CATEGORIES

Nahkainen vinkki

2.1.2013

Tässä tulee muille sydämensä nahkatakeille menettäneille mahtava vinkki:

Siskoni osti alesta todella päheen nahkarotsin. Itsekin sitä ihailin Zarassa monet kerrat, mutta omalla kohdallani totesin, että kaipaan jotain klassisempaa (aka vähemmän niittejä). Vaikkakin nuo kultaiset niitit huutavat nimeäni lujaa… Mutta onneksi siskoni oli myös kuullut kutsun ja päättänyt 50% alesta nyt tuon takin ostaa, jota monesti Zaran vaaterekissä on hänkin syksyn aikana ihaillut, mutta ei ole hintalapun takia raaskinut ostaa. Odotus palkittiin, sillä tämän upean lampaannahkaa olevan takin hän osti reilulla 100 eurolla Zaran alesta. Wau!

Sisko heitti ilmoille hauskan postausidean: Hän kokoaa takin ympärille oman kokonaisuutensa ja minä omani! Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että minulla ja siskollani on hyvin erilaiset tyylit. Hän on melkoisen rokahtava kun minä taas suosin klassista linjoja. Tästä syystä tulette näkemään varmasti kaksi melkoisen erilaista tyyliä.

Mikä on sinun mahtavin alelöytösi?

30 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Linda

  Moi Mrs V.
  Minulla ja minun pikkusiskollani on myös aika erilaiset tyylit.
  Vaikka siskoni yrittääkin aina matkia minun tyyliäni:)

 • Linda

  Minulla ja pikkusiskollani on myös aika erilaiset tyylit.

 • Lisa

  Argh halusin ton takin jo normaalihintaisena, mutta en sitten saanutkaan sitä kun remmiin liian kauan ja ne myytiin loppuun täällä mun asuinmaassa. Huoh oli kyllä hyvä löytö siskoltasi, ihan kateeksi käy :)
  Itsekin olin Zaran alessa heti ekana päivänä kukkumassa, mutta hermothan siinä meni! Ihan hirveä tungos ja tappelumeininki oli siellä päällä! Ja mikä parasta tuotteita oli alennettu ehkä 10% ja esim nahkatakit olivat vielä 170 euroa :) lähdin pois tyhjin käsin koska en kestänyt sitä tuuppimista… No menin uudestaan eilen ja nyt oli sitten osa tuotteista 50% alessa. Tungos oli taas hirveä ja sain pari kertaa osumaa innokkaimpien shoppailijoiden huitomisesta… Jaiks! Lähdin taas tyhjin käsin ja mieli maassa. Taidan skipata nuo Zaran alet ensi kerralla :)

 • S

  Upee takki! NYC:in outlet-myymälöistä tein todella paljon hyviä ale löytöjä. :)

  http://www.1beautybox.blogspot.fi

 • :)

  Minua jaksaa ihmetyttää (ainoana lapsena;)) miten t ä y s i n erinäköisiä olette! Kuvien perusteella teitä ei uskoisi edes serkuksiksi, saati siskoiksi. :) Oletteko selkeästi toinen isän, toinen äidin näköinen?

  • Mrs.V

   Me olemme monesti nauraneet samaa, mutta jos tarkaan katsoo, meillä on prikulleen samanlaiset silmät (jotain samaa :D), mutta siskoni näyttää enemmän äitini äisin puoleiselta sukuhaaralta kun minä äitini isänpuoleiselta sekä myös isäni puoleiselta:D

   • Hensu

    Minä taas kuvittelin saaneeni ahaa-elämyksen, kun näin toisen siskosi kansiossa isänne kuvan, vieressään molemmat siskosi (toki olettaen että teillä kaikilla on sama isä…)! :) Mutta voi olla että katson hieman eri piirteitäkin, mikäli koet että sinussa on enemmän isän puolen näköä. Sitten taas toisen siskosi kanssa teissä on paljon samaa. Upeita naisia perhe täynnä!

    • Mrs.V

     Juu, meissä on paljon samaa nuorimman siskon kanssa taas. Ollaan molemmat tummia :) JA samat vanhemmat meillä kaikilla :) Minä olen sekoitus isää sekä äitiä, mutta näähän on kaikki taas aina katsojassa :) Ja kiitos paljon – upeus on yhtälailla katsojassa!

 • Takki on upea! Se huokuu asennetta! Postausidea on myös mieluisa :) Tuli muuten takista mieleen, että jos niitit olisivat hopeiset, niin takki olisi vielä enemmän rock, kulta tuo siihen mukavan naisellisuuden :)

  • Mrs.V

   Hyvä pointti! Samaa mieltä! :)

 • Tyty

  Hei sori tyhmä kysymys mutta mistä sanasta tuo AKA on lyhennetty? :) mun mahtavin Alelöytö on mustat nahkasaappaat, ovh 210e ja sain ne 69 eurolla! Ne on niiiin mukavat jalassa, korko on sellanen puujäljitelmää ja kartionmuotoinen,mutta muuten hyvin aikaa kestävän näköiset saappaat :)) oon tosi hapyhappy niistä :D myös tommy hilfigerin kellon löysin 50 euroa ovh:ta edullisemmin :)
  Siskollasi on myös ihana tyyli, kuten sulla myös :)

  • Mrs.V

   AKA = also known as :)
   Mahtavaa, että olet löytänyt paljon edullisia ja klassisen kuuloisia löytöjä! :) Niitä kannattaakin aleissa pitää silmällä!
   Kiitos paljon <3 Siskollani on kyllä makea tyyli :)

 • siirpa

  Voi on kyllä aivan täydellinen takki! ja kuulostaa hyvältä tuo suunnitelma eli täällä odottelen millasia asuja keksitte :)

 • Mimmu

  Siskosi tyyli vaikuttaa täydelliseltä! Harmi ettei hänellä ole omaa blogia. Mutta täällä ainakin hihkutaan aina riemusta, kun blogissasi vilahtaa paloja siskosi tyylistä :)

  • Mrs.V

   Siskolla on todella makee oma tyyli. Olen pitkään häntä yrittänyt saada aloittamaan blogin. Nyt hän on jo sille täysin avoin – kunhan vaan ehtisi kaikilta kiireiltä! Mutta toivotaan, että pian näin käy!:) Ilmoitan kyllä sitten heti!:)

 • Mahtava nahkarotsi ja taas aihetta surkutella, miksei täällä lähellä ole _missään_ Zaraa :(
  Löysin parit Jeffrey Campbellin kengät melko edullisilla hinnoilla :) Postipaketteja odotellessa!

  • Mrs.V

   Voi surku! Minäkin odottelen kuumeisest, että Zara avaisi nettikaupan Suomeenkin!! Toivottavasti posti on joutuisa! :)

 • namskis

  Oi en malta odottaa että se postaus tulee!! Oon melkeen yhtä rakastunut siskosi tyyliin kuin sinun, koska se on aika lähellä omaani. Ei sillä omaa blogia kumminkaan ole? :)
  Btw mistä toi Padin kuori on? Aivan Ihana!

 • Annukka_

  Odotan innolla tuota postausta, TODELLA hauska idea!

  • Mrs.V

   Ihana kuulla! :) Yritetään toteuttaa mahd pian! ;)

 • Ehdottomasti Lindex & Missoni-kamppikset paksu kaulaliina. Sain siitä vielä jostain syystä 30% sijasta 60% alennusta, joten hinnaksi jäi vain vähän yli 20 euroa. Missoni on kuitenkin ihan varmasti aina muodissa :)

  • Mrs.V

   Hei loistavaa! Omaani olen käyttänyt ahkeraan, joten loisto-ostoksen uskon sinun tehneen!

 • Haidi

  Nyt on siskosi kyllä tehnyt todellisen alelöydön! Takki on kyllä todella hieno, mutta omaan vaatekaappiini tarvitsisin myöskin sen niitittömän hillityn kappaleen :D
  Ja aivan mahtava tuo siskosi postaus idea, innolla jään odottamaan toteutumista! ;>

  • Mrs.V

   No kyllä! Sisko soitti mulle Zarasta ostakko nyt vaiko ei. Kysyin onko oikeaa nahkaa, ja kun sisko kertoi tuotetiedot, käskin kiikuttaa pikapikaa tiskille :D Ihana kuulla, että tuleva postaus kiinnostaa! :)

 • Kaunis nahkatakki ja hinta ei tosiaan ollut paha.Itsellänikin on Zaran nahkatakki,tosin monta vuotta vanha mutta on ollut hyvä ostos :)

  • Mrs.V

   Mahtava kuulla! :) Sisko varmasti ilahtuu myös tästä tiedosta!

 • Latte

  hello, Why you don’t write also in english? I really wish to understand what you are saying , not just look to the pictures:)
  have a nice day:)

  • Mrs.V

   Hi! Oh I would love to write in ENglish as well! I will do my best to do so! I have been just incredible busy with my 5month old baby boy, that out of pure lack of time I have cut down on English posts! I will try to step up! Thanks for holding on!!!! Despite the language barrier!! <3