CATEGORIES

Stylesnob

9.6.2011

Balleriinat ovat niin tukipilarini.
Niilä tepsuttelen suuren osan ajastani kun kaupungille suuntaan. Vaikka olisinkin valinnut korkkarit ovesta ulos lähtiessäni, on yleensä kuitenkin balleriinat päässeet mukaan laukun kyytiin. Varsinkin jos sitä suuntaa näin Helsingissä ollessa hieman ulkoilemaan yöelämään. Viimeistään silloin kun väsyneenä tahdon suunnata kotiin, on se niin taivaallisen mukavaa vaihtaa korkokengät balleriinoihin ja lähteä kipittämään omaa pehmeää sänkyä kohti.

Monesti minua pyydetään suosittelemaan kenkämerkkejä ja nettikenkäkauppoja, mutta saa hyviä yksilöitä ostettua ihan suomalaisista kaupoistakin. Esim Stockalla myytävä Stylesnobin baltsut ovat olleet oikein mukavat ja melko kestävätkin. Minulta on näistä balleriinoista yksi tai kaksi kiveä tippunut matkan varrella (kuulema Stylesnobin vanhan mallin kanssa melko yleinen ongelma?), mutta kuulin huhua että tähän olisi keksitty jonkinlainen parannus? Onko jollain omakohtaista kokemusta?

Stylesnob on tanskalainen merkki, joka on perustettu vuonna 2003. Tänä päivänä se on saavuttanut erityisen suuren suosin juurikin Skandinaviassa. Mikäli merkki kiinnostaa ja Stockmannia ei ihan lähistöltä  löydy, on merkillä oma verkkokauppakin.
Itseltäni löytyy nudet baltsut, ja kovasti viehättäisi samanlaiset kirkkaan liiloina, mutta hieman minua tosiaan epäilyttää tuo kivien säilyminen… Omakohtainen kokemus kun on, että ei siinä pitkään mene kun se ensimmäinen kivi tippuu kyydistä pois.
15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jaspe

  Stylesnobin keskisuomalaisille ihailijoille haluaisin lisätä vinkkinä, että merkin ballerinoja myy ainakin Väinönkadulla sijaitseva Duetto :)

 • Ann

  Mä kanssa bongasit sut eilen Kaivolta! Menit niin nopiasti ohi, että meni hetki ennen kuin rekisteröin kenet näin :D Oliko kiva ilta? Pirusti siellä oli ainaki porukkaa ja säät suosi :)

 • Anonymous

  kyseiset ballerinat ovat loppuunmyyty nettikaupassa

 • Anonymous

  Olen ollut töissä Stockmannin kenkäosastolla ja TODELLA paljon tulee reklamaatioita kyseisistä ballerinoista. Ihastuin niihin itsekin ja päätin sitten kuitenkin ostaa omat. Ensimmäisellä käyttökerralla putosi sekä kivi että kruunu. En voi suositella näitä käyttökengiksi kenellekään, varovaiselle sipsuttelijalle kyllä. Panostaisin mielummin laadukkaisiin, paremmalla kiinnitystekniikalla varustettuihin kenkiin. :)

 • Anonymous

  Tosi ihanat noi baltsut!Eli nuo eivät siis ilmeisestikkään ole hirveän laadukkaat …=)?Paljonko noiden hinta on?Voisitko tehdä joskus video postauksen , missä esittelisit vaikka sun asun=)?

 • Anonymous

  Tulossa todella turha kommentti.MUTTA arvaa olinko kuolla sisäiseen häpeään, kun menin tonne sivuille katselemaan noita kenkiä js hintoja. 599 luki noiden balleriinojen kohdalla. Olin jo melkein NÄIN lähellä tulossa tänne ripittämään kuinka turhaa on maksaa yksistä balleriinoista 600 euroa. Mutta joo, sit huomasinkin sen DKK siinä perässä ja valuuttamuuntimen käytön jälkeen huokasin helpotuksesta. :DMutta joo, hienot on kengät!

 • Anonymous

  voi että, nyt muakin alko kutkuttamaan nuo tumman- ja vaaleanvioletit ballerinat!! aivan ihanat! :)välillä miettii että minkä ihmeen takia mä vielä luen kaiken maailman blogeja kun ne aiheuttaa vaan lisää tarpeita ja ostoslista sen kun kasvaa :D

 • Anonymous

  Aivan ihanat kengät on ollut! Mulla löytyy kahdessa värissä, nudet sekä vaalean lilat. Lisäks vielä korkokenkä-malliset ruskeena :) Miten niin innokas Stylesnob-fani? Mutta nudeista on jo 1 kivi tippunut ja kengän kärki hieman "raollaan", kovassa käytössä kyllä olleet. Eli suutari tulee tarpeeseen. Ihanat kengät joka tapauksessa!-Nina-

 • Jonna

  Helsingin yöelämästä puheen ollen, törmäsinkin sinuun juuri eilen Kaivohuoneessa naistenvessassa hihi :) En vain millään osannut moikata, mutta voi että kun olit valtavan kauniina ja hymyileväisenä liikkeellä! Ehkä ensi kerralla uskallan moikata ;)

 • Anonymous

  minä ostin mustat ihan pari kk sitten ja ei mennyt kauaa kun sivusta tippui tuollainen pieni kivi ja viikko sitten kärjestä iso kivi :< ison kiven sain jotenkin paikkailtua takaisin, vaikka epäilenkin miten se tulee pysymään… mutta mukavat ballerinat ovat jalkaan ja lisää värejä minäkin haluaisin. erityisesti pinkit tai kirkkaanpunaiset :)

 • Jessica

  Taisin juuri menettää sydämeni noille. :) Aivan ihanat! Mietin vain sitä, että kun nuo näyttää tuollaisilta aika lörpöiltä, että pysyvätkö ne kunnolla jalassa?

 • Tanja

  Olenkin ihastellut nuita ballerinoja! Harmi, että nuiden kivien kanssa on ollut ongelmia. todellajossain.blogspot.com

 • Mipsukka

  Olen menossa mieheni siskojen kanssa risteilylle reilun viikon päästä Tukholmaan, ja juuri katselin toissapäivänä että ilmeisesti noita saa tax freestä hieman alennettuna. Siellä olisi ainakin kuvan perusteella sellainen täydellinen suklainen väri, joka mun kokoelmista puuttuu. Mun tuurilla niitä ei kumminkaan enää ole tai koko puuttuu. Saa nähdä miten käy.. :)

 • Anonymous

  Moi! Stylesnobin kengät ovat aivan ihanat! Mulla on kyseiset ballerinat korollisena versiona. Käytän joka pv töissä niitä, korkoa on noin kuus senttiä ehkä ja jalka ei koko pvnä niissä väsy. Kivet eivät ole tippuneet ja kenkien mukana tulee myös irtokiviä jos kivet kengistä sattuisivat tippumaan. Ainut miinus on se, että kenkien matsku on sellasta että se kuluu kengän kärjestä aika pienellä käytöllä. Muuten aivan ihanat ja aijon seuraavaksi ostaa punaiset ballerinaversiot merkiltä :)

 • Anonymous

  Minulla on noi lilat, ostin viime kesästä ja ollut kovassa käytössä. Kivet ovat kyllä kolahtaneet useaan kertaan, mutta yksikään ei ole irronnut!Voisin siis suositella huoletta niitä sinulle :)