkä pääse paikalle. Hauskaa iltaa sinulle ja muillekin! :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Harmi ettet tällä kertaa pääse osallistumaan – toivottavasti ensi kerralla! Hyvää työiltaa!

 • Veronica

  Voi että, kumpa pääsisin! Tänään oli alunperin ohjelmassa erään kauneushoitolan kantis-ilta , mutta en pääse valitettavasti sinnekkään. Kotona on pieni remontti päällä ja illalla tulee vielä remppamiehiä keskustelemaan seuraavista muutoksista. Tosin onhan tuo aika myöhään iltaan asti, mutta te ette varmaan ehdi olla loppuun asti kun kotiin on kuitenkin matkaa ? Olisi silti hienoa päästä tutustumaan, sekä merkkiin että teihin :)

  • Mrs.V

   Me ollaan paikalla 21.00 asti, ainakin minun ymmärtääkseni! :) En ole yksin tienpäällä, joten lähtöaika ei ole minusta riippuvainen, mutta toivottavasti nähdään illalla jos vaan paikalle ennätät! :)

 • Niin ihana nähdä teitä <3 :) Ajakaa varovasti! See u soon <3

  • Mrs.V

   No kyllä!! <3 Nähdään pian mussu <3

 • Voi ihanaa! Tervetuloa Turkuun! <3
  Harmi, etten pääse keskellä koeviikkoa moiseen osallistumaan..

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti! Todella harmi, mutta asiat tärkeysjärjestykseen! :) Paljon tsemppiä koeviikkoon! :)