CATEGORIES

Style Steal – Meli Melo

26.3.2012

Moni teistä ihastui Olivia Palermon kädessä kiikkuneeseen vaalean ruskeaan kaupunkilaukkuun. Muutamat teistä kyselivät laukun alkuperää ja selvitinkin sen olevan italialainen Meli Melo -merkin Thela Bag.Ikävä kyllä löysin niitä myynnistä ainoastaan Meli Melon omasta nettiliikkeestä ja sieltäkin ne olivat tilapäisesti loppu. Sain kuitenkin hyvin ystävälliseltä Lora lukijaltani vinkin, että Zaran valikoimissa olisi nyt hyvin samanlainen laukku saatavilla! Kiitos Lora! Ihana kun autat muita eteenpäin etsinnöissään!

style-steal-olivia-palermo-meli-melo

Many of you fell in love with the bag that Olivia Palermo was sporting with her daring print combo. Because of few requests from you guys, I resolved the origin of the bag in question. The gorgeous tan bag is from Meli Melo and the name of the model was Thela bag. Unfortunatelly, all of them were temporarily sold out from their own website and I couldn’t find another online store that would sell them. However, yesterday one of my lovely and helpful readers Lora, tipped off about a bag in Zara, that is very similar to the original Meli Melo. Thank you so much Lora – so kind of you to help others along!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lora

  Kiva vaan kun itsekin voi olla joskus avuksi bongauksillaan :)

  Se onkin parasta blogeissa kun voi puolin ja toisin auttaa ja vinkata kivoista jutuista :)

  • Kiitos Lora – olit suuri apu ja inspiraatio! :) Enemmän kuin mielelläni otan vastaan tällaisia MAHTAVIA bongauksia sieltä ihanilta ruudun toisella puolella! ;) KIITOS vielä! :) Ja kyllä – te tästä minullekin mielekästä teette! :)

 • muru

  Hyvin kiva laukku!! Vihdoinkin takaisin kotona ja printtihousuja en matkaltani löytänyt. No,ne tulevat esteen kun jaksaa etsiä. Onnea vielä niin hirmuisesti sinulle ja puolisollesi!!!! <3 Upea asia ja uskon,että sinusta tulee suurenmoinen äiti pienokaiselle! :)

  • Strictly Style

   Niin on! Kiitos muru kovasti!! <3 Niin kauniita ja sydäntä lämmittäviä sanoja taas <3 Joten meidän printinmetsästys jatkukoon! :D

 • Ihan täydellisen värinen laukku! Saiskohan ton Zaran version olalle? Se kun on laukun yksi tärkeimmistä ominaisuuksista… Täytyypä käydä tsekkaamassa:) ps. Onnittelut vielä suuresta uutisesta:)

  • Voih ikävä kyllä en ole nähnyt laukkua livenä! Mutta toivottavasti on juuri kaipaamasi! :) Kiitos paljon! :)

 • Rosie

  Myös H&M:llä näyttäs olevan saman tyyppinen laukku :) http://www.hm.com/fi/product/96670?article=96670-A#campaign=H25_Today&campaignType=A

  • Kiitos vinkistä Rosie! :)

 • minnii

  Oi kuinka nätti :)
  Miten muuten aiot osallistua earth houriin? Onko teillä ollut tapana viettää sitä? :)
  tässä lisätietoa :
  http://wwf.fi/earthhour/

  • Joo meillä on itseasiassa omat suunnitelmat silloin valojen sammuttelluun :) Sit vaan kylpyyn ja kynttilät valaisemaan! :)

 • Emmi

  Olen lukenut blogiasi jo reilun vuoden ja olen tykästynyt blogiisi. Aina innolla odottelen uutta postausta! :) Halusin vain tulla kertomaan, että olen todella onnellinen kun saatte vauvan! Kyllä sen elämän merkityksen ymmärtää paremmin kun on oma lapsi :) Vaikka hyvänä äitinä oleminen onkin maailman vaikein työ niin kyllä se paljon antaa! Olen niin onnellinen sinun puolestani vaikka en sinua tunnekkaan! :) lasten saaminen kun ei kaikille ole itsestäänselvyys :)

  • Kiitos ihana hirmuisesti! Tiedän toki paljon ihmisiä, jotka eivät lapsia yksinkertaisesti tahdo, joten en itse tahdo sanoa lapsen olevan kaikille elämän tarkoitus, mutta minulle se on ainakin aivan valtava osa sitä omaa unelmaa kasvattaa ja rakastaa pieni ihminen tähän maailmaan <3 Mäpä luulen, että ei ole niin rankkaa duunia kuin äiteys! :D löysinrantein tähän ei ole lähdetty ja oon henkisesti varautunut siihen, että KAIKKEEN on varauduttava :D ja tosiaan, ei missään nimessä ole itsestäänselvyys… Meilläkin pitkään yritystä takana, joten ehkä myös siksi tämä tuntuu niin käsittämättömän upealle myös <3 Kiitos ihana paljon! Ihania hetkiä oman katraasi parissa <3