CATEGORIES

10 säihkyvää ideaa saapuvaan juhlakauteen

22.11.2018

Juhlakausi on täällä. Viikonloput ovat niin täynnä työ- kuin kaveriporukoiden, että niitä on ripoteltu arki-illoillekin. Ja kun on pikkujouluista selvitty, on joulupyhien ja uuden vuoden aika. Nyt siis viimeistään kannattaa vilkuilla omaa vaatekaappia sillä silmällä – löytyyhän sieltä päälle pantavaa? Tämänkin juhlakauden trendikkäin valinta on kimalle. Yleisimmät värit ovat musta, hopea ja kultainen, mutta tähän trendissä jos jossain sopii revitellä. Uskalla valita väriä! Alla ideoita paljettisten vaatteiden pukemiseen.

Näyttävä paljettimekko
Mikäli juhlat ovat hienommat, valitse kokopaljettinen mekko. Itse ihastuin kahteen Zalandosta löytyvään roosansävyiseen mekkoon: Pidempihelmaiseen Forever New merkin, sekä pitkähihaiseen Ralph Laurenin malliin. Kun puhutaan paljeteista, ei voi olla mainitsematta French Connectionia. Heillä on aina valikoimissa laadukkaita paljettisia vaatteita. Mikäli haluat oikein revitellä, valitse leopardikuvioinen Zaran paljettimekko, missä yhdistyy kaksi trendiä kerralla.

Toimiva paljettihame
Tämä vaatekappale toimii erityisen hyvin kun työpaikalta pitää lähteä suoraan juhlapaikalle. Paljettinen hame, lyhyt tai pitkä, sopii erinomaisesti puseroiden ja neuleiden pariksi. Se nostaa arkiasun välittömästi uudelle tasolle.

Helppo housupuku
Mikäli hameet eivät ole juttusi, sujahda housupukuun. Valitse pitkälahkeinen tai sortsimalli.

Hillitty paljettitoppi
Kimalteleva toppi on vaatimattomin ja rauhallisin valinta. Sopii loistavasti esimerkiksi mustien pukuhousujen pariksi. Musta paljettitoppi jää helposti liian mitäänsanomattomaksi, joten valitse rohkeasti väriä.

Säihkyvä paljettibleiseri
Tuo juhlaan Michael Jackson henkeä! Tämä vaatekappale varmasti huomataan.

Prameat paljettihousut
Viime viikkoina paljettihousuja on näkynyt enenevissä määrin. Turvallisuudenhakuinen parittaa kimallehousut neutraaliin puseroon, mutta kunnon bilehile valitsee sen pariksi vielä kimaltelevan topin.

 

Don’t be afraid to sparkle!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katarina

  Osaatko sanoa mistä löytäisin kollaasin korvikset? :)

  • Hanna Vayrynen

   osaan! Glitteristä! :)

   • Katarina

    Ihanaa, kiitos! :)

    • Hanna Vayrynen

     <3

 • Sofia

  Ei ole tiedossa mitään juhlia ennen joulua, mutta silloin pukeudutaan kimaltavaan ?

  • Hanna Vayrynen

   Ihanaa! <3

 • Pauliina

  Tämä on yksi lempi vuoden aikani, nimittäin pikkujoulu kausi ja uuden vuoden juhlien suunnittelu. Ihanaa kun kaupat pullollaan kimaltavia vaatteita ❤️

  P.s onnea uusille sivuille, aivan ihanat!

  • Hanna Vayrynen

   Kyllä, myös tällaisen harakan kulta-aikaa!!! :D Ja kiitos valtavasti kauniista palautteesta! <3

 • Marina

  Takastan kimalletta !! Ja rakastan juhlia! Teen aina innoisaan erilaisia juhla mekkoja!! Rakastan tehdä ja suunnittella niitä!!

  https://differend-and-unique.blogspot.com/?m=0

  • Hanna Vayrynen

   Toinen harkka ilmoittautuu! :)