CATEGORIES

Neljä hetken trendiä yhdessä

13.9.2019

Sään otettua käännöksen selvästi syksyisempään suuntaan on aika lähteä fiilistelemään syksyn trendejä. Tulen lähiviikkoina käymään läpi kanssanne syksyn trendivärit, kuumimmat kenkämallit, selvät tyylisuuntaukset ja hittimateriaalit, lempimallistoni muotiviikoilta sekä ne syksyn must have avainkappaleet, joita itse tällä hetkellä himoitsen. Mutta ennen kuin lähdetään pukemaan päälle syksyn paksuja ja lämpimiä kerroksia, yritetään ottaa kaikki irti niistä muutamista aurinkoisista ja suht lämpimistä päivistä mitä on jäljellä ennen pian saapuvia kirpeitä syysaamuja.

Muotiviikot ovat parasta aikaa käynnissä. Tällä hetkellä kaikkien katseet ovat New Yorkissa, missä merkit kuten Michael Kors, Ralph Lauren, Marc Jacobs ja muut suuret jenkkinimet esittelevät kevään 2020 mallistojaan. Muotinäytökset ovat keränneet paikalle maailman merkittävimmät muotivaikuttajat ja nyt onkin erityisen antoisaa seurata katukuvaajien tyylibongauksia. Saksan suurnimi, bloggaaja/instagrammaaja Leonie Hanne, esitteli eilen instagramissaan (jolla on 2 miljoonaa seuraajaa) päivän asun, joka kokosi neljä vahvaa hetken trendiä yhteen. Vaikka asussa oli paljon muodikkaita elementtejä oli kokonaisuus silti hyvin tyylikäs.

Hyvin pitkään pinnalla ovat olleet pienet ja hennot rykelmäkaulakorut. Kuitenkin viimeaikoina muoti on liikkunut siitä taas pois päin ja nyt muotia seuraavien päällä on näkynyt hyvin massiivisia kultaketjuja niin korvissa, kaulalla kuin ranteessakin. 

Viimeaikoina olen nähnyt myös erityisen paljon vartaloa nuolevia halter-toppeja, joissa on hyvin väljät kädentiet. Zaran valikoimasta löytyy muutamiakin vastaavia malleja. Lieneekö tämä muoti saanut kimmokkeen Kardashianien tyylistä?

Silkkiset slip-hameet ovat suosittuja, kuten viimekin vuonna. Niiden lisäksi kiiltävä satiini on muutenkin pinnalla tänä syksynä. 

Syksyn kenkämuoti on hyvin runsasta, mutta yksi hyvin näkyvä trendi on kengän neliskanttinen kärki. Muotoa on näkynyt sandaaleissa ja nilkkureissa. Erityisen haluttu malli on kuvissa näkyvä Bottega Venetan tikattu sandaali, joka on loppuunmyyty lähes kaikkialta. 

1.Gold hoops, Bottega Veneta 495e  2.Gold chain necklace, Paco Rabanne 385e  3.White top, Zara 12,95e  4.Louis Vuitton Pochette Metis 1350e  5.Silk skirt, Anine Bing 200e  6.White sandals, Bottega Veneta 620e

Ei ihme, että huomioni kiinnittyi tähän asuun. Aika samantyylinen kuin tämä kokonaisuus, joka nähtiin päälläni viime vuonna.

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Veera

  Niin paljon ihania asioita samassa asussa. Trendikkäitä, mutta samalla klassisia, just mistä pidän!

  • Hanna Vayrynen

   Agreed! <3

 • Anne

  Mistäköhän löytyisi edullisemmin tuollainen silkkihame?

  • Hanna Vayrynen

   Juuri tuon väristä en osaa sanoa, mutta todella monella ketjulla on hyvin samanlaisia nyt valikoimassaan. MM. H&M, zara sekä &other stories! :)

   • Anne

    Kiitoksia vinkistä!