CATEGORIES

SuperTrash

27.3.2011

Jokunen viikko sitten blogissani vilahti valkoinen bleiseri sini-oranssin asuni kanssa, minkä alkuperästä sain jonkin verran kyselyjä. Valkoinen bleiserini on merkiltään SuperTrash.

Tämä Los Angelesissa perustettu merkki on hollywoodilaisen sosiaaliperhosen Ava Rilyn käsialaa, mutta vasta hollantilaisen muotialan yrittäjän, Olcay Gulsenin, mukaan tulon myötä merkki alkoi nauttimaan maailmanlaajuista suosiota. Tänä päivänä heidän vaatteitaan myydään tuhansissa kohteissa ympäri maailmaa.

Heidän vaatteitaan voi tilata Suomeenkin merkin omalta nettisivulta, mutta esimerkiksi Asos myy Supertrashia myös.

Pidän itse kovasti tästä valkoisesta bleiseristä. Kaunis puhtaan valkoinen raikastaa ja olkatoppaukset tuovat ryhtiä asuun kuin asuun.

Alla hieman omia poimintojani SuperTrashin nettikaupan valikoimasta. Että on ihania yksilöitä!


Onko merkki sinulle tuttu?
11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Subu

  En oo ikinä kuullutkaan, mutta hyvältä näyttää :P

 • Helkku

  Ei ole mullekkaan tuttu merkki entuudestaan, mutta tosi hyvältä kyllä näyttää, ja nuo farkkusortsit ois niin mahtavat kesäksi! :) Aika ihana muutes tuo värikäs huivi sen valkosen bleiserin kanssa, sopii hirmusen hyvin yhteen. :)

 • Mrs. V

  Kimble,Moikka! Pitää paikkansa. ensimmäisen salasanani minäkin loin ihan vain html koodeihin tutustumalla ja upotin sen ulkoasuun. Nykyisen koodin on minulle tehnyt ystväväni entinen mies :D Joten ikävä kyllä en osaa neuvoa uusinta tekniikkaani:/ Neuvon siis googletusta. Niin itsekin joskus aikoinaan tein ja toimi hyvin. If I could do it, I know you can!:) Onnea yritykseen!Anonyymi,Voi miten kauniita sanoja! Olen kovin otettu. On minulle kohteliaisuuksista suurin kun joku sanoo että minun pinnallisen blogin kautta minusta ei kuitenkaan saa pinnallista kuvaa. Olen hyvin kiitollinen siitä, että viitsit lukea "rivien välistä":) Kaikki harvoin on tosiaan sitä miltä näyttää;) Kiitos sinulle ihan hirmuisesti piristävistä sanoisa! Toivottavasti saan nauttia seurastasi vielä kauan!:)Anonyymi,Kiitos ihan kauheasti näistä sanoistasi. Ei minussa mitään kadehtimisen arvoista ole. Se että sinä noin asiallisesti ja järkevästi käsittelet mahdollisia kateuden tunteita on itsessään kadehtimisen arvoista! Sinulla on hyvä pää hartioillasi!Vaikka kysymyksesi on äärimmäisen ystävällisesti ja asiallisesti muotoiltu, jätän vastaamatta kysymykseen, sillä olen tietyt rajat itselleni tässä asettanut. Mutta kuten paljastin hetki sitten, aloitin jokin aika sitten sisällön tuottamisen naistenlehteen:) Tavoitteeni pitkällä tähtäimellä on tehdä myös "oman alani" töitä naistenlehtien saralla;) Hyvää viikonloppua!:)

 • Anonymous

  Ensimmäiseksi haluan kiittää mahtavasta blogistasi! Sinulla on uskomaton tyylitaju, ja voin myöntää, että toisinaan täällä ruudun toisella puolella podetaan kateutta. :DHaluaisin kysyä, että millä alalla työskentelet? Ei siis tarvitse mitään tiettyä ammattinimikettä kertoa, (eikä muutakaan, jos kysymys on liian henkilökohtainen). :)

 • Anonymous

  Kauan olen blogiasi lukenut, mutta vasta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Joten kaikessa yksinkertaisuudessaan – blogisi on huippu! :) Turhaan murehdit sitä, että antaisit itsestäsi pinnallisen kuvan blogin kautta. Ainakin minä olen saanut käsityksen aivan toisenlaisesta ihmisestä! Vaikutat empaattiselta, ystävälliseltä, fiksulta ja reilulta persoonalta, kauneudesta puhumattakaan! :) Eli jatka samaan malliin!

 • Kimble

  Merkki ei ole entuudestaan tuttu mutta kiitos vinkkauksesta, täytyypä tutustua tarkemmin :)Sitten täysin postaukseen liittymätön kysymys. Mikäli muistan oikein on toinen blogisi salasanalla suojattu. Itse olen juuri pistänyt pystyyn blogin kaukana asuvia läheisiä varten, jotta kuvien jakaminen ja elämäni seuraaminen olisi heille näin helpompaa. Koskaan ennen en ole blogannut joten ongelmaksi muodostui nyt tuo blogin salasanan taakse saaminen. Joutuuko tässä alkaa pelaamaan noiden html-koodien kanssa vai hoituuko asian jotenkin helpommin? Yrittänyt olen säätää ja googletella ohjeita mutta ilman tulosta. Näinköhän tässä hyvän idean joutuu kuoppaamaan tämän vastoinkäymisen edessä… Osaatko yhtään auttaa? :)

 • Mrs. V

  Jaana,ai apua, en osaa sanoa?! Mä kokeilin liikeessä takkia päälle ja valitsin sen mukaan sopivan:/Elviira,Voi kiitos kovasti!C,Itseasiassa olen saanut lahjaksi äidiltäni Kiinasta, joten ei siis todellakaan ole aito Chanel ja hintaa on n.2e ehkä? :)Windy,Kiitos kovasti! Se oli lahja äidiltäni Kiinan kujilta. Oli varmaan 2e luokkaa:) eli siis ei aito!:)

 • Windy

  Ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta täytyy sanoa, että upea toi sun Chanelin koru yhdessä kuvassa! :) Muistatko yhtään, paljonko tuollaiselle kertyi hintaa?

 • Anonymous

  Upea Chanel-riipus! Muistako yhtään mitä hintaluokkaa se oli ja mistä olet sen ostanut?-C

 • Elviira

  Eipä ole kyseinen merkki tuttu, mutta todella ihania vaatteita!Bleiseri näyttää todella hyvältä päältäsi!

 • Jaana

  Kiitos tästä linkistä. Merkki ei ole entuudestaan ollenkaa ntuttu, muta vaatteethan ovat tosi makeita! Ymmärsinköhän nyt tuon kokomuuntimen oikein…eli suomalainen 36 on SuperTrashin vaatekoko M ?