CATEGORIES

Kevään kuosi

14.1.2019
Kevään yksi trendejä tulee olemaan näyttävien printtien rohkea yhdisteleminen. Monet viime vuoden trendikuosit pysyvät visusti muodissa kuten klassinen polka dot- sekä leopradiprintti. Erilaiset eläinkuosit ovat olleet suuressa suosiossa koko viime vuoden ja niiden joukosta erityisesti käärmekuosi on luikerrellut muotitietoisten sydämeen. Ehkä jopa vähän yllättävästi, tänäkin keväänä juuri käärmekuosi on se trendikkäin eläinprintti. Joten jos vaatekaappiisi on eksynyt sihisevä matelija, pidä siitä kiinni. Sen ympärille löytää saapuvana sesonkina vielä paljon pukeutumisinspiraatiota.

polo knit ANDIATA

skirt H&M / saatu

shoes STUART WEITZMANN

bag CHLOE

coat FILIPPA K

Itse olen jopa hieman yllättävästi lämmennyt käärmekuosille. Kai kun jotain näkee tarpeeksi paljon, silmä myös tottuu. Käytän paljon beigeä ja harmaata, joiden liittoon neutraalin sävyinen käärmekuosi tuo kauniisti syvyyttä. Hetkessä se saa myös koko mustan asuun mielenkiintoa, kuten ylläolevissa kuvissa näkyy. Mikä on teidän tuomionne? Yay or Nay käärmekuosille?

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Saaramaria

  Itselle nay, mutta sulla kyllä yay! Mulla leokuosikin on vähän liikaa, mutta muilla ihailen sitäkin. Mikähän siinä on, että itsellä tiettyjä juttuja on tosi vaikea nähdä, vaikka ne muilla silmää miellyttääkin?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana! Siis mä ymmärrän ihan valtavan hyvin! Mulla todella moni trendi on sellainen, että ihailen muilla mutta en näe itselläni. Joidenkin kohdalla (esim tämän) silmä tottuu ja uskaltautuu kokeilemaan. :)

 • Haidi

  Itse olen käärmekuosin kanssa vielä ”ihailen muilla” vaiheessa. En usko tämän löytävän omaan kaappini, sillä on hieman turhan villi :D

  • Hanna Vayrynen

   Mä olin vakuuttunut, että mä jään tuohon vaiheeseen myös pysyvästi. Mutta kuitenkin uskaltauduin… Mikä on ihanainen sinun tuomiosi? :D <3

   • Haidi

    Sulle ehdottomasti Yay! Asu on varsin nappiin mennyt ja hame on kaunis. Ehkä sitä itsekkin uskaltautuu vielä jossain kohtaa kokeilemaan ;>

    • Hanna Vayrynen

     Ehkä vielä innostut! <3 Ja kiitos ihana! <3 Luotan sun sanaan! <3

 • Jennie

  Hei, mikä koko sulla on &other storiesin mekossa (kuparinsävyinen)? Ovatko merkin koot normit, pienemmät, suuremmat..? Mietin meko tilaamista (todella kaunis!) mutta koot hieman vaikeasti selitettynä nettikaupassa.

  • Hanna Vayrynen

   Mulla on koko 38! On hieman väljä, mutta olenkin juuri koon 36/38 välillä :) Se on ihana mekko! Menee talella ylipolven buutsien kanssa ja kesällä myös! Rakastan tuota hihamallia!

   • Jennie

    Kiitos! Lähtee tilaukseen :)

    • Hanna Vayrynen

     Toivottavasti on nappi! :)

 • Merja

  Leobardi-ja käärmekuviot ovat aina olleet suosikkilistalla, silloinkin kun eivät varsinaisesti aallonharjalla olleetkaan.
  Omistan Andiatan paitiksen, useita huiveja sekä pikkulaukun, jotka ovat aarteita ja kaivetaan silloin tällöin esiin. Ollessani Joulun alla Espanjassa, siellä kyseiset kuosit kävelivät kadulla vastaan jatkuvasti. Olen kovin taipuvainen mustaan pukeutumiseen, johon kyseiset kuosit tuovat kaivattua piristystä.
  Sinun ylläsi oleva pliseerattu hame on aivan ihana.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos Merja kauniista kohteliaisuudesta! Eläinprintti trendi jatkaa ensi vuoteenkin vahvana! :) Ja kyllä, Andiatan valikoimissa on paljon upeita aarteita! :)

 • emmms

  Yleensä en pidä käärmekuosista yhtään (edes asusteissa), mutta tässä hameessa se toimii. Pliseeraus tekee kuosista vähemmän selkeän, niin käärme-fiilis ei niin hyppää silmille. Ja kuten sanoit, neutraalit sävyt tekevät siitä kivan kaverin muille yksivärisille vaatteille.

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon! Itsekin pidän siitä miten se toimii tuossa pliseeratussa hameessa! Ei pomppaa niin vahvasti ja neutraali sävymaailma tekee siitä yllättävän hillityn! :)