CATEGORIES

Trenditiistai: Klassikkotakki

19.2.2019

Jatketaan kevään suosikkitrendilläni, eli beigen loistolla. Käytän muutenkin pukeutumisessani paljon ruskean eri sävyjä, mistä syystä tämä trendi kiehtoo minua erityisen paljon. Inspiraatiota sen uudenlaiseen yhdistelyyn tulvii nyt joka suunnasta! Tulen tekemään erilaisia nude-nostoja lähiviikkoina. Fiilistelin kanssanne jo nuden sävyisiä käsilaukkuja. Luvassa on vielä samanlaiset poiminnat kengistä, neuleista, housuista ja hameista sekä mekoista. Kylmissä kuukausissa vielä tovi tarpoessa keskitetään fokus hetkeksi takkeihin. Kamelitakki on klassikko ja sen vaaleampi luunvärinen sisar myös. Mikäli sinulta tämä klassikko vielä puuttuu, kannattaa nyt olla tarkkana. Valikoimaa on niin paljon, että jokaiselle budjetille löytyy varmasti se täydellinen yksilö.

Erityisen trendikäs takki on nyt runsaana, olkapäistä hieman roikkuvana ja sidottavana mallina. Itse olen etsinyt vastaavaa takkia luunvärisenä ja löysinkin sen viimeviikolla Massimo Duttin valikoimasta. Takki vilahti päälläni viikonlopun ristiäisissä, mikä kirvoitti monia kyselyitä sen perään.Tulen yhdistelemään sitä paljon kamelinruskean ja valkoisen kansa. Että miten klassinen ja elegantti trendi!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Haidi

    Ihanan takin olet löytänyt itsellesi ja se mitä siitä vilahti niin näytti kyllä hyvältä! Innolla odottelen mitä asuja sille keksit :)

    • Hanna Vayrynen

      Kiitos – Niin minäkin! :D Innolla lähden yhdistelemään asuja! <3