CATEGORIES

Win your New Year’s Nelly look!

4.11.2011
Sain tuossa hiljattain mailin, missä minulle tarjottiin mahdollisuutta tarjota kilpailun muodossa lukijalleni 100 euron lahjakortti Nelly.com – nettiliikkeeseen. Itse olen ihan totaalinen Nelly-neitsyt, sillä mitään en ole heiltä aiemmin tilannut ja täytyy myöntää, etten ihan hirveän montaa kertaa ole hiedän sivuillakaan käynyt. Nyt sitten kävin tämän tarjouksen myötä tutustumassa ja täytyy todeta, että omasta mielestäni Nellyn ehdotonta parhaimmistoa ovat juhlamekot! Sieltähän löytyi vaikka millaista mallia ja vaikka missä väreissä! Koska täällä asuinmaassani pikkujouluja ei juhlita, keskittyy minun silmäni bongailemaan mekkoja uudelle vuodelle… Kun tänä sesonkina metallinhohto ja kimallus on sitä kuuminta hottia, niin eikö sellainen olisi aika nappivalinta ilotulitteiden loisteeseen?:)

Pihistä tai panosta – Nellyllä näytti olevan tarjontaa kaikille budjeteille.

Naisella ei koskaan voi olla liikaa pikkumustia, eiks je? :D Ehdottomia lemppareitani ovat one shoulder chiffon dress sekä lace panel shift dress, mutta täytyy todeta, että tuo jälkinmäinen vaatii kantajaltaan niin paljon, että henk.koht. en sitä voisi käyttää, mutta varmasti ihailen muiden päällä!

Jotta saisin tästä kisasta hieman erilaisen, niin tulen suorittamaan arvonnan facebook – seuraajieni kesken. Minusta facebookissa on erityisen ihanaa se, että saan teille lukijoilleni kasvot. Sen kautta muutenkin pystyn päivittämään nopeimmat kuulumiset sekä pienimuotoiset asiat ja näin pystyn kommunikoimaan teidänkin kanssa nopeammin ja tehokkaammin. Minusta on nimittäin ihanaa oppia tuntemaan teitä siellä ruudun toisella puolella hieman paremmin. Siitä syystä haluisin rohkaista mahdollisimman montaa teistä liittymään Stricty Style – facebook ryhmään100 euron arvoisen Nelly.com – lahjakortin arvon kaikkien tykkäjien kesken! :) Arvonta sulkeutuu ensi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, 6.11 kello 24.00.

Tänään yöllä sulkeutuu Yves Rocher lempituotteesi arvonta, joten jos et ole vielä siihen ehtinyt osallistua, tee se täällä!:)

Arpaonnea nyt vielä teille kaikille!:)

About a week ago, I got an offer from Nelly.com to execute a draw amongst my readers, where I hand out one 100€ gift voucher to Nelly.com online store. To be perfectly honest, I am not that familair with Nelly’s selection as I haven’t been to their site that often. But because of this opportunity I did check out their collection and I have say, that their selection of dresses is superb! I found loads of goregous outfits that I would love to wear to the coming New Year’s festivities… As metallic and sparkle is really HOT this season, what would be a better option than a sparkily dress to compete with the dazzle of colourful fireworks?:) Here’s your chance to pick your favourite pieces from Nelly.com with a 100 euro gift voucher!

The draw will take place on the Strictly Style – facebook page. This means, that I will execute the draw between all my facebook followers! If you are not a member of Strictly Style on facebook, you can join here. Why I like facebook, is because this way I feel closer to you readers, as I get a picture with a name. Facebook also provides me with the opportunity to share quick updates with you guys and allows me to communicate with you more efficiently. Here are some of the reasons, why I would like to encourage you guys to join the Strictly Style facebook-page. 

This Nelly.com -competition will take place this weekend. The ballot will close next Sunday, 6th of November, at midnight!

Just to remind you, the “YouR Yves Rocher products” -draw will close tonight at midnight. If you have not yet participated and would like to do so, you can still do it here!

Best of luck to you all, and hope to see you on facebook! :)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hei miten oot saanu rajattuu noi mekot tollee ettei niis oo taustoi? =)

 • milla

  Mun mielestä nää kaikki arvonnat ja kilpailut on mahtavia vaikka ikinä en niihin osallistukkaan. Ja muutenkin pidän tavastasi kirjoittaa ja muutenkin ihailen sinua juurikin sillä pinnallisella tasolla niinkun kuuluukin! keep your head up, mää oon yks niistä kivoista Milloista :)

 • Anonymous

  Jos Minnin mielestä blogi olisi oikeasti järkyttävä, ei hän täällä sitä kävisi kirjoittamassa. Jotkut ovat vain yksinkertaisia tai puhtaasti ilkeitä. Harmillista, että sinäkin Mrs.V, joka vastaat kaikkiin idiootteihinkin kommentteihin kauniisti, saa tämmöisiä taliaivoja blogiinsa. Et niin ansaitse tätä. Niin metsä vastaa kun sinne huutaa ei tosiaan aina toteudu. Harmillista. Toivottavasti kuitenkin jaksat pitää yllä tätä blogia pystyssä vielä piiiiiitkäään muutamista keskenkasvuisista teineistä huolimatta!Terveisin, ANTIMinnitjaMillat

 • Mrs. V

  Taru,Onnea sinullekin siis tuohon kisaan! :)Miinu,Juuh, niitä tuntuu olevan täällä blogimaailmassa jonkin verran. Enemmän onneksi tosin huvittaa kuin harmittaa :) Toivottavasti tuon myötä ainakin joku ymmärtää, miksi tosiaan on ihan kannattavaa olla kertomatta kaikkea. Vaikka 99% prosenttia ovatkin iki-ihania ihmisiä, niin riittää se yksikin "hullu" sitten pilaamaan koko homman. Minua on opettanut aiemmat kokemukseni, tästä syystä en tingi rajoistani:) Kiitos paljon ymmärryksestäsi ja samaa sinulle! :)Linda,Ihan totta! Se käy ehdottomasti myös arkena! Facebookista on viime aikoina ollut paljon kritisointia, mutta näin bloggajan kannalta tosiaan tuo facebook ryhmä on ihana, kun sitä saa paremmin kontaktia lukijoihinsa!:) Ihanaa, että ymmärrät niin hyvin pointin ja suhtautumisesi asiaan on niin kypsä!:)Anonyymi,Kannatusta? Tarkoitatko siis tykkäyksiä? Niinkuin kirjoitin tuohon postaukseen, minä tahtoisin mahdollisimman monta lukijaani tuonne facebookiin. Sitä kautta saan teillekin kasvot!:) Eli siis sellasta kalastelua! :)Minni,Hei vaan!:) Tiesitkö, että pääset täältä nopeammin pois kun et kirjoita kommenttia vaan liikut vaan toiselle sivulle? :)

 • Anonymous

  Hei,Blogisi on järkyttävä.Terveisin, Minni

 • Anonymous

  kalasteletko kenties kannatusta FBssä…

 • Linda

  Tuo Lohan Sparkling dress on todella kivan näköinen, ja sitä voisi melkein käyttää arkenakin farkkujen kanssa tunikana (jos selkä ei ole ihan pemppaan saakka avoin)!Tuohon FB asiaan kommentoisin sen verran, että minusta on ihan ymmärrettävää, että kilpailuja pidetään nykyään mielellään FB:ssä, kun niin monet ihmiset siellä ovat. Lisäksi uskoisin sen helpottavan kilpailun järjestämistä ja voittajiin yhteyden ottamista. Itse olen tehnyt tietoisen valinnan jäädä naamakirjan ulkopuolelle, eikä minua ole koskaan harmittanut kilpailut, joihin en ole voinut oman naamakirjattomuusvalintani vuoksi osallistua; minä osallistun sitten niihin muihin. :)

 • Anonymous

  "Taitaapa karsiutua osa lukijoista samalla…"Mua on alkanut jotenkin pikkuhiljaa rasittaa tälläiset "lukijat", jotka ilmiselvästi lukevat blogeja vain arvontojen/kilpailujen takia!Kai nää on sitä "kaikki-mulle-heti"-sukupolvea ja nyt ne on siirtyny nettiin vaatimaan blogin pitäjiltä heille soveltuvia kilpailuja. Siis onko ihmisten itsekeskeisyydellä enää mitään rajaa? Tää on oikeestaan jo ihan hauskaa, tai ainakin naurettavaa. :DSit ne vielä luulee, että sillä olis jotain helkkarin väliä, jos he henkilökohtaisesti lopettaa jonkun blogin lukemisen. :)Samaan syssyyn voisin myös todeta usein napinaa aiheuttaneeseen yksityisyys-aiheeseen,että ottaen huomioon nämä häiriköt (tai häirikön?) jotka täällä pyörivät nälvimässä ja mussuttamassa, niin ymmärrän täysin, ettei Mrs. V halua yksityisiä tietojaan esitellä. Mistäs sitä tietää mitä joku häiriintynyt henkilö saa päähänsä? Mutta oikein mukavaa syksyn jatkoa sulle Mrs.V! Ja onnea ja menestystä kaikkeen uuteen, mitä elämä eteesi heittää!(Ja suothan anteeksi tälläsen negatiivisen sävyisen viestin, mutta asia vaan on ollut kielen päällä jo pidemmän aikaa) :)Miinu

 • Taru

  oon kuolannut tota Lohan sparkling dressiä jo viikkoja..äää me want!http://fashionhegemony.blogspot.com/

 • Mrs. V

  Anonyymi,Hienoa!:) Toivottavasti onni sitten potkii sinua! :)Elisa,Kyllä yllätti monipuolisuus minutkin!:) Kiva jos lahjakortti on mieluinen!:)Anonyymi,Ymmärtäisin ärtymyksesi jos kaikki kilpailut olisivat facebookissa. Tämä on nyt kuitenkin ainokainen facebook -kisa ja meneillään on edelleen tuo YR kisa tässä blogissa, joten en hätäilisi lukijoiden karsiutumisella moisen takia:)

 • Anonymous

  Kilpailuun voi osallista vain Facebookissa. Taitaapa karsiutua osa lukijoista samalla…

 • Elisa

  nellyltä löytyy kyllä parhaat mekot juhliin!:) tarjont on aivan mieletön!:) kiva, kun mahdollisuus voittaa lahjakortti:)

 • Anonymous

  oon kuolannut tota hopeeta mekkoa jo pienen ikuisuuden :) se vaan on niiiiiin ihana <3 terveisin yksi facebook -seuraaja;)