CATEGORIES

Zaran antia

28.1.2011

Eksyin nettiä selaillessani ensimmäistä kertaa Zaran nettikauppaan ja täytyy sanoa että olen hieman pettynyt. Zaran vaatteet ovat edottomasti kuuluneet lemppareihini näistä massaketjujen valkoimista, mutta minusta heidän vaatekokoelmansa netissä ei ollut mitenkään kovin edustava. Ihan kuin ne huonoimmat kappaleet olisi valittu nettiin myytäväksi ale vaatteiden rinnalle?

Kaiken kaikkiaan löysin 3 vaatekappaletta, joista olin edes hitusen kiinnostunut:

Tällä viikolla pääsenkin koluamaan Helsingin Zaran valikoimaa. Pitääpä pitää silmällä onko mallisto nyt vain poikkeuksellisen huono, vai onko syynä vain onlinen kapea valikoima? Olisiko tämä Zaran strategia pitää vähemmän myyviä kappaleita nettikaupassa?

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rii

  Katsoin juuri eilen samaa… Koko nettikauppa on ylipäätänsä todella ei-Zara-tyylinen, look ja mallit. Ainakin vielä Hollannin Zaroista näyttää löytyvän ns. "normaalizara"-tavaraa, thank god.

 • Maikko

  Zaran nettikauppa ei toimita suomeen.

 • Mia

  Heips! Mulla on viime aikoina ollut vähän ristiriitainen suhtautuminen Zaraan – vaikka olen myös pitkään tykännyt heidän vaatteistaan tosi paljon. Jotenkin alkaa hiipiä sellainen fiilis, etteivät hinta ja laatu aivan kohtaa… Pikkusiskonihan on työskennellyt Zarassa ja hän on omalla kokemuksellaan vahvistanut tätä käsitystä. Ja ainakin Suomessa hinnat ja laatu ovat hippusen liian kaukana toisistaan. Kurjaa, koska Zarassa on niin ihania vaatteita, söpöjä silkkipaitoja etc. Vaan enköhän eksy Zaraan jatkossakin… Tulipahan nyt mieleeni ja päätin vaahdota, hih :)Ihanaa Suomilomaa kaunotar!:) Mia

 • Anonymous

  mikset vastaa aiempien postausten kommentteihin?? Oisin kysyny samaa ku "Tiuhti"…

 • antsu

  Tuo halter t-shirt on kyllä ihana!

 • juulia

  Toi "halter t-shirt" on mielettömän ihana. Hitto kun ei omaan kroppamalliin käy ollenkaan : (

 • MJ

  Punainen mekko – aah ihanuus!

 • Anonymous

  Hei!Saako tuolta Zaran nettikaupan kautta ostaa?Mien en ainakana pystynyt.Ainoastaan esim. UK-Zaran nettikaupassa pystyis ostaan, mut sit infossa luki, ettei Suomeen ainakana lähetetä. Mie kun tykästyin muutamaan mekkoon siellä, mut en oikein tajunnut, saanko ne käsiini vai en :)