CATEGORIES

Need a hat?

8.9.2011
Itse tahtoisin vielä kovasti mustan vastaavanlaisen huopahatun kuin tuo uutukainen beige, mutta sellaista en tule ostamaan ennenkuin varmistun siitä, että todella käytän uutta hankintaani. Sillä välin sitä voi kartoittaa valikoimaa sille päivälle kun huomaa, että hattu on saanut ulkoilua hintansa edestä…
Tuttujen massaketjujen lisäksi haluaisin suositella teille ystäväni hattukauppaa – KN Collectionia. Kyseessä on siis perheyritys, jolla on jo 29 vuoden kokemus päähinealalta. Mikäli sinulla on vielä oma täydellinen syys- tai talvihattu löytämättä, suosittelen kurkistamaan heidän sivuilleen. Poimin tuohon alle pari lemppariani… Tuon Linda-mallin tahtoisin kotiuttaa heti! :)

Just a couple of days ago I bought myself a beige hat. However, I have already found myself dreaming of a black one as well… If I wend up useing it as much as I plan to this autumn, I will consider buying a black one as well. Meanwhile, I created a few collages for you who are in the search of a perfect hat. Especially, I would like to recommend my friend’s company, which is specialized in hats. It’s a family owned and run business, that has 29 years of experience from the hat industry. If you still have not found the perfect hat for those colder days, KN Collection provides a great and unique selection. Enjoy!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nora

  Oih, tuo KN:n Zoe on aivan ihana! Voi miksei heillä ole nettikauppaa… I WANT! :D

 • meanwhileinlongfield

  KN collectionin hattuihin törmäsin kerran messuilla ja ne olivat kyllä upeita! Liikkeessä piti käydä, mutta koska se on Keravalla, ei liikkeeseen ole tullut lähdettyä.. Ehkä mä raahaan itteni sinne vihoin tänä vuonna!

 • Anonymous

  Osaatko yhtään sanoa, missä hintaluokassa nuo hatut liikkuu?Rakastuin ainakin kolmeen malliin heti! Harmi, kun heillä ei ole nettikauppaa… :)

 • Koo

  Pysyttelen varmaan tänäkin talvena turvallisissa tavispipoissa. :) Olen niin huono kokeilemaan mitään uutta ja "radikaalia". :Dhttp://styledecorblogi.blogspot.com/

 • Anonymous

  Nina´sissakin oli kiva hattuvalikoima. En muista oliko mustaa.

 • Maijeli

  Hei ihanaa, bongasin sut tänään Stockan edustalta ja olit niin iloisen hymyileväinen, tuli oikein hyvälle päälle vain katselemalla kun viiletit ohi! Täytyi siis tulla sanomaan, että olet luonnossa vähintäänkin yhtä kaunis kuin kuvissasi! :)

 • Outi

  Mä en vois kuvitellakaan pitäväni muita lakkeja ku pipoa ja lippistä, mut toi Linda-malli näyttää sellaiselta, et voisin ostaakin =)

 • Anonymous

  Kaipaisin lisää asukuvia, niitä on aika harvakseltaan ollu viime aikoina. :)

 • Mrs. V

  hotmama,Oih! Pitää siis käydä kuikuilemassa miltä Lindexin valikoima näyttää! :) Teidän lapset onkin semmosia murusia <3Tanja,Toivottavasti löydät etsimäsi! :)diamond girl,Oikein sopivasti sinäkin sitten läpenet, sillä taitavat hatut olla muotia tänä sesonkina! :)Marika,hahahah!:) Yes indeed! ;)ANonyymi,Voi surkujen surku. Tästä olen kuullut joskus aikaisemmin ja ongelma selittäytyi olevan internet selaimesi. EN muista mikä selain (olisiko ollut explorer?!), mutta yksi ei suostu näyttämään postauksia, joissa on paljon kuvia :/ Jos käytätä toista internet selainta, niin pitäisi toimia.

 • Anonymous

  Hei! Tämä kommentti ei liity hattuihin mitenkään, vaan noihin Decor-postauksiin. Mutta koska en pysty niitä katsomaan ollenkaan, oli kommentti kirjoitettava tähän. Siis mikähän ongelma noissa Decor-postauksissa on, koska muut postaukset näkyvät ihan ok. Se avautuu kyllä, mutta pysyy noin 3 sekuntia näkyvillä ja sen jälkeen sivu on pelkkää tyhjää täynnä. Eli niitä ei pysty ollenkaan lukemaan. Onkohan muilla lukijoilla ongelmia sen kanssa?

 • Marika

  Hih, just ehdin kirjoittaa hattupostauksen ennen kuin luin blogisi. Monia samoja hattuja vieläpä postauksessa. Great minds think alike. ;)

 • diamond girl

  täälläkin olisi hattu etsinnässä :) Aikaisemmin olen hattuja hieman vierastanut, mutta nyt olen alkanut niille pikkuhiljaa lämpenemään!diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Tanja

  Minä olen haaveillut tuollasesta Ginatricot tyylisestä hatusta! Etsin kesällä olkista versiota siitä, mutta en löytänyt sopivaa :/ Pitääpä käydä liikkeessä sovittamassa tuota!http://todellajossain.blogspot.com/

 • hotmama

  Ostin just eilen mustan hatun Lindexiltä. Lasten mielestä se on ihana ja ne poseeraa peilin edessä vuorotellen hattu päässä. ;)Ihan loistava apu huonolle hiuspäivälle.