CATEGORIES

My printed trousers!

4.7.2012

Ostin muutama päivä sitten hyvin pitkästä aikaa vaatekappaleen! Olen viimeisen 6 kuukauden aikana ostanut vain yhdet mammashortsit ja yhden mamakietaisupaidan hennesiltä, mutta nyt löysin jotain, mikä on normaalivaate ja minun normaalikokoni. Parasta vielä se, että ne mahtuvat päälle nyt 9.kuullakin belly beltin (postausta tulossa) avulla!

Hyvin pitkään olen printillisiä housuja himoinnut ja nämä olivat malliltaan ja pehmeydeltään vain kerrassaan täydelliset. Ne olivat vielä kaiken lisäksi pienessä alessa Tigerin liikkeessä! Olen niitä jo pariin otteeseen käyttänyt, joten kuvia päivän asujen muodossa on tulossa pian.

I’ve been craving for print for ages now and few days ago these came along… They are my normal size, so I will be using them after my pregnancy weight is gone. What’s so great about them is that I fit into them now, while 9 months pregnant, too! :) I have worn them a couple of times already so soon you’ll be getting photo material of them in action as well!

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lilla

  Ajattelin, et voisit pitää tästä..! :)

  “Näkemys koiran tarkoituksesta; Eläinlääkärinä toimiessani minut kutsuttiin kerran tutkimaan erästä Irlanninsusikoiraa. Koiran omistajat, pariskunta ja heidän 6-vuotias poikansa, olivat kaikki hyvin kiintyneitä lemmikkiinsä. Tutkittuani koiran totesin, että se oli kuolemassa syöpään. Kerroin perheelle, että en voinut tarjota tälle vanhalle ja …rakastetulle koiralle mitään muuta kuin eutan…asian. Koira voitaisiin saattaa viimeiselle matkalleen heillä kotona, turvallisesti, omien ihmisten ympäröimänä.
  Seuraavana päivänä, kun menin nukuttamaan koiraa, tunsin tutun kuristavan tunteen kurkussani. Pikkupoika vaikutti rauhalliselta silittäessään vanhaa koiraa viimeistä kertaa. Muutamassa minuutissa koiravanhus nukahti rauhallisesti viimeiseen uneen. Istuimme hetken yhdessä puhellen siitä surullisesta tosiasiasta, että eläimet elävät paljon lyhyemmän ajan kuin ihmiset. Silloin poika sanoi: “Minä tiedän miksi”. Yllättyneinä me kaikki jäimme kuuntelemaan. Se, mitä hän sanoi seuraavaksi, hätkähdytti minua. En ollut koskaan kuullut yhtä lohduttavaa selitystä.

  Poika jatkoi: “Ihmiset syntyvät siksi, että he oppisivat, miten eletään hyvä elämä. Että rakastetaan ja ollaan kilttejä toisille. Mutta koiratpa osaavat jo tämän. Siksi niiden ei tarvitse elää niin pitkään.” Illalla laadin listan siitä, mitä ihmiset voivat oppia koiralta:

  * Kun rakkaasi tulevat kotiin, mene aina iloisena tervehtimään
  * Älä koskaan kieltäydy huviajelusta
  * Kokemus raikkaasta ilmasta ja tuulesta kasvoillasi on silkkaa hurmiota
  * Ota nokosia
  * Venyttele ennen ylösnousua
  * Juokse, telmi ja leiki päivittäin
  * Hae huomiota ja anna ihmisten koskettaa sinua
  * Vältä puremista silloin kun pelkkä murahdus riittää
  * Lämpiminä päivinä pysähdy makailemaan pehmeällä nurmella
  * kuumina päivinä juo runsaasti vettä ja lepäile varjoisan puun katveessa
  * Kun olet onnellinen, tanssi ympäriinsä ja heiluta koko kehoasi
  * Riemuitse pitkän kävelyn tuottamasta ilosta
  * Ole uskollinen
  * Älä koskaan teeskentele olevasi jotain muuta kuin mitä olet
  * Jos jokin tarvitsemasi on haudattu syvälle, kaiva kunnes löydät sen
  * Jos jollakulla on huono päivä, ole hiljaa lähellä ja nyhjäise hellävaraisesti
  * NAUTI JOKAISEN PÄIVÄN JOKAISESTA HETKESTÄ !!!”

  Ihania vauvaodotuksen loppupäiviä ja kiitos maailman kauneimmasta blogista :)

  • Mrs.V

   Oikeasti.. Mä rupesin itkemään kun luin tämän koskettavan kirjoituksesi. Kiitos hirveästi, että jaoit tämän <3 Niin paljon asioita, mitä voimme oppia rakkailta karvaisilta parhailta kavereiltamme. Ah. Tätä jaan eteenpäin.Kiitos Lilla, en osaa edes kuvailla miten paljon tästä pidin.

   Paljon halauksia sinne.

   Terveisin, itkusilmäinen mammahormonien riepottelema koirien rakastaja <3

   • Lilla

    Hahaaa ajattelinkin, että jos tämä ei itketä mammahormonien vallassa olevaa koirien rakastajaa niin ei sit mikään!:D Myönnetään, itellekin tuli kyllä tippa linssiin (ilman mammahormoneitakin!) ja piti ottaa oma karvainen mussukka syliin helliteltäväksi:) Meidän oma on hieman pienempi kuin nuo teidän rakkaat, joten onnistuu hyvin..:D Ihanaa vain ajatellakaan kuinka teidän rotikat tulee rakastamaan ja suojelemaan uutta tulokasta…<3 Halit sinne takasin!

 • Varmasti todella hyvännäköiset! Itsekin olen haaveillut printtihousuista, varsinkin kukallisista sellaisista. Epäilen kuitenkin että en ehkä käyttäisi enään ensikesänä joten en ole hankkinut. Tosin nyt jo kaduttaa ;D

  Näytäthän pian housut “tositoimissa”?

 • Bea

  Ihanat housut, ja niin naiselliset! tykkään kovasti noista väreistä, jotenki harmooniset :) asukuvia odotellaan ;)

 • Kivannäköiset! Asupostausta odotellessa :)

 • Minna

  Todella kauniit housut ja mieletön printti! tuollaiset minäkin voisin laittaa jalkaani mielihyvin :) Kun en ole vielä ainakaan räikeistä isokukkaisista housuista innostunut.. tulee ikävästi mieleen lapsuuden kamalat pitkät kalsarit :D
  t. http://simplehappiness-minna.blogspot.fi/

 • Henna

  wow, lucky you, mahdut siis raskaana ollessasi normikokoisiin housuihin ! paljonko painoa tullut raskauden aikana lisää ? Mulla jäi “omat ” farkut pieneksi melkein heti eka kuukausina…

 • Hilppa

  Voi miten kauniilta ne näyttää :)

 • Ihanat printilliset housut olet löytänyt :). Asu kuvia odotellaan ;). Jopa mie voisin pitää, ei liian räväkät :D.

 • Sanni

  Aivan ihanat! Ne ihan huutaa naisellisuutta! :)

 • Oi, näyttävät kyllä tosi kivoilta! Ihan sinun näköiset pökät! :)