CATEGORIES

Create your own LBD ensemble

19.11.2011

Eilinen LBD-postaus oli sen verran tykätty, että ajattelin tehdä teille pienen kollaasin ja listan siitä, mistä saat hankittua vastaavia perusvaatekappaleita omaan kaappiisi. Musta mekko kun sopeutuu moneen eri tilanteeseen asusteita vaihtamalla. Tässä ne muutamat, joilla saat lukuisia kokonaisuuksia aikaiseksi.

White dress shirt / Valkoinen kauluspaita mustalla rusetilla: *Nelly.com
Brown cape / Ruskea viitta: *ellos.fi
Black dress / Musta mekko: Topshop
Brown belt / Ruskea sidottava vyö: *Nelly.com
Black belt / Musta vyö hopealla soljella: *Nelly.com
Golden belt / Kultainen vyö: *Nelly.com
Black high heels / Mustat korkokengät: *Nelly.com
Brown Mulberry ballerinas / Ruskeat Mulberryn Bayswater balleriinat: Mulberry.com
Red high heels / Punaiset korkokengät: Mytheresa.com
Pantyhose / Sukkahousut: Wolford
Earrings / Korvakorut: Snö of Sweden
Necklace / Kaulakoru: Topshop
Pink clutch / Vaaleanpunainen clutch: *Nelly.com
Yesterday’s post about the versatility of a LBD got a great reception. As this piece of clothing is something that almost every woman should have, I complied a small list where you can get similar items.  The links on most of the items guide you straight to the webstores, where you can purchase the item.

*Tähdellä merkityt linkit ovat firmoja, joiden kanssa teen yhteistyötä affiliate-ohjelmien muodossa
12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Red to Yellow

  good post! i really like your blog!!Mi blog:http://redtoyellow.blogspot.com/

 • Anonymous

  Heips! Aivan ihania vinkkejä ja mahtava tuo tätä edeltänyt postaus. Olet erityisen sievä hiukset kiinni! <3Olen varmaan aiemminkin kysynyt, mutta onko nuo Mulberryn ballerinat miten kokoaan vastaavia? Onko lesti kapea vai normi? Harkitsen tilaamista vaikka talvi onkin jo tulossa. ;)-Nanna

 • Anonymous

  Vastasiko mekko kokoaan? Suunnittelen itse ko. kaunokaisen tilaamista. Vieraita nämä ''ulkomaan koot''.

 • Anonymous

  Haluaisitko tehdä joskus postauksen, kuinka käyttää valokynää oikein? :-)

 • Susanna

  Hyödyllinen postaus! Joskus on itse niin mielikuvitukseton, että mukava saada näin ideoita. Enää puuttuu vain tuo itse pikkumusta vaatekaapista :)

 • Anonymous

  Huomasin et vastaavanlainen mekko löytyy myös H&M:ltä.. :)http://www.hm.com/fi/product/92556?article=92556-A

 • Anonymous

  moi :) tiedätkö sinä, että onko totta et helsingin Louis Vuitton- liikkeen hinnat ovat korkeammat kuin netissä virallisilla LV:n sivuilla on? Kiitos vastauksesta :-)

 • Ipi

  Mietinkin ed. postauksen jälkeen, että mistäs toi ihana kolmion mallinen kaulakoru on, joten kiitos näistä vinkeistä! :) Täytyy ehkä pistää tilaukseen…

 • Mrs. V

  Elisabte,Oih ihana! Mäkin ihastun tohon täysin! :) Ei ole vielä lähettänyt kukaan kuviaan! PItää tehdä postaus missä rohkaisen ihmisiä insiroitumaan toisistaan! <3Anonyymi,Hyvä idea! Voisin sen toteutusta lähteä suunnittelemaan! :) Kiitos vielä <3Anonyymi,Kiitos vinkistä!:) Hyvä, että H&M löytyy samannäköinen mekko!:) Sattuisiko sulla olemaan linkkiä siihen?:) Sama se ei kuitenkaan taida olla, koska Topshop on oma ketjunsa. Vähän sama kuin siis "Zaran mekkoa löytyisi Hennesiltä" :) Noita pikkumustia taitaa onneksi löytyä melkein jokaiselta ketjulta! :) Niin klassinen ja hyvä kappale se on! :)

 • Anonymous

  onneks tota mekkoa löytyy hennesiltä niin sen voi sieltä hakea :)

 • Anonymous

  olisi todella mahtavaa saada postaus mitä kuuluu toimivan vaatekaapin peruspilareihin :) (jokaisella oma tyyli mutta sinun tyylisi puhutttaa kovasti :))

 • Elisabete

  Hain kuluneen viikon aikana postista tuon valkoisen paidan mustalla rusetilla,joten taas on yksi peruspilari lisänä :) Bloggaribaittarista sen verran, että onko kaunottaret lähettäneet kuviansa? :)