CATEGORIES

Kissa pöydällä

21.1.2013

Kerroin muutama kuukausi takaperin, että metsästin pientä karvaista kaveria. Täydellinen yksilö löytyi, kun keräsin asusteita Muotitietoinen-ohjelman kuvauksiin. Nyt varmaan vanhat ystäväni hykertelevät kotisohvillaan. Minä olen mennyt ja ostanut eläinprinttiä, ja vielä Guessiltä. Kerrottaneen uusille lukijoille, etten ole ollut menneisyydessä merkin laukkujen perään juuri ollenkaan. Ne eivät vain ole olleet minun makuuni. Kuitenkin nyt tämmöinen pieni karvainen piristäjä eksyi komerooni.

Tulevaisuudessa suunnittelin käyttäväni tätä hyvin klassisten kappaleiden kanssa. Helppo tapa tuoda yksinkertaisiin kokonaisuuksiin syvyyttä ja mielenkiintoa.

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Annika

  En ole mikään Guessin fani, mutta haluaisin kysyä, että kuinka moni teistä ko. merkin vihaajista on ihan oikeasti käynyt jossain isossa Guessin myymälässä? Siellä näkee bligblingiäkin, toki, mutta myös ihan normaalinoloista vaatetta (farkkuja, paitoja yms), joissa ei ole timantin timanttia tai muutakaan huomiota herättävää.

  Omankin pääni sisällä Guessillä oli “tuksuimago”, mutta sitten eksyin ulkomailla merkin isoon liikkeeseen ja sieltähän löytyi vaikka mitä tällaisen hillitynkin pukeutujan mieleen. Olen nyt viimeisen kolmen-neljän vuoden aikana hankkinut useat parit farkkuja sieltä ja todella hyvin ovat kestäneet. Miehellekin olemme hommanneet muutamat farkut (ja hän on todella hillitty pukeutuja!) ja hyvin on niissä viihtynyt :)

  Ei siis kannata antaa ennakkoluulojen estää tekemästä vaatelöytöjä vaan uskaliaasti tutustua tarjontaan ja vasta sitten inhota tai tykätä ;)

 • Tosi hieno tuo Marciano-versio!! Minäkään en ole Guessin ystävä, mutta tämä laukku ja malliston kengät toimivat hyvin. ;) Yllättävän laadukas materiaali tässä myös… :)

 • Ihana laukku!:) Mä en ymmärrä Guessin vihaajia, jotka sanoo, et ne kaikki laukut ja vaatteet näyttää joiltakin huorien vaatteita (tällästä olen yheltä keskustelupalstalta lukenut…). Mä ainakin ite tykkään Guessistä ja parisen laukkua multa löytyy. Sun tyyliin mun ois vaikee niitä omia laukkua kuvitella, mutta toi sopii varmasti sulle!

 • Guess by Marciano ei särähdä mun korvaan ihan niin pahasti kuin pelkästään Guess. Mulla on muutama Guessin vaatekappale, ja ne ei ainakaan ole kestänyt yhtään mitään! Joten toivon kovasti että laukku palvelee sua kauan.
  Leipardikuvio on mun mielestä ihan OK pieninä määrinä, mutta esim. eläinkuvioiset housut saa mut voimaan pahoin. :D
  Mää mielenkiinnolla odotan päivän asua laukun kanssa. :)

 • Neela

  Onpa ihana laukku! Minä en voinut aiemmin kuvitella itselläni mitään leopardi- tai eläinkuosista, mutta talven aikana olen ostanut jo leopardikuvioiset balleriinat. Näköjään koskaan ei voi sanoa ei koskaan! :)

  Mutta msitä tuo ihanuus löytyi?

 • Heh, selailin juuri äsken postilaatikosta noukkimaani H&M-mainosta, jossa vilahti myös kissamaisella kuosilla peitelty kirjekuorilaukku. Eivät “ihan” laukkukaksosista mene kun tuo Henkkiksen versio on karvaisen sijaista olkinen, mutta antaisi varmasti myös ihan yhtä hyvän säväyksen eri asuihin. :)

  Tässä vielä linkki kyseiseen laukkuun:
  http://www.hm.com/fi/product/08025?article=08025-A

 • Ihana laukku. Itsellenikään kyseinen merkki ei ole sieltä mieluisimmasta päästä, mutta tuon yksilön voisin myös minä haluta!!

 • aivan mielettömän kaunis, vaikka Guessilta onkin :p

 • Hehe, ei kyllä olis uskonut, että sulla näkee laukkua, jossa yhdistyvät Guess ja eläinkuvio! ;) Mutta tämähän on ennakoluuloista huolimatta oikein ihana yksilö – simppelin mallin ansiosta laukku pysyy hyvän maun alueella. :) Innolla jään odottelemaan, miten yhdistät uutukaisen asuihisi! Itse olen vielä kiertänyt kaikki eläinkuvioasiat hyyyvin kaukaa, mutta eihän sitä tiedä, josko asujesi myötä minäkin näille lämpeäisin. ;)

  Ihanaa, kun olet jaksanut postailla hektisestä elämästäsi huolimatta! :) Kuulut ehdottomasti lempibloggaajiini. Toivotan sinulle ja miehillesi oikein kaunista kevään odotusta. <3

 • Sissi

  Guess on vähän niin kuin aikuisten pissisten kauppa, mutta on siellä sentään jotain kivaa. Itselläni oli ihana Guessin kello ja oh my tuo leopardilaukku! Minä, joka en voi sietää eläinkuoseja, iiks mitä mulle on tapahtumassa ;)

 • Ipi

  Heii, oon ollut ihan samaa mieltä Guessin laukuista. Ja täytyy sanoa, että kyseistä jaksoa katsoessa ihastuin tuohon laukkuun täydellisesti :) Itseasiassa niin paljon, että kävin nettisivuilta vakoilemassa merkin :D Oli todella tyylikäs asukokonaisuus, niin hyvin istui leo laukku punaisen kanssa .

 • Sakke

  Olen myös sitä mieltä, että Guess by Marciano on totaalisen eri juttu kuin se varsinainen Guess, joten ihan vielä sun ei tarvitse sanojasi syödä ;)

 • K

  Hei! Tuo ei ole varsinaisesti perus Guessia vaan se on Guess by Marciano, joka on laadukkaampi ja parempi mallisto (ja myös aikuisempi). Niitä kahta ei voi edes verrata keskenään koska ovat tosiaan ihan erilaisia! :)

 • Täällä myös yksi, joka on joutunut syömään sanansa Guessin suhteen. Tosin VIELÄ en ole kotiuttanut ainuttakaan yksilöä, mutta sanojen syömiseen riittää jo se, että pari yksilöä houkuttelisi jopa meikäläästäkin. Pelkäänpä, etten voi olla kotiuttamatta yhtä niistä. Sama juttu myös eläinkuosin kanssa; vannoin jo vuosia sitten etten IKINÄ voisi ostaa kyseistä printtiä missään muodossa, mutta kas kummaa kun niitä alkoi garderobiini salamyhkäisesti kerääntymään muutama vuosi sitten -eikä loppua näy. Koskaan ei saisi sanoa ei koskaan, mitä tulee vaatteisiin… : — D

 • Hellu

  Mulla on samat fiilikset, etten ikinä ostaisi Guessin laukkua. Mutta kun Muotitietoinen ohjelma loppui, alkoi hillitön surffailu kyseisen laukun perään. Erittäin hyvä, lähes täydellinen!
  Sääli muuten, että sarja loppui. Jatkoa odotellessa….

 • Jii

  Never say never. ;) Hyvännäköinen laukku ja tietyllä tavalla hyvin epä-Guessmainen, sillä siitä puuttuu kaikenlainen logohärdelli ja blingbling. Saattaa tosin johtua siitäkin, että tuohan näyttää olevan Guess by Marciano, eikös ne oo ollut aina vähän hillitympiä?

 • Haidi

  Hahaa voi ei ;D ihana on laukku! Niin kaunis ja simppeli, mutta kuosi tuo sen extran :)
  Nyt täytyy myöntää, että tämäkin hieman hykertelee koska Guess inho postaus on jäänyt mieleeni elävästi! Piristi kivasti maanantai aamua ;)

 • Oi miten ihana! :)

 • annika

  Hahah, hieno laukku mutta tosiaan yhdistelmä Guess ja leopardi ei varsinaisesti tuo mieleen tyylikkyyttä ;)

 • Olen samaa mieltä kanssasi Guessista.. Ehkä liian blingbling ollut mun makuun! Mutta mutta… Tuo sinun löytösi on vallan erinomainen yksilö:) en malta odottaa päivän asua johon se on yhdistetty xx