CATEGORIES

Trenditiistai: Safarilla

26.3.2019

Kevään suosikkitrendini on ollut ylivoimaisesti nuden sävyt ja sen pukeminen kauttaaltaan. Mutta kevään edetessä ja lämpimempien kesäsäiden lähestyessä sen rinnalle on hiipinyt toinen klassikko: nimittäin safaritrendi. Eläinkuosit, oliivinvihreä, ruklaanruskea, luonnonvalkoinen ja khaki ovat hyökänneet ison kissapedon lailla savannin pusikoista ja hallitsevat tällä hetkellä monien vaatemerkkien uutuusvalikoimaa. Tästä antoi hiljattain maistiaisia myös H&M:n uusi Studio S/S 2019 mallisto (mitä rakas siskoni Kira tähditti! WAU!), missä oli mitä kauneimpia mekkoja, puseroita sekä safaritakkeja. Saman merkin valikoimasta bongasin hiljattain myös upeat työhaalarit (postaus!), jotka sopisivat myös erinomaisesti safariajelulle.

Lomamatkamme lähestyessä kävin etsimässä klassista valkoista pellavamekkoa matkalle mukaan ja sen löysinkin Massimo Duttin valikoimasta. Nyt tähän väliin on aivan pakko kehua heidän palveluaan. Työvuorossa oli aivan äärimmäisen ihana ja hyvä myyjä, joka sai heti kiinni tyylistäni ja kiikutti sovituskoppiin vielä kaksi muutakin safarihenkistämekkoa, joihin ihastuin niin palavasti, että ostin ne myös. Ihastelin hänen kauniita korvakorujaan ja kävi ilmi, että nekin olivat Massimon valikoimasta. Hänen innostamanaan päädyin ostamaan sitten korvakorutkin. Mutta mikäli tekin lämpenette tälle aavikon lämmöstä henkivälle tyylille, niin katsokaa Massimo Duttin valikoima. Olen ihastunut tällä hetkellä ihan kaikkeen mitä heillä on. Erityisesti mekot, puserot ja korvakorut ovat juuri eikä melkein sitä klassista safarityyliä mitä rakastan.

 

Harkitsen vielä jompien kumpien sandaalien tilaamista. Tarvitsisin kesäksi tuollaiset ajattomat, tyylikkäät ja helposti jalkaan sujahtavat ruskeat sandaalit. Tosin Flattredin valikoimassa on nyt myös muutama upea kappale mitä ihastelen.

Pian tulossa koostettu Dubain-asut postaus, missä kaikissa fiilistelemäni safarihenki näkyy vahvasti…

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Merja

    Ihania, ottaisin myös kaikki, koko Massimo Dutti mallisto on huippu.

    • Hanna Vayrynen

      No eikö! Nyt on kyllä poikkeuksellisen hyvä valikoima! Love it!