CATEGORIES

Flashback!

4.10.2011

Ihana Sofie huomautti eilisen postauksen kommenttiboksissa, että tuo Elloksen paitapusero malli muistuttaa kovasti sitä valkoista Zaran paitapuseroani, mikä näkyy mm. tuossa syksyisessä bannerissani. Ihan totta, paita on hyvin samanlainen. Itse ihastuin paitaan viime vuonna niin lujasti, että se tuli hankittua kaikissa kolmessa eri värissä :/ Mutta kyllä niitä paljon käytinkin! Todella monikäyttöinen vaatekappale!

Eräs toinen hyvin ystävällinen lukija kävi myös samaiseen kommenttiboksiin vinkkaamassa, että hän oli saanut Elloksen paidan huikeaan 19,17€ hintaan, kun hän oli käynyt aktivoimassa Elloksen tämän hetkisen syystarjouksen! Joten jos tahdotte tuon kauniin Elloksen paidan saada, niin nyt sen saa todella edullisesti aktivoimalla Elloksen nettisivuston yläbannerissa mainostettavan tarjouksen! Siirry sivustolle TÄÄLTÄ!

The perspicacious Sofie pointed out, that the Ellos blouses which I showcased yesterday were very similar to the Zara blouse that I have in my current banner. This is very true. Over one year ago, I purchased the white specimen from Zara. After having noticed, that I used this exact blouse a great share of the time, I decided to purchase it in other colours as well. It became very clear to me last year, that this type of blouse is very wide-ranging and pragmatic. Therefore, I can state first hand, that blouses are a great addition to your wardrobe! 
One of my lovely readers hinted, that she had purchased this exact Ellos blouse with a great deal of 19,17€ by just activating the promotion code that you see in the header. If you still wish to get one of those blouses for yourself and haven’t done so yet – go to the webstore from HERE!

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Elloksen paidat on polyesteria josta en itse maksaisi euroakaan.

 • AnsQ

  Minkälaista materiaalia nuo paidat mahtavat olla? :) Sut oli ihana nähdä keskiviikkona muotiviikolla, kun yritin tulla Uinon kanssa moikkailemaan vaikka sanattomaksi meikäläisen melkein veditkin, heha.

 • Anonymous

  Hei! Koska oot ostanu ton punaisen Zaran paidan? Se on aivan mieletön… tekisi mieli itekkin ostaa jos niitä enää on!

 • Anonymous

  Etkö käytä enää noita Zaran puseroita? Ei ole ainakaan aikoihin näkynyt päälläsi :) Jos joskus päätät niistä luopua, niin täällä olisi yksi tosi innokas ostaja. Jäin nimittäin ilman silloin kun noita myytiin :(

 • Lara-Elain

  The Zara blouse looks great, blouses are always good to have, they fit to basically everything :) and even better to have it in different colours! I like to buy things in different colours too, very practical :)

 • Minna

  Ihania asukokonaisuuksia! Noi harmaat housut on ihanat, juuri tuonlaisia olen hakenut, mutta ei vielä ole löytynyt sellaisia, jotka istuisi noin hyvin :O)

 • Sofié

  Hihih, kyllä mä sun vaatekaapin sisällön tiedän :)))

 • Anonymous

  Tuota -40 prosenttia alennusta pääsee käyttämään vain jos tilaus ylittää on yli 25:n euron arvoinen, eli ei paitaa kumminkaan saa sillä seitsemällätoista eurolla:)

 • Essi

  kiva toi paitapusero kyllä! voisin itsekkin harkita tuota, kun ei ole edes kallis:) ja hieno tämä sinun uusi banneri muuten!

 • Riina

  Olin noita paitoja, siis Elloksen paitoja katsellut jo pidemmän aikaa ja nyt viimein sain pari kipaletta tilattua. Mielenkiinnolla odotan miten istuvat päälleni ja pidänkö väreistä, niissä olikin miettiminen, liian paljon vaihtoehtoja. ;)

 • S.C.

  Ihanaa kun sulta tulee taas usein postauksia! Ja toi sun banneri on todella upea ja sopii taydellisesti syksyn alkuun =)http://iseesc.blogspot.com/