CATEGORIES

I need a style steal!

18.2.2011

Edellisen postauksen aiheen pohjalta jatketaan, eli sydämestäni palasen vienyt Guccin s/s 2011 mallistosta. Nämä kaksi seuraavaa asua olivat ehdottomat lempparini ja niille tahdon kehittää oman style stealini, sillä Guccin asujen hinta on vähintäänkin suolainen. Joten vinkkejä otetaan vastaan, sillä yleistä nettivalikoimaa selatessani ei ainakaan niin kirkkaita ja erikoisia värejä kuten oranssia, vihreää ja lilaa ollut liioiksi housuina tai bleisereinä saatavilla. Metsästystä hankaloitta vielä se, että minusta kankaiden (housuja lukuunottamatta) tulee olla ehdottomasti hieman kiiltäväpintaisia sekä kevyehköjä.

Toinen asu on hieman samanhenkinen kuin pari kesää sitten ostamani Mangon vastaava lyhytlahkeinen housupuku. Toivottavasti minua onnistaisi ja löytäisin vastaavanlaisen vielä pitkillä lahkeillakin.

Housupuku on 100% silkkiä ja hintakin on sen mukainen, mutta en käsitä miten tuo nahkainen köysivyö voi maksaa noin syntisen paljon? Vastaavanlaista vyötä ei varmaan olisi edes hirveän vaikea tehdä itse, vaikka täysin lahjaton käsitöissä olenkin.

Joten kaikki vinkit näitä muistuttavista kappaleista otetaan vastaan!