CATEGORIES

Päivän asu kuvituksena

26.1.2011
Koska kameraa minulla ei ikävä kyllä vielä ole, yritin Polyvorella koota eilisen matkustusasuni mahdollisimman tarkasti.

Tänään luvassa ripsihuoltoa, ystävien tapaamista, asuntonäyttöjä, kaupungilla kiertelyä ja Helsingin ihailua… Aah. Suomi on mahtava paikka!

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • CHIC

  En ole kuullutkaan ennen Polyvoresta, mutta ihastuin siihen ihan totaalisesti. Kannattaa myös käydä Lookletissa, jos alkaa joskus lapsettaa ja haluat leikkiä isojen tyttöjen paperinukke-leikkejä :)

 • Anonymous

  Ömh, onko sulla oikeesti LV matkalaukku tuossa koossa ja mallissa? Kääk.

 • iida

  hmm, en tiedä haluatko vastata tai oot aiemmin maininnut blogissa, että missä asut tällä hetkellä? ei tietenkään tarvitse vastata, jos et sitä täälä halua mainita. itse olen vaan seurannut blogiasi vasta vähemmän aikaa enkä vielä ole ehtinyt koluamaan läpi kaikkia postauksia. ja samalla mietin kysyä, että aiotko kenties muutta takaisin suomeen miehesi kanssa? vai etsittekö kakkosasuntoa?:) tykkään blogistasi hirmu paljon!

 • Anonymous

  Itsekin olen käymässä pienellä visiitillä Suomessa mutta minulla on aika eri tunteet kotimaatani kohtaan. Mitä enemmän olen täällä, sitä enemmän tahdon pois. Perheen ja kavereiden lisäksi en kaipaa täältä mitään. Toivottavasti tunteeni silti muuttuvat ajan myötä.

 • Anonymous

  Oli muuten ihan huippu toi Victoria Beckhamin haastattelu !! Olen viime vuosina joutunut muuttamaan mielipidettäni kyseisestä rouvasta ja tämä haastattelu vaan vahvisti kuvaa, että oikeasti hän taitaa olla aika fiksu ja jalat maassa. Mielestäni positiivisella tavalla hän osaa nykyään julkisuudessa esiintyä. Tykkään!

 • Anonymous

  Moikka!Ilmeisesti sulla on ripsipidennykset? :)Mullakin olis haaveissa sellaset laittaa ja haluaisin sulta kysellä niistä vähäsen, jos vaan millään ehdit niistä kertoileen :)Elikkä onko ne ollut sulla jo kauan ja onko niistä ollut jotain haittaa? Onko sun omat ripset vaurioituneet pidennysten takia? Ja minkähintasta huolto/laitatus sulla on ollut?Kiitos jo etukäteen :) !

 • Pelham Wife

  tuota korua minäkin ihailen <3 ja tietysti kaikki muukin täydellistä!

 • Anonymous

  "Huomaa kyllä että pikkutytöt ja teinit kommentoivat näitä blogeja :D Joku luuli että olet lehden kannessa eikä varmaan ole kuullutkaan nimestä Victoria Beckham.. ;) Ihanaa palvontaa ja hehkutusta.. tuskin aikuisilta ihmisiltä."Kieliasusi perusteella lukeudut ihan samaan sakkiin. Ja jos "pikuutytöt" on niin kaamea asia niin miksi sinä näitä blogeja luet? Mihin ryhmään sinä sitten kuulut jos on tarvetta luokitella?t. aikaisempi "teini", joka teki virheen kun katsoi nopeasti;)

 • Anonymous

  Huomaa kyllä että pikkutytöt ja teinit kommentoivat näitä blogeja :D Joku luuli että olet lehden kannessa eikä varmaan ole kuullutkaan nimestä Victoria Beckham.. ;) Ihanaa palvontaa ja hehkutusta.. tuskin aikuisilta ihmisiltä.

 • Anonymous

  Mä näin sut varmaan tänään Gina Tricotissa vaaleahiuksisen ystäväsi kanssa? Jos olit sinä niin että sä olet kaunis luonnossa! Ystäväsi myös! En kehdannu tulee moikkaa mutta sanotaan nyt näin pelkurina kommenttiboksin kautta että sun blogi on lempparini!:)

 • Anonymous

  Ei vitsi, katoin et sä oisit ollut ton voguen kannessa! :)hyvää suomi-reissua!

 • Anonymous

  Ooks sä tos VOGUEN kannessa? :o ihan sun näköne meinaa!

 • Anonymous

  kuinka voi saada omat kuvat suojatuksi tekijänoikeuslailla ! paljonko tälläinen järjestely maksaa? :) olisin kiinnostunut kuulemaan lisää..

 • Anonymous

  Heissan, olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, hyvää ja viihdyttävää :-) Voisitko tehdä postauksen "vaatekaapin peruspilareista"!

 • Helkku

  Nuo kengät.. Aivan mahtavat!!Ja upean päivän oot kyllä valinnut Suomen reissullesi; täällä ainakin on ihana aurinkoinen sää. (N.60km Helsingistä) :)

 • Helkku

  Nuo kengät.. Aivan mahtavat!!Ja upean päivän oot kyllä valinnut Suomen reissullesi; täällä ainakin on ihana aurinkoinen sää. (N.60km Helsingistä) :)

 • Anna

  Suomi on kylla aika loistava maa. Tosin silti Irlannista on tullut jo koti ja olisi vaikea kuvitella pysyvasti muuttavansa pois. Hassua miten asiat menee :) Ja edellisen postauksen kommenttiosioon liittyen. Tiedan, etta haluat pitaa kiinni yksityisyydesta joten toivon etta tama kysymys ei ole liian henk. koht. Miten olet ulkomaalaisena loytanyt toita nykyisessa asuinmaassasi? Olen itse yliopistosta valmistunut ja ihan hyvassa tyopaikassa taalla Irlannissa, mutta olisi mielenkiintoista tietaa oliko sinulla vaikea loytaa toita ja miten koet uramahdollisuudet ulkomaalaisena? Hauskaa Suomi keikkaa, osta kunnon pussi salmiakkia :)T. Ansku Ireland

 • Anonymous

  Mistä tuollaisia love patience -kaulakoruja voi ostaa? Hirmu nätti. :)