CATEGORIES

Gant Rugger

13.2.2013

*Yhteistyössä Gantin kanssa*

Kuten mainitsin, uusimassa Oliviassa on pieni juttu minun ja Gantin yhteistyöstä. Erittäin mieluisa yhteistyökumppani minulle, kuten moni teistä varmasti tietää. Meidän perheessä kun kierretään naisten-, miesten-, lasten- sekä sisustustekstiilienosasto aina tarkasti läpi. Tähtityynyjen hamstraaja tunnustautuu.

Pääsin hiljattain mieheni kanssa kurkistamaan nyt kauppoihin tulevan Gant Ruggerin kevät/kesän malliston ja poimin sieltä esiteltäväksi meidän suosikkimme. Kyseinen mallisto on huolitellun rentoa pienellä raffilla twistillä, mikä istuu esimerkiksi oman mieheni tyyliin kuin nakuutettu.

Klassisia palmikkoneuleita, ikimuodikasta raitaa, arjen skarppeja puuvillahousuja ja herkullisen houkuttelevia värejä – siitä on Gant Ruggerin kevät tehty. Heidän värikkäät slim-leikatut kauluspaidat lisäisin minäkin garderoobini jatkeeksi, vaikka ne ovatkin miehille tarkoitettu. Kaiken kaikkiaan todella hyvännäköinen mallisto, jonka myötä ajatukset seilaavat väistämättä aurinkoisiin kesäpäiviin. Aviomieheni on melkoisen tarkka tyylistään, mutta tästä mallistosta kelpuuttaisi hänkin monen monta yksilöä käyttöönsä. Niin kaupungille, kuin golfkentällekin.

Lisää Ruggerista löytyy aiemmassa postauksessa esittelemäni Shortcut-toiminnon avulla. Ladattuasi älypuhelimeesi Shortcut-sovelluksen, valitse Olivia-lehdestäsi sivu 57, jolla on juttu poiminnoistani. Skannamalla sivun, sinulle avautuu aiheesta lisämateriaalia. Kirsikkana kakun päällä voit ottaa osaa Gantin 200e lahjakortin arvontaan! Nyt siis kipin kapin kokeilemaan tätä mullistavaa ja järisyttävän hienoa toimintoa, mikäli minunlaillani löydät Gantilta yhtä sun toista ihanaa.

Nyt siis puhelimet käteen ja skannailemaan!

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sarak

  Raikas, tyylikäs ja rento. Näillä sanoilla voisin lyhyesti ja ytimekkäästi kuvailla mallistoa. :)
  Gantin vaatteet ovat samantyylisiä vuodesta toiseen, värit kyllä vaihtelevat trendien mukaan ja jotain uuttaa löytyy silti joukosta. Gantin tyylin “tylsäksi” leimaaminen on mielipide kysymys. Stylistin näkökulmasta sanoisin, että tämä ajattomuus on hyvä asia. Vaatekaappi kun tulisi rakentaa laadukkaista, ajattomista peruspilareista sekä trendikkäistä, arkea piristävistä, erikoisista yksityiskohdista, joita yhdistellä näiden peruspilarien kanssa ja näin luoda muodikkaita ja pirteitä asukokonaisuuksia. Näin vaatekaappi pysyy vuodesta toiseen muodikkaana vain pieniä muutoksia tehden. :) Niin ja toki sinne kaappiin tulee ostettua myös niitä “muodikkaita vaatteita” jotka ovat IN vain sen tietyn aikaa ja sitten unohtuvat.
  Tämäkin siis oli vain minun mielipiteeni, ei sääntö eikä käsky! :)

  Ihanaa sunnuntai-iltaa,
  sarak

 • Frank

  Hei Mrs. V

  Ensimmäistä kertaa vierailen tässä blogillasi kun tyttöni luki minulle ääneen tätä Gantin “Rugger”-mallistosta kirjoittelemaasi juttua.

  Kun mainitset, että ” mallisto on huolitellun rentoa pienellä raffilla twistillä”, tarkoitatko sitä, että kuvassa henkarilla roikkuvia vaatteita ei ole silitetty suoraksi?
  Tekeekö miehesi kasvattama puolen sentin parta näihin sen twistin? Sillä mitä minä näen, on samaa seiloriteemaa, mitä Gant on edustanut niin kauan kuin jaksan muistaa. Erittäin tylsää, tavallista ja “sitä samaa mitä aina ennenkin”.

  Pääsen myös Aalto Yliopiston Kauppakorkeakoulun käytävillä jatkuvasti seuraamaan, mitä merkillä milloinkin on tarjottavanaan, sillä onhan se yksi “kyltereiden” suosikkimerkeistä. Kertoisitko “Klassisia palmikkoneuleita, ikimuodikasta raitaa, arjen skarppeja puuvillahousuja ja herkullisen houkuttelevia värejä”-kommenttisi jälkeen mahdolliset tulevan kevään valinnat kauppislaisille, joista moni epäilemättä blogiasi lukee?

  Omaan silmääni Gant tuntuu vuodesta toiseen lanseeraavan itseään uudelleen eikä ole keksinyt mitään uutta merkin keksimisen jälkeen, paitsi tietysti uusia sisutuselementtejä, joiden avulla voi lisätä kotiin uutta ilmettä aina tasaisin väliajoin.

  Kai minä sitten vain pohjimmiltani haluan tiedustella että miksi käytät Gantia? Se ei ole “luxusta”, sillä minulla on opiskelijana siihen varaa. Gant ei ole mitenkään erityinen kekseliäs suunnittelunsa kanssa, vaan pitäytyy enemmän siinä “samassa ja vanhassa” mikä on todettu hyväksi ja myy. Mutta ennen kaikkea Gant on puuduttavan tylsä.

  Vastaathan näihin, kiitos.

  Lauantaiterveisin,

  Frank

  • Mrs.V

   Hei! Tervetuloa blogiini ensimmäsitä kertaa! Avaan sen verran ensikertalaiselle, että kuvailisin omaa tyyliäni klassisen kokeilevaksi. Eli pidän ajattomista vaatekappaleista, joita mielelläni maustan hetken trendeillä.

   Eli siis pohjimmaiseen kysymykseesi vastaten: Käytän Gantia siksi, koska heidän tuotteensa ovat pääsääntöisesti hyvin klassisia. Niinkuin sanoit: “samaa seiloriteemaa, mitä Gant on edustanut niin kauan kuin jaksan muistaa. Erittäin tylsää, tavallista”
   Makuja on monia, mutta minä pidän ajattomista asioista, jotka pysyvät muodissa vuodesta toiseen. Joillekin tylsää, mutta minulle tällaiset aikaa kestävät vaatteet ovat vaatekaapin kulmakiviä/luottovaatteita. Siksi siis minun valintani – miellyttää silmääni ja istuu tyylini. :)

   Hyvää lauantaita! :)

 • Aina Ilona

  Hiukan vaan ihmettelen, kun ennen olit niin äärimmäisen tarkka yksityisyydestäsi (esim. oli suuri salaisuus missä maassa asuit jne, vaikka varmaan moni sen tiesikin), mutta heti kun rupesit tienaamaan blogillasi, niin jopa on yksityisyytesi verhot ruvenneet aukeamaan. Nyt tuot jo miehesi lähes koko kasvoillaan esille Gantin vaatteissa. Sitä se raha teettää… Sori, ei nyt millään pahalla, mutta kuiteskin ei ole nyt enää kovin loogistakaan… Terveisin Aina Ilona

  • Mrs.V

   Kaikki eivät aina voi ymmärtää toisen ratkaisuja. Niitä pitäisi kuitenkin kunnioittaa. Blogi alkoi harrastuksesta, nyt se on työ. Välillä pitää tehdä tilannekatsaus ja tehdä uusia linjanvetoja. Ei sitä vielä silloin tiennyt, minne kaikkialle tämä vielä veisi :) Nykyjään kun tämä tosiaan on työ, niin koin ammattimaisemmaksi esiintyä omalla nimelläni :) Kun ei siinä nimessä mitään salaista koskaan ole ollut. Linjanveto, joka piti miettiä uusiksi kun lehden alla aloin bloggaamaan. Tienasin blogillani jo ennen Oliviaa, joten ainut muutos on, että kerron nimeni nykyjään :)

   Ja tämänkertainen Gantin yhteistyö halusi, että nostetaan esiin Gant Rugger -mallisto miehelle. Eli ei hätää, mieheni ei edelleenkään tule näkymään blogissani :)

   Hyvää ystävänpäivää! :)

 • Lotta

  Mukavaa, että teet Gantin kanssa yhteistyötä! Täältäkin ilmoittautuu yksi tähtityynyjen hamstrailija. Teiltä muuten taitaa löytyä sellainen Gantin tähtikuvioinen huopa, muistaakseni poikasi huoneesta? Ja ellen aivan väärin muista, niin myös parvekkeelta löytyisi isompikokoinen?

  Olen tässä hetken harkinnut joko sellaisen 90x120cm tai 150x200cm kotiuttamista, mutta olen jäänyt vielä pähkäilemään koon kanssa. Kotoani löytyy jo useampia vilttejä, joten tämä gantin malli tulisi lähinnä sisustuselementiksi sohvalle. Kumpi olisi mielestäsi helpompi asetella sohvalle? Kävisin muuten Stockmannilla asiaa katsastamassa, mutta meidän stockmannilta kun ei tuota baby star -huopaa löydy :/

  • Mrs.V

   Kyllä – kuuluu ehdottomasti luottomerkkeihin, joten olen iloinen tästä yhteistyöstä. Ihan oikein muistat! Pojan huoneesta löytyy baby huopa vaaleansinisenä ja parvekkeelta isona beigenä. EN osaa ikävä kyllä suoraltaan sanoa noista vilttien koista. Ainakin molemmat olen pitänyt minäkin sisustuksessa esillä, joten molempi koko toimii :) Käypä kokeilemassa Kamppi-keskuksen Gant-liike, siltä omani aikanaan ostin! :)

 • ansa

  Hei, olisipa kiva nähdä joskus enemmänkin näytteitä miehesi tyylistä! Oma avomieheni on vasta viime vuosina kiinnostunut vaatetuksestaan, ja kyseleekin minulta usein vinkkejä. Aina ei vain omat ideat riitä. Ymmärrän toki, jos miehesi ei halua blogissa esiintyä, mutta ehkä häntä voisi kuvata ilman kasvoja tai vaihtoehtoisesti vain hänen käyttämiään vaateyhdistelmiä? :) Mukavaa loppuviikkoa!

  • Mrs.V

   Ikävä kyllä tulen pitämään mieheni poissa blogissa, joten kiitos ymmärryksestä! :) Mutta hän ainakin selailee aikaajoin jotain men style sivustoa, josta saa hyviä vinkkejä? Pitänee kysyä vielä tarkemmin! :) Sitä samaa!

 • Unna

  Hellou!
  En nyt tiedä meneekö yksityisrajasi yli, joten pahoittelen jo etukäteen…luin vielä just äsken jutun missä kerroit aika tarkkaan blogista ja rajanvedoista yksityisyyden suhteen. Mut huomasin, että olet naimisissa (oon niin uusi lukija ettei tuokaan ollut heti sattunut silmään), jotenka olisi mukava saada juttu hääpuvustasi, ihan vain kuvia, tms?
  Blogisi sisältö on kyllä juuri niin rentoa ja arjesta irrallaan olevaa aikakauslehti-tyyppistä. Tykkään ja iso papukaija merkki siulle :)

  • Mrs.V

   Heippa!
   Hääkuvani ovat todella tärkeitä minulle, joten en tahdo niitä julkisesti jakaa, mutta voin joskus tehdä tulevaisuudessa postauksen puvuista, jotka minun silmääni miellyttävät? :) Kiitos paljon seurastasi! :)