CATEGORIES

Rajattomasti ruutua

24.8.2018

*Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa*

Kulunut on kesä on ollut niin lämmin ja aurinkoinen, että syksy otetaan erityisen iloisin mielin vastaan tänä vuonna. Kirpenevä ilma, kellertyvät puut ja pehmenevät vaatekerrokset tuntuvat monella jo kaivatulta vaihtelulta. Lämmin kesä elettiin täysillä ja nyt voi tyytyväisin mielin ottaa vastaan seuraava sesonki. Tänä syksynä monet klassikot dominoivat kävelykatuja. Olen jo fiilistellyt kanssanne kissakuosia ja silkkihameita, mutta ihan yhtä suuri suosikkini tänäkin syksynä on ruutu. Ruutu on hetken suuri trendi, mutta samalla se on kuvio joka on aina tyylikäs ja särmikäs. Se varmasti kestää aikaa. Me suomalaiset rakastamme mustaa ja siksi esimerkiksi näyttävä ruututakki on upea vaatekappale, joka istuisi varmasti valtaosan vaatekaappiin. Se tuo kokonaisuuteen mielenkiintoa, mutta klassisuutensa vuoksi kuvio ei kyllästytä tulevinakaan vuosina. Itse olen tällä hetkellä erityisen viehättynyt ruskeista ruuduista, mutta vielä klassisemman linjan suosija valitsee mustavalkoisen väripaletin.

1. Silk top Samsoe & Samsoe, 59e
2. Checked skirt Happy Holly, 22,95 e
3. Coat Hapy Holly, 89,95e
4. Cap Bubbleroom, 24,90e
5. Dress Bubbleroom, 44,95e
6. Checked top Happy Holly, 32,95e
7. Black pants 77th, 39,95e
8. Black pumps, 59,90e
9. Checked pants Bubbleroom, 39,95e
10. White ankle boots, 199,90e

Tänäkin syksynä ruutua nähdään kaikkialla – paidoissa, housuissa, mekoissa ja takeissa. Nyt sitä puetaan jopa kauttaaltaan ja rohkeimmat yhdistelevätkin erilaisia ruutukuvioita ilman rajoja. Ylle poimin omat ruudulliset suosikit Bubbleroomin tämänhetkisestä valikoimasta. Kuvissa näkyvän takin lisäksi ihastuin erityisen paljon ruutumekkoon, joka soveltuu niin juhlaan, kuin myös konservatiivisemmallekin työpaikalle. Pitkät hihat ja hyvän mittainen helma sopivat ihanasti myös viileäänkin syksyyn. Mekossa oleva röyhelö on kaunis yksityiskohta ja rikkoo hyvin muuten vartalonmyötäistä linjaa. Kaunis ja tyylikäs vaatekappale trenditietoiselle ja klassiselle pukeutujalle. Ruutua on helppo rakastaa.

Kuvat Alexa Dagmar

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Riitta

    Ruutumekko on aivan upea! Blogisi on yksi lemppareistani, kiva kun postailet nykyään niin usein. Mukavaa syksyn jatkoa!

    • Kiitos ja ihanaa kun olet! <3

  • Haidi

    Ruudut on varmaan oma suosikki pilkkujen jälkeen mitä kuoseihin tulee. Yksi ruutuhame löytyy, mutta sille tarttisi kavereita! Harmaansävyinen ruututakki voisikin olla juuri sopiva ;)

    • Ihan sama juttu. Raita, pilkut ja ruutu – toimivat aina <3