CATEGORIES

Louis Vuitton Alma MM

1.5.2011

Olen löytänyt uuden suosikkiblogini: nimittäin The Blond Salad – blogin, jonka takaa löytyy milanolainen Chiara. Lähestulkoon joka päivä käyn innolla katsomassa mitä inspiroivaa hän on tänään pukenut päälleen.

Viime aikoina hän on käyttänyt jonkin verran sinistä Alma MM laukkuaan. Kuvia katsellessani minulla tuli kova ikävä omaani. Kerrassaan loistava laukku, joka on täydellisen kokoinen meille, joilla kulkee usein laptoppikin mukana kaikkien A4:n ja muiden mappien kanssa.

Laukkua saa ostettua myös neutraalimmissa väreissä (mustana + beigenä), mutta juuri nuo erikoisemmat värit tuossa monogram vernis nahassa näyttävät minusta niin syötävän hyviltä.

Omani sain viime lokakuussa syntymäpäivälahjaksi. Enpä ikinä tajunnut aikaisemmin, miten loistavasti viininpunainen sopii lähes kaikkien värien kanssa. Talvikuukausina aivan loistava väri tuomaan hieman piristystä niiden neutraalin väristen syys- sekä talvivaateiden kanssa.

Mutta väri ei tietenkään sovi ainoastaan syksyyn ja talveen vaan tänään oli laukku menossa mukana keväisemmän kokonaisuuden kanssa. Siitä tulossa kuvat vielä piakkoin!

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Annis

  Hei minkä merkkinen tuo karvaliivi on? =)

 • Tiina

  Aivan ihana kyllä tuo sun laukku! Ihmettelin kun NewLookin blogi-osiossa ei löytynyt sun blogia, ootko lopettanut siellä kun se aiemmin sieltä löytyi? Ei ole tietenkään pakko vastata, mietin vain. Mukavaa sunnuntaita! :-)

 • Tanja

  Itse tykkään myös tuosta enemmän värillisenä! Saa helposti piristettyä asua :)todellajossain.blogspot.com

 • maaya

  Mä tykkään kans lukea Chiaran blogia! Mistä nuo sun mustat nilkkurit ovat? Olen tuollaisia etsinyt jo kauan! :)

 • Mrs. V

  Anonyymi,Mulla on Cozy-malleissa ollu muistaakseni P-koko? Sori, en pääse tsekkaamaan niin en ole varma miten koot menee:(Anonyymi,Joo eihän se ole "koko musta" vaan siitä on yksi sellainen väri joka taittuu mustaan. Olisiko nimi ollut Amarante? Mutte ehdottomasti – kannattaa AINA ostaa kaupasta – sillä tietääkseni aitoja LV laukkuja ei voi edes ostaa netin kautta. Mahdollisesti ainoastaan jotkut liikkeet saattavat lähettää postitse, mutta muut "sivustiot" niitä ei myy – ainakaan aitoja:) MUtta tsekkaa Amarante väri – minusta se taittuu tietyissä väreissä nätisti mustaan:)http://www.louisvuitton.com/us/flash/index.jsp?productId=prod850044

 • Anonymous

  Itseasiassa tuota Almaa ei saa tuossa LV kuviossa mustana. Äidilläni oli hankinnassa sellanen, mutta myyjä sanoi, ettei sellasia ole, juuri sen takia, että mustassa kuviossa sormenjäljet näkyvät niin selkeästi. Mustaa Almaa siis saa ainoastaan Epi Leatherina, eli ilman kuviota. Googlettamallahan niitä saa myös mustana, mutta feikkisivustojen kuvilta näyttävät. Mutta todellisuudessa, ainakin minä uskon myyjään, niitä ei valmisteta mustana.Joten meillä lähti kotimatkalle musta Alma MM Epi Leatherina :)

 • Anonymous

  Ei liity asiaan, mutta mie halusin vaan kysyä, että mitä kokoa se siun DKNY cosy on? Oon nyt tilaamassa net-a-porterilta, ja koko vaan vielä mietityttää! :)