CATEGORIES

Get your sails up!

8.3.2012

Kuten lupasin, tässä hieman tämänhetkistä nettiliikkeiden valikoimaa seilorihenkisistä mekoista. Eniten minua viehättäisi näistä tuo ihan oikimmainen Nelly.comista löytämäni mustaraidallinen maximekko. Mikä näistä seuraavista yksilöistä on eniten sinun mieleesi?

1. Kling / Norwgian dress, 45,50e

Tämä mekko on hauskasti erilainen seilorityylinen mekko, mikäli raidat eivät ihan ole sinun juttusi.

2. The Paper Sun / Jeane Sail Dress, 43,95e

Tämä hot little number on todella kaunis! Sopii loistavasti kesän moniin juhliin! Yhdistä valkoisilla, punaisilla tai mieltymyksesi mukaan hopeisilla tai kultaisilla yksityiskohdilla ja olet valmis levittämään raikasta henkäystä mereltä!

3. Kling / Loyal Dress, 44,95eMikäli valkoinen pitsi on sinullekin se tämän kesän juttu, yhdistyy se kivasti tämän tummansinisen arkimekon kanssa.

4.Club L / Stripe detail dress, 24,95e

Upea kroppainen vetää rohkeasti ylleen tiukan mustaraidallisen bodymekon!

5. Denim & Supply by Ralph Lauren, 85,50e

Raidallinen maximekko sopii loistavasti kaupungille farkkutakin kaverina.

6. Cheap Monday / Melinda Dress, 44,95e

Tämä oli minun suosikkini näistä mekoista ja pukisinkin sitä mallilla päällä nähdyllä tavalla, tosin ilman Converseja. Ne ovat todella särmikkäät tässä kokonaisuudessa, mutta en koe kyseisiä kenkiä oman tyylisekseni.

Kaikki yllä olevat merkit ovat saatavilla Nelly.comin valikoimasta ja pääset selailemaan niitä täällä: Nelly.com / Mekot

Mikäli käytät raitaa enemmänkin ja uskot sen kuuluvan vaatekaappisi luottoyksilöihin niin panosta laadukkaampiin materiaaleihin.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*