CATEGORIES

Trick or treat?

31.10.2011
Hyvää Halloweenia!
Tänä iltana amerikkalaiset lapset kulkevat ovelta ovelle pyytäen karkkia ja tekemällä kepposia, ja viime lauantaina oli myös aikuisten vuoro leikkiä. Itse en tänä vuonna juhlistanut Halloweenia mitenkään, en edes leiponut karmivaa kakkua, niinkun tein viime vuonna ystäväni teemajuhliin. Halloweenin yleinen sääntö rapakon takana taitaa ainakin naisten kohdalla olla: “Mitä vähemmän vaatetta sen parempi“. Suomessa juhla on vielä tuntemattomampi ja asutkin varmasti hillitympiä. 

Jos itse olisin tänä vuonna mennyt naamiaisiin, olisin varmaan mennyt Kleopatrana. Vanhoihin valintoihini kuuluu mm. Peppi Pitkätossu (lapsuuden lempparini Nalle Puhin rinalla) sekä Marilyn Monroe. Suomessa olen turvautunut punanaamion valikoimiin, mutta tässä hämähäkkien ja kurpitsojen loisteessa törmäsin jossain yhteydessä Hugh Hefnerin entisen tyttöystävän Bridget Marquardtin naamiaisasumallistoon, joka on saatavilla maailmanlaajuisesti nettikauppojen ansiosta. 

Itseltäni ei löytyisi uskallusta (eikä tarvittavaa kroppaakaan) näihin asuihin, mutta pidin kovasti tuosta riikinkukko (tuote kulkee nimellä peachick) ideasta. Ehkä sitten ensi vuonna…

Olitko Sinä naamiaisissa tänä vuonna ja miksi Sinä pukeuduit? :)

Tonight American kids wonder from door to door in the hope of tricks and treats, but last Saturday it was also adults chance to celebrate this hilarious holiday. In the U.S. it seems that when it comes to the girls’ ourfits – less is more :D I myself in the past have dressed up as Pippi Longstocking and Marilyn Monroe, but this year I didn’t have the opportunity to celebrate this American tradition. If I had had the chance, I would have dressed up like queen Kleopatra. Would have loved all the golden chockers and the thick eyeliner… Between all the spider webs and glowing pumpkins, I ran into Hugh Hefner’s old girlfriend Bridget’s costume line. All the outfits are a little too provocative for my taste, but I especially liked the Peachick idea…:) Well, maybe next year:)  If you got interested of one of the outfits, they do offer international delivery. Check here.

Did you go to a Halloween costume party this year and if you did, who/what were you?:)

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sunshine

  Olinhan minä! Bileisiin päädyin lyhyellä varoitusajalla, joten en ehtinyt keksimään erikoisempaa naamiaisasua, mutta kaapistani löytyi penkkariasuni: Marilyn Monroe, sillä mentiin! Kaverini kiharsi tukkani (tuli ihan peruukkimainen ihana hiuspehko), ja asuun ei tarvittu muuta kuin lempparikorkkarit ja punainen huulipuna. :)

 • Helkku

  Ääääh mitä asuja!! :D Hahah, kyllä porukka tuijottais jos vetäisin tuollaset rytkyt niskaan johonkin naamiaisiin/Halloweenjuhliin! :D

 • Anonymous

  Itse olin juuri viime yönä Halloween juhlissa eräässä baarissa. Asuinmaassani ei Halloween ole vielä saavuttanut jenkkien tapaista suurta suosiota, mutta sen juhliminen yleistyy nuorten keskuudessa.Kyseisessä baarissa oli monilla tytöillä juuri tuon tapaisia asuja! Näytti enemmän siltä, että tytöt olivat saaneet hyvän syyn pukeutua alusvaatteisiin julkisella paikalla.. Tunsin oloni ehkä HIEMAN ylipukeutuneeksi polviin asti ulottuvalla helmanpituudella.Tuo riikinkukko asu on myös minun mieleeni, mutta helmassa saisi olla enemmän pituutta, kuten jo aiemminkin on mainittu.Hauskaa Halloweenia!K.

 • Inna

  Tuo tricks or treats on alunperin Isosta-Britanniasta lähtöisin oleva juttu, ja myös täällä kaikki lapset kiertävät ovelta ovelle… Se on harmillista, että suurinosa ihmisistä luulee sen olevan lähtöisin Amerikoista, vaikka se ei kuulemma olekkaan. Näin minun host-äitini totesi minulle tänään kun keskustelimme Halloweenistä… Olen siis Englannissa aupairina ja olen saanut moneen otteeseen kuulla kuinka amerikkalaiset yrittävät "varastaa" kaiken itselleen vaikka suurin osa on alunperin lähtöisin I-B:stä…

 • Kira

  Tuo riikinkukko asu on kyllä nätti, tosin pidemmän helman itse tahtoisin:) Mun kropalle ei noi asut kyllä kävisi, mutta höpsis että sinulle mrs. V ei muka olisi kroppaa noihin, sinulla jos kellä olisi varaa pukeutua noihin:) Ja mitä tulee noihin aiempiin kauneus"virhe" juttuihin niin minusta ne on vaan persoonallisia ja tekee ulkonäöstä kiinnostavan. Toki jokainen tehkööt ulkonäölleen mitä tahtoo, mutta joskus juuri ne pienet erilaisuudet tekevät omasta ulkonäöstä niin upean. Olisi niin kovin tylsää jos kaikki näyttäisivät samalle:) Ps. toivottavasti sait aiemman viestini ja siitä linkistä oli hyötyä. Sellaisista ei kannata välittää:) Mukavaa iltaa!

 • Mrs. V

  BincCi,Toivottavasti molemmat saadaan ensi vuodeksi kunnon bileet jostain!:) Ehkä törmäämme sulat pystyssä;) anonyymi,Mallimaailma on niin julma… Itse rohkaisisin kaikkia rakastamaan itseään juuri sellaisina kuin ovat!:) Toki väärä purenta on terveydellisistäkin syistä hyvä korjata, mutta suosisin itse esim. oikomishoitoa tämän ongelman ratkisuna. Toki nämä on niin yksilöllisiä ongelmia, että kukin valitkoon itselleen sopivimman menetelmän jos jotain on pakko tehdä.anonyymi,Joo! Täällä teemajuhlien rakastaja ilmittautuu!:)Prinsessa P,Oi miten ihanalta kuulostaa sun suunnitelmat! Mä rakastin ihan taaperona Maija Mehiläistä! Sehän olisi ihastuttava asu! :) Ja paljon onnea ja kaikkea hyvää odottavalle äidille! :)Miffa,Loistavaa! :) )hanaa, että ihmisillä on ollut hauskoja juhlia! :)

 • Miffa

  Meillä oli eilen kamujen kanssa pienet juhlat ja olin sitten perinteikäs noita, kun löysin hatun kaapin perukoilta. Heh, silmämeikit tais olla vähän turhan vahvat kun en aamullakaan meinannut niiden rippeitä saada pestyä pois :)

 • Prinsessa Paskavarvas

  Meillä on vasta ensi lauantaina nuo aikuisten Hallowen pirskeet. Kyllähän tuo asu vähän pään vaivaa aiheuttaa, kun alkaa tuo raskausmaha olemaan jo aikamoinen :D Tähän mennessä on tullut mieleen vaan muumit ja Maija Mehiläinen, muihin rooleihin saatan olla hieman turhan pyöreähkö. Ei varmaan kyllä punanaamiostakaan löytyisi sopivaa kostuumia :DPekka Puupään Justiina on ollut myös vaihtoehtona, mutta se vaatisi kyllä tomiakseen, sitä että isäntäkin ryhtyisi Puupääksi, noin niin kuin ulkoisestikkin ;)

 • Anonymous

  ihanaa että oot tehnyt tälläisen halloween aiheisen postauksen :) mun mielestä suomessa pitäis juhlia enemmän halloweenia!

 • Anonymous

  Sitä tuosta leikkauksesta mietin et jos tosta leuasta oppii iän myötä pitämään…? Niinku jos joku muistaa kun Amerikan huippumalli haussa -ohjelmassa se voittaja Danielle piti omaa hammasvakoaan tärkeänä ja että se kuuluu osana hänen ulkomuotoaan ja oli todella harmissaan että Tyra käski korjauttaa sen pois.

 • BincCi

  En kyllä mäkään saanut mitään halloween pippaloita nyt järkätyksi :/ Toivottavasti ensivuonna sitten!Toi riikinkukkoidea on kyllä tosiaan aiak hyvä :DD Pikkusen pitempi helma kun ois niin voisin jopa harkita.http://grumfus.blogspot.com/

 • Mrs. V

  Minna,hahahah, oon niin samaa mieltä! :DJaana,Hyvää synttäriä sinulle ihanuus jo sitten etukäteen? :) Paljon halauksia sinulle ja pienelle neidillesi <3 Joo, olen sun kanssa ihan samaa mieltä tuosta hieman siveellisemmästä pituudesta – vaikka onkin Halloween :DMouMou,Hei suloisuus! Mun pitikin laittaa sulle mailia siitä kun viimeksi kommentoit, mutta tässä kiireen keskellä jäi täysin! Pahoitteluni! Minä se tosiaan olin joka tuolia tarjosi:) Mutta ihan samaa mieltä kanssasi. Jotenkin tosi kiva idea ja siihen saisi lisättyä mukaan makeat meikit!:)Anonyymi,Itse olen sitä mieltä, että jokainen saa itse päättää mitä haluaa itsestään mahdollisesti leikellä. Itse en omakohtaisesti haluaisi niin rajua toimenpidettä itselleni toimittaa (kosmeettiset leikkaukset siis), mutta en missään nimessä tuomitse ketään, jotka itseään kosmeettisesti "korjailevat". Asiat voivat usein olla pahoja omia epävarmuuden tuojia ja jos leikkaus tuo heille onnea ja itsevarmuutta, suon sen jokaiselle. Jokainen tehköön oman arvionsa onko pinnallista vai ei, mutta jos ystäväsi kokee itsetunnontuskia johon ei muu kuin leikkaus auta, tukisin sinuna ystävääsi jos hän on kerta varma päätöksestään. Itseäni on toki nuorempana monikin asia omassa ulkonäössäni vaivannut, mutta jotenkin klisee maisesti vuosien varrella ne on oppinut hyväksymään:) Kauneus minusta kun piilee niissä pienissä virheissä:) Itse en kosmeettisen takia leukaani leikkelisi, mutta oikomishoito on sitten asia erikseen:) Väärä purenta kun aiheuttaa muuten paljon terveydellisiä haittoja.Toivottavasti tästä vastauksesta oli apua:)ANonyymi,ARGH! ;)panpula,Kiitos suloisuus <3 Mutta joo, oon aivan sujut itseni kanssa – en mitään radikaalia henk.koht lähtisi tekemäänkään:) Oikomishoito taas on asia erikseen, minkä joskus nuorena jo kävin läpi, mutta sitten varttuessa hampaat palasivat väärille paikoilleen… Sen voisin siis näin lempeämmässä muodossa vielä toteuttaa:)Petra Pauliina,Jooh, jotenkin tuntuu, että Halloweenin yleinen teema on näin karkeasti sanottuna "sluts and ho's" :D Yksi päivä vuodesta kun kaikki voivat niiksi paheksumatta pukeutua:D Minäkin pidän kovasti teemajuhlista – oon aina ekana mukana jos vaan on mahdollisuus:D Ja hitsi että Heidi Klumin asu oli makea!! :D

 • Petra Pauliina

  Voi apua aika kauheita asuja kyllä, ei tuu Halloween mieleen vaan ihan jotkut muut aikuisten juhlat varmaan siellä Heffin kartanolla… :DD Riikinkukko on hienoin mutta joo, tällaiselle tavaliselle tallaajalle se Minnan mainitsema 20 cm lisää helmaa olisi tarpeellinen :DVaikka tänä vuonna en Halloweenia juhlistanut niin pidän kyllä juhlasta. Kuka nyt naamiaisia voisi vastustaa ja vielä vähän karmivalla teemalla?! :)Heidi Klumin vuoden asu oli kyllä hieno, hän vaikuttaa joka vuosi satsaavan kunnolla Halloweeniin!

 • panpula

  Luin näitiä kommentteja ja tuli vaan mieleen että musta sä oot niin kaunis että jos olisin sä niin en tekis mitään leuka tai purenta leikkauksia ainakaan ulkonäkösyystä! Sä näytät just hyvälle, aivan ihanalle <3

 • Anonymous

  joku vuos tosiaan vois olla tollai merirosvo ;D

 • Anonymous

  Onko leukasi koskaan harmittanut sinua ihan ylitsepääsemättömän paljon ? Minulla on ystävä joka näyttää hyvin paljon sinulta, on kaunis ja omaa upean kropankin mutta menee nyt leukaleikkaukseen koska se aiheuttaa hänelle suuria itsetunnontuskia. Onko tämä turhan pinnallista?

 • MouMou

  Tuo riikinkukkoasu on kyllä upea. Yllättävän hieno.:)

 • Jaana

  Itseäni ihan harmitta, että Halloween on omalla kohdallani täysin paitsioon jäänyt. Minulla on synttärit ihan tässä Halloweenin vierenä päivänä ja pikkuinen tyttäreni viettää omiaan lokakuun puolella, joten Halloween-synttärinaamiaiset on kyllä suunnitelmissa tulevaisuudelle =). Ja höpsis!!!, etteikö sulla olisi kroppaa noihin kuvien vaatteisiin! Sinulla jos jollain nimenomaan on sitä vartta tällaisiin :). Minä olisin noista valinut tuon merirosvoteemaisen…tosin olisin lisännyt tuohon vielä oikein komean merirosvohatun…Yritän kyllä höynäyttää kaikki aikuisetkin pukeutumaan niille tulevien vuosien synttärikekkereille – ehkä tosin vähän "kiltimmällä" linjalla ja pidemmällä hameenhelmalla ;D

 • Minna

  Ensi lauantaina puen ehkä jonkun hienon maskin, jos vain sellaisen löydän – itsekin käyn yleensä Punanaamiossa.Tuo riikinkukkoasu on myös eniten mun mieleen, mutta saisko ainakin 20 cm lisää helmaa, kiitos. :D