CATEGORIES

Esprit’n ja Olivian lukijailta Turussa

27.11.2012

Viime viikolla käväisin Turussa Esprit’n ja Olivian järjestämässä lukijaillassa. Kauppakeskus Hansan Esprit-liike täyttyi iloisista kasvoista, kun illan aikana sai kaikista ostoksista tuntuvan -20% alennuksen. Arviolta 200 innokasta shoppailijaa saapui paikalle tekemään löytöjä ja nauttimaan illan leppoisasta ja lämminhenkisestä tunnelmasta. Muutenkin vaaterekkien välistä kuului ihastelua, kuinka merkki on kehittynyt huimasti viime vuosien aikana. Kauniita perusvaatteita, joissa on hyvä hintalaatusuhde.

Minulla oli erittäin ihana ilta. Sain nähdä Turussa asuvia upeita ystäviäni: Cocoa ja Monaa.
Poikani oli myös aivan haltioissaan aina aurinkoisesta ja positiivisuutta sädehtivästä Monasta. Myös monet ihanat turkulaiset blogeja lukevat vetäisivät hihasta ja juttelimme pitkät tovit muodista, bloggaamisesta, lapsista, koirista ja elämästä ylipäätään. Kylläpä oli antoisaa tavata teitä. Niin kiva aina saada kasvoja teille lukijoille ja todeta uudestaan ja uudestaan, kuinka onnekas olen, että minulla on seuranani kaltaisianne ystävällisiä, fiksuja ja suurenmoisia naisia. Kiitos kaikille osallistujille! Toivottavasti voin tavata tulevassa Olivia Live tapahtumassa teitä naisia paljon lisää.

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sofia

  Voi, aivan ihana tuo Monan ja poikasi kuva! Mona on kyllä siinä niin kauniin ja onnessaan olevan näköinen:)

 • Henna

  Ihania kuvia! Harmillista tosiaan tuo Espritin laadun heikkeneminen. Nettikauppa on heillä tosi kiva ja sieltä on sujuva ostaa (mitä nyt toimitus kestää liian kauan), mutta hinnat on laatuun nähden liian kovia :( Juhlamekot ovat ehkä poikkeus laadussa, ne kun eivät altistu kovalle käytölle, niin kestävät ja valikoima on laaja.

 • Elisabete

  Voi kyllä sinä murunen olit oikea aurinko, ja sieltä sun täältä kantautui korviin ihastelua. :) Olet kyllä mieletön äiti, ja poika mitä ihanin <3

  Haleja!

 • Anonymous

  Minullakin vähän huono kokemus merkistä, ostin villatakin jonka selosteessa kerrottiin kyllä sisältävän osin akryylia, mutta korkean hinnan (70€) vuoksi luotin merkkiin ja pahasti sain pettyä jo muutaman pesun jälkeen :(

  Mutta mukava ilta näyttää olleen :)

 • M

  Hei :)
  Olen lukenut jo pitkään blogiasi, kiitos sulle!
  Mua kiinnostaisi tietää, kävitkö lukion jälkeen mitään koulua? Amk vai Yliopisto? Ja mitä ala? Ymmärtääkseni kirjoitit ainakin Ylioppilaksi. Kiitos, jos vastat :)

  -M-

 • mm

  Esprithan on aina ollut tunnettu tosi huonosta laadusta, eli ei kai siinä mitään uutta ole, että ne vaattet on huonolaatuisia.

  Esprit on niitä kummallisia merkkejä, joita Suomessa arvostetaan jostakin syystä, muualla ne on ihan ansaitusti halpismerkkejä, Guess on toinen tuollainen.

 • Oot niin kaunis!!

  • kikka

   Kiitos

 • Kati

  Vanhana Espritin ystävänä pitää kyllä sanoa, että tuotteiden laatu on tullut roimasti alas. Viime talvena ostettu, vähän pidetty villakangastakki on aivan nyppyinen, vetskari aukeaa itsestään ja hihakoriste irtosi. T-paitoihin tulee reikiä keskelle kangasta jne. Harmittaa, koska vaatteet ovat kivannäköisiä ja nettikaupan valikoima on mahtava. Farkut sentään vielä kestää hyvin.

 • milja

  Ihania kuvia! :) Ymmärrän ettet halua yksityiselämääsi paljoakaan blogiisi mutta haluaisin tietää mitä kaikenlaista teetkään työksesi kun työsi pyörii käsittääkseni aika muodin ympärillä?

 • S

  Kivoja vaatteita vilkkuu kuvissa. Onko oma villapaitasi mistä? :)

  http://1beautybox.blogspot.fi/

 • Onpa kaunis kuva Monasta ja teidän murusta! Niin rennon onnellinen kuva!
  xx J

 • Jii

  Onkohan tälläistä tapahtumaa tulossa Jyväskylään? :)

 • Oot kyllä oikeassa, että tuo kuva Monasta on aivan ihanan aurinkoinen. Olisin varmasti kyllä minäkin jos sylissä olisi suloinen vauva :)

 • Mun mielestä tuo Monan ja pikkuisen kuva on aivan ihana :) Niin aurinkoinen :)

 • Inkeli

  Voi tuota teidän söpöläistä <3 Vaikka naamaa ei näekkään näyttää niin ihanalta kuvatla että olla ja voi :) Ja mä olen pitänyt sitä ihan pikkusena, mutta se onkin jo iso :D

  • Mrs.V

   Kiitos <3 Joo on se vaan niin naurettavan totta, että lapset kasvaa silmissä. Meidän murunen kasvaa niin kovaa vauhtia, että pelkään huomenna vieväni häntä jo kouluun :D

 • muotifriikki

  Minusta on ymmärrettävää ettet halua julkaista pienen poikasi kuvaa täällä. Ihmetyttää vain, miksi haluat laittaa blogiisi sensuroituja kuvia hänestä? Eikö poikasi kuvat voisi vaan kokonaan jättää pois?

  • Mrs.V

   Tässä tapauksessa halusin lisätä joukkoon kuvan, missä näkyy aurinkoinen Mona. Koska ilta meni pitkälti seurustellessa enkä ehtinyt tai muistanut paljoa kuvia ottaa, ne muutamat mitä minulla Monasta oli, olivat kaikki poikani kanssa. Ja muutenkin kuva minusta edusti tunnelmaltaan illan lämminhenkisyyttä :) Kaiken voi tehdä monella tapaa – tämä on minun tapani :) Kiitos vielä ymmärryksestä! :)