CATEGORIES

More dresses!

10.11.2011
Tuossa aiemmin oli puhetta juhlamekoista. Uusi Vuosi koputtelee jo nurkan takana ja sitä varten olisi ihana pukea päälle jotain kimaltelevaa. Ystäväni facebook – linkin kautta törmäsin yhteen Topshopin mekkoon ja sen kautta sitten jämähdin sivuille toviksi. Tuo ensimmäisen rivin sininen mekko sopisi loistavasti arkikäyttöön (visiossani pukisin sen näyttävän kaulakorun ja nilkkureiden kanssa) ja sitten tokalla rivillä jokaisen kelpuuttaisin oitis toivottamaan vuoden 2012 tervetulleeksi. Ehkä kuitenkin punnitsen tokan vasemmalta ja oikimaisen välillä (ystäväni valinta myös;)). Aah. Kylläpä ovat nättejä! 
Katsoin hinnat heidän nettisivultaan ja ikävä kyllä en löytänyt suoraa hintaa euroina. Onneksi netin valuuttalaskimet helpottavat sen selvittämistä!:)
Minkä sinä näistä tahtoisit?

My friend posted a picture of a Topshop dress on her facebook profile, and after following that link I completely got lost in their dress selection! First row’s blue dress I could see myself use as everyday wear (already visioning it with a bold statement necklace and ankle boots) and the second row’s party dresses are just all too gorgeous! Difficult to choose your favourite! I’d reckon my favourite to be the second from left and the one on far right in the end… Wouldn’t mind welcoming year 2012 in this get up!
Which one is your favourite?

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  mulla on toi ylärivin toinen! se on ihana, hihi oon ihan rakastunu siihen:)

 • Anonymous

  viimeinen mekko alimmalla rivillä,todella upee!! ensin mietin onko liian erikoinen/hieno tms, mutta tykkään kyllä eri kangasmateriaalien yhdistelemisestä mekoissa ja tuo herätti mun kiinnostuksen muutenkin :)

 • sarsuuu

  itse tykkään tosi paljon tuosta mekosta kultasella yläosalla, jossa on musta röyhelöalaosa:) Mutta kaikki muutkin on kyllä tosi hienoja!!

 • Minka

  Toi toka vasemmalta on aivan ihana! kivan erikoinen ja musta vähän hillitsee sitä ja jotenkim vaan aivan ihana :) Tuosta 175£ mekosta tokassa rivissä siis puhun :)

 • Elisabeth

  Kultainen 165 punnan hintainen mekko on ehdoton pikkujoulukauden suosikkini!xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

 • Elisabete

  ylässä olevia mekkoja käyttäisin arkisin, esim töissä. Ja alimassa kuvassa neljäs mekko olisi ihana saada myös omaan vaatekaappiin. Tiedä sitten istuisiko minulle,mutta tyytyisin ihan henkarissa ihasteluunkin :D

 • Mrs. V

  Louna,se on kyllä kieltämättä tosi stella mccartneymainen ja muodikas!:) Juuri tuosta hillitystä mekosta unelmoin. Sais näyttävillä kaulakoruilla vaikka mitä aikaan!:) Ja ihan samaa mieltä olen tuosta kultamekosta! Upea itsessään.anonyymi,se on kyllä kovin muodikaskin!:)Mona,Juuri näin minäkin mietin!:) Great mind think alike ;) :Danonyymi,Se on kyllä kaunis!N,Kyllä!:) Ilmeisesti yksikään mekko ei ole ehdoton suosikki vaan kaikki saavat onneksi kannatusta :)anonyymi,Se on ihan totta ja ihan saman asian kanssa painin… Eriasia kun juhlamekko on hieman hillitympi kun sitä voi käyttää monessa eri tilanteessa, mutta säihkyvä paljetti mekko ei ehkä ihan joka juhlan asu ole, varsinkaan kultaisena! :DLinda,Eikö olekin upea!!?:)ANonyymi,Juu se oli juurikin se mekko josta ystäväni tykkäsi, jonka kautta sitten ajauduin ihailemaan koko kirjoa :oAnonyymi,Voi kiitos ihanuus kauniista sanoistasi, mutta kauneus on katsojan silmissä,, täten kommenttisi kertoo paljon enemmän sinusta kuin minusta!:) Ja olen ihan samaa mieltä tuosta hinnasta, mäkin epäröin siksi ostoa… Tuo kultakimalle kun ei ihan hirveän moneen juhlaan sovi:/Ja vaikka en juuri mitään itsestäni tässä blogissa kerro, kiitos siitä, että luet rivien välistä hyvää <3 kertoo hyväsydämisyydestäsi! :)

 • Anonymous

  Vau, harvinaisen upeita mekkoja! Sulla on niin ihanan sävynen iho että noi kaikki kultaset mekot näyttää varmaan tosi hienoilta! Rakastan tota viimeisintä mekkoa alarivillä.. Harmi vaan etten noin paljon viitsisi juhlamekkoon tuhlata, niitä ei kuitenkaan niin usein käytetä ja sitten joka juhlaan on aina houkutus ostaa uusi mekko(: Ja pitää lisätä viellä loppuun, että sulla on ihana blogi ja vaikutat tosi suloselta ja mukavalta persoonalta! Hyvää alkavaa talvea!(:

 • Anonymous

  Tuo oikeassa alareunassa oleva mekko on aivan ihana! Tulee jotenki mieleen vähän Carrie Bradshaw tyylinen mekko, hän kun pukeutuu aina erikoisiin mekkoihin :)

 • Linda

  Ehdottomasti tokalta riviltä vasemmalta ensimmäinen kultainen mekko! Aivan ihana, nyt alkoi tommosen metsästys! Myös toinen vasemmalta sininen on nätti, yksinkertainen :)http://mysecrets-linda.blogspot.com/

 • Anonymous

  voi apua toi kokokultainen mekko on täydellinen! harmi vaan toi hinta sillä se on vähän turhan kallis siihen nähden mitä sitä tulisi sitten käytettyä… Pitäisi löytää jostain halvempi versio:)

 • N

  Ihania mekkoja! Varsinkin toi alarivin kolmas, munkin mielestä. Perfect! <3

 • Anonymous

  alemman rivin kolmas, ehottomasti näyttävin minusta=)

 • Mona

  OI miten ihania:) Ylärivin kolmas on kiva ja sen voisi laittaa töihin jakun kanssa:) Nuo alarivin mekot minäkin ottaisin kaikki!!:D Ihania:)Etenkin eka ja kolmas:)

 • Anonymous

  oikeassa ylänurkassa musta pikkumekko on ehdoton suosikkini!

 • Louna

  Tuo neljäs musta mekko ylhäältä on tosi kiva..kolme ensimmäistä aika hillittyjä mut asusteilla sais varmasti kivan oman lookin :) Valitsisin ehdttomasti ton täysin kultaisen. Aivan tosi nätti ja tuollaisenaan mielettömän juhlallinen ja käy varmasti moniin eri juhliin. Enkä laittais tohon paljon asusteita, antaisin kultamekon päästä yksin oikeuksiinsa ;) Myös alarivin toinen (kultamusta) on kiva mut jotenkin monimutkaisen näköinen.