CATEGORIES

Style Steal of Lunar Eclipse Necklace

4.9.2012

Samalla kun kartoitin statement-korujen online valikoimaa, törmäsin mytheresa.com sivulla Lara Bohnikin koruun, jota ihastelin aiemmin heinäkuisen Espanjan Voguen kannessa.

Hintaa kultaisella upeudella on huimat 780 euroa, mutta kyseessä onkin aitoa kultaa (EDIT:  kulattua messinkiä!) oleva koru. Karatteeja upeudella on 22 ja se kulkee nimellä Lunar Eclipse Necklace. Mikäli ajatuksissasi ei ole lähiaikoina panostaa aitoon kaulakoruun, on suomalaisella westyle.fi– korukaupalla tarjota vastaavanlainen kappale hyvin edullisesti.

Pian tulossa roppakaupalla lisää statement-koru vinkkejä!

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Liskolainen

  Hei! Haluaisin sanoa, että blogisi on parantunut äitiytymisesi myötä! Tai koen sen enemmän omakseni tai jotain…! Itse sain kesäkuussa esikoiseni ja suorastaan odotan uusia vauva-aiheisia postauksiasi:) Kaikkea hyvää perheellenne!

 • anonyymi

  Hei! Tämä ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa ja muistan, että kerroit käyttäneesi raskausajalla jotain voidetta ehkäisemään raskausarpia, mikä kyseinen voide oli? Mainitsit myös hauskasta “lisäkappaleesta”, jonka avulla omien housujen käyttöikää pääsee pidentämään raskausajalla. Osaatko antaa vinkkejä, mistä kyseistä tuotetta voisi ostaa? Kiitos jo etukäteen!

  • Mrs.V

   Hei! KÄytin ihan tavallista vartalorasvaa mitä olen aina käyttänyt. Eli suosin Biothermin aprikoosiuutetta sisältävää vartalorasvaa. Ei ole mitenkään erityisesti tarkoitettu raskausarpien ehkäisemiseen. Joku sanoi, että tosiaan raskausarpia ei voi estää, se on kuulema geeneissä. Varmaan onkin osaksi totta, mutta varmasti iho on kimmoisampi ja voi paremmin kun se on kosteutettu myös. Eli ei siitä ainakaan haittaa ole :) Housuosa oli nimeltään BellyBelt. En osaa sanoa mistä saa koska omani sain kälyltäni lainaan, mutta nopealla googletuksella varmasti löydät! :)

 • Rii

  Ihania nämä statement-korut, ja nyt kun niitä vielä löytää lähes jokaisesta vaatekaupasta, H&M ja Zara ehkä parhaat näin pari mainitakseni. Piristää yksinkertaisia asuja ihan uskomattomasti :)
  Aikaisemmassa postauksessa (ps. aivan ihania kuvia:) kommentoitiin kovasti blogin “mammautumista”, mutta itse ainakin pidän kovasti tästä pienestä muutoksesta, joka on ensinnäkin täysin luonnollinen. On ihana näin lukijana havaita pieninä paloina ruudun takaa tämä suuri elämänmuutos sinussa ja blogissasi, ja eihän tuollaisesta asiasta voi kuin onnellinen olla toisen puolesta:)
  Toivottavasti kysymys ei ole liian henkilökohtainen, mutta pohdin, että onko teidän ystäväpiiriinne siunaantunut jo paljon jälkikasvua, vai olitteko “ensimmäiset rohkeat”, vai hyöriikö jaloissa jo valmiiksi iso lauma, joihin olette jo tottuneet ennen omaanne? :) Tätä mietin siksi, kun meidän ystäväpiirissämme ollaan nimittäin ihan uudessa tilanteessa pian, kun ensimmäinen pieni poika saapuu parin kuukauden päästä maailmaan ystävillemme<3 Dynamiikka porukassa varmasti muuttuu, ja tietysti meitä kaikkia kovasti jännittää tavata tämä pikkuinen:) Saas nähdä, kuinka moneen tarttuu kauhea vauvakuume myös :D

 • tiiu

  Kirjottelet tänne nykyään tosi harvoin:( harmi!

 • Hemppa

  Bongasin saman kaulakorun , Lara Bohincin, kotirouva-lontoossa blogissa. ite en ole lämmennyt näille ” statement” koruille..

 • Pipsa

  Just ajattelin sanoa, että tuohon hintaan ei kokonaan kultaista korua saa, mutta senhän olikin jo eka kommentoija ehtinyt mainita;) Muuten, Kotirouva Lontoossa-blogissa näkyy koru hopeanvärisenä:)

 • Ihmettelinkin jo, että onpa edullinen 22k kultainen koru, kun massaakin on noin paljon, mutta se olikin vain kullattua messinkiä. Kaunis joka tapauksessa, mutta itsekin ostaisin edullisemman, koska on ehkä vielä kauniimpikin.

  Tykkään blogistasi. Ihanan tyylikäs nainen ja mukavasti vauva-jutut sekoittuu mukaan. Lisäksi pidän tästä, ettei blogissasi ole pelkästään kalliita juttuja, vaan haet edullisemmista vaihtoehtoja.

 • Ihana toi westylen koru! ::o Mun mielestä jopa hienompi kuin toi kalliimpi.

  http://id-bn.blogspot.fi

 • Oi, ihania kaulakoruja molemmat!
  Tuosta Lara Bohnikin korusta on varmaan saanut inspiraation tämä Gina Tricotin toppi, joka on tässä päivän asussa päälläni: http://annaslifeandinspiration.blogspot.fi/2012/07/mixxed-colors.html
  yhdennäköisyys on ainakin melkoinen!

 • Copenhagen Girl

  Kaunis tuo Bohnikin koru, mutta eihän se kultaa ole vaan kullattua messinkiä. Näissä on se ikävä puoli että päällys kuluu ahkerassa käytössä ja korusta tulee ruma. Not worth it :)