CATEGORIES

Wardrobe cornerstones – My Bag Collection

4.2.2012

Tällaista postausta on toivottu ja pyydetty viimeisten vuosien ajan todella monasti. Nyt viimein sen maltoin tehdä. Kuvasin kaikki laukkuni yksitellen ja esittelen ne teille käsilaukut, iltalaukut ja matkalaukut kategorioittain – niinkuin tein tässä Wardrobe Cornerstones – Bags postauksessa.

Kuvia on ihan huima määrä, joten annetaan niiden nyt puhua puolestaan… Juuh. Onhan niitä tullut kerättyä :/ Huoh. Aina totean että nyt saa riittää. Miten ihmeessä voin aina löytää uusia kuolauksen kohteita?!?

Käsilaukut – Everyday bags

Chanel 2.55 Extra Large White Caviar Leather, Chanel 2.55 Large Black Lamb Skin

Mulberry Alexa Oversized

Gucci – en muista laukun nimeä tai mallia. Mutta tämä lähtee mukaan kun on paljon tavaraa / hankittavaa kaupungilla.

Gucci – Hystreria collection


Louis Vuitton – Alma MM, väri: Rouge Fauvista

Louis Vuitton – Speedy 35, väri: Watercolour limited edition 2008

Louis Vuitton – Speedy 30 Monogram

Louis Vuitton – Speedy 30 Epi Leather

Miu Miu – en muista laukun nimeä…

Furla – en muista laukun nimeä

Lahja äidiltä Kiinasta. Ei ole minkään merkkinen. Käytän tätä paljon kesäisin rannalla ja lomakohteissa poolilla.

Ei minkään merkkinen – tuliainen Thaimaasta. Käytin paljon koulussa kun luennoille oli mukana aina valtavat mapit, läppärit, kirjat jne.

Iltalaukut – Clutchit

Marc by Marc Jacobs Linda Bow Clutch

Yves Saint Laurent – Belle du Jour

Ordning & Reda – Penaali :D joka on mulla käytössä clutchina :)

Ei minkään merkkinen. Sain tuliaisiksi niin en tiedä alkuperää.

Ei minkään merkkinen (tai no – feikki gucci?!:)). Tämä oli tuliainen myös.


Matkalaukut – Weekend bags

Ja siinä vielä viimeisenä matkalaukut joita käytän. Jätin kuvaamatta 3 vanhaa käsilaukkuani, jotka olisin halukas myymään eteenpäin. Kaikki loistavassa kunnossa, mutta minulla vaan ei löydy niille käyttöä. Kai sitä pitäisi opetella tuon huuto.netin käyttöä ja laittaa ne sinne myyntiin?

Tällaista “mun laukut” postausta on todella paljon vuosien varrella pyydetty. Tässä se nyt viimein oli. En tiedä saiko kukaan tästä nyt mitään irti… Huomenna hieman värikkäämpä ostosta esittelyssä kevättä varten!:) Vinkkinä: Löysi ne pastellit sittenkin mun vaatekaapin melkosen nopeasti ;)

For so long I have gotten requests to make a post about all of my bags. Finally, I got around to do it and I photographed them inpidually for you guys. I don’t know what you can possibly get out of this post – but here are all of my bags!

Tomorrow a more fashionable post – as I’ll show you guys what I purchased recently. Here’s a hint: Pastels found my wardrobe sooner than expected! :D

116 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • anni

  Hei,
  kysyisin tuosta laukkuihanuudestasi eli Chanel 2.55 Large Black Lamb Skinistä. Olen valmistumassa ekonomiksi lähitulevaisuudessa ja ajattelin hankkia laukun. Kyselisin, minkä kokoiseksi olet sen kokenut käytännössä? Haluaisin käyttää laukkua arjessa ja esimerkiksi LV Speedy 30:n kokoluokka on mahduttanut tavarani tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Haluaisin siis tilavan arkilaukun, en niinkään mitään isompaa, johon mahtuisi enemmänkin tavaraa esim. opiskeluja varten. Osaisitko suositella jotakin kokoa tuosta Chanelista, olisiko tuo large juuri sopiva? Kiitos paljon avustasi! :)

 • Vibiann

  Voi ei feikki laukku…. Nyt meni täysin maku:(

  • Mrs.V

   Joo – tuliaiseksi saatu. Anteeksi mistä meni maku?

 • Jollei tästä kokoelmasta löydy laukkua joka asuun niin sitten on vikaa valitsijassa ;)

 • Katariina

  Moikka! Haluisin kysyä että miten hoidat monogram speedysi vaaleita nahkaosia ja tiedätkö miten niistä voisi saada likaa pois?

 • Anonymous

  Ihania laukkuja, itse omistan vain yhden Alman. Lukijasi.

 • Katri

  Laukkufriikki tykkää tällaisista postauksista!:) Ihania lukkuja sinulle on kertynyt ja kiitos kun olet jaksanut kuvailla kauniin kokoelmasi:)

 • Anonymous

  apua haluun noi kaikki, hei LV:n matkalaukut <3

 • Mrs. V

  Niinpä :) Miksi sitten pitää määritellä? :) Jos jaksaa lukea kommenteja ja niihin vastailua, niin niistä saa varmasti vähän jotain musta selville :) Kuten sanoin, tärkeää on miten kohtelee toisia ihmisiä. Se meidät loppujen lopuksi määrittää ;)

 • Anonymous

  Noh,tämä blogihan ei todellakaan raapaise "pintaa syvemmälle"..Hankala sua on lähtee määrittelemään tämmösen blogin kautta muun,kuin materian perusteella ;)

 • Mrs. V

  Omakohtaisesti en ikinä määrittelisi toista ihmistä materian perusteella, vaan enemmänkin tekojen sekä miten toisia ihmisiä kohtelee.Mutta valehtelisin jos sanoisin, etten osannut odottaa sinun kommenttisi tyylisiä herjauksia ;)

 • Mrs. V

  Voi kiitos paljon! Otan suurena kohteliaisuutena kun ihmiset jaksavat katsoa rivien välistä pintaa syvemmälle mun pinnallisessa blogissa :) Olet kovin hyväsydäminen! Samaa sinulle!:)

 • Mrs. V

  Voih, ikävä kyllä en osaa sanoa muuta kuin toivo, että niitä tulee second handinä myyntiin esim ebayhin? Sillä tosiaan, se oli vain 2008 vuoden limited edition :/

 • Mrs. V

  Voih:( Mutta kiitos ihana! :)

 • Anonymous

  Kermaperseilyä

 • Larinna

  Heippa! Sulla on ihan tääydellinen laukkukokoelma! Voisin kotiuttaa noi kaikki!:) Muutenkin vaikutat ainakin näin pintaraapaisulta aivan ihanalta ihmiseltä ja sulla on ihan mieletön tyylisilmä ja oot aina niin tyylikkäänä liikkeellä! Ihanaa kevään odotusta sulle!:)

 • Maija

  Samaa mieltä! En itsekään uskaltaisi viedä mitään tosi arvokasta itsepalvelukirppikselle myyntiin, tuskin edes Kaivarin kanuunaan. Kaikenlainen tavara ja vaate tuntuu kelpaavan pitkäkyntisille :(

 • Anonymous

  Hei ihana!Osaisitkohan vinkata, että mistä tuollaisen ihanan lv watercolor speedyn voisi itselleen ostaa? harmi kun ei ole enää tuotannossa, on niin upea laukku :(

 • Pelham Wife

  itku, kirjoitin kommentin ja se katos :s Tämä kommentointi ei siis toimi kaikissa selaimissa yhtähyvin kuin google chromella. Mutta ihana kokoelma sinulla <3

 • Mrs. V

  Voi kiitos, ne on kyllä ehdottoman ihania!:)Ja voi kun ihmiset pitävät tuosta punaisesta LVstä! pitää oikeasti alkaa miettimään josko se ansaitsisi kodin missä se saisi arvolleen kaivattua käyttöä!Ja kiitos vielä kovasti! Niin ihana että olet löytänyt blogiini ja annat sille aikaasi! :)

 • Mrs. V

  Voih, juuri kuten totesin edellisen kommentoijan kohdalla, ikävä kyllä mulla ei ole täällä ulkomailla kuvia kuin vuodesta 2005 — Ja kaikki muut suomessa olevat ovat tosiaan ihan vaan kuvina, joten pitäisi yrittää saada ne jotenkin digitaaliseen muotoon :/ Mutta sanon vaan tiedoksi: Ihan kamalaia teiniasuja mulla on ollut :D SIitä ei ole kysekään! :D

 • Mrs. V

  Voih, ikävä kyllä mulla ei täällä ulkomailla ole lainkaan vanhempia kuvia :/ Kaikki mun kuvat on koneella vuodesta 2005 — ja mun wanhat tanssin joskus vuonna 2002? Jos joskus jotain saan käsiini niin yritän ne saada jotenkin digitaaliseen muotoon.

 • Mrs. V

  Se on ihana <3 Voi kiitos. Täytyy todeta, että olen äärimmäisen tyytyväinen näihin hankitoihin itsekin, täydellinen siis minulle <3

 • Mrs. V

  Oih! Voi ihana! Kiitos paljon! Mä en tällä hetkellä käytä sitä läheskään niin paljon kun se ansaitsisi! Ehkä joudun vielä lupuu siitä, koska se antaistee ehdottomasti arvostavan kodin jossa pääsee jatkuvasti ulkoilemaan!Uutena se maksoi muistaakseni aikoinaan n. reilu 600e. Nyt on tainnut hinnat siitäkin nousta? Se on aivan priima kunnossa, joten second handitä myisin sen varmaan n.500e paikkeilla? Apuva, en tiedä. EI ole oikein kokemusta näiden eteenpäin myymisestä.

 • Mrs. V

  Mä järjestin vaatekaapin samat vaatekappaleet kategorioittain ja väreittän ja tuli huomattua mitä on liikaa ja mitä puuttuu. Mäkin odotan innolla tulosiltaa!!:) Oon ihan täpinöissä niitä seurannut ja Suomessa ollessani käytiin heti äänestämässäkin ! :) Meinaan seurata huomenna anywheretv:n kautta!:) Olin kyllä niin ylpee suomalainen kun nämä kaksi jatkoivat 2. kierrokselle! Ei voi huonoa pressaa tullakaan, vaikka on minulla "oma ehdokkaani" :)

 • Kira

  Voi kun kiva, jään innolla odottelemaan ja on tosiaan ollut minulle ainakin hurjasti inspistä noista postauksista:) Ja onhan toi tosiaan aika kätevä keino huomata mitä "puuttuu" kun kaikki kasaa yhteen, mun pitäis varmaan tehdä kunnon inventaario vaatekaapissa niin näkis mitä on liikaa ja mitä liian vähän.. Mutta palailempa huomenna sitten katsomaan taas:) Odotan innolla huomisia vaaleja, oletko muuten seurannut siellä ulkomailla niitä? Mukavaa viikonloppua sinne:)

 • Mrs. V

  Jee ! Kanssasisar! Mä yritän jo hypätä pois tältä loputtomalta tieltä! :/ Varotan! It's a slippery slope! :D Onnea Alexan tavoitteluun – varamasti haaveesi vielä toetutuu!:)

 • Mrs. V

  Voi kiitos Kira!:) Ihanaa, että näistä on ollut apua / inspiraatiota! :) Niitä on ollut kiva tehdä! Samalla itsellänikin hieman selkeytyy tämä oma vaatekaappin ja sen puutteet :) Laitan huomenna postauksen, missä näätte mitä laukkuja olisin mahdollisesti huuto.nettiin laittamassa niin hetken saa vielä uusi pastelliostos odottaa julkaisua!:)

 • [A]nna

  Oi olen niin kateellinen suuresta ihanasta kauniista laukkukokoilmastas :) Rakastan tota Mulberryn Alexaa, semmonen löytyy kaapista ja ehdoton ykkönen! Toi Louis Vuitton – Speedy 30 Epi Leather laukku on aivan ihana! <3Sun blogis on tosi mielenkiintonen ja ihana!

 • Anonymous

  Mulla olisi yksi postaus idea sinulle jos sitä on mahdollista toteuttaa. Olisi kiva jos pystyisit tekemään sellaisen postauksen kuin "tyylini vuosien varrella" :) postauksessa voisit käydä läpi vaikka kuvien kera millaisia tyylejä ja vaatteita sinulla on ennenmuinoin ollut :)

 • Anonymous

  Ihan off topic, jos tanssit lukiossa vanhojentanssit niin onko mahdollista nähdä kuvaa sun mekosta? :)

 • Elisabete

  Marc by Marc Jacobs Linda Bow Clutch, vieläkin jaksan ihastella sitä! Nam :) Ja kokoelmasi on täydellinen <3

 • kiltsu

  Louis Vuitton – Speedy 30 Epi Leather: Ei herranjesta kuinka sanattomaksi jäin tämän nähdessäni! Ihan kuin mulle tehty. Liian täydellinen! En suorastaan pysty sanoin edes kuvailemaan tuota ihanuutta :o Muutkin laukut ovat kyllä taivaallisia! Saattaa olla kyllä vähän liian hintavia meikäläiselle, mutta kiinnostuksekseni vain kysyisin, että paljonko tuo punainen LV edes maksaa uutena tai paljollako sä myisit eteenpäin tuota tai joitain muita?;o Ehkä mullakin on joskus varaan moisiin!

 • Veronica

  Vau, täällä ilmoittautuu kyllä myös yksi suuri laukkkujen ihailija. Sulla on kyllä mahtava kokoelma! Mulberry Alexa on mulla seuraava haave, jonka toivottavasti kesällä saan toteutettua:)

 • Anonymous

  Kuinka joku voi olla noin yksinkertainen?Hyvä Mrs.V, älä julkaise enää tuon idiootin pelkkiä lainauksia. Näkeehän sitä tyhmäkin, että ei hän ymmärrä laista ja sen tulkinnasta mitään. Vaikka rautalangasta olisi väännetty. Taisi herätä joku kateuden kipinä ja nyt yrittää sulle inistä feikkien vääryydestä, ihan kuin sinä olisit jotenkin feikkien suuri käyttäjä.

 • Mrs. V

  Kuten tässäkin sanotaan:both possibilities DEPENDING on the case. Ja koko linkittämäsi artikkeli on käsitellyt millaisia määriä tulli on joutunut takavarikoimaan näitä feikkejä….Tämä on jenkkiläinen artikkeli. Ei fakta tietoa yhdestäkään tapauksesta, missä YHDESTÄ feikistä KÄYTÖSSÄ olisi tullut minkäänlaista sakkoa edes. Vain jos ollaan epäilty jälleenmyyntiä. Tämä oli jenkkiartikkelin suositus, että jos ei tiedä, älä tuo…Koska aloitit koko keskustelun lietsomalla, että feikin käytöstä voi turisti saada valtavia sakkoja tai linnaa – niin se ei edelleenkään pidä paikkaansa. Yhtäkään tapausta ei ole ollut tällaisesta. Kuten tiedät blogiani lukeneena, en todellakaan ole mikään feikkien puolesta puhuja, mutta en anna täällä siltikään ihmisten peloitella muita ihan liioilla sanktioilla feikin käyttämisestä ja linnaan joutumisesta.

 • Kira

  Kyllä olet upean kokoelman kerännyt, voi vaan kadehtia, kaikki nuo on ihania.. Tee ihmeessä huutonettiin tunnukset jos siis vaan viitsit, minua ainakin voisi kiinnostaa jos olet myymässä joitain laukkujasi kun sulla on niin paljon kaikkea ihanaa:) Ja kyllä minä ainakin sain tästä postauksesta inspiraatiota, ja hoksasin että tosiaan (tai omalta osaltani) kannattaa ehkä panostaa enemmän arkilaukkuun kuin juhlalaukkuun, kuitenkin juhlalaukut ei ole jokapäivä käytössä:) Nämä "vaatekaapin sisältö" eli kuten tässä nyt laukut ja se vanha kenkäpostaus ja sit "vaatekaapin kulmakivet" postaukset on ollu tosi kivoja:)

 • Anonymous

  "Throughout EU countries it is common to ban any sort of activity involving replication name-brand products, but France specifically has one of the strictest counterfeit policies in the world, with two to five years of prison time and hundreds of thousands in fines, both possibilities depending on the case.""Even though you can usually find specific regulations for each country you plan on traveling to, it's still always better to be safe than sorry (as moms always say) and just leave the fakes at homes. Being stylish may be important, but not when it means you could get into trouble with the law for it. Just make sure that next year for Valentine's Day your sweetheart gets you the real thing instead of a cheap knock-off. Now that doesn't sound too bad!"

 • Mrs. V

  Mulla on ihan samat lempparit!:) Ne joutuvatkin kestämään erittäin voimakasta kulutusta!:)

 • Mrs. V

  On se kumma juttu! :) Pitää tosiaan yrittää vaan ottaa agendaan sen opettelu pian!:) Moni kehuu juuri hyväksi paikaksi myydä kun ei kuulema arvokkaampaa tavaraa kannata viedä kirpparille pitkäkyntisten takia? :O

 • Mrs. V

  Ranskassa asuva,Kyllä, uskallan väittää, että ketään ei linnaan viedä Ranskassa vaikka olalla yksi feikki olisikin :) Ja uskallan väittää niin vaikka en ole erikoistunut Ranskan lakiin :)ANonyymi,Kyllä. Olisi se aikoimoista resurssien väärinkäyttöäkin jos ihmisen yhdestä omassa käytössä olevasta laukusta linnaan joutuisi tai valtavia sanktioita joutuisi maksamaan :)Anonyymi,Luin artikkelin. Siinäkin nimenomaan painotetaan niitä määriä, eli sakkoja rapsahtanut jos on aiheellista olettaa laitonta jälleenmyymistä. Eli samaisen linkin perusteella edelleen uskallan väittää, että turisti ei linnaan joudu yhden oman vanhan feikkilaukkunsa takia.

 • Anonymous

  "If you received a fancy, new "it" bag as a gift for Valentine's Day this year, and you were planning on taking it on your next international vacation to show it off a bit (who wouldn't want to?), make sure it's an original and not an imitation, because it's a major crime with major punishments to cross certain borders with fake goods."Ja lopun voi lukea tosta ylemmästä linkistä.

 • Tytto

  Kauniita laukkuja :) Suosikkini ovat oversized Alexa ja Alma mustan Chanelin lisäksi.

 • Mrs. V

  Totta, asiaa on lähes mahdoton valvoa. Muutenhan tässä on kohta lööpit isolla "Turismi loppunut Ranskassa ja Italiassa – kaikki turistit linnassa" :D heheheMutta kuten sanoin aiemmin, taitaa nuo kovat sanktiot koskea nimenomaan sitä laitonta feikkilaukkujen kauppaa jota halutaan omasta maasta kitkeä pois, koska taustalta voi löytyä hyvinkin järjestäytynyttä rikollisuutta. Kuten tuossa toinen anonyymikin liitti tekstin, missä sanottiin, että turistin laukusta löytyneet priaatti CD:t voidaan nähdä rikkomuksena. Sanalla VOIDAAN uskon että viitataan siihen, miten paljon sinulla näitä CD:tä on – että voidaanko epäillä jälleenmyyntiä ja laitonta kauppaa.Tottakai se on feikkien määrä, käyttötarkoitus sekä rikoksen toistuvuus, joka määrää sanktion kovuuden. Ei sen perusteella määrätä joko linnaa tai 100oe sakkoa oliko kyseessä Mulberryn vai Guccin feikki olalla ;)Ymmärrän mitä tarkoitat. Tosin usein laukuissa kopioidaan erityisesti jotain muotitaloa kopioimalla heitä logojaan myöten, missä brändi kärsii. Näissä H&M ja he ottavat inspiraationsa suurilta muotitaloilta. Tavallaan kopioidaan, mutta siinä ei suoranaisesti vahingoiteta toisen brändin imagoa, mikä eritysesti laittomien feikkien myynnissä on ongelmana.

 • Maija

  Kyllä sitä nainen löytää jatkuvasti uusia käsilaukku-himotuksia! :) Sulla on kyllä upea kokoelma! Huutonetin käyttö ei muuten ole ollenkaan hankalaa. Siellä on helppoa ja turvallista laittaa myyntiin arvokkaampaakin tavaraa.

 • Mrs. V

  Kiitos paljon!:) Mä rakastan sitä Almaa <3 Mulle tosiaan se toinen olisi ollut liian pieni – läppärin piti mahtua menoon mukaan. Voih, minä en edes tiennyt, että kyisestä clutchia on eri koissa! Ostin omani vuosi sitten Lontoon matkallani Harvey Nicholsilta ja heillä oli ainakin myynnissä vain yhtä kokoa, joten en edes tiennyt niitä olevan toistakin kokoa:/ Selaa viime kesän asupostauksiani! Siellä on parikin asua tuon clutchin kanssa!:)

 • Mrs. V

  Voi kiitos paljon :) Kengistä on kokemusta ja ovat palvelleet loistavasti, mutta laukkuja en omista niin niistä en osaa sanoa. Jimmy Choon kenkäni ovat molemmat vain kesään soveltuvia, joten ne eivät ole olleet todella kovassa käytössä, joten vaikka ovatkin loistavassa kunnossa niin en voi sanoa niiden joutuneen todella kovaan käyttöön :D

 • Anonymous

  Joku vuosisadan vitsi kentien ettei saa KÄYTTÄÄ feikkulaukkuja ilman sakkoa? :D Samaahan vois vertaa esim siihen, että ei sais käyttää feikkivaatteita, kun esim varmaankin h&m:n ja ginan vaatteet on jonkinlaisia kopioita kalliimmista merkkivaatteista. joten eikös ne voi melkeen rinnastaa feikkituotteisiin? Tarkoitan tällä sitä, että esim h&mltä ja vaikkapa Ralph Laurenilta saattaa löytä aika samanlainen t-paita :) toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa :)

 • Anonymous

  Täytyy tähän vielä lisätä, että muutamia vuosia sitten kultturiministerimme Tanja Karpelainen edusti maatamme feikki Prada olallaan. Siitä käytiin julkista debattia aikansa. Keskustelun taso liikkui ainoastaan siinä,että etteikö hänellä ole varaa aitoon, tai kuinka tälläinen moka on mahdollista. Ministerimme silloin vain vastasi ,ettei arvannutkaan laukun olevan feikki, vaikka sen katukojusta olikin ostanut.;). Minkäänlaisista sanktioista ei keskusteltu.

 • Kittynail

  Tosi ihania laukkuja!Mä kävin "sovittamassa" tuota LV:n Alma MM:ää, mutta se näytti minulla naurettavan isolta. Olen sen verran lyhyt ja pieni kokoinen! Sitten taas se pienempi koko oli tarpeisiini liian pieni. :(Onko tuo sun YSL clutch se normaali kokoinen vai iso? Olen itse meinannut hankkia sen mustana, mutta en ole varma kumman kokoisena. Olisi kiva nähdä asu postauksia tuon clutchin kanssa! :)

 • Anonymous

  Huhheijaa.Etkö oikeasti anonyymi ymmärrä tätä eroa? Mikä pakkomielle sulle asiasta on? Itse asun Ranskassa! Olisin varmasti asiasta kuullut jos täällä turisteja rajalla sakotettaisiin tai laitettaisiin vankilaan käyttämien vanhojen feikkituotteiden takia?Ihan vielä toisena huomautuksena:Blogisti: "Olen käynyt Ranskassaa taaperosta asti monta kertaa vuodessa, varmasti joksus teininä feikkilaukkukin mukana. Koskaan ei ole rajalla sanottu mitään."Sinä Anonyymi: "Siitä on jo vuosia kun olet teini ollut ja ajat muuttuvat!"Mutta sitten kuitenkin liität mukaan tekstin, joka on juurikin ainakin se 10 vuotta vanha, eli ollut voimassa blogistin teinivuosina?=D Ja nimenomaan ongelmia ei rajalla ole ollut – silloinkaan.Miten voisit ymmärtää eron käytöllä, ostolla ja myyntitarkoituksella?!T, Se 15 vuotta Ranskassa asunut

 • Laralii

  Ihana kokoelma! <3 Onko sinulla muuten kokemusta Jimmy Choon laukkujen ja kenkien kestävyydestä ja laadusta?

 • Mrs. V

  Olen samaa mieltä. Aika epätodennäköistä. Ymmärrän hyvin, että halutaan omasta maasta lopettaa laiton myynti, mutta turistien syynaaminen "linnauhalla" feikin käytöstä joka on muualta ostettu on – noh – epätodennäköistä.

 • Mrs. V

  Todella kiva jos jotkut saivat tästä jotain kivaa irti :) Joo, kuuluvat ehdottomiin lemppareihin – valkonen erityisesti kesäisin :)

 • Mrs. V

  Huoh.OIkeasti? Saanen siis vielä alleviivata pari asiaa: "While this might not appear relevant to the average honest tourist, even bootlegged copies of music tapes and CDs COULD be construed as a violation; hence, caution is advised when packing for your trip."Oletan jälleen, että kyseessä on jos laukusta löytyy suuria määriä ja voidaan epäillä myymistä… Eli jos yksi vanha selvästi omaan käyttöön tarkoitettu tuote on olallasi, ei se ole suurien sakkojen tai linnauhan alainen."and fines up to 1 million French francs"Varmaan melko vanhaa tietoa (eli yli 10 vuotta), koska tämä ei ole vielä euron aikaan laadittu, jolloin myös Schengenin sopimus astui voimaan Euroopan maiden sisällä.. Eli mm. henkilöiden ja tavaroiden vapaa liikkuvuus kauppa-alueen sisällä.Eli minun ponttini edelleen. Turistina et varmasti joudu linnaan siitä, että omistat yhden feikin, joka on vuonna nakki ostettu maasta, missä niiden osto ei ole laitonta. Siitähän tässä oli alkujaan kysymys. Väitöksestä, että omasta KÄYTÖSTÄ saa valtavia sakkoja tai joutua linnaan? Ostaminen ko. maiden sisällä on asia erikseen.Alkuperäinen kommentisi oli tämä:"Tähän vielä lisäykseksi että feikkituotteiden myyminen, ostaminen ja käyttäminenkin on monissa maissa rikos. Vaikka ei olisi itse tuotetta ostanutkaan mutta jäät käytöstä kiinni niin voi pamahtaa todella iso sakko ja jopa vankilatuomioi. Esim. Ranskassa on näin. http://www.fakesareneverinfashion.com/index.asp täällä ajatuksia ja faktaa asiasta. Siksi en vertaisi tätä kierrättämiseen."En halua että täällä pelotellaan ihmisiä asioilla, mitkä on hyvin epätodennäköisiä.

 • -

  Sitä paitsi yksi feikki-gucci monien aitojen laukkujen joukossa tee yhtään mitään, suomihan on täynnä mm. teinien käytössä näitä mm. thaikuista tuotuja ''burberryjä'', ''vuittoneita'', ''pradoja''.- E

 • Anonymous

  Aikamoista keskustelua tuosta yhdestä feikkilaukusta on syntynyt. Itse en osta feikkilakkuja vaan panostan laatuun. AIka uskomatonta että joku voi väittää että feikkulaukun käytöstä saisi sakkorangaistuksen. Tuskin millään maalla löytyy niin paljon resursseja, että voisi jokaisen maahan tulevan laukun tarkistaa onko aito vai ei, koska jotkut feikkilaukut näyttävät nopeaalla silmäyksellä aidolle. :)

 • Anonymous

  "Eri asia jos tulet rajan yli laukku täynnä feikkilaukkuja, silloin sinua voidaan epäillä laittomasta myynnistä. Eli ei tässä kuluttajia kyllä varmastikaan "vaanita". Yritetään vaan lakkauttaa laiton kauppa omassa maassa. Näin ainakin olettaisin – maalaisjärjellä." Tässä blogistin rautalankaa vielä muutama kommentti sitten. Ehkä rautalanka löytää vielä oikean suuntansa, toivo ei ole vielä menetetty ;)Counterfeit GoodsImports into — and exports out of — France of counterfeit goods violating trademarks (and/or copyrights, patents, industrial designs, etc.) are offenses under French general Criminal Law, and such goods are deemed to be "prohibited" under French Customs Law — even if declared to a Customs official. Violations are subject to a term of imprisonment from 2 to 5 years, and fines up to 1 million French francs, plus confiscation of the goods themselves and any conveyances in which they are found (such as a vehicle, vessel or aircraft). While this might not appear relevant to the average honest tourist, even bootlegged copies of music tapes and CDs could be construed as a violation; hence, caution is advised when packing for your trip.Ja tässä vielä linkki kyseiselle sivulle http://www.discoverfrance.net/France/DF_tourism.shtmlTämä fakta tosin löytyy monesta muustakin paikkaa, Mrs.V sekä Pariisissa asuva.Tässä vielä;1. On rikos ostaa kyseisessä maassa feikkituote, esim. laukku. Tästä voi seurata rangaistus.2. On rikos kuljettaa kyseisessä maassa rajan yli feikkituote, esim. laukku, oli se sitten ostettu/saatu mistä maasta tahansa. Tästä voi seurata rangaistus.

 • Mrs. V

  Juuri näin! Tätä minä tarkoitan! Italiassa ja Rankassa feikkien OSTO on laitonta ja rangaistavaa, kun monissa maissa vain VALMISTUS ja MYYMINEN ovat. Mutta itse KÄYTTÖ ei vaan käytännön syistä voi olla näin suurilla sanktioilla rangaistavissa. Eli jos laukku on ollut omistuksessasi jo monta vuotta ja olet van ko. maassa käymässä – ei vain tuollaiset järkyttävät sanktiot voi olla mahdollisia. Lähinnä tuo linnaan joutuminen feikin KÄYTÖSTÄ tuntui siltä, että oli pakko todeta, että ei asia niin voi olla. Eli näiden sanktioiden tarkoituksena on lakkauttaa feikkien laiton kauppa oman maan rajojen sisällää. Siinä pointtini :)

 • Katariina

  Tosi kiva postaus, oli ihanaa päästä tutustumaan sun laukkukokoelmaan :) Ja pakko sanoa, että oikein hyvältä näyttää;) Erityisesti noi Chanelit kelpuuttaisin vaikka heti omaan kokoelmaani!

 • Anonymous

  Anonyymi,Sinä et selvästikään ole ymmärtänyt feikin oston ja käytön eroa. Käyttö on sallittua – sitä ei voida valvoa eikä määrätä mitä ihmiset ostavat kyseisen maan rajojen ulkopuolella. Kuten blogistikin on yrittänyt rautalangasta sinulle vääntää, ei niiden käytöstä voida turisteja sakottaa – ostosta kylläkin ko. maan rajojen sisällä. Olet yrittänyt itse tässä vääntää asiasta faktaa, mikä ei pidä paikkaansa.T. Edelleen se Pariisissa asuva

 • Mrs. V

  Päätin tutkia asiaa vielä lisää, koska halusin varmistua asiasta.Eli, juuri kuten oletin: Maissa halutaan nimenomaan poistaa laukkujen laiton myyminen maan rajojen sisällä ja tästä syystä feikkien ostajiakin sakotetaan. Eli jos ostat feikkilaukun Italiassa, silloin voidaan puhua sakoista turisteille. Ainuttakaan tapausta ei ole vielä ollut, että turisteja syynättäisiin rajalla yhden laukun takia, joka on muualta kuin ko. maasta ostettu. Eli ns. "käyttö" ei ole lain rikkomista. Niiden ostaminen esim. Ranskassa ja Italiassa on.http://www.wheninrometours.com/Tourist-fined-1000-E-for-buying-fake-bag-in-Italy.htmlhttp://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/7808846/Fake-bag-fines-for-tourists-in-Italy.htmlMaalaisjärjellä voi hyvin siis olettaa :)

 • Anonymous

  Tiedän todella että IP näkyy, että se siitä.Ja se "hahahha" oli edelliselle anonyymille suunnattu kommentti, jos huomasit että keskustelussa oli muitakin kuin sinä ja minä mukana. Ja varmasti huomasitkin IP-osoitteista :) Eikä siis kommentin komppaamista, mutta sitä sinä et nähtävästi tajunnut, ei se mitään :) En vain voinut sitä samaan kommenttiin laittaa kun blogissasi on tämä pieni viive kun hyväksyt ensin kommentit enkä ollut sitä vielä nähnyt :)Miten voit olla eri mieltä ettei voi joutua kun näin on jo käynyt? Tätä en ymmärrä. Maalaisjärki kun nyt ei kumminkaan lakeja päihitä.

 • Mrs. V

  Koska osa kommenteistasi ovat tyyliä:"Hahahah, ei paljon auta Suomen lait kun olet feikkeinesi esim.Italiassa tai Ranskassa ja saat sakot tai linnatuomion. Se on mahdollista että niin käy. Lentokentillä ja maiden rajoilla on valvontaa tämän asian suhteen."Niin haluan ehdottomasti sanoa ihmisille, että asiassa kannattaa muistaa maalaisjärki, että ei näinkään asia ole…Nimenomaan, oletin. En sanonut "Tehkää näin". Minusta on nimittäin myös turha ihmisiä pelotella linnaan joutumisen uhalla, jos oma laukku ei aito olisikaan. Lähinnä pyysin laittamaan mailia siksi, koska usein ihmiset komppaavat omia sanomisiaan anonyymeinä, mutta eivät ymmärrä että nään lähettäjän olevan se sama IP-osoite :)Olen siis hyvin eri mieltä siitä, että turisti voisi linnaan joutua yhden feikkilaukkunsa takia Ranskassa. En sanoisi sen olevan "fakta".

 • Anonymous

  Siitä kun olit teini on kyllä jo vuosia, asiat muuttuu :) Ja tottakai voit olettaa, mutta olettamuksella ei kannata muita neuvoa. Ja edelleenkin olet väärässä, etteikö yhdestä laukusta voisi saada rangaistusta.En näe mitään syytä laittaa mailia sinulle kyseisestä asiasta, keskusteluahan tässä kävivät muutkin kuin sinä ja minä. Muilla tosiaan sama väärä oletus kuin sinulla. Enemmänkin halusin tämän asian tuoda tiedoksi muille blogissasi vierailijoille.Tiedän ja ymmärän toki että kaikki eivät näitä tiedä.Enkä ole tässä asiassa ketään vastaan vaan kerron faktoja :)

 • Mrs. V

  Oikein hyvin on kestänyt! Ei naarmun naarmua! Käytän sitä todella paljon ja itse olen kokenut sen taas poikkeuksellisen kestäväksi naarmujen suhteen?:)

 • Mrs. V

  Tottakai voin "olettaa" :) Olettaahan nimenomaan voin! :) Kaikki aiemmat kommentit asiasta vastaan ovat tulleet sinulta niin voit tietenkin laittaa minulle myös mailia minulle asiasta jos haluat asiasta enemmän keskustella:)Kuten sanoin – kannattaa käyttää asiassa maalaisjärkeä. Lähisukulaiseni ovat ranskalaisia ja maassa tulee käytyä jopa pari kertaa vuodessa, ihan taaperosta lähtien. Teininä varmaankin ollut "feikkilaukkuja" kainalossa, ja ei ole ollut rajalla ongelmia :) Edelleen, niinkuin sanoin aiemmin – eivät he varmastikaan turisteja syynää yhden mahdollisen feikin takia… Eri asia, jos tulet laukku täynnä feikkilaukkuja – silloin voidaan epäillä tahallista rikosta.

 • Girly Style

  Ooh! Omat suosikkini on Alexa, Alma ja Chanelit. Tuosta Vernis-matskusta haluaisin kysyä, että onko Almasi kestänyt hyvin käyttöä? Alma on ehdottomasti kauneimmillaan juuri Vernis-nahassa ja siitä itsekin haaveilen jossain vaaleassa värissä, mikä tietysti on aina hieman arka käytössä. Mutta naarmuuntuuko tuo helposti?

 • Anonymous

  Niin mutta jos et tiedä, et voi olettaa :) Kun juuri tälläisiä tapauksia siellä on ollut. Tietenkin mahdollisuus on pienehkö mutta olemassa kuitenkin. Mutta ehkä tästä ei sen enempää, jokainen tosiaan tehköön omat päätöksensä.

 • Mrs. V

  On mulla! Mutta RAKASTAN SITÄ!:D enkä ole siis myymässä. Mutta netistä saat kyllä ostettua omasi! :)

 • Mrs. V

  Mulla on 3 Guccin laukkua jotka vaan eivät pääse ulos kaapista enää ikinä ja ne ansaitsevat parempaa :/

 • Mrs. V

  Jooh, mulla alkoi laukuista ja levisi sitten kenkäkaappiinkin. Se on kyllä uskomaton ero kun vertaan aiempia peruslaukkuja näihin laadukkaampiin. Suosittelen!:) En saanut?! Voitko laittaa uudestaan?

 • Mrs. V

  Oih! Ihanaa aikaa keräilyn polulle! Varotan, se on melkein loputon tie! Itse yritän hypätä tieltä pois! :D

 • Mrs. V

  Voi kiitos paljon!:) ei ne kaikki ole, mutta suurimmalle kulutukselle alistuneet ovat ja ne ovatkin loistavasti tehtävänsä tehneet:)

 • Cayenne

  Tää menee nyt AIVAN aiheen vierestä, mutta olitko se sinä kenellä on Bosu-pallo? :D Et olisi kiinnostunut myymään sitä? :D

 • Mrs. V

  Huoh. En todellakaan tiedä aiheestä enempää, mutta tässäkin kannattaa käyttää maalaisjärkeä.Jos sitä matkustaa Suomesta vaikka Ranskaan tai Italiaan laukkunsa kanssa, joka on feikki, ei siitä yhdetä varmastikaan sakkoa tule. Tarkoitus on oletettavasti estää feikkilaukkujen kauppaa ko. maassa. Ei voi olettaa, että turistit kaikki tietäsivät kaikista maan mahdollisista laista (asia kuitenkaan ei ole niin "itsesäänselvä" kuten esim huumausaineiden tuonti maahan) sekä muistaisivat aina kaikkien laukkujensa ostopaikan. Itsekin olen saanut joitain laukkuja lahjaksi, joten en voi tietää varmasti ostopaikkaa. Eri asia jos tulet rajan yli laukku täynnä feikkilaukkuja, silloin sinua voidaan epäillä laittomasta myynnistä. Eli ei tässä kuluttajia kyllä varmastikaan "vaanita". Yritetään vaan lakkauttaa laiton kauppa omassa maassa. Näin ainakin olettaisin – maalaisjärjellä.

 • Anonymous

  Mitä laukkuja olet ajatellut myyväsi?

 • Anonymous

  Hahahah, ei paljon auta Suomen lait kun olet feikkeinesi esim.Italiassa tai Ranskassa ja saat sakot tai linnatuomion. Se on mahdollista että niin käy. Lentokentillä ja maiden rajoilla on valvontaa tämän asian suhteen.

 • Anonymous

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/8215519.stm http://www.nytimes.com/2006/01/13/business/worldbusiness/13iht-fake.html Tässä pari uutista aiheesta, en jaksanut etsiä tähän hätään muita. Varmasti Suomessa, ainakaan vielä, kukaan ei käytöstä sakkoja tai linnaa saa. Mutta usein ne laukut onkin muualta maailmata ostettuja tai niiden kanssa matkustetaan ja silloin tämä onkin jo ihan totta. Jos olet matkalla juurikin Ranskassa tai Italiassa feikkilaukkuinesi niin näin ollen sen maan lait koskee myös suomalaista.

 • Helkku

  Mä oon jo aiemminkin maininnut että olen enmmän kenkäihmisiä ja laukut ei ole koskaan olleet mulle mikään pakkosaada- juttu, mutta nyt kun kattelee noita kuvia ja miettii että kuinkakohan monta laadukkaampaa laukkua oisinkaan saanut kaikkien niitten halppisten hinnoilla, niin tuli kyllä fiilis että seuraava ostos on sitten vähän kalliimpi. :)Rakastan valkoista nahkaa, joten mun mieleen jäi erityisesti tuo Chanelin valkoinen ihanuus. Vielä joku päivä.. ;)Hei, sellasta vielä, että saitkohan mun s.postin joku aika sitten? :)

 • Anonymous

  Sama!!! LOL!Vaikka ei olisi itse tuotetta ostanutkaan mutta jäät käytöstä kiinni niin voi pamahtaa todella iso sakko ja jopa vankilatuomioi. Esim. Ranskassa on näinOnhan se Pariisi muodin "pääkaupunki" mutta oikeesti. Eihän tuota väitettä nyt kukaan voi tosissaan ottaa! hahahahahah

 • Anonymous

  IHANIA LAUKKUJA! Vasta aloittelen keräämään itselleni tuollaista kokoelmaa!

 • Anonymous

  Eihän tuolta nettisivulta mitään löytynyt muuta kuin puhetta aitojen puolesta. Kiinnostaisi tietää missä maassa käyttäminen on rikos? =) Tää on vähän tätä että onhan Kiinassakin facebookin käyttö ja blogien pitäminen kiellettyä, joten ei täälläkään saisi mitään blogia pitää?! =D Eli muistetaan nyt ihmiset missä maassa ollaan ja sitten mietitään sanomisia uudestaan. Eihän tässä ole muuten mitään järkeä. Ja Ranskassa vankeustuomio feikin käyttämisestä?! =D Et nyt taida olla ihan kartalla? Sehän on KAMALIN rikos mitä metropolissa tapahtuu päivittäin! =DTerveisin, Pariisissa 15 vuotta asunut

 • Essi

  Oon kylläkade sulle sun laukku varastosat, koska kaikki on vielä ihania ja ajattomia merkkilaukkuja!:)

 • Anonymous

  Ymmärsin juu! :))-M

 • Mrs. V

  Taitaa se olla aika pieni prosentti maista missä niiden KÄYTTÄMINEN olisi rikos :) Tottakai niiden teettäminen tai myyminen on, mutta en henk.koht olisi koskaan kuullut käyttämisen olevan rikos :) Me olemme kuitenkin kaikki suomalaisia, enkä itse ole koskaan asunut maassa missä niiden käyttö olisi rikos, joten eiköhän mennä oman maan lakien mukaisesti :)

 • Mrs. V

  Voi miten kiva että pidit postauksesta :) Kiitos paljon :)

 • Mrs. V

  Voih, kateus on äärimmäisen normaali tunne, mutta se mikä meidät erottaa on miten sen käsittelee!:) Juuri "positiivinen"kateus on sitä, että tajutaan että "Tuota minäkin haluan – tahdon tavoitella sitä kohti" on ihan loistavaa!:) Se on edistävää ja kehittävää!:) Joillakin kun se menee siihen että "Mulla ei ole niin en halua että tuollakaan on…" Se on sitten sitä negatiivista, joka ei auta yhtään ketään :D Mulla taitaa olla siitä erikoinen mies, että se nimenomaan käännytti mut "laadukkaampien" merkkien puoleen :D Mutta näin se vaan on, niitä kalliimpia tuotteita sitten tosiaan käyttääkin koko rahan edestä!:)

 • Anonymous

  Tähän vielä lisäykseksi että feikkituotteiden myyminen, ostaminen ja käyttäminenkin on monissa maissa rikos. Vaikka ei olisi itse tuotetta ostanutkaan mutta jäät käytöstä kiinni niin voi pamahtaa todella iso sakko ja jopa vankilatuomioi. Esim. Ranskassa on näin. http://www.fakesareneverinfashion.com/index.asp täällä ajatuksia ja faktaa asiasta. Siksi en vertaisi tätä kierrättämiseen.

 • Mrs. V

  Ihanaa että näit vastaukseni ja uskon että ymmärsit nyt tarkoitukseni aivan naulan kantaan! :) Kiitos paljon ymmärryksestäsi! <3 Sillä en missään nimessä tahdo loukata ketään! PIdän teitä kaikkia ihan hirmuisessa arvossa kun jaksatte mulle ja blogilleni aikaanne antaa! <3

 • Mrs. V

  Hmmm. ENpä ole ajatellut asiaa, Kyllähän tavallaan se kynnys on madaltunut, kun on huomannut valtavan eron siinä, miten tuote kestää verrattuna siihen onko se "laadukas" vai ei. Minulla oli kenkien kanssa sama homma kuin sinulla ja mieheni aina valitti, että etkö jo ymmärrä, että kannattaa katsoa sitä laatua niiden kohdalla!? :D Nyt ei ole joutunut vuosiin yhdetkään kengät romukoppaan :)Mutta edelleen kyllä käyn tuon "ei-juu-ei-juu" vaihe. Mä luulen että nyt on taas kynnys korottunut, koska järki sanoo etten enää ainuttakaan laukkua TARVITSE. Joten itse yritän panostaa näihin "klassikoihin" sekä vaatteisiin joille haluaa pitkän eliniän!:) Toivottavasti löydät pian oman tiesi, joka tuntuu sinusta hyvältä vuosienkin päästä!:)

 • J-E

  Voi että nuo LV:t!! haluanhaluan :) kiva ku teit tän!-Essi

 • Jade

  Mieletön kokoelma, eipä tässä voi muuta kuin ihastella (ja olla hyvällä tavalla kateellinen. Mulla olisi viime kesänä ollut oikein hyvä mahdollisuus tuhlata kalliimpaan merkkilaukkuun, mutta poikaystäni mielestä sellainen on aivan turhaa. Tässä asiaa tarkemmin miettiessäni päädyin siihen, että olen ollut kaikkiin muihin kalliimpiin merkkituotteisiini hyvin tyytyväinen, vaikka rahaa niihin onkin mennyt, mutta niitä on tullut myös eniten käytettyä eivätkä ne ole miksikään menneet! Merkkilaukut kunniaan!

 • Mrs. V

  Samaa mieltä tuliaisista. Ajatus on tärkein :) Minun mielestäni jokainen tekee juuri niinkuin kokee itselleen parhaaksi näiden "feikki/aitojen" kodalla. Omakohtaisesti pyrin panostamaan laatuun (ainakin paljon käyettävien kappaleiden kohdalla) koska minusta se on kannattavaa. Mutta meillä kaikilla on omat mielipiteemme ja aatteemme, joten kukin tehköön juuri niinkuin koke itselleen sopivaksi. Toinen ostaa feikkiä, mutta ehkä kierrättää kaikki roskansa ja vaatteensa ympäristöystävällisesti, kun toinen taas ostaa vaan aitoja, mutta ei osallistu millään tavoin kierrätykseen. Tämä ajatuksena vaan, että kaikilla meillä on jotain, missä joku toimiii ehkä eettisemmin kuin toinen ja niiden summa on kutakuinkin +/-=0. En koe minulla olevan oikeutta neuvoa muita, miten tulisi kenenkäään toimia, muuta kuin pyritään kunnioittamaan ja kohtelemaan hyvin kaikkia kanssaeläjiämme.Joten ihan samaa mieltä. SUokaamme kaikille omat mielipiteensä :)

 • Anonymous

  Kiitos vastauksestasi :) Ymmärrän hyvin ton "tulit sitten leveilemään" – kommenttiasian. Harmihan se on, mutta totuus varmaan on, että puolet inspiroituvat tästä, ottavat tämän positiivisesti ja tykkäävät ja puolia ärsyttää :/ Mutta kaikki ok, homma selvitetty – ja mä oon kyllä aina pitänyt sua hyvin lukijoitasi arvostava tyyppinä :)-M

 • Anonymous

  Hei onko sinulla "helpottunut" tuo laukkujen osto sen jälkeen kun olet niitä alkanut osatamaan? (Siis hintavien merkkilaukkujen :))Itse kun olen nyt pohtinut tässä viimeiset 2 vuotta, että raaskisinko viimein ostaa jonkun kauan ihailemani kalliimman merkkilaukun vaiko en. Minulta vielä löytyisi säästöistä rahaa muutamaankin laukkuun, eli tavallaan, mitään esteitä laukun ostoon ei ole. Huomaan vain aina pohtivani, että "hei voinko mä nyt muka oikeasti laittaa tonnin laukkuun"… Mutta sitten taas pohdin, että "no paljonko olen elämässäni laittanut rahaa, vaikka huonoihin kenkiin, joista minulla ei ole jäljellä enää yksiäkään"Ajattelin siis, että onko sinulla yhä ennen jokaista laukkuhankintaa tuollainen "ei-juu-ei-juu"- vaihe, vai helpottuuko se sitä mukaa kun niita alkaa ostelemaan?:) Itselläni kun tuntuu kynnys aina laskevan, kun ostaa jotakin hintavampaa…Ei tässä kyllä voi kun vain ihailla kaunista kokoelmaasi :) Itseäni tässä harmittaa juuri eniten se, että paljon olen vuosien saatossa laittanut rahaa kaikkeen "ihan ok"-tavaraan ja jospa olisikin niillä rahoilla ostanut jotain todella upeaa :/

 • Mrs. V

  Voih, ole hyvä! Tosi kiva että tämä miellytti teitä joitakin!:)

 • Mrs. V

  Kiitos paljon :) Olen siihen enemmän kuin tyytyväinen :)

 • Mrs. V

  Voih, en missään nimessä tarkoittanut vähätellä TEITÄ! Enemmän tarkoitin vähäitellä MINUA :D En ole tätä postausta toteuttanut, koska suorastaan vähän tuntuu tyhmältä nämä kaikki laukut tänne kerralla pistää, koska osa kommenteista sitten on "Piti sitten tänne nettiin tulla kerskumaan". Ja se ei tosiaan ole tarkoiutkseni :D Haluan pyrkiä inspiroimaan ja tuomaan pientä piristystä päivään, ja pelkään että joidenkin kohdalla tällaisen postauksen kohdalla se ei tapahdu? Koska en koe auttavani eteenpäin tai antavani ideoita? Eli siis ei mitenkään ollut TEILLE Suunnattu kommentti! Minä arvostan teitä lukijoitani ihan huimasti! Minusta vaan tuntuu etten itse kyennt antaa tällaisessa postauksesa mitään järkevää irti! :D

 • -

  ''Anonyymi Feb 3, 2012 10:38 PMFeikki Gucci, enpä olis uskonut. Jännä että joku antanut tuliasiksi sulle sen, outoa. Feikkeissä on vaan niin paljon pahaa etten jaksa edes tähän siitä nyt aloittaa, mutta vähän pettymys että esittelet sen tässä. On hienoa että annat esimerkkiä laadukkaiden tuotteiden käytöstö, se on monesti Suomessa vähän hakusessa. Ostetaan mielummin paljon halpaa, kuin laadukasta ja arvokkaampaa. Mutta joo, pointti oli että nyt kun esittelet upean laukkukokoelmasi niin miksi ihmeessä sinne toi yksi feikki piti kuvata? Maailmalla tehdään niin paljon feikkien vastaista työtä että todella en kannustaisi ketään niitä ostamaan tai käyttämään. Mielummin aina joku merkitön laadukas laukku kuin feikki. Ne kun yleensä ei tosiaan laatua ole nähnytkään ja sen näkee kauas.Jep, että sellasta.''Minun mielestäni on täysin hyväksyttävää esitellä myös tämä ''feikki-gucci''. Itsehän sitä et ole ostanut, tuliaisena olet sen saanut ja vaikka feikki onkin ajatus on kuitenkin tärkein. Itseasiassa jos tätä asiaa alettaisiin vatvoa vielä syvällisemmin; totuushan on se että suurin osa luulluista aidoista tuotteista on – kopioita. Paljon tapahtuu merirosvouksia jossa varastellaan aitoja rahtialuksista satamissa ja laitetaan feikkiä tilalle. Tämä oli kuitenkin oma mielipiteeni ja tietoni asiasta eli kaikilla on mielipiteensä.- E

 • Mrs. V

  Huomenta ihana!:) Menen katsomaan!:)

 • Mrs. V

  Laitoin jo vastauksen tuonne ylle!:)

 • Mrs. V

  Olen samaa mieltä, mutta en kokenut tarpeelliseksi sitä pois jättää. Minusta se olisi sitten tavallaan ollut valehtelua. Kuten sanoin aiemmassa wardrobe cornerstones – bags postauksessa, minusta kaikkien iltalaukkujen ei tule olla mistään kestävimmästä päästä, koska ne eivät joudu samanlaiselle rasitukselle ja käytölle kuin esim. käsilaukut. Joten, ne "huonompi laatuisetkin" säilyvät. Kuvasin tähän kaikki laukkuni, ja tämä siihen kokoelmaan kuuluu niin siksi sen siihen kuvasin :)Mutta huomaat varmaan asukuvista, että mitä minä suosin ja mitä oikeasti sitten käytänkin :)

 • Mrs. V

  Thanks hun!:)

 • Mrs. V

  Ihanuss <3 SÄ oot murunen! Mä varmaan myyn vielä tuon Speedyni kun huomaan, että en ole käyttänyt sitä niin paljon kun pitäisi vastaavaa laukkua käyttää! Joten käännyn sitten sun puoleen!! <3 puspus!

 • Mrs. V

  Ne ovat ikävä kyllä Suomessa, enkä pystynyt niitä sen takia tähän kuvaamaan :( Eli ne ei ikäv kyllä kuulu niihin laukkuihin joita olisin nyt myymässä:/ Mutta hyvä muisti sinulla!!:)

 • Anonymous

  Kiitos tästä postauksesta! Ihanan paljon kuvia..niin kauniita laukkuja! Oih. Tykkään. :)

 • Tiia

  Omistat kyllä todella upean laukkukokoelman :)

 • Anonymous

  Mä ainakin tykkäsin ihan hirveästi, oon mielessäni tosi monesti ajatellutkin tälläistä katsausta ja uskoisin, että todella moni sun lukijas (joka on merkkilaukkufani) sai tästä paljonkin! Jos tälläistä on toivottu monia kertoja, niin uskoisin että kiinnostuneita löytyy :) Vähän harmittaa, että miksi lukijoita tarttee "vähätellä" tyyliin "En tiedä saiko kukaan tästä nyt mitään irti…" kun toiveen esittäjiä varmasti on riittänyt ja moni on voinut kysyä tälläistä postausta useastikin.. :( Vai ymmärsinkö mä nyt jotain väärin, netistä lukiessa ei tietenkään kuule kirjoittajan "äänenpainoja/sävyä".. :)Toisissa blogeissa on välillä juuri tälläistä, että monet lukijat toivoo jotain postausta/videota ja bloggaja sen tekee, mutta saatesanoiksi laitetaan tyyliin "en nyt ymmärrä miks jotain tällänen kiinnostaa… tätä ootte pyytänyt vaikken kyl ymmärrä mitä saatte tästä.." ym. Ehkei bloggaaja sitä tarkoita, mutta itselle lukijana tulee vähän semmonen vähätelty olo. Ja tiedän, ettet voi puhua muiden bloggaajien puolesta, mutta koin nyt vaan jotain avautumisen tarvetta kun mieleeni tuli :D- M

 • naana

  Huomenta kaunokainen. <3Laitoin s.postia sinulle. :)

 • Anonymous

  Aikamoinen laukkukokoelma! :)Sinullahan on myös Chanel 2.55 Small ja Vuittonin Keepall Damier Azur-kuosilla, oletko myymässä niitä, kun eivät kuviin päässeet? (Sulla on ollu molemmat laukut kuvissa täällä…)Mukavaa viikonloppua!Maaria

 • Anonymous

  Feikki Gucci, enpä olis uskonut. Jännä että joku antanut tuliasiksi sulle sen, outoa. Feikkeissä on vaan niin paljon pahaa etten jaksa edes tähän siitä nyt aloittaa, mutta vähän pettymys että esittelet sen tässä. On hienoa että annat esimerkkiä laadukkaiden tuotteiden käytöstö, se on monesti Suomessa vähän hakusessa. Ostetaan mielummin paljon halpaa, kuin laadukasta ja arvokkaampaa. Mutta joo, pointti oli että nyt kun esittelet upean laukkukokoelmasi niin miksi ihmeessä sinne toi yksi feikki piti kuvata? Maailmalla tehdään niin paljon feikkien vastaista työtä että todella en kannustaisi ketään niitä ostamaan tai käyttämään. Mielummin aina joku merkitön laadukas laukku kuin feikki. Ne kun yleensä ei tosiaan laatua ole nähnytkään ja sen näkee kauas.Jep, että sellasta.

 • Katia

  Amazing collection!

 • Sofié

  Tämä sinun laukkukokoelma on kyllä joka tytön unelma :)Eniten ehkä itse pidän etenkin tuosta Miu Miun laukustasi, Alexasta ja LV:n Speedystä tuollaisena Epi-nahkaisena :) Niin ja Alma on tietenkin myös minun makuuni :)

 • Anonymous

  Hieno kokoelma! Sinultahan löytyy myös Chanel 2.55 small ja Vuittonin Keepall Damier Azur-materiaalilla? Oletko niitä myymässä, kun eivät päässeet kuvaan? -Maaria