CATEGORIES

Gantin tarjonta

27.6.2011
Tuossa viime viikon alussa vierailin ostosten merkeissä Gantin liikkeessä Kampissa. Katalogista kun olin bongannut mitä ihanimpia yksilöitä, halusin käydä kokeilemassa istuvatko ne minunkin päälleni.

Mukaan lähti yksi ihana kappale parin sisustuselementin lisäksi. Arvaatteko mikä?:)

(Myöhemmin tänään tulee vielä postaus ostoksesta päällä:))

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Sonja! Minkä värinen watercolor sinulla olisi? Saattaisin olla kiinnostunut sen ostamaan!! Tuulia

 • kaura

  Ihastuin totaalisesti tuohon keskimmäiseen shortsijumpsuitiin ja veikkaisin, että juuri se lähti sinunkin mukaasi (?) :)

 • Anonymous

  Moi,sullahan on Louis Vuittonin Watercolor speedy? Mä ostin sen yo-lahja rahoilla v.2008 ja nyt haluisin myydä sen ja ostaa jonkun tavallisemman=klassisemman. Jos sä olisit mä niin missä myisit laukun? Ei Vuittonilla taida mitään omaa second hand systeemiä kuitenkaan olla.Sonja

 • Anonymous

  Moi,Kyselin sulta muutama päivä sitten Bayswater Ballerinojen pohjista. Soitin Mulberrylle ja suosittelivat laitattamaan kumipohjat suutarilla. Kipaisin siis suutarille ja nyt on pohjat, jotka näyttävät kyllä todella siisteiltä ja kuulemma pidentävät kenkien käyttöikää huomattavasti. Ainoa harmi, että onnistuivat naarmuttamaan kenkää parista kohtaa :( Saivat ne kyllä aika hyvin piiloon huomautettuani, mutta harmittaa silti… Mutta siis kannattaa sinunkin varmaan laitattaa pohjat! :)-kolmen äiti

 • puputupuna

  Heippa! Ja kiitos kivasta blogistasi jota olen jo jonkin aikaa seuraillut. Näiden kauniiden blogien innoittamana uskaltauduin itsekkin aloitamaan bloggailun. Minulla olisikin yksi kysymys sinulle, huomasin myös sinun käyttävän bloggeria ja ihmettelen että miten saan blogini päivittymään reaali ajassa blogilistalle? Olen siis saanut blogini päivittymään muuten blogilistalle, mutta etusivulla uudet kirjoitukseni eivät näy? Olin todella kiitollinen jos osaisit auttaa aloittelijaa!

 • Anonymous

  Oletko itse tuossa bannerikuvassasi?:)

 • Mipsukka

  Veikkaan että shortsipituinen haalari. :) Tuosta alimmasta mekosta tulee mieleen se sinun hm mekkosi. :)

 • juulia

  Shotrsijumpsuit on upea ! Tälläisinä hetkinä sitä aina kiroaa oman ruuminrakenteensa alimpaan helvettiin. : D

 • Yocohoto

  toi silkkinen jumpsuit on ihana, mut veikkaisin etta tuo mekko lahti sun mukaan :)

 • BagMiss

  Toi mekko kyllä lähtisi minun mukaani. :D "Shortsijumpsuit" ehkä sinun mukaasi? Väsäsin eilen pystyyn laukkufoorumin, tervetuloa kurkkaamaan!

 • Isabeau

  Aivan ihania vaatteita kaikki! Joten vaikea arvata mikä lähti mukaan :)Tuota keskimmäistä olen katsellut itsekin. Saako kysyä, olikohan noita Kampin myymälässä? Tai löytsyiköhän Kämp Galleriasta..?