CATEGORIES

Up to my neck in monogram

6.10.2011
Olen käyttänyt omaa Louis Vuittonin fakkuhuiviani oikein olan takaa siitä saakka, kun sen keväällä itselleni hankin. Sitä on tullut käytettyä jopa siinä määrin, että mietin nyt jo samaista huivia toisessa värissä :/ Yeap – I am crazy :/ Itseäni himoittaisi eniten tuo Monogram Denim Rose – väri, mutta mieheni dumasi sen jo minulle toteamalla, että se sopii ainoastaan vanhemmille rouville :D En tiedä mikä ajatusketju tämänkin väittämän takana on, mutta se sai minut kuitenkin epäilemään kuolauksen kohdettani :D Mikä sinun mielestäsi olisi näistä vaihtoehdoista ihanin tai minun vaatekaappini sisällön kanssa sopivin? Musta kun tuntuu, että ne kaikki huutaa mun nimeä! :) Help! :D
Last spring, I bought my blue monogram denim shawl. Since that day, I have worn it a lot, so much actually, that I am already thinking of getting another one in a different coulour :/ Yeap, I am crazy… I crave for the rose monogram denim shawl the most, but my husband stated that on his opinion, the colour in question only suits older madames. I have no idea what the reasoning behind this conception is, but he did make me hesitate over my choice. Therefore I ask for Your opinion now: Which one of these beauties do you think would suit me and complement my wardrobe the best? Help! :D
65 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  "Kyllä se on mielestäni ihan nykyajan ilmiö, että hyvään panostetaan ja kertakäyttökulttuuria väheksytään"Siis eikös sen pitäisi olla vain hyvä asia, että ns. kertakäyttökulttuuria väheksytään? Ei ole kauhean ekologista taikka edes järkevää tuhlata muutama kymppiä akryylineuleeseen joka kestää ehkä muutaman viikon siedettävän näköisenä käyttöä? Mielestäni jokainen käyttää rahansa aivan mihin tahtoo. Järkevämpänä pidän laatuun sijoittamista kuin sitä että ostelee joka päivä uusia trikoorättejä Henkkamaukasta. Kannattaa myös muistaa, että luksustuotteet säilyttää yllättävän hyvin arvonsa. Kun kyllästyy ostokseensa tai tulee rahallisesti tiukempi aika, saa ihan mukavasti rahaa myymällä vaikka laukun :) Toista on, kun yrittää kaupitella gina tricot lumppuja :DSitten joku intti hirveästi, että miksi ostaa 300€ huivi kun vaihtoehtoisesti voisi ostaa myös satasen maksavan. Onko 100€ huivista muka sitten halpa?? Ei mielestäni. Toisin sanoen, tuskinpa huivi-kommentin jättäjä itsekään tyytyy mihin tahansa huiviin pelkästään sillä kriteerillä että se kestää eliniän. Miksi siis arvostella LV-huivin ostajaa, kun itselläkin vaikuttaa olevan tiettyjä brändejä joita suosii? C'moon, saisihan vieläkin halvemmalla kuin satasella! Kympillä tai kahdella saa ihan varmasti kivan huivin H&M:stä kun osaa vaan katsoa että materiaali ei sisällä mitä tahansa keinokuitup***aa. On täysin turhaa tuputtaa omia näkemyksiänsä järkevästä ostokäyttäytymisestä, sillä tuskin tuollaisia alatyylisiä itkukommentteja voi edes kukaan ottaa kovin vakavasti! Itse kukakin saa toimia juuri niin kuin omat periaatteet määrää, mutta kannattaa muistaa ettei kaikki ajattele samoin. Ei, vaikka oma mielipide tuntuisikin ainoalta oikealta… Pahoittelut pitkästä kommentista :D

 • Mrs. V

  Anonyymi, jonka viestiä en julkaise sillä: Hei kaikki mahtavat!Muistutuksen sana:Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)Hei oikeasti! :D Laita nyt ihmeessä minulle sähköpostia. Tuo anonyyminä huutelu on hieman huvittavaa kun näen IP-osoitteesi. Laita nyt vaan rohkeasti aikuisena mailia ;)

 • Mrs. V

  anonyymi,Kyllä, ihan totta. Hyvä välillä kyseenalaistaa asioita ja pohtia asioita toiseltakin kantilta. Sillä tavoin avarramme omaakin katsomustamme ja parhaassa tapauksessa kasvamme kaikki ihmisinä :) Kiitos tästä hyvästä loppunootista :)anonyymi,:)anonyymi,Kyllä on ja kyllä teen :) Mutta huomioithan tekstin tuossa kommenttiboksin yläpuolella, henk.koht "oikea" elämäni ei tähän blogiin kuulu. Joten tällaisia viestejä en päästä läpi tulevaisuudessa. Toivottavasti ymmärrät :)

 • Anonymous

  Sinulla ei siis ole ylempää korkeakoulututkintoa? Miksi et tee vastuullista päivätyötä niinkuin kaikki muut?

 • Anonymous

  caramel!

 • Anonymous

  Arvelinkin, että tämä yritykseni keskustelusta (mielestäni erittäin mielenkiintoisesta aiheesta!) kääntyy siihen, että minä olen idiootti ja kateellinen. Itse en ikimaailmassa haukkuisi kenenkään mielipiteitä idioottimaiseksi, se on todella vastenmielistä käytöstä. Sitä paitsi on ihanaa, kun asioista voi keskustella, mielipiteitään tuoda esille ja väitellä hyvässä hengessä ketään morkkaamatta. Siksi olisinkin halunnut kuulla, onko kukaan muu miettinyt vastaavia asioita – millä mielipiteillä tahansa:) No mutta, häivyn tästä nyt pilaamasta ilmapiiriä ja toivotan kaikille ihanaa syksyn jatkoa. Tämän mukavan blogin äärellä jatkan tottakai edelleen :)

 • Mrs. V

  Miia,Kiitos paljon kauniista sanoistasi sekä mielipiteesi ilmaisusta. Tottahan tuo on, että niin pitkään kun ikleyksiä latelee tuntemattomana, niin tietää itsekin että olisi hävettävää eikä sitä omalla naamallaan sanoisi. Allekirjoitan niin mielipiteesi tuosta ihmisten arvostelusta, varsinkin niin vähäpätöisen asian kohdalla kuin materia. Mutta mutta, kukin tavallaan. Annetaan ihmisille tilaa :)Nini,Olen kanssasi aivan samaa mieltä ja mukavaa että meillä on samanlainen maku. Ihanaa että olet löytänyt tiesi blogiini :)Vannoutunut lukija,Kiitos ihan huomasti tästä kommentistasi. Sait minulle erittäin hyvän mielen kun huomaa, että täällä on niin paljon ihmisiä lukemassa jotka ajattelevat asiosta samalla tavalla kuin minä:) Olet kovin hyväsydäminen kun haluat minussa hyvän nähdä, vaikka en itsestäni mitään täällä kerrokaan. Kiitos ystävällisyydestäsi ja lempeydestäsi <3Pelham WifeOlet ihana <3 Näitä nyt aina välillä tulee, mutta kun sit itse tietää omat arvonsa ja sen miten asiat oikeasti ovat niin loppujen lopuksi aika se ja sama. Kommentit kuitenkin kertovat paljon enemmän kommentoijasta itsestään kuin mistään muusta :)pus!Anonyymi,Voi kiitos ihanuus ihan hirmuisesti! <3 Todella otettu olen , jos saan aloittaa päivät kanssasi ja vielä kykenen jotenkin tuomaan pientä iloa päivään <3 Kiitos kauniista sanoistasi.Anonyymi, jonkia kommenttia en julkaissut.Pakko nyt sanoa, että aika raukkamaisen kommentin kirjoitit. Tuo "kaikki tietää kuka olet" ja "kaikki nauraa" on oman mielipiteen pönkittämistä ja täyttä puppua. Toki ihmisiä on varmasti molemmissa "leireissä", mutta jokainen joka minut tuntee tietää asian todellisen laidan. Harmillista, että joku kokee tarpeelliseski luokitella ihmisiä rahan tai ammatin mukaan. Itse en nimenomaan tutkintoani "mainosta". Kun siitä muuta väitetään, oikaisen sen siinä määrin missä pystyn. Mutta se, että koet tarpeelliseksi anonyyminä vastaavia väittämiä kertoo ikävä kyllä vaan sinun luonteestasi. Minulle kun elämässä ei ole tärkeintä ihmisissä mitä he tekevät, tienaavat tai pukevat päälleen. Ihan vaan se miten sitä toisia kohtelee, on minusta kaikkein tärkeintä. Mutta jos koet kuitenkin olevasi tarpeeksi aikuinen ja ottamaan vastuunkin sanomistasi, mielelläni keskustelen kanssasi privaatisti mailien välityksellä. Mukavaa, että pidät blogini tyylistä, mutta minusta on kovin ikävää, että vihaisella asenteella niin teet. Se kuka kukakin tienaa ja kuinka paljon on aivan yhden tekevää. Fakta on, että minulla on oma työni ja oma tutkintoni. Ne ovat asioita mitkä ovat minulle tärkeitä, mutta en ymmärrä, miksi sen pitäisi olla merkittävää kenellekään muulle?

 • Anonymous

  Oi kun ihania! Itseani on kiehtonut tuo Leo kuvioinen jo pitempaan.. Nakisin kylla tuon Rose varisen sopivan todella hyvin sinun vaatekaappiisi!:)Halusin viela kovasti kiitta tasta mahtavasta blogistasi! Aloitan aina paivani aamukahvilla ja tarkistamalla lempiblogini;)Itsekin ulkosuoomalaisena on ihana lukea tata blogia:)Kiitos kovasti!

 • Pelham Wife

  Hei olen joskus kuullut että tuo huivi alkaisi purkautumaan saumoista, pitääkö paikkansa? Onko sinun huivisi kuitenkin säilynyt moitteettomana? Tietysti riippuu pitkälti varmasti kuinka sitä säilyttää :)Taas sen kerran anonyymit vihreinä kateudesta kirjoittelevat kuinka varakkuutta hehkutellaan ja että vielä rikkaan miehen siivillä. Huoh..Jatkat vain samaanmalliin ja koska kuitenkin ihmisiä kiinnostaa mistä olet vaatteesi/laukut/kengät ostanut niin jatka samaan malliin!Kiitos taas hyvästä aiheesta :)

 • Anonymous

  Täällä myös yksi anonyymi joka blogiasi lukee päivittäin muttei vielä ole suutaan saanut auki täällä kommenttiboksin puolella….. Ensinnäkin tahdon kiittää sinua rohkeudestasi tämän blogin suhteen. Mun mielestä on oikeesti tosi hienoa, miten osaat pitää henk. kohtasen elämäsi ja blogin erillään. Arvostan sitä todella. Ja minusta juuri se kertoo sinusta sen, että et ole vain pinnallinen hienohelma, joka saa tyydytystä kun voi pröystäillä omaisuudellaan . Myös tapasi käsitellä näitä paljon alleviivattuja "luksustuotteita" on mielestäni ihailtava. Yhdistelet kalliita tuotteita tosi kauniisti edullisempiin ketjutuotteisiin.En vaan ymmärrä mikä siinä on, että kun suomalainen bloggari /tai sitten ihan tavallinen ihminen, ostaa L&V:tä tai Mulberryä niin kommenttiboksissa tapahtuu napinaräjähdys siitä, miten bloggari tienaa blogillaan, hyötyy törkeästi lukijoistaan, ostaa tuotteet muiden rahoilla tms. Mitä väliä ?! Eiköhän se ole ihan jokaisen henkilökohtainen asia, millaisiin asioihin haluaa panostaa.Luen lähinnä ulkomaisia blogeja ja niissä merkkituotteiden esiintyminen ei aiheuta vastaavanlaisia reaktioita, vaikka kyse olisi ns. "kalliimmistakin merkeistä"… En tiedä mikä erityispiirre suomalaisissa tämän reaktion aiheuttaa, onko se kateellisuus vai sitten tietynlainen vaatimattomuus, ettei uskalleta herättää huomiota merkkituotteilla. Pyritään olemaan mahdollisimman värittömiä, hajuttomia ja huomaamattomia. Kiitos sinulle että sinä et ole! Kiitos kaikista ihanan värikkäistä kesän asuista, kauniista laukuista ja kengistä, joita blogissasi esittelet ! Luen blogiasi, koska se on visuaalisesti kaunis ja hyvin kansainvälinen tyyliltään! :) Aurinkoista syksyä, jatka samaan malliin! Vannoutunut lukijasi

 • Nini

  Juuri tuosta Denim Rosesta tai Naturelista olen itsekin unelmoinut tässä viimeiset puoli vuotta ;) eikä ole tippaakaan rouvamainen! :DKaunis ja laadukas huivi on hyvä ostos vaikka kallis onkin, jos se itseä piristää ja tuo arkeen luksusta ja saa tuntemaan itsensä kauniiksi ja tyylikkääksi :) Kai meillä kaikilla on tarve saada olonsa tuntumaan hyvältä hemmottelulla, toiset tekee sen ostoksilla ja toiset kakulla herkuttelulla :) En siis näe pahaa siinä, jos rahansa haluaa kauniisiin "turhuuksiin" sijoittaa, jos oma lompakko sen kestää ;)

 • Anonymous

  Pakko kommentoida nyt vaikka en varmaan ikinä ole niin tehnytkään.Vastaat niin kiltisti kyllä kaiken maailman idiooteille. Sietääkin heidän kommentoida anonyyminä, sillä kyllä varmasti hävettäisi latoa tuollaista omalla nimellään ja kasvoillaan. Noista kommenteistahan näkee suoraan missä heidän arvonsa ovat… Kommentoisin mieluusti omalla nimelläni, mikäli blogger tunnuksen omistaisin. Pitänee varmaankin sellainen hankkia. Kateus on niin käytetty kortti, mutta ikävä kyllä liian usein se on vaan se taustalla piilevä syy tällaisiin kommentteihin, vaikka kommentin kirjoittaja ei sitä itse varmaan tajuakaan. Jokaisella on mahdollisuudet tehdä omasta elämstään juuri mitä tahtoo ja käyttää rahansakin juuri miten tahtoo. Se miten kertoa muille miten elää elämää ja arvostella nyt toista pelkän materian perusteella on päätöntä. Yksinkertaisia suorastaan. Arvostan silti, kuinka kauniisti vastaat näihin typeriinkin kommentteihin. Kuten tiedät, ei olisi varmasti kykyä näillä anonyymeilla omalla naamalla sanoa, koska sehän hävettäisi niin tehdä…;) Terveisin vakiolukija, joka tekee tämän myötä blogger tilin.Kantaa ottavin terveisin,Miia

 • Mrs. V

  Anonyymi,Äsh, en halua tänne blogiin ikävää ilmapiiriä. Tänne kun on tarkoitus tulla pakenemaan arjen hamautta pois ja keskittyä niihin pieniin iloihin elämässä. Sen takai tuli myös monta postausta paidasta kun halusin painottaa, että yhdestä vaatekappaleesta on moneksi. Mutta sain arvostelua kommenttiboksissa siitä, että kamalan kallis tuote, että miksi et voi postata jostain edullisemmasta, niin siksi ne vinkit. Tämä on vähän tätä kun ei voi ikinä kaikkia miellyttää saman aikaisesti. Mutta edelleen. Laita minulle ihmeessä sähköpostia niin voin oikasta harhaluulosi :) Anonyymi,Joo itsekin ihailin sitä! :) Kiitos mielipiteestäsi! :)Villiina,voi kiitos paljon ihana!:) Toivottavasti voimme jakaa ajatuksia tällä jatkossakin )Anonyymi,Niin :) Noh, meitä on moneksi. Niin kuin aina sanon. Kauneus on Katsojan silmissä. Sitä keskittyy elämässä siihen mihin haluaa keskittyä :) Kiitos paljon tästä puolustuksesta. Ihana huomata että täällä on paljon hyväsydämisiä ihmisiä seurana ruudun toisella puolella :)Lydia,Voih, sitten luulen että blogimaailma ei ole sinulle? Vaatekaappini kun kosstuu valtaosin Zarasta, H&Mstä sekä Vilasta :) Elämäni ei todellakaan ole mitään ökyelämää. En tiedä mistä tämän väärän tietosi oletat, mutta pitkät tutkinnot on tehty (5 vuotta) ja miksi ihmeessä puhut rikkaasta miehestä? Rikkaus merkitsee ihmisille eri asioita. Minulle se tarkoittaa rakastavaa perhettä ja ystäviä ympärillä. Sinulle se taitaa tarkoittaa muuta? Anonyymi,Taidat kuulua enemmistöön :) Kiitos avustasi! :)Anonyymi,Kiitos paljon avusta! Todella kiva kuulla, että laatu olisi sittenkin kohdallaan. Kiitos paljon asiantuntevasta kommentistasi! :)

 • Mrs. V

  Janette,Ne pyörivät siinä 300e hujakoilla! :) Sinne siis :)chloe,Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Minulle se mitä sinulla on päällä ei mitenkään määrittele sinua ihmisenä. Harmillista, että sitten vaan keskitytään johonkin yhteen tuotteseen. Puit todella hyvin sanoiksi sen, mitä mieltä itsekin olen. Kiitos paljon sanoistasi, puit omat ajatuksenikin loistavasti tänne:)S,Jes:) Meitä on monia! :) Ne ovat kyllä kauniita… Varmasti loistava valinta! Samaa sulle ihana!:)Raakel,Ne kyllä vievät pian mennessään :D Musta on kyllä varmasti äärimmäisen fiksu ja käytännöllinen hankinta. Kiitos avustasi! :)Anonyymi,Mun mielestä tuo rose ei ole lainkaan rouvamainen. Kovasti kyllä veri vetäisi siihen suuntaan:)Jenna,Huoh kun kuulostaa ihanalta. Itsekin kun pidän punaisesta kovin. Jadey,Voi kiitos paljon avusta! Mulla tässä siksi ongelma kun mielellän ikotiuttaisin kaikki :DHeli,Se on kyllä loistava… Mutta siksihän tässä opiskellaankin pidempään että sitä sitten jonain päivänä on varaa ostaa niitä omia pieniä unelmia?:)Kiitos vielä kovasti kauniista sanoistasi ja avustasi. Ihanaa, että olet löytänyt tänne <3suklaasydän,Kyllä, oon samaa mieltä ehkä tosta leosta. Oon ollut vielä niin kovin tyytyväinen tuohon H&M leohuiviini :) Mutta ihan totta, tottakai tuollaiset hinnat jakavat mielipiteitä. Itselläni on paljon huiveja ihan jokaisesta hintaluokasta vuosien varrella kertynyt, ja kyllä on huomannut että ne kyllä ne laadukkaammat vaan kestävät niin hyvin vuodesta toiseen. Tuo on tosiaan casmir silkki sekoitetta ja todella hyvin itselläni kestänyt, mutta tosin enhän ole kuin n.8kk sen omistanut… Osaan sanoa varmasti paremmin parin vuoden päästä.Anonyymi,Kiitos luotostasi <3 mirrel,Moni on ollut kanssasi samaa mieltä! Mä kyllä oon edelleen rosen kannattaja :/ VAikka kaikki nuo ovat upeita!Anonyymi,voi ymmärrän hyvin, että jos tätä pinnallista blogia lukee vaan pinnalta niin aivan varmasti musta sellainen kuva varmaan välittyykin. Mistä tietenkin olen hyvin harmissani, sillä jokainen minut tunteva tietää mitä olen oikeasti ja moista ajatusmaailmaa en kannata sitten alkuunkaan :( Ymmärrän siis hyvin että tällaisen blogin aihepiirin takia sen fiiliksen voi saada, mutta ikävä kyllä en vaan tahdo oikeasta elämästä julkisessa ympäristössä kirjoittaa. Ja se mitä kirjoitit lähimmäisestäni niin ei pidä paikkaansa. Harmillista että moni minut ei tunteva vastaavaa luulee, mutta minulla on kiitos ihan oma tutkintoni ja pitkät opinnot taustalla sekä omat varani :) Olen itse samalla linjalla seuraavan anonyymin kanssa. Miksi keskityt vaan niihin kalliimpiin tuotteisiin? Varmaan kaikilta meiltä jotain vastaavaa kaapeistaan löytyy? En koe olevani mitenkään erikoinen sen suhteen. Ja olen ehdottomasti samaa meiltä kanssasi siitä, että nuoret osaavat enemmän tänä päivänä panostaa laatuunkin ja välttää hutiostoksia. Minä koin, että Hän ajatteli niin, mutta koen silti, että suuri osa miettii kulutksesta samoin kuin sinä ja siskosi. Mielläni voin oikoa harhaluulojasi minusta sähköpostin kautta mikäli viitsit minulle sähköpostia laittaa? :)Kira,Tuo nyt kuuluu jotenkin tähän blogimaailmaan. raha on aina asia, joka on herkkä aihe monelle. Jotkut kiinnittävät siihen enemmän huomiota kuin toiset. Olen kanssasi aivan samaa mieltä, ja kiitos sinulle kovasti, että jaoit sen kanssamme :)Anonyymi,Olen itseasiassa samaa mieltä. Kuten kauneus on katsojan silmissä, niin samalla on se mitä sitä toisessa tahtoo nähdä. Kiitos huomautuksestasi :)Koo,Se taitaakin olla monen lemppari :)

 • Anonymous

  En kommentoi huivivalintaa, mutta Leo-huivin laatua. Itselläni on ollut kyseinen huivi 3 vuotta, kovassa käytössä. Muutamia kertoja pessyt käsin itse, kerran pesulassa. Huivi on hyvässä kunnossa, ei nypyn nyppyä. Hapsuja/lankoja purkautuu välillä, kuten kaikissa cahsmerehuiveissa (esim Hermésinkin).

 • Anonymous

  Caramel on oma suosikki.

 • Lydia

  Olen ihan samaa mieltä edellisien anonyymien kanssa! Tämä röyhkeä rahalla retostelu ja ökyelämän innokas esittely on hieman huvittavaa, ellei jopa naurettavaakin. Onhan se hyvä että on rikas mies eikä tarvitse itse käydä pitkiä kouluja ja silti voi ostella mitä ikinä haluaa.

 • Anonymous

  ei herranjumala minkälaisia mielipiteitä. ai että täällä ei pitäis enää bloggaajan kertoa mistä vaatteet on ostettu? HAH! täällähän olis jokanen lukija kyselemässä että mistä mistä mistä? ja noista hintajutuista.. veikkaan että aika montaa lukijaa kiinnostaisi myös vaatteiden hinnat, mutta ehkä ne on parempi jättää sitten mainitsematta. ymmärrän RAKENTAVAN kritiikin, mutta siis tuollainen toisen elämään ja tekemisiin puuttuminen.. voi että, joillain vaan ei taida olla sitä jotain omassa elämässään joka pitäisi heidät poissa kirjoittelemasta tuollaisia kommentteja

 • Villiina

  Selailin sun blogia läpi ja sulla on ihanan tyylikäs ja naisellinen tyyli. :)

 • Anonymous

  Caramel on hyvä…tai sitten pidän kovasti itse tästä lilasta http://www.louisvuitton.com/it/flash/index.jsp?skuId=M71379 =)

 • Anonymous

  Edelliselle anonyymille:sitä näkee mitä haluaa nähdä. Jos keskityt vaan bloggaajan päällä näkyviin arvokkaampiin tuotteisiin, kerto se siitä mihin SINÄ keskityt. Minusta tuolla päivän asu kuvien teksteissä vilkkuu enemmän jopa perus GinaTricot, Henkkamaukka, Vila ja Zara ainakin….Terveisin toinen piilossa pysyvä anonyymi.Juu, kommentistani tosiaankin unohtui se, että mielestäni bloggaaja yhdistelee ihanasti kalliita tuotteita ja näitä perus Zara/ henkkamaukkavaatteita. Mutta jo pelkästään D&G:n paidasta saatiin aikaan melko monta postausta ja vieläpä erillinen postaus siitä, mistä vastaavia paitoja löytyy halvalla, että niitä voi muutkin ostaa…:) Ja kaapista löytyi vieläpä useampi hyvin samantyylinen vaate, mutta erityisesti tämä D&G-yksilö viehätti simää. No juu… :)Myönnän kyllä että itse kiinnitän huomion kalliisiin asusteisiin ja vaatteisiin, mutta eikö tässä keskustelussa juuri siitä ollutkin kyse?? Siitä, että haluaako tiedostaen kerätä katseita sillä, että kulkee kolmensadan euron huivissa. Nykypäivän nuoret ja vanhemmatkin ovat hyvin merkkitietoisia ja esimerkiksi LV:n laukku tunnistetaan kyllä ja siihen "kiinnitetään huomiota". Joten en nyt ihan ymmärtänyt pointtiasi siitä, mihin MINÄ kiinnitän huomioni. Joka tapauksessa, tarkoitukseni ei todellakaan ollut haastaa riitaa, niin kuin sinä anonyymi sen ymmärsit. Omistan itsekin muutaman kalliin luksustuotteen (jotka olen omalla työlläni ja tienesteilläni hankkinut) ja panostan aina laatuun. Kuitenkin olen itsekin miettinyt, että missä menee raja kun ostetaan laatua: saako tosiaan hyvän, kulutusta kestävän ja ajattoman klassisen huivin ehkäpä 100 eurolla vaiko sitten 300 eurolla, jonka merkin kaikki taatusti tuntevat ja kalliiksi tietävät. Sitä voi jokainen itse miettiä ja oman mielipiteensä takana seisoa. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että tunnettu merkki nostaa tuotteen hintaa, näin se vain on. Ja samalla myös antaa kantajalleen tietyn "statuksen". Ehkä tiedostamattaan kerää niitä ihailevia katseita ja tietynlaista arvostusta kulkiessaan LV:n laukku olalla tai Burberryn trenssi päällä… Itse ainakin myönnän tuntevani oloni huolitelluksi kulkiessani Burberryn trenssi päällä (se myös pelastaa jopa pahimmankin tukkapäivän;)). Mutta tästä "statusvaikutuksesta" (jos sitä siksi voi kutsua…) huolimatta ensisijaisesti hankin sen ja käytän sitä yksinkertaisesti siksi, koska se on ylivoimaisesti laadultaan ja käyttömahdollisuuksiltaan paras takki jonka omistan. Joka tapauksessa jokainen pukeutukaamme niin kuin halutaan, oli ne sitten henkkiksen vaatteisiin tai luksusmerkkeihin :) Pahoittelen muuten tätä anonyymiyttäni, kun se jotakin tuntuu kovasti vaivaavan;) Eikä tämä missään nimessä ollut mikään henkilökohtainen isku bloggaajaa tai ketään muutakaan kohtaan. Ihan vaan tällaista hyvin korkealiitoista jaarittelua… ;)

 • Koo

  Caramel näyttää Denimin lisäksi omaan silmääni ihanimmalta. :)

 • Anonymous

  Edelliselle anonyymille:sitä näkee mitä haluaa nähdä. Jos keskityt vaan bloggaajan päällä näkyviin arvokkaampiin tuotteisiin, kerto se siitä mihin SINÄ keskityt. Minusta tuolla päivän asu kuvien teksteissä vilkkuu enemmän jopa perus GinaTricot, Henkkamaukka, Vila ja Zara ainakin….Terveisin toinen piilossa pysyvä anonyymi.

 • Kira

  Mä en ymmärrä miksi ihmiset tulevat tänne tuomitsemaan muiden rahojen käyttöä tai ostoksia.. Siis ei pahalla ketään kohtaan, mutta jokainen varmaan ymmärtää että omat rahansa saa käyttää mihin lystää:) Miksi aina se jos jollain on merkkituote, tarkoittaa että hän haluaisi sillä leuhkia? Ehkä joku tahtoo hemmotella itseään haluamallaan tuotteella, mitä pahaa siinä on? Joku käyttää tupakkaan tonnin vuodessa, toinen käyttää sen luksuslaukkuun ja joku matkaan. Moni ei tunnu yhtään edes laskevan kuinka paljon he käyttävät esim. baariin ja tupakkaan rahaa vuodessa, sillä saisi jo aika monta luksuslaukkua. Samoilla ajatusmalleilla kuin aiemmin kirjoittaneella voisi ajatella tupakoinnin olevan "leuhkimista" kun voi näyttää että kattokaa kaikki miten poltan rahat savuna ilmaan;)

 • Anonymous

  Tuohon ylempään anonyymin kommenttiin ja sinun vastaukseesi viitaten: mun käsittääkseni tämä koko blogi perustuu siihen, että sulla on varaa ostaa mitä tahansa ja niitä myös mielelläsi esittelet päälläsi. Ennen et maininnut esimerkiksi vaatteitesi merkkejä, koska pidit sitä turhana – ideanahan oli vain näytää jonkinlaista "esimerkkiä", josta ihmiset voisivat saada inspiraatiota ja koota omista vaatekappaleistaan omilla höysteillä vastaanvanlaisia asuja. Nyt postauksissa on poikkeuksetta kaikkien vaatteitesi merkit. Hintoja ei sentään, ainakaan vielä… En nyt todellakaan sano tätä pahalla ja pidän tyylistäsi valtavasti, mutta kyllä se varakkuuden alleviivaus tästä blogista pitkälle paistaa. Ja tottakai jokainen tallaa tavallaan ja tämä sinulle suodaan, mutta väittämäsi siitä, että ajattelu "kattokaa kun kaikki mulla on kallista" olisi sinulle vierasta kyllä pistää hieman hymyilyttämään ja kulmia kohauttelemaan..:) Ja sanottakoon vielä, että tuo viittauksesi ikäeroon on melko perusteeton…oma teini-ikäinen, 10 vuotta nuorempi siskoni ja lähes kaikki hänen kavereistaan ovat kovastikin kestävän kulutuksen kannalla ja he säästävät viikkorahojaan kalliimpiin ostoksiin ja tuunaavat/vaihtavat vaatteita. Kyllä se on mielestäni ihan nykyajan ilmiö, että hyvään panostetaan ja kertakäyttökulttuuria väheksytään. Kiistellä voidaan sitten siitä, saako "elinikäisen" huivin 100 eurolla vai yli 300 eurolla. No mutta, tulipa selostus. Kauniitahan nuo huivit ovat:)

 • mirrel

  Tuo caramel on vallottava! :) Ehdoton lemppari, mutta naturelkin on ihan okei.. Rose on ehkä jotenki liian vaalea mun makuun. :)

 • Anonymous

  leopard stole on tosi hieno, ja sopisi sinulle hyvin !

 • suklaasydän

  Mä sanoisin että Monogram Caramel. Väri vaikuttaa siltä että sopisi moneen erilaiseen asuun, eikä monogrammit tunnu hyppivän silmille. Leopard Stole on hieno, mutta jos sulla jo leohuivi on, tuskin katsii ostaa toista (toikin voi näyttää muutaman vuoden kuluttua "vanhalta").Mut tässä kun kyseltiin €300 huiviostosten järkevyydestä… Onko tuo oikeasti sen hinnan arvoinen? Nimenomaan minua kiinnostaisi onko materiaali mitä (kuvittelisin että silkki-kashmir-sekoitetta?) ja kestääkö kulutusta hyvin?

 • Heli

  Mielestäni tuo Monogram caramel on vain aivan loistavan värinen. Noista vaihtoedoista lähtisin sitä itse myös ostelemaan, jos aiemmin mainittu opiskelijabudjetti antaisi periksi. :DMietin vain onkohan tuo caramel liian lämpimän värinen sun kaulaasi. Jos väritys luonnossa on oikea, se voisi vivahdella kultaista, mikä olisi vain hyvä juttu, mutta liian tummana se olisi vähän tunkkainen. Jos se ei olisi hyvä, niin ehdottaisin tuota Monogram Lurexia. Vaikka kaikkihan noista ovat aivan ihania. :)Ja vielä loppuun pitää sanoa, kun ensimmäistä kertaa tänne kirjoittelen, että ihanaa kun jaksat kirjoitella tätä blogia. :) Keväällä löysin blogisi ja siitä lähtien olen ollut siihen koukkuuntunut.

 • Jadey

  Aivan ehdottomasti sulle parhaiten sopiva väri olisi caramel! Värinä muutenkin helppo yhdistellä. Tuon herkun kelpuuttaisin omaankin vaatekaappiini. :)

 • Jenna

  Itse pidän eniten tuosta Monogram naturel -huivista, se on aivan hurmaava ja sopisi varmasti kaiken kanssa! :) Omaan vaatekaappiini haluaisin kyseisen huivin valloittavan tumman punaisena..

 • Anonymous

  jos toi rose on muka liian rouvamainen ni eiks toi naturel ois vähä samanlainen mut nuorekkaampi? ;) ainaki omasta mielestäni näyttää

 • Raakel

  Itseltäni löytyy kyseinen huivi mustana ja käytän sitä lähes päivittäin! Näistä sinun vaihtoehdoista löysin 2 ehdotonta suosikkia joista toisen haluaisin itsellenikin! Monogram caramel tai monogram lurex. Ja vaatekaappiisi sijoittaisinkin jomman kumman noista. :)Ihanaa loppu viikkoa sinulle!

 • -S-

  Täällä on toinen rikostoveri…Mulla on kanssa kaksi, koska toista yhtä monikäyttöistä huivia on vaikea löytää! Valkoisen lisäksi valitsin beige-shampanjan. Vai mikäköhän sen virallinen väri nyt sitten onkaan. Vähän metallinen ja vähän beige. Aluksi vähän pohdin, että kyllästynköhän siihen, mutta kaikki kehuvat kuinka kaunis se on ja sen saa hienosti juhla-asusteeksi viileämmillä ilmoilla! Suosittelen! (plus mun mielestä se on ehkä vähän paremman laatuinen ku se perusvalkoinen, just sen metallin takia, kun siinä on joku käsittely…)Ihanaa syksyä! :)-S-

 • chloe

  Edelliseen kommentoijaan viitaten – juuri tällainen ennakkoluulojen asettaminen aiheuttaa sen, että esim. itselläni on pitkän aikaa ollut vaikeaa pukeutua haluamallani tavalla. Pelkään korostaa mitään liikaa pukeutumisessani, jotta ei kukaan ajattelisi, että olen "itseään täynnä oleva snobi, joka haluaa vaan näyttää rumilla logoillaan, että rahaa on". Mistä tällaisia ajatuksia syntyy? Mielestäni järkevää kuluttamista on nimenomaan ajattomien tuotteiden ostaminen. Sellaisten, joiden tietää säilyvän vuodesta toiseen ja jotka ovat juuri oman tyylisiä. Onko järkevämpää todella ostaa edullista ja sitten kierrättää koko vaatekaappi 1-2 vuoden välein? Toki ei ihan näin paljoa tarvitse kärjistääkään.Kuten blogin kirjoittaja itsekin sanoi, en minäkään voi ymmärtää mitään brassailu-meininkiä. Jos on kasvanut niin, että on oppinut puhumaan rahasta ja koko ajan vain kaikesta mitä omistaa niin sehän on vain todella sääli. Kalliita tavaroita voi omistaa ja käyttää myös vaatimaton ihminen. Ja vaatimaton ihminen on kaikkein tyylikkäin.

 • Janette

  monogram lurex ja caramel omat omia suosikkeja ehdottomasti! :) Paljonkohan tuollainen sattuu maksamaan, itsekin aloin pitämään nimittäin ihan liikaa noista.. :D

 • Mrs. V

  RagDoll,No kyllä on vaikeaa:) Onneksi oli valinta mikä tahansa niin kaikki ovat varmasti kauniita:)Venny,Hyvä vinkki! Kurkkaan sen!:)Kiitos!anonyymiOn kaikin puolin!:)tiia,Niin on <3Anonyymi,Thank you for your good advice! I'll keep it in mind;)Hope you have had the chance already to get your favourite ones:)Jonttu,Ihan oikeessa let :) Lets prove him wrong ;) Niinkuin me naiset emme sitä jo tarpeeksi tekisi :DAnonyymi,Minäkin olen kyllä rosan kannalla….diamond girl,totta, ehkä vähä kevään väri. Tosin sopii kauniisti piristämään syksyn harmaitakin…?:)Suvi,Kyllä tää valinnan vaikeus on moinen! :DAnonyymi,niin on!Elisabete,Niinpä! enpä ees tullut tuota ajatelleeksi ;)Lotta,Itseasiassa mulla onkin yksi H&M Leohuivi johon oon ollut tosi tyytyävinen :) Kiitos avustasi! :)kaura,Mä kans oon edelleen tuos rosan kannalla…anonyymi,Voi kiitos kovasti avustasi ja mielipiteestäsi!:)ALice,Ensinnäkin haluan osoittaa sinulle ihailuni. Niin harva uskaltaa omalla nimellään ja kasvoillaan sanoa eriäviä ja voimakkaita mielipiteitä netissä. Ihailtava ominaisuus. Toisaalta, pitää muistaa, että me kaikki olemme erilaisia, ja jokaisella on oikeus panostaa siihen mihin haluaa. Itse koen, että kun vaatteisiin panostaa ja klassikoihin erityisesti (mitä nämäkin huivit ovat) ne säilyvät elin ikuisuuden. Toisin kuin moni halvan massaketjun huivi, jotka nukkaantuvat alta aikayksiön. Toki heidänkin valikoimastaan löytyy helmiä aika ajoin. Meillä on kuirtenkin melkein 10-vuoden ikäero, joten ehkä se näkyy tässä kuluttajakäyttäytymisemme erossa? Itse nimittäin ajattelu "kattokaa kun mulla on rahaa" on todella vierasta, enkä ikinä luokittelisi ihmistä hänen vaateidensa perusteella. Mutta loppuun vielä – kiitos siitä, että sanoit rehellisen mielipiteesi omana itsenäsi! :) Ihanaa keskiviikkoa sinne!:)

 • Anonymous

  Toi monogram naturel on mielestani paras, sopivan rento versio denim rosesta ! ;)

 • Alice

  En ymmärrä millään kuka maksaa 300 euroa huivista :o Oli se sitten kuinka LV:n huivi. Ei sillä, onhan nuo huivit kivoja ja blabla, mutta maailma on täynnä huiveja. Itse en muutenkaan perusta merkkivaatteista, en edes silloinkaan jos olisi rahaa. Joku 300 euron huivi huutaa omistajansa kaulassa että "Kattokaa ku mulla on rahaa".

 • Anonymous

  Tuo Monogram Lurex sopisi mielestäni sinulle hyvin ja tuo sävy näyttäisi hyvältä hiusten ja ihonvärisi kanssa:)

 • kaura

  Ihaniahan nuo on kaikki, mutta itselleni valitsisin Monogram Lurexin tai sitten tuon samaisen Monogram Denim rosen (:

 • Lotta

  Bleu on paras, mutta sulla kuvittelisin tuon Lurexin parhaiten.Ja EIIII tuota leo-huivia!!! Tykkään kyllä leo-kuosista, mutta edes LV ei ole saanut tuota näyttämään yhtään elegantilta, joten jätä suosiolla ostamatta ja hanki vastaava mieluummin sieltä H&M tangosta :-)Lottahttp://blogilottan.blogspot.com

 • Elisabete

  Hih,ties mitä nainen saa lahjaksi ensi viikolla :D Meillä myös mies on dumpannut jonkun himoimani kohteen ja yllätys yllätys on mennyt sit ostamaan sen lahjaksi :D Mutta minun mielestä tuo rose sopisi sinulle todella hyvin, itse voisin rosen lisäksi myös ottaa tuon caramelinkin :)

 • Anonymous

  Naturel on kiva! :)

 • Suvi

  Caramel, ehdottomasti. Se on ihan liian ihana. :)

 • diamond girl

  Ehdottomasti tuo caramel! sopisi niin kauniisti muihin syksyn väreihin :) Tuon rose värin voisin kuvitella sitten keväämmällä :)

 • Anonymous

  Caramel tai Rose ehdottomasti! :)

 • Jonttu

  Mun mielestä toi Monogram Denim Rose on aivan ihana! Miksi se sopisi vain vanhoille rouville?! :D Todista hänelle, että hän on väärässä… ;) Itse tyksin siitä tosi paljon!Monogram Lurex on myös ihana! Ja caramel… :) Olikohan tästä nyt mitään apua, kun tuli niin monta ihanaa vaihtoehtoa! :D Mutta kaikki nää sopis melkeinpä asun ku asun kanssa!

 • Anonymous

  I would advice caramel, it would look great with your complexion. Others are dat too pale i think. Personally i am craving for a black and red ones )))

 • Tiia

  Nuo on kyllä upeita kaikki :)

 • Anonymous

  Caramel on kyllä aika herkku! :)

 • Venny

  Ehdottaisin Almaasi sopivaa väriä eli Cassis. Kävisi myös trenssiisi mainiosti.

 • RagDoll

  Hmm.. Vaikea valinta! Jos itselleni valikoisin, ottaisin todennäköisesti tuon naturelin, tai monogram lurexin, mutta sinun ylläsi voisin tuon upean leopardinkin nähdä.

 • Mrs. V

  Möörve,No siksihän opiskelet, että saat unelmiesi duunin kautta sitten haluamasi joku päivä hankittua? :) The day will come sooner than later;)chloe,joo apua, miten sitä tulee valitsemaan:/ Kiitos paljon, kiva että meillä on sama maku :)Lila,Joo se on kyllä kieltämättä ihana kun se imartelee niitä monia ykisvärisiä vaatekappaleita, mutta multa löytyy yksi H&M leohuivi, johon oon ollut tosi tyytyväinen:)Jaana,Mä juuri sain äidiltäni kiinasta kauniin mustan ison huivin, joka muistuttaa malliltaan juuri näitä huiveja, niin en tarvitse ehkä heti vielä mustaa: MUtta varmasti todella järkevä valinta olisi muuten! :) denim huivi sylkaamina? En ole edes tietoinen väristä! PItää tsekata! Ja kiitos varoituksesta leo huivin suhteen!! :)Anonyymi,Voi kyllä niitäkin löytyy kaapistani, mutta yksi LV:n huivi on entuudestaan ja sen kokoon, kankaan ryhdikkyyteen ja pehmeyteen olen vaan niin ihastunut, että siksi haluaisin panostaa samanlaiseen kun koen sen niin sopivaksi itselleni. Juuh, tägit eivät ole minunkaan lempijuttu ja niitä yleensä välltän, tosin LV tuntuu ne melkein kaikkiin tuotteisiin lisäävän. Mutta sinulla taitaa olla joku muu merkki ja malli mielessä niin innolla otan ehdotuksia vastaan jos löytyisi vaikka joku ihan uusi tuttavuus mulle!:)Anonyymi,Voi olla, että se on ehkä vähiten "mun" näköinen :)Rosa,Leo jakaa aika hyvin mielipiteet! :) Tosin mä mietin kun mulla on käytössä H&M leohuivi johon oon ollu tosi tyytyväinen, niin ehkä en LV Leohuivia nyt hankkisi. Ja Jaana huomautti, että se kuulema nukkaantuu helposti?!?!Lilli,Se on kyllä, mutta kun itselläni on tumman ruskeat hiuikset niin pelkään että ne kaksi yhdessä vajoaa liikaa toisiinsa:( Mutta kaunis väri se on ! Olen sitä äitini päällä ihastellut! :)Anonyymi,300e paikkeilla liikkuvat. Tarkan hinnan voi nähdä LV:n ranskan nettisivuilta.Khaija,Haahahahahha. Aamen! :D Kerran tuota vaaleanpunaista liikkeessä mallailin ja hänen mielestään näytin liian rouvalta :D Lets face it, sitähän mä olen :D Mun miehellä on kyllä harvinaisen hyvä maku ja enemmän kuin usein näissä asioissa oikeassa…:/ siitä syystä todella nyt epäröin roosaa. Mutta, katsotaan uudestaan jospa mieli ois muuttunut :D

 • Anonymous

  Olipas ajankohtainen postaus, sillä itse pähkäilen parhaillaan aivan samaa ja himotuksen kohteenani on juurikin tuo Monogram naturel, Monogram Denim rose (ps. se sopii mielestäni täydellisesti myös nuoremmille naisille ja rouville ;)) sekä Monogram Lurez or…kaikki ihania ja niin vaikea päättää. Itselläni on Monogram Lurex jo hopeanharmaana ja olen tykännyt siitä todella paljon. Olen vinkannut huivihimostani jo "joulupukille", sitä ennen pitäisi vaan osata päättää. Keväällä hankintalistallani on vielä ehdottomasti tuo Monogram Denim bleu. Se on nimenomaan sitä arjen luksusta!-Hannah-

 • Khaija

  Miehet ja niiden logiiikka :D Itse en kyllä väriä liittäisi mihinkään rouviin, eli varmasti sopisi sinulle loistavasti. Mielestäni myös camel sopisi väreihisi. Veikkaanpa, että kun miehesi näkisi tuonkin kaulassasi kaikkoaisivat rouvasmielikuvat hyvinkin äkkiä. Meillä käy ainakin usein niin, että mies pystyy muodostamaan lopullisen mielipiteen vasta kun vaate/asuste on päälläni (:

 • Anonymous

  Minkä hintaisia nuo huivit ovat?:) Leopardin tiedän, mutta muita en!

 • Lilli

  Mulla on tuo monogram tumman ruskeana, se on luonnossa erittäin kaunis! Väri on niin syvä, kiiltävä ja täyteläinen…

 • Anonymous

  Itse en pidä kovin Leo kuosista, mutta viimeaikoina olen alkanut lämpenemään sille. Tuo Leo kuosinen huivi näyttää upealta ja sitä voisi yhdistellä kivasti moniin eri asuihin. Osta Leo siis! :-)-Rosa

 • Anonymous

  ei ainakaan tuo leo- kuosinen! :S ei imartele sun tyyliäsi yhtään :)

 • Anonymous

  Kun sinulla varaa siihen on miksi et sijoittaisi johonkin laadukkaampaan ilman kirkuvia tägejä olevan muotitalon tuotteisiin? Niitäkin on you know. ;)

 • Jaana

  Itselläni on Monogram Lurex mustana ja se on kyllä ihan ykkönen mielestäni. Siinä on sitä hopeanharmaata mustan kaverina, niin ei ole niin tummanpuhuva yleisilme. Tsekkaa ihmeessä se kans – näyttää kaulaan kiedottuna paljon paremmalta, kuin LV:n netissä ;-). Näistä listaamistasi tuo Caramel ehkä istuisi konjakinsävyisiin asusteisiisi parhaiten (mut näähän pitää testata oikeasti liikkeessä, kun nettikuvien sävyt ei ole ihan 1:1. Tuosta leo-huivista olen kuullut, että se nyppääntyisi luvattoman pian ihan normaalissa käytössä :(. Mut kyllä sinä varmasti sen parhaan noista osaat itsellesi valita (ootko muuten ikinä aatellut denimhuivia syklaamina ? Vois olla aika ihana sun tummien kutrien kanssa…)

 • Lila

  Minusta ne kaikki on ihania mutta itse olen hankkimassa tuota ihanaa Marron huivia:)

 • chloe

  Tuo naturel tai caramel. Itselläni on vaaleanbeige huivi ja pidän siitä kun monogrammit eivät näy siitä niin selkeästi. Sinulla on upea tyyli!

 • möörve

  Monogram Caramel, I-H-A-N-A!!! kunpa ois opiskelijabudjetilla varaa tollaseen.. :D