CATEGORIES

Fashionstore!

5.3.2012

Liityin hiljattain Fashionstoren affililate-ohjelman kumppaniksi ja huomasin, että siellä on nyt tarjouksena 0€ toimituskulut kaikista yli 50€ ostoksistasi!

Itse suosin erityisesti heidän valikoimassaan RayBanin aurinkolaseja sekä Liu Jo:n farkkuja. Heidän muita merkkejään ovat mm. Guess, Nike, D&G ja Calvin Klein. Tässä alla nopea kuvaus verkkokaupasta:


Fashionstore.fi on kotimainen huippumuodin verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat merkit, kuten Calvin Klein, Guess, Liu Jo, Nike, Tommy Hilfiger, D&G sekä Ray-Ban aurinkolasit ja Nee meikit. Konsernimme toimii Suomessa virallisena maahantuojana Guessille, Calvin Kleinille sekä Liu Jo:lle ja olemme muiden merkkiemme valtuutettu edustaja Suomessa. Voimme siis taata, että tuotteemme ovat aina 100% aitoja. Fashionstoressa myydään aina uusimpien sesonkien tuotteita ja lisäksi Outlet-puolella voi tehdä löytöjä edellisten sesonkien tuotteista vähintään -30% alennuksella. Tuotevalikoimamme myös päivittyy viikottain!

Jotkut teistä saattavatkin muistaa, että olin reilu vuosi sitten mukana heidän Liu Jo-kampanjassaan ja kyseisen merkin farkut ovat edelleen minulla kovassa käytössä!
Eli siis huomioikaa: tuo “äänestä ja voita” – kuva ei ole ajankohtainen, vaan on vanhaa materiaalia vuoden takaisesta kampanjasta.

Fashionstoresta ostin myös yhdet aurinkolasini. Eli ne black on black RayBan aviatorit! Kyseinen malli on ehdoton lempparini mitä aurinkolaseihin tulee ja olenkin onnistunut hamstraamaan muutamat eri väreissä. Lisää RayBaneistani (malleja ja värejä myöten) voit lukea tästä melko kattavasta postauksestani.

Tässä hieman Fashionstorentämänhetkistä valikoimaa. Itse ostin heiltä reilu vuosi sitten nuo black-on-black aviator lasit.

Mikäli RayBanit olisivat kevättä kohden hakusessa niin käy kurkkaamassa Fashionstoren RayBan valikoima täältä!
Ehdottomasti minun lempparini aurinkolasimerkeistä! :) Ja kun katseli edellistä postausta Molly Kingin asuista niin taitaa hänkin olla kyseisen merkin ja mallin suosija! :)

I just wanted to share a quick hint, that Fashionstore now offers 0€ postage fees for all purchases. The brands that I would recommend from Fashionstore’s selection are flattering Liu Jo jeans (even did a campaign for them last year) and RayBan’s that are definitely my favorite sunglass brand. I’m such a fan, that I have managed to get myself a selection of different colors in RayBan aviators…:/ Over a year ago I bough my black on black ones from Fashionstore and I absolutely love them.


If you’re still on the hunt for your aviators – you can get yours from Fashionstore for 145€. You can proceed to the store from this link!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*