CATEGORIES

Style Steal – Leopard shoes!

6.11.2011
Jos sinuakin alkoi himottamaan leopardikuvioiset popot niin tässä nopea pieni vinkki! Viime vuonna jo kuolasin näitä Louboutinin sekä Zanottin huimia leopardikuvioisia bootseja, mutta vasta tänä vuonna sain ostettua itselleni eläinkuviolliset korot ja paljon edullisemmassa hintaluokassa. Eräs lukijani kommentoi tuonne kommenttiboksin puolelle, että Nellyllä on alennuksessa samantyyppiset kengät. Joten jos kiinnostaa, klikkaile itsesi *TÄNNE!

If you’re also dreaming of leopard printed paws, here is a quick tip! A kind reader of mine hinted, that she had ordered these relatively affordable shoes from Nelly.com and she has been very satisfied with them! So if you’d fancy a pair: Click yourself *HERE!
23 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mrs. V

  Anonyymi,Hei! tietenkään en tahdo lakia rikkoa! Parhaillaan selvitän asiaa toiseltakin taholta, eli ihan lakimieheltä. Siihen saakka kunnes saan asiaan todella perehtyneen vastauksen, en tule mainoslinkkejä postauksiin pistämään. Estetiikassa viittasin sillä, että JOS on LAILLISESTI mahdollisuus vain nopeasti ne tähdellä merkitä, teen niin. Mutta tällä hetkellä odotan lisäselvitystä. Muistetaan, että laki on tulkinnallinen ala paikoitellen. Piilomainonta vielä kun ei loppujen lopuksi ole selkein aihe. Päin punaisia ajo on hieman eri asia. Ajokortillinen suorittaa ajokortin, bloggaamiseen ei ole mitään sääntökirjaa. Tähän asti olen toiminut täysin Tradedoublerin antamien ohjeiden mukaisesti ja nyt selvittelen itse asiaa aiheeseen perehtyneeltä juristilta. Varmaa on se, että jos käy ilmi, että tähti ei ole laillinen tapa merkitä mainoslinkkiä, niin en varmasti tähteä tulevaisuudessa käytä ja tulen käyttämään "Mainoslinkki"-tektiä ennen linkkiä. Kaikki ilmaiset saadut tavarat olen hyvin selkeästi tekstissä aina ilmaissut ja ehdottomasti haluan samalla linjalla jatkaa näiden "mainoslinkkien" kanssa, vaikka minulle ei mitään näistä "mainoslinkeistä" makseta tai annetakaan. Vain ja ainoastaan, jos joku ostaa jotain kyseiseltä sivulta, saa siitä bloggaaja pienen provikan. Kuten asunnonväittäjäkin saa provision talokaupasta kun on saattanut kysynnän ja tarjonnan yhteen. Tärkeä asia ja hyvä, että siihen saadaan vähän lisää valoa!Ja tosiaan, nyt odottelemaan asiaan perehtyneen juristin sanaa. Siihen saakka en osaa asiaa enempää kommentoida.

 • Anonymous

  Hei! Täällä olisi tuohon piilomainonta-asiaan todella osuva postaus: http://kermakeksit.blogspot.com/search/label/bloggaaminen ja siitä tuo "Painava sananen piilomaininnasta"-postaus. Pakko puuttua tuohon mainitsemaasi ajankäyttöön. Jos mielestäsi mainonnasta joka kerta erikseen mainitseminen vie aikaa, silloin ei taida olla ratkaisuna muu kuin luopua mainostamisesta :s Eihän lain mukaan punaisiakaan päin saa ajaa, vaikka se kuinka säästäisi aikaa paikasta toiseen etenemisessä. Olisi kiinnostavaa tietää, miltä taholta tuo tieto on peräisin, jonka mukaan tähdellä merkitseminen on ok. Näissä asioissa ei kannata huolehtia blogin estetiikasta, vaan taustalla on se LAKI joka painaa.

 • Mrs. V

  Lotta,Hienoa että löytyy tyytyväisiä asiakkaita!:) Kiitos tästä jaosra. Ja kyllä, aiheuttaa kuolausta täälläkin :)'Minka,Joo pikkuhiljaa alkaa aueta mullekinn tuo leokuosi:) Piilomainonnatsa:Tuo on vähän mielipide kysymys. Itse tsekkasin tämän asian nyt ihan asiaan perehtyneeltä taholta ja siellä sanottiin, että tuo tähti-järjestelmä täyttää kaikki vaatimukset. Minulle vielä kun estettiikka postauksissa on tärkeää, niin tuo ei hyppää liikaa silmille. Minulle on järkevämpi pistää sivun pohjalle, koska sieltä yleensäkin alaviitteet löytyvät. Kokemuksesta olen huomannut, että todella harva lukee sivupalkin :) Joten minusta on järkevämpää sijoittaa alaviite alas:) Mutta jotta kaikki lukijat olisivat tietoisia tuosta, niin meinaan kertoa tästä ihan postauksessa, ettei jää epäselväksi :) Kiitos avustasi!SL,Kiitos vinkistä! Toivottavasti joku sai tästä hyvän vinkin!:)Anonyymi,Asia on varmistettu ihan asiaan perehtyneeltä taholta. Tähti täyttää siis kaikki vaatimukset. Mutta varmistaakseni, että kaikille nuoremmillekin lukijoille se aukeaisi, tulen kertomaan tuosta käytännöstä postauksessa. Minulle estettiikka on blogissa tärkeää, joten "mainoslinkki" ennen linkkiä näyttäisi tökeröltä. Tähti ajaa saman asian, eikä hyppää samalla tavalla silmille. Minulle tähti tai numero tekstissä merkitsee automaattisesti alaviitettä, joten minusta on vaan järkevää, että selitys löytyy sivun alaosasta:) Näin se säästää minultakin aikaa kun ei joka kerta tarvitse hirveitä mainoslinkki tekstejä kirjoitella. Joten muu spekulointi on siis mielipidekysymys, mutta tämä käytäntö on täysin lain mukainen :)

 • Anonymous

  Markkinatuomioistuimen ratkaisun (1994:17) mukaan mainos on voitava tunnistaa mainokseksi heti, ilman, että siihen tutustuu tarkemmin. Eli jo mainoslinkin kohdalla täytyy tulla ilmi, että se on mainos. Ei auta, että sivun loppuun kirjoittaa tähden selityksen.

 • Anonymous

  Tuo tähti ei auta yhtään. Mainoslinkin eteen tulee kirjoittaa, että "mainoslinkki".. Ja huom, eteen, ei vasta mainoksen jälkeen. Tuo tähti ei tee mainonnasta yhtään laillisempaa, koska sen merkitys ei välttämättä kaikille aukea.

 • SL

  Kivan näkösiä! myös spirit storessa on vähän saman tyylisiä

 • Minka

  Ääh emmä tiedä asiasta tarpeeks joten en laitakaan, toivottavasti joku kertoo :D Mutta mun mielestä olis helppo ilmoittaa aika postauksen alussa vaikka että postauksen linkit sisältävät mainontaa tai ovat mainoslinkkejä, tai juuri ennen linkkiä vähän pienemmällä fontilla "mainoslinkki" kuten joku jo vinkkasiki :) Ja kannattaa myös kirjoittaa se sana ja tehdä linkki siitä, eikä tuolla tavalla "tänne" sanaa käyttäen :)

 • NN

  Mainosmerkinnöistä: mun mielestä tähtimerkinnän selitys pitäisi olla sivupalkissa suht ylhäällä, jotta sen merkitys selviäisi parhaiten uusillekin lukijoille :). Jos aloittaa uuden blogin luvun, tulee ensimmäisenä luettua etusivu kokonaan ja alapalkki jää helposti lukematta, varsinkin jos jatkuvasti klikkaa itsensä vanhempiin postauksiin.

 • Minka

  Leokuvioiset asusteet on kyllä niin ihania! Noista neljästä kivoimmat on leopoldit :)Huomasin muuten nuo kommentit TD:hen liittyen, laitan sulle sähköpostia asiaan liittyen! :)

 • Lotta

  Mulla on noi Leopoldit (täysihintaisena ostetut, nyyh) ja täytyy sanoa että oon tosi tyytyväinen (osallistuin näillä myös Nina'sin kilpailuun ;-)!Paitsi että noi Louboutinit on aina jotain niin uskomattoman ihanaa.

 • Mrs. V

  Mona,Kiitos murunen kun autoit! <3 Mä nyt otin heti oppia ja merkkaan kaikki tradedoublerin kautta olevat linkit tähdellä!:) Sivun alareunassa (kuten kaikissa muissakin alaviitteissä ideana) lukee, että tähdellä merkattu linkki on mainoslinkki!:) Toivottavasti tämä on kaikille tulevaisuudessa selkeää. Näin ei satu silmään extrat pärhelit näinkin simppelissä postauksessa :) Kuulin juuri Cavalta, että tästä on ollut viimeaikoina isokin haloo. Mä oon ollu taas ulkona kuin lumiukko :D Tästä lähtien on aina selkeä tähti merkkaamassa näitä siis! :)

 • Mona

  Heips ihana <3Täällä on niiin paljon ihania postauksia <3 Kaikki saivat taas iiiison hymyn huulille!!:) Hei tuosta mainonnasta, niin itse laitan nykyisin aina linkin eteen ihan vaan kirjoittaen että : mainoslinkki!:) Jos siis linkki on yhteistyön kautta. Mikäli linkki on ilman yhteistyötä en kirjoita tuota mainoslinkki teksiä. Ja idean tohon tapaan kähvelsin kauniilta Xenialta!:) Hän kirjoittaa aina tosi fiksusti postauksen loppuun että postaus sisältää mainoslinkin. Lintulla oli muuten myös tosi fiksusti nyt tuo * systeemi!:) Mielestäni se selkeyttää lukijoille tosi hyvin milloin on kyse yhteistyö linkeistä ja milloin jostain muusta.:) Sitä voisi myös kompata!:)Haleja ihanalle ja kivaa viikkoa <3 Karvakorville miljoona pusua <3

 • Mrs. V

  Tuli vaan tuosta piilomainnonnasta mieleen, että itse en koe tätä postausta mainoksena, vaan vinkkinä. Onko se silloinkin piilomainontaa? Koska en halua erityisesti tässä ketään mainostaa, vaan yksinkertaisesti vinkkaa teitä löytämään mieluisat kengät kun niin moni noita leopardikenkiä ihasteli. Ja tuonkin kengän löysin lukijani en minä? Jaoin sen vaan kanssanne, mitä teen kaiken muunkin kohdalla. Itsehän en saa mitään siitä, että tuo "mainos" on sivullani. Ainoastaan jos joku linkkini kautta menee ja ostaa jotain. Miten tämän kanssa pitäisi sitten toimia? Koska en ymmärrä miten saisin sen järkevästi postaukseen laitettua? HELP ME! :DTerveisin;bloggaaja joka ei missään nimessä halua rikkoa lakia, mutta haluaa auttaa teitä muitakin löytämään tuotteita mistä itse pidän tai vastaavat jotain jota tiedän teidänkin haluavan!:)

 • Mrs. V

  BincCi,Joo, niissä kieltämättä on pienoinen väriero… Pidän henk.koht. enemmän noista "kirkkaamsista" :)Anonyymi,Varmasti ihmisillä niistä eri mielipiteet. Itse en ole muuta kun yllä kirjoittamani niistä kuullut :)TD,Hei, kun selvästi olet tästä huolissasi niin voisitko laittaa minulle sähköpostitse vaikka apua miten tämä tarkalleen oikeaoppisesti tehdään? Sillä on aika vaikea aihe… Koska nääthän tuolla oikealla Nellyn bannerit (eli selkeä mainostaja) ja aina minä tänne linkkailen nettikauppoja ja löytöjä kun sellaisia vastaan tulee, niin miksi ei tätäkin? Vaan siksi koska tämä linkki on tradedoublerin? Miten sen voisi sitten fiksusti ilmaista postauksessa? :) Tässä blogimaailmassa ei mikään yksinkertaisin asia :)anonyymi, löysin ne vuosi sitten luisa via roman sivuilta, joten ei varmaan enää löydy :(-,mulla ihan sama… Mutta jostain syystä nää yksilöt kiehtoo?! :Dmammi,kiitos paljon:) Hyvä että olet löytänyt myös itsellesi sopivat! :)Elli, juuri näin. en voisi olla enempää kanssasi samassa veneessä! :)Anonyymi,Hyvä kysymys, itse en tullut edes ajatelleeksi moista kun vieressä on tuo iso Nelly banneri niin siitä ymmärtää nellyn olevan mainostaja. Mutta laitanpa sulle kopiona saman tekstin mitä aiemmalle piilomainnonnasta kysyneelle: Hei, kun selvästi olet tästä huolissasi niin voisitko laittaa minulle sähköpostitse vaikka apua miten tämä tarkalleen oikeaoppisesti tehdään? Sillä on aika vaikea aihe… Koska nääthän tuolla oikealla Nellyn bannerit (eli selkeä mainostaja) ja aina minä tänne linkkailen nettikauppoja ja löytöjä kun sellaisia vastaan tulee, niin miksi ei tätäkin? Vaan siksi koska tämä linkki on tradedoublerin? Miten sen voisi sitten fiksusti ilmaista postauksessa? :) Tässä blogimaailmassa ei ole tämä nimittäin mikään yksinkertaisin asia :)Neppu,En ole sellaista ikinä tehnyt:) Tottakai joskus tulee huti ostoksia, toki nykyään vähemmän kun ennen kun pyrin ostelemaan hyvin harvoin ja vain sellaisia asioita mitä olen pidemmän aikaan halunnut. Heräteostoksia tulee tehtyä todella harvoin :)

 • Anonymous

  Oletko muuten koskaan laskenut että minkä arvoinen on vaatekaappisi sisältö? :) Ja onko sinulla jotain vaatetta minkä olisi voinut jättää kauppaan ja mistä syystä? :)-Neppu

 • Anonymous

  Hei! Nyt on keskusteltu paljon tästä blogien piilomainonnasta ja tuo linkittämäsi sivu on Tradedoubler-linkki, eikö se pitäisi ilmoittaa jotenkin…? :s

 • Elli

  Mäkin oon alkanu vähitellen lämpenemään leopardikuosille ja se on kyllä tyylikäs, kun sitä on osaa käyttää kauniisti oikeassa suhteessa.Leopardi kuosi on vaan ärsyttävä siksi, että se näyttää helposti tosi halvalta :(

 • mammi

  Mielestäni nuo sopivat sinulle tosi hyvin ja juuri yksinkertaisen asun kanssa ovat tosi hyvän näköiset. Itse ostin viime keväänä Friis&Companyn leopardikorkkarit, mutta ovat jääneet aika vähälle käytölle, ja jotenkin miellän ne kivemmiksi kesäkäyttöön jonkun simppelin asun kanssa, näyttää tosi hyvältä ruskettuneen ihon kanssa! :)

 • -

  nuo louboutinit on kyllä ihanat, ehkä ainoat noista jotka todella haluaisin. en koskaan varsinaisesti ole lämmennyt kiilakoroille.

 • Anonymous

  senverran ihanat noi Giuseppen kengät et konekin tilttas! saako udella mistä löysit kyseiset kengät? olen tutkinut kaikki mahdolliset nettikaupat löytämättä :(

 • TD

  Tiesitkö että sun pitäis ilmoittaa selvästi käyttäväsi TD-linkkejä? Piilomainonta on lain rikkomista.

 • Anonymous

  Mä oon kuullu, että noi Nellyn kiilakorot on tosi inhottavaa kangasta:D

 • BincCi

  Olin noi nellyt nähny aikasemminki ja vasta tässä huomasin kuinka väerittömät ne on :D Ainakin verrattuna ylempiin!http://grumfus.blogspot.com/