CATEGORIES

Slip skirt mania ja neljä syystrendi suosikkiani

20.9.2018

Ostin oman slip hameeni Anine Bing merkiltä muutama kuukausi sitten. Ounastelin, että tulisin käyttämään sitä vielä runsaasti tämän syksyn aikana ja ilokseni se tunne osui oikeaan. Kerrassaan ihanaa vaihtelua pukea hento hame kaikkien muhkeiden neuleiden pariksi. Alkanut syksy on ollut niin lämmin, että säätkin ovat olleet sen käyttöön suotuisat. Erityisesti viimeisten viikkojen aikana on tuntunut siltä, että slip skirt on hetken THE trendi. Sitä näkyy nyt ihan kaikkialla ja monissa upeissa väreissä. Näittekö siskon blogista hänen slip -kokonaisuutensa? Hänen minttu-unelma oli minusta erityisen upea. Slip skirt on nyt trendikkäimmillään muhkeisiin neuleisiin ja maskuliinisiin lenkkareihin yhdistettynä.

knit MADEWELL
skirt ANINE BING
shoes ADIDAS
bag YSL

Suosikki syystrendini on tällä hetkellä tämä ihanan sensuelli slip hame, mutta silkkisten ihanuuksien lisäksi fiiistelen myös erityisen paljon leopardikuosia, suklaanruskeaa sekä 70-luvun fiilistä höystettynä sinaapinkeltaisella, ruosteenpunaisella ja poltetulla oranssilla. Täydellinen syyssävyjen paletti!

Kuvat Alexa Dagmar

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihana kokonaisuus. ?

  • Kiitos Jenni! :)

 • Saaramaria

  Tämä syksy on kyllä ollut ihana, lämpimiä päiviä ja kirpeitä aamuja. Tuo hame on niin kaunis, täydellinen sävy kaikin puolin, taipuu moneen tyyliin. Mielenkiinnolla odotan, miten tämä trendi taipuu, kun alle tarvitaan sukkikset ja kengiksi jotain lämpimämpää. Ja taas kerran upeita kuvia!

  • Kiitos! Ja kyllä, itsekin innolla odotan lisää ihania tapoja pukea tätä kaunista vaatekappaletta! :)

 • Haidi

  Siis näitä slip skirtejä näkee nyt kyllä ihan jokapuolella! Niin kauniita asuja niiden ympärillä :)

  • Samaa mieltä, niin kiva erilainen lisä asuihin.