CATEGORIES

Belt me up!

25.4.2011
Kävin hiljattain Hennesissä metsästämässä erästä tiettyä vyötä – jonka sitten onnekseni myös löysin…
Mutta kaupassa iski valinnan vaikeus, joten kaksi eri väristä kappaletta lähti mukaan…
Kuten moni teistä varmaan muistaa, olen etsinyt hulluna kultaista vyötä – mutta toistaiseksi tuloksetta. Kommenttiboksin puolella, sain kuitenkin loistavan vinkin: Hennesin valikoimassa oli kuulema hyvin samantyyppisiä vöitä kuin ihailemani Guccin tämän kevät/kesän näytöksessä. Vaikka värivalikoimaan mahtui vaan hyvin neutraalit musta ja ruskea, olivat ne kovasti mieleeni.
Tulossa seuraavaksi: Päivän asua vyön kanssa.
10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • ME

  Moikka!Ajauduin tosi kivaan blogiisi kun googletin Vuittonin laukkuja. Laukkujen ohella metsästän myös hyvää kameraa ja tykkään näistä sinun kuvistasi ja kuvan laadusta. Saanko tiedostella, että millainen kamera sinulla on käytössä? Kiitos jo etukäteen!p.s.. Ihania kuvia terassilta

 • Anonymous

  oot lähteny new lookista?

 • AnsQ

  Ihanat punosvyöt!

 • Madam V

  Mulla on sama ongelma nousevien kynähameiden kanssa. Yleensä mulla ei ole mitään ongelmia istuvuuden kanssa, mutta vähänkin tiukempi hame nousee kainaloihin. Olen kokeillut kiinnittää vyöllä, mutta sen sitten joutuu kiristämään ruman tiukalle jotta se pitäisi hamoset paikoillaan. Tykkään hameista ihan hirveästi, mutta lantiomalliset eivät sovi mulle ollenkaan.

 • Anonymous

  Olet joskus maininnut laihduttaneesi, joten olisiko tästä mahdollista saada postausta? Millä keinoin onnistuit, ennen -ja jälkeen-kuvia jne? Toisi myös motivaatiota omaan laihdutusprojektiini.. :D

 • Anonymous

  Moikka!Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää mahtavasta blogista! :) Tätä on aina ilo lueskella!Toisekseen mulla oli ihan kysymyskin :D Olen katsellut, että sinulla on kauniita ja hyvin istuvia kynähameita. Rakastan kynähameita ja omastakin kaapista löytyy muutama, mutta mulla ne tuppaavat aina nousemaan korviin kävellessä! Nousevatko hameet sinulla ollenkaan? :D Inhottavaa nykiä niitä aina alaspäin. Jos sinulla on samaa ongelmaa, niin oletko keksinyt mitään ratkaisua? :)Todella kivaa kevättä! :)

 • Anonymous

  Noi on kivoja vöitä. Hennesin nettikaupassa on vielä nuiden lisäksi sellainen pronssin värinen versio tosta vyöstä. (:

 • Anonymous

  hei, vinkiksi vielä että noita on myös pronssin värisenä tarjolla! =) ainakin nettikaupassa on/on ollut, ellei ole jo loppuun myyty..? ton ruskean haluaisin minäkin!

 • Tanja

  Minäkin olen samoja metsästänyt, mutta tänne niitä ei ainakaan vielä ole tullu :/todellajossain.blogspot.com

 • Anonymous

  Mä ostin myös nuo kaksi ihan samaa hiljattain :) Tosta vyöstä on vielä olemassa sellanen jännä vaalea metallin värinen, joka muistuttaa eniten sitä Guccia. Ihanaa viikkoa sinulle! :)