CATEGORIES

Beautiful blouses

20.9.2011
Vielä en ole saanut aikaiseksi kuvata ostoksiani, mutta sunnuntaina shoppaillessani huomasin, että minulla on tosiaan ihan valtava himo liehuvia, läpikuultavia ja näyttäviä puseroita kohtaan. Mikäli en ole ainut, suosittelen käymään net-a-porterin nettisivustolla. Heidän valikoimassaan on tällä hetkellä vastaavanlaisia puseroita vaikka kuinka. Itse päädyin ostamaan sunnuntaina jotain hyvin rauhallista ja klassista, mutta ai että miten minua houkuttaa nuo pitsiset ja hulmuavat puserot! Ryhdikkäät ja viimeistellyt puserot kun käyvät lähes jokaiseen tilanteeseen. Voit käyttää niitä farkkujen kanssa arjessa, pukuhousujen kanssa toimistolla tai vaikkapa juhlissa kynähameen kaverina. Mikä onkaan parempaa vaatteissa kun moninaisuus ja maksimoitu käyttö?
Mikä seuraavista on sinun suosikkisi?

I still haven’t had the time to photograph my sunday findings, but as I was shopping I realized my crave for gorgeous, flowy and transparent blouses. Incase I am not the only one with this desire, I recommend you to check out the selection from the website of net-a-porter. Blouses are so versatile as they can be worn on so many different occasions. When combining a blouse with a nice pair of jeans you get a dashing weekday outfit, wear it with slacks and you are good to go to the office or wear it with a nice pencil skirt to dazzle in a coctail event. Afterall, what’s a better attribute for clothes other than versatility and durability?


Which one is your favourite from the blouses seen above? 

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • theeasywayout

  I'm in love with the Miu Miu one, love your blog – and thanks for writeing in English as well :)

 • BincCi

  voivoi ku on nättejä puseroita! Pakkohan se on vilkaista tuota nettikauppaa ja valita sieltä jokunen… :P

 • Anonymous

  Asiasta aivan kukkaruukkuun tai ainakin laukkuun: muistanko väärin kun mulla on mielikuva sinusta punainen LV epi-nahalla käsivarrella? :) Olen hankkimassa Alma MM -laukkua mustana, epillä juuri mutten tiedän tuon nahan kestävyydestä mitään, eli voiko esim. meidän pakkasissa huoletta käyttää ja kestääkö muutenkin hyvin?t. kassi-Alma

 • Lila

  Moikkaa! :DEi liity kyllä mitenkään postauksen aiheeseen, mutta ooksie jo suunnitellu kollaasin siihen Nellyn kisaan? Sain justiin omani omani valmiiksi (http://nelly.com/fi/libresse/4f6f71f5-fba7-4c13-ba93-eec7c35e32ee) ja ois superia nähdä muittenkin tekeleitä.

 • Elle-Marie

  Ihania olivat kaikki puserot! En edes osaa päättää, että mikä olisi suosikkini. :)

 • Elisabete

  Täällä ilmoittautuu myös yksi kerholainen :D Itse olen kanssa hurahtanut näihin kuvailemiisi paitoihin,ja juurikin tämän takia kun kyseisiä paitoja voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa :)

 • Kiia ja Pirita

  Niin kaunis tuo Oscar de la Rentan pusero:) Sulla on kyllä niin upee tyyli!!

 • Carolina

  Chloe and D&G! Lov'em!

 • Saija

  aivan ihana tuo Thomas Wylden musta pusero! :)

 • kaura

  i love them all! oi vitsi mistä sä aina löydät näitä ihania vaatteita? noi on kaikki super ihania (:

 • Elina

  Tuollaiset puserot ovat juurikin oman vaatekaapin selkärankaa, kun ne taittuvat niin moneen asuun ja hetkeen :–) Tuo ylärivin miumiun sekä toisen rivin chloe ovat näistä omia suosikkeja – onneksi vastaavanlaisia löytyy myös vähän edullisimmilta merkeiltä ;)

 • Janika

  ihania puseroita! Itse ostin vastaavan mustan pilkkukuosisen Ginassta, aivan ihana sekin :)diamondgirl-janika.blogspot.com

 • Anonymous

  Heippa!Kun saat kuvattua ostoksiasi niin olisi kiva nähdä hunterin saappaat "in action" erilaisten asujen kanssa! Itsellä myös haaveena huntterit syksyksi! Olisi kiva nähdä miten niitä saa yhdisteltyä kivasti vaatteiden kanssa ja teet kaiken niin tyylillä joka on aivan ihailtavaa!! :)

 • Koo

  Tuo Chloén pusero on kaunis, nätit laskokset edessä. Nam!

 • Helkku

  Oi miten kauniita!! Tämä puseromalli on niin mun ykkösmalli vaatekaapissa, ja näitä mulla onkin sitten useampi kappale. :) Ne on jotenkin tosi naisellisia ja ihania kun niistä näkyy vähän läpi ja mukana on pitsiä, rusetteja yms. :)Tuo valkoinen Dolce@Gabbanan pusero on ehdottomasti kaunein näistä! <3

 • Victoria

  Oi mitä ihanuuksia!! Minä iskin heti silmäni tuohon Thomas Wylden mustaan puseroon!:)