CATEGORIES

Trenditorstai: Kevään kuvio on käärme

17.1.2019

Kuten maanantain asukuvien lomassa totesin, kevään hittiprintti on käärmekuosi. Nämä vahvat matelijat luikertelivat muotitietoisten kaappeihin viimeistään viime vuoden puolella ja tänä keväänä niiden suosio suorastaan räjähtää. Käärmekuosia näkyy niin asuisteissa, kuin myös paidoissa, housuissa, hameissa ja mekoissakin. Itse suosisin sihiseviä asusteita kuten kenkiä, mutta H&M valikoimasta ihastuin myös pliseerattuun käärmehameeseen. Siinä printti ei ole ihan niin hallitseva, vaan tuo mukavasti eloa muuten neutraalin yksinkertaiseen asuun. Itse yhdistin hameen kanssa mustan pooloneuleen ja mustat ylipolvensaappaat.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ania

  Aika nopea sykli tällä käärmekuosilla! Itse innostuin siitä syksyllä 2011 hankkiessani Malene Birgerin käärmekuosisen villahuivin. Hauskasti sattui, että Ruotsin kruununprinsessa Victoria vieraili Suomessa samana syksynä ja hänellä oli kaulassaan tuo samainen huivi.
  http://studio-ania.blogspot.com/2011/08/kaarmetta.html
  Onnekseni en ole laittanut huiviani kierrätykseen, sillä nythän se siis saa ihan uuden elämän:
  Kiitos sinulle taas kivasta postauksestasi!

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihan mahtavaa, että tämä postaus innosti sinua taas käyttämään uudestaan vanhaa. :)

 • Saaramaria

  Oi, nyt löytyi riittävän kiltti käärme tännekin! Nuo loaferit voisin oikein hyvin nähdä itselläni. Kiitos inspiraatiosta! Tosin hetken vielä saa odotella niiden käyttöä, juuri tein 1,5h lumitöitä (no, iso on pihakin, mutta kyllä sitä ihan kiitettävästi oli!)

  • Hanna Vayrynen

   Ah, ne loaferit on minustakin hienot käärmekengät! Muista en ole itse vielä niin innostunut, mutta nuo ovat todella klauniit ja tres chic ;) Ja jep, täällä saa noita säitä hetken odotella…