CATEGORIES

Punainen Chanel

23.9.2018

Monen vuoden ajan olen yrittänyt löytää itselleni Chanelin timeless classic-mallisen laukun suht kompaktissa koossa, punaisena, kultaisilla metalleilla, crossbody-pituisella hihnalla sekä lehmännahassa. Se osoittautui yllättävän vaikeaksi tehtäväksi. Vuosia olen kiertänyt Chanelin liikkeitä ja Vestiaren second hand -valikoimaa tuloksetta. Sen verran kysyttyä valuuttaa, että haluamaani ei monen vuoden jälkeenkään ole tullut vastaan. Hopeisilla ketjuilla kyllä. Aremmassa lampaannahassa kyllä. Mutta ei vaatimillani spekteillä. Olen laukusta puhunut blogissa useasti ja kesällä sain eräältä mahtavalta lukijaltani viestin, että Chanelin uusimpaan mallistoon on tullut myyntiin punainen Chanel kultaisilla metalleilla ja lehmännahassa. Rakastuin hänen linkkaamaansa laukkuun siltä istumalta. Se näytti täyttävän kaikki kriteerini etsimästäni laukusta. Lähdin heti selvittelemään mistä saisin laukun ostettua. Kävi ilmi, että Pariisissa laukkua oli vain muutama kappale yhdessä ainoassa liikkeessä. He eivät postita laukkuja vaan ne pitää tulla noutamaan liikkeestä. Laitoin pariisilaisille serkuilleni vienon pyynnön muutama kuukausi sitten. Jos varaisin laukun, ehtisikö sen heistä jompi kumpi käydä noutamassa? Saanen esitellä pitkään himoitsemani punaisen pienen Chanelini.

Eikö olekin kaunis? Ainut asia minkä tajusin vasta laukun käsiin saatuani on, että se vasikannahkaa, joka on arempaa kuin lehmästä tehty kovempi caviar-nahka. Laukut ovat minulle kuitenkin käyttötavaraa ja siksi on minulle hyvin tärkeää, että laukku kestää elämää. Caviar-nahkainen musta Chanelini on 13 vuodenkin jälkeen erinomaisessa kunnossa, joten suosittelisin sitä materiaalina kaikille Chanelin himoajille. Tämä laukku ei ihan niin kestävää nahkaa ole, mikä on sen ainut miinus. Tämä punaisen sävy on minulle täydellinen. Koska ostin alkuvuodesta syvän punaisen Guccin, kaipasin sen rinnalle murretumpaa punaista. Tämä ruosteenpunainen paholainen on suorastaan täydellinen syksyyn! Miten kauniilta se näyttääkin esim suklaanruskean ja sinaapinkeltaisen rinnalla kaikkien neutraalien perusvärien lisäksi.

27 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minka

  Apua miten ihana! <3

  • Kiitos, niin minustakin! <3

 • Sini

  Aivan upea laukku? olisi hauskaa jos tekisit postauksen mitä kannat yleensä laukussa mukana.. esimerkiksi mitä arkena laukusta löytyy, mitä otat mukaan illanviettoihin yms. Luen paljon blogiasi ja asukuvat ovat aivan ihania.

  • Hei hyvä idea! Tämä menee toteutukseen! :) Kiitos :)

 • Eveliina

  Aivan upea laukku!!
  Mietin, että miten lähdit metsästämään kyseistä laukkua sen jälkeen kun päätit että haluat sen?
  Itselläni ei ole (vielä) omaa Chanelia ja olenkin pitkään miettinyt, miten jotain tiettyä laukkua voi alkaa etsiä. Onko etsintä lähinnä hakuammuntaa, jolloin täytyy käydä liikkeessä kysymässä aina kun sellainen eteen sattuu vai onko muita tapoja? :D
  Ja vielä toinen kysymys, onko laukkujen hintoja missään saatavilla? :D
  Kiitis jo etukäteen <3

  • Hyvä kysymys!
   Olen vuosia kiertänyt kaikki Chanel liikkeet mikä ovat vastaan tulleet.
   Esim viime Barcelonan reissulla kävin Chanelin liikkeessä kyselemässä laukun perään. Annoin speksit ja todettiin että epäilevät sellaista löytyvän edes tästä maasta. Neuvoivat odottamaan seuraavia kokoelmia.
   Olen myös käynyt Suomen Della Margassa antamassa speksit ja he sanoivat soittavansa jos saavat valikoimaansa vastaavan.
   Olen jättänyt Vestiaireen haun päälle, missä minulla tulee aina sähköpostiin viesti kun myyntiin tulee tuote joka vastaa haluamani speksejä. Vielä ei ole tarpeeksi hyväkuntoista ja minun speksieni täyttämää ykislöä tullut.
   Nyt sitten tämän löysin lukijan vinkin puolesta, kun uusi mallisto saapui kauppoihin <3
   Itse näin tämän Chanelin omilla verkkosivuilla ja siellä oli hintakin!

   • Eveliina

    Kiitos vastauksesta! <3

 • Sanna

  Todella kaunis, onnea! Jos haluat luopua (jostain syysta) Guccin punaisesta laukusta, niin tiedan ostajan. ;)

  • Voi kiitos sanna! Olen täysin hullaantunut siihen Gucciin ja sen syvän punaiseen sävyyn edelleen, mutta jos tulen toisiin aatoksiin tiedän mitä tehdä ;)

 • NINNi

  Kaunis laukku ja sinulla on ihana tyyli. Mutta kuinka surulliseksi tulenkaan kun näitä eläinlapsia teurastetaan tämän takia. Antaisivat kasvaa edes aikuiseksi ja sitten nahoiksi. Itse en vasikkaa syö enkä siitä valmistettuja tuotteita osta. Sama kananpoikien kanssa. Näin äitinä tämä koskettaa sydäntäni vaikka kyse onkin eläinlapsesta.

  • Ymmärrän hyvin harmituksesi. Itse vielä syön lihaa, vaikka sitä olen huimasti vuosien saatossa vähentänytkin. Täten itse suhtaudun nahkatuotteisiin suhteellisen hyväksyvästi. Eivät tosin helpoimpia asioita tasapainotella.

 • Bella

  Ihana!! Aivan upea luomus!!
  Mikä laukun nimi tai koodi on?
  Äitini on etsinyt vastaavanlaista

  • Eikö!

   Ainakin nettisivulla löytyi tällaiset tiedot:
   Sac à rabat
   Rouille
   13 x 7 x 20cm
   Refe: A91586 Y82255 5B069

   Onnea etsintään! :) Omani sain Pariisin Avenue Montaigne 42 liikkeestä! Kävin siellä viikonloppuna myös pyörähtämässä ja samaa laukkua oli vielä myynnissä ainakin kokoa isompana! :)

 • Johanna

  Apua nyt on kyllä niin täydellinen laukku ? ei voi muuta kuin ihastella!

  • Eikö!! Kyllä sitä metsästettiinkin!! :D

 • Veera

  Ooh, ihana! Kyllä on näköisesi laukku :) Chanel on <3 Asukuvia odotellessa.

  • Voi kiitos <3 Tulossa pian! <3

 • Saaramaria

  No nyt on kaunis laukku, syvänpunainen Gucci on upea, mutta tässä on jotain täydellisen tyylikästä, se ei huuda brändiä tai merkkiä, mutta on kuitenkin selvästi tunnistettavissa. Upea!

  • Pidän nimenomaan tuosta punaisesta tässä Chanelissa. Sellainen “hienostuneen” punainen, joka sopii tähän hyvin? :D

 • Haidi

  Oi miten kaunis ! Aivan ihana ? ja miten mahtavaa, että viimeinkin löysit kauan etsimäsi laukun.

  • Kiitos ihana! <3

 • On kyllä kaunis, vaikka punainen ei minulle oma väri olekaan. Tässä kuitenkin kaikki natsaa yhteen. Ihana.

  • Kiitos, niin minustakin :)

 • Elisa

  Tämä on upea! :O en ole peruschanelien fani, siis sen pintakuvion, ja siksi en ole koskaan Chaneleita katsellutkaan ostosmielessä. Mutta nyt muuttui ääni kellossa. Todella kaunis laukku!

  • Eikö olekin upea! Itse pidän siitä perus tikkauksestakin, mutta tässä tuo chevron kuviointi toimii erityisen hyvin.

 • Eemmsse

  Upea laukku ?
  Pakko tässä samalla mainita tuosta toistuvasta “sinaapinkeltaisesta”, sinappi -> sinapin(keltainen). Sana on toistunut nyt niin monessa postauksessa etten voinut olla puuttumatta :D Ihanaa ja aurinkoista syksyä! :)

  • Ah, olet aivan oikeassa! Miten olen onnistunutkin toistamaan noin hölmön virheen?! :D Kiitos kovasti kun huomautit, ei tule tuo virhe toistumaan! :)