CATEGORIES

Trenditiistai: Työhaalari

12.3.2019

Kevään yksi erikoisimpia trendejä on työhaalarit, jotka kulkevat myös nimellä boiler suit. Niitä löytyy jokaisessa värissä, mutta parhaimmillaan se on minusta maanläheisessä sävyssä. Erityisesti minua viehättää haalari hiekanruskeana, valkoisena sekä oliivinvihreänä. Silloin niissä on klassista safarihenkeä, mitä itse rakastan. Muodikaimmillaan työhaalari on rouheaa kangasta, se on reilun kokoinen mutta sen saa vyötäröltä vyötettyä, siinä on pitkät hihat, näyttävät rintataskut sekä skarpit kaulukset.

Haalareita on jo alkanut näkymään keväisessä katukuvassa. Haalari on bongattu hiljattain mm. somevaikuttaja Leonie Hannen päältä. Myös suurten muotitalojen kevät/kesä 2019 näytöksissä näkyi paljon työhaalareita. Siitä näytti mallia mm. Céline, Zimmerman, Alberta Ferretti sekä Stella McCartney. Vitsi miten upealta tuo haalari näyttääkin kultaisten suurien korvakorujen ja korollisten kenkien kanssa. Minulta löytyykin kaapista hieman vastaava vanha oliivinvihreä haalari Gantin valikoimasta (katso kuva). Lisää asuinspiraatiota työhaalarin pukemiseen voit käydä katsomassa Boiler Suit Pinterest -taulultani.

1.Ruskea cargo-haalari H&M, 19,99e  2.Harmaa haalari H&M, 59,99e 3.Ruskea haalari Zara, 69,95 4.Oliivinvihreä haalari H&M, 34,99e

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmimaria

  Tää on kyllä kiva trendi, mutta en tiedä osaisinko sittenkään pitää. Koen jotenkin hankalaksi sen, että vessaan mentäessä pitää haalari riisua puoliksi pois ?
  Onkohan nuo millaista kangasta? Että voiko alla pitää pelkkiä alusvaatteita, ettei kankaasta paista läpi.
  Muistanko väärin vai oliko sulla joku haalari? Muistaakseni olen sellaisen postauksen joskus lukenut ?

  • Hanna Vayrynen

   Moikka! Ymmärrän, moni kokee saman asian työläänä. Kai siksi se on työhaalari :D :D Mutta kankaasta en osaa sanoa kun en ole vielä itse päässyt noita hipelöimään. Ja muistat ihan oikein! Puhun juuri siitä haalarista tässä tekstissä ja se on linkattunakin tuossa lopussa :) Se on silkkinen ja Gantilta ostettu :)