CATEGORIES

Want to be Smurfette?

21.1.2012

Sain joitakin kyselyitä teiltä ihanilta, että mistä hankin Smurffiina asuni.

Kokosin sen itse vähän sieltä sun täältä, mutta tuo avain osa taitaakin olla tuo sininen kokovartalopuku – Morphsuit.

Morphsuit on skottilainen firma, joka on vasta muutaman vuoden vanha, mutta on kerännyt jo laajaa suosiota Facebookissa. Se on siitä erikoinen, että se menee jopa pään yli. Kyllä, ihan varpaista päähän. Mutta, vaikka se peittääkin kasvosi, sen läpi näkee hyvin ja sen läpi voi jopa juoda! Minä tosin tarvitsin neiti Smurffiinalle kasvot valtavine tekoripsineen (aikamoisen vaikeeta muuten näyttää naiselliselta kun on ihan täynnä sinistä maalia :D), joten en vetänyt vetoketjua kokonaan loppuun asti vaan kaulasta eteenpäin jätin auki puvun. Hinta tälle Suomessa on n.59e (mitä nopeasti googlasin), mutta itse maksoin n.40e omastani.

Koska tuskin enää koskaan pukeudun Smurffiinaksi, ajattelin nyt myydä tämän kokonaisuuden eteenpäin, sillä siihen oli jonkin verran kiinnostusta kommenttiboksini puolella. Möisin tämän sinisen puvun, vaalean peruukin, sinistä kasvomaalia, värilliset kasvokynät tarkempaan jälkeen (värjäsin silmien ympärykset valkoisiksi) sekä Smurffihatun 40 eurolla. Ilmoittakaa kiinnostuksestanne tuonne kommenttiboksin puolelle!:) Eli ainut asia, mikä kokonaisuuteen ei kuulu, on se valkoinen mekko jota käytin. Koska Smurffiinalla on valkoinen mekko, on melkein pakko hankkia jonkinlainen sininen kokovartalopuku, sillä maalia ei voi käyttää koko kroppaan. Muuten on puvun lisäksi kaikki kalusteetkin alta aikayksikön ihan sinisinä:)

Huom. Asua on käytetty vain kerran, joten kaikki on loisto kunnossa! :)

Oma Morphsuittini on M kokoa, joka oli pituudeltaan todella nafti… Pituudeltani olisin kuulema ollut kokoa L, mutta koska kerroin tarvitsevani puvun olevan tiukka, suositteli myyjä minulle M kokoa. Olen n. 172cm pitkä, joten puku juuri ja juuri venyi päälle. Onneksi ei pitänyt pitää huppua naamalla, koska silloin puku olisi saattanut olla minun pituudellani hieman epämukavan kireä.

Joten jos kiinnostaa, pistäkää kommenttiboksiin ilmoitus! Jos kiinnostujia on enemmän niin katsotaan miten toimitaan! :)

Myöhemmin tänään tulossa vielä blogin aihepiiriinkin sijoittuvaa postausta! :)

For New Year’s Eve, I dressed up as Smurfette. After our hilarious costume party pics, I got a few requests of where did I get my costume. I actually gathered it from here and there, but now I would be willing to sell it forward as I won’t be using it a second time – at least I don’t believe so. The whole costume will be for sale, except for the white Nelly.com dress. That one I’ll b keeping ;) At least for now:)

Also the blue Morphsuit will be included in this Smurfette costume. Have you heard of Morphsuits? They are full body suits that go cover your head as well, however, you still see through and can even drink through them! My blue suit was an original Morphsuit. They cost around 50 dollars in the States, but I would offer this whole package with the blonde wig, Smurfette hat and the blue body paint for 40€ all together. So if you’re interested of showing up as a Smurf in the near future, just make yourself heard in the comment box!:)

Ps. Another post coming up tonight! And that one actually relates to fashion! :D

36 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hannis

  Hei, tämä Smurffiina -puku on jo varmaankin myyty, mutta tahdon vielä varmistaa!? Olisin ehdottomasti ostanut samantien nyt jos vielä jossain varaston nurkissa pyörii… :)

 • Heli

  Hei! Olisin halukas ostamaan koko smurffi setin :) onko se sulla vielä??

  -Heli

 • Sinna

  Samaa kyselisin kasvomaalia, smurffiinan asuun nimenomaan! ei meinaa löytyä ja puku on sitä vaille valmis ;S

 • Anonymous

  Mistä olet ostanut tuon sinisen kasvomaalin? Tarvitsisin kasvomaalia nimittäin penkkariasuuni, mutta en ole vielä löytänyt sitä mistään.

 • Anonymous

  Moi!Minä olisin kiinnostunut ostamaan kokonaisuuden! t. Minttuliini

 • Anonymous

  Postauksessahan oli hinta 40€…

 • miu

  Se vaan on toosi tiukka :D Mutta hyvä tosiaan, ettei oo liian löysä!Kiitos muuten toosi tosi paljon tosta sun yhdestä videosta yhdessä postauksessa, missä neuvot kiharoiden tekemistä<3 Kokeilin tänään ja sain kivat laineet toiselle puolelle :) Toista puolta pitää vielä vähän harjotella paremmin.Kiitos muutenkin ihastuttavasta blogistasi :)

 • Anonymous

  hei! Oletko jo myynyt puvun?-emma

 • Anonymous

  Hei,mulla olis tänä keväänä penkkarit ja ajattelin, että tää olis erittäin potenttiaali asu. Paljonko puku siis maksaisi? Vai onko se jo kenties myyty? :)

 • Mrs. V

  Kiitos kaunis kovasti! <3 Ihana olet!

 • Mrs. V

  No, voisin kuvitella että jos lukko on tiukka niin se on vain hyvä?:) Jos se olisi liian löysä niin se ei varmaan palvelisi tarkoitustaan?:)

 • Mrs. V

  Tilasin S koon ja se oli hyvä! Tuki rintojakin paaaaaljon paremmin kuin osasin odottaa!

 • Mrs. V

  Ei ole vielä varmaa ostajaa. Ensimmäinen joka sen lupautuu maksamaan niin hänelle lähtee:) Laita pian sähköpostiin varmistus jos olet varma! :)

 • Mrs. V

  Hei! Minulle on tullut mailitse muutama kysely puvun suhteen, joten ikävä kyllä tässä tapauksessa nopeat syvövät hitaat jos et ole ihan varma. Pahoitteluni! Jos haluat sen edelleen niin laita pian mailia!

 • Mrs. V

  "Et olekaan enää lyhyt" :D hahah, nauratti niin kovin tämä :DVoih ei, kiitos kuitenkin. Oma urapolkuni on ihan toisella alalla:) Nuorempana jonkin verran, se helpotti koululaisen budjettia ihan kivasti. Ihan ettei tule toista väärinkäsitystä niin ihan vain muistutuksena, olen 27 ja naimisissa :D hahahah. Kiitos paljon ihana ja toivottavasti totut "kasvuun" :D

 • Katsu

  Onko puku mennyt jo kaupaksi? Olisin hyvin kiinnostunut! : D

 • Katrinsessa

  En tarvitse smurffiina-asua (eikä se mahtuisikaan kuin vasempaan reiteen), mutta tulin vain kertomaan, että uusi banneri on aivan upea! Tyylikäs ja kaunis, niinkuin bloggaaja itsekin :)

 • Ansku

  tää ei nyt oikein liity aiheeseen, mutta tuo valkoinen mekkohan on nellyltä? itse olen ajatellut tilata sen nimittäin penkkareihin, ja mietin vaan kokoa. minkä kokoinen sulla on tuo mekko? :) lähinnä mietin pituutta, että jääköhän mekko vähän turhan lyhyeksi, jos otan sen pienimmän koon, ja vastaavasti onkohan se yläosasta liian löysä, jos otan isomman :D olen suunnilleen samanpituinen- ja kokoinen kuin sinä.

 • miiia

  No oli kyllä melkoinen "shokki" :D Oot sitte samanpituinen kuin minä! Oon aina ajatellu että oot ku malli mutta niin lyhyt, mutta nyt kun et olekkaan enää lyhyt niin mikset hae malliksi :)? Vai oletko jo toiminut sellaisena? Tuota edellistä kommenttia kirjoittaessani pikkuveljeni 22v meni ohi ja huudahti "oi toi on mun nainen!" ja halus nähdä susta lisää kuvia kun piti ulkonäöstäsi niin :D Täytyy nyt totutella tähän sun kasvuun :D oot kyllä ihana ja hyvä bloggari!

 • Noora

  sopiiko, että laittaisin maanantaina sulle spostia? :) mietin vielä, että olisiko tämä hyvä vaihtoehto asuksi! Asun pohjanmaalla joten sun täytyy varmaan laittaa se postin kautta :/ mutta mä ilmoitan sulle, minkä ratkaisun teen! :)

 • miu

  Okei, ei se mittään :) Mä päätin, että pidän ton, koska ei tolla ole väliä jos se kuitenkin muuten toimii :)

 • Mrs. V

  Mä en ole kiinnittänyt huomiota! Mä en koskaan ole käyttänyt sitä vipua :/ Sori, en osaa yhtään auttaa.

 • miu

  Nääh, en mä varmaan jaksa mennä mitään valittaa. Ei tolla lukitusjutun tiukkuudella nyt mitään väliä taida olla :D Ei kuitenkaan itse käytössä vaikuta ja ehkä se käytössä löystyy vähän.

 • miu

  Moi! Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta mutta.. ostin tuon Remingtonin muotoiluraudan, mikä sulla on myös ja nyt mietityttää tuo lukitus-vipu. Kuuluuko sen olla tiukka laittaessa vipu kiinni-asentoon ja siitä pois? En muista Stockmannin näytekappaleessa sen vivun olleen niin läheskään niin tiukka vai onko se jotenkin löystynyt, kun sitä on näprätty. Oon hämmentyny ja mietin, pitäisikö mennä vaihtamaan uusi?

 • Mrs. V

  Laita ihmeessä viestiä mun sähköpostiin?:) Olen tulossa ensi viikolla Suomeen, joten jos satutaan asumaan lähekkäin niin voidaan tehdä vaihtokauppa – muussa tapauksessa postitan sen sulle sitten Suomessa?:) Laita vaan mailia niin sumplitaan yksityiskohdat! :)

 • Mrs. V

  Kiitos paljon ihana! :)

 • Mrs. V

  No niin on!!! :D

 • Mrs. V

  Binja on itse työpaikallaan teettänyt boksina hänelle itselleen:) Eli luovuudesta sekä taidoista 10+ Binjalle <3

 • Mrs. V

  Voi että!!:) Hahaha. Mustanaamio olisi hieno – tai nais Zorro ;)

 • Mrs. V

  :) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi. Ihan totta, samapa tuo minkä pituinen on jos itse on sujut senttiensä kanssa:) Jos täällä blogissa on 150cm jossain lukenut niin varmaan joku lukija sen sitten mahdollisesti kirjoittanut. Olen ymmärtänyt, että kuvien kautta on todella vaikea hahmottaa toisen pituutta. Yleensä kun esiinnyn kuvissa muiden kanssa niin silloin saattaa tulla kommenttia, että "hui – sähän ootkin pitkä – luulin että oot ihan tappi!" :D

 • Noora

  VOi minä olisin kiinnostunut!! Meillä olisi helmikuun puolessa välissä penkkarit ja tuo asu olisi kyllä loistava!!! :D

 • Tiia

  Tuo asu oli kyllä aivan mahtava ja hyvin toteutettu :P

 • Martina

  Tuo Binja on kyllä niin huippu, en pääse siitä yli enkä ympäri! :)

 • Emmi

  Siis tuo asu on aika mahtava :) pisteet luovuudesta sinulle. Olisi myös hauska tietää mistä binja on löytänyt boksinsa?

 • Anonymous

  Tämän kun olisin tiennyt! Meillä oli pukuratsastuskisat tallilla marraskuussa, ja pukeuduin myös smurffiinaksi. Ihoksi kelpasi smurffin värinen lämpökerrasto :D Mutta kiitos vinkistä, tämän vuoden pukuratsastuskisoihin voinkin sitten miettiä mustanaamiota… :D

 • miiia

  OLETKO SÄ 172!!!!!!!???? OHO :) IHAN VARMASTI OON TÄSTÄ BLOGISTA LUKENUT ETTÄ OOT 150 JOTAIN :O:O oot näyttäny pitkältä kunnes luin jostain että 150 jotain :D Oot kyllä älyttömän kaunis ja sopusuhtainen ja hoikka ja sulla on niin hyvä vartalo! Olit sitten 170 tai 150 :D