CATEGORIES

Mun personal trainer(it)

9.8.2015

Usein kommenttiboksissa kysellään treenitottumuksistani. Pidempään blogiani seuranneet tietävät, että suosikkitreenausmuotoni on juokseminen, mutta näiden kahden ikiliikkujan kanssa en lenkkipolulle kovin usein pääse. Pienten lasten äitinä hyötyliikunta on avainasemassa. Poikien kanssa käymme usein rannassa potkulautailemassa. Minä juoksen (tai no reippaan kävelyn ja rauhallisen juoksun välimuoto) nuorin rattaissa samalla, kun vanhempi potkii menemään laudallaan. Mutta meidän perusarki on niin aktiivista, että eipä sitä ehdi liiemmin salia kaivata. Koko ajan saan juosta poikieni perässä, ettei nuorempi (päätön)menijä satuta itseään. Joka paikka pitäisi tutkia. Korkeat ja vaaralliset paikat ovat aina tietty plussaa. Sylissä viihdytään myös (varsinkin esikoinen). Ihan kuin olisi kaksi elohopeasta tehtyä kahvakuulaa, jota saa jatkuvasti olla nostelemassa. Kunnon hikitreeniä ikävöi lähinnä siitä syystä, että se on omaa aikaa milloin voi nollata ajatuksia. Se tuo ihan erilaisen hyvänolontunteen. Nyt sille ei kovin usein vain aikaa tai mahdollisuutta ole.

Tässä teille kuvien muodossa pieni pala siitä, miltä meidän päivät näyttävät kukonlaulusta auringonlaskuun, 24/7. Kuvat otettiin kymmenen minuutin sisään, kun yritettiin olla tehokkaita ja ottaa samalla asukuvat.

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9515

Pojat, pojat. Play nice.

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9494 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9501sydan

Kun se vaan niin haluis sinne vesilähteisiin mennä…

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9517 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9539 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9549 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9551sydan poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9559

Uskokaa nyt kundit. Ette mee sinne sähkökaapin luo räpeltää.

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9603sydanpoikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9612 poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9614

Sä et rakas voi vesilähteisiin nyt mennä, kun ei ole tällä kertaa vaihtovaatteita mukana.

poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9615poikienkaajugurtillaaquazzuraheels-9604sydan

Jeees. Korkkarijuoksua, kyykkyjä ja nostoja reilun 10kg painoilla…all day long. Pienet ikiliikkujat pitävät huolen siitä, että äiti pysyy liikkeessä ja jokseenkin omissa mitoissa, vaikka matkaa hyvänolontunteeseen omassa kropassa on vielä. Kaikki aikanaan.

33 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sonsaa

  Kerrassaan valloittavia kuvia, jotka kuvaavat niin mahtavasti sitä millaisia vipeltäjiä teidän pikkumiehet varmasti ovat ja antavat ihanan välittömän ja rennon kuvan kontrastina aina niin viimeistellyille asukuville. Erityisesti toiseksi viimeinen kuva on valloittava :) Todellakin voin kuvitella, että arki heidän kanssaan käy kuntoilusta. Hattua kyllä nostan sille, että juoksentelet heidän perässään vielä tuollaisissa koroissa. Omat jalkani tuskin suostuisivat siihen! Kiva, että avasit näitä kuntoilurutiinejasi – asia kun on mietityttänyt täällä päässä monesti!

 • Laura

  Aivan mahtavia kuvia!!! :) <3 itselläni ei ole lapsia, mutta kyllä sydän suli taas kerran mahtaviin kuviin normaalista perhe arjesta.. ai että! :*

 • mei

  Näytät aivan upealta ihan tälläkin “treeniohjelmalla” ^_^

 • Lene

  Hei, ihana postaus. Olen usein miettinyt minkälainen tehopakkaus olet kun mies varmaan myös paljon iltoja poissa ja aina niin viimeistellyn näköinen kotiäiti. kiitos kivasta blogista ja Kalifornian lämmöstä!

 • riikka

  Aivan todella kiva postaus. Samaa ihailin, että teet tuon kaiken koroilla :D Itselleni lasten nostelu koroissa on jo haastavaa, saatikaan sitten perässä juokseminen. Mutta mä aina ihastelen näitä sun kuvia. Niin ihanan seesteinen tunnelma!

 • Ella

  Ihania kuvia, aitoja. Tällaiset kuvat ja postaukset ovat tervetulleita, joissa näkyy sitä aitoa elämää. :)

 • Ihania tilannekuvia! Oli kyllä hymy herkässä niitä katsellessa. Ihan samanlaiselta meidän arki näyttää. Juuri oltiin torikonsertissa pari päivää sitten ja pojat suloisesti juoksivat rattaiden ympäri kehää musiikin tahdissa :D

 • Jokuvain

  Harvemmin olen kommentoinut, mutta nyt oli jälleen pakko laittaa viestiä. Hauska postaus, näyttää olevan vauhtia teidän arjessanne varmasti riittävästi. :)

  Mutta hei, miten noi sun sääret! Upeat. Kelpaisi mullekin.

 • AM

  Äitini juuri joku päivä sanoi, kuinka häntä harmittaa nykypäivän nuorten äitien puolesta, kun on kauheat paineet ja pitäisi olla niin fitness. Perus arjen keskellä tulisi hoitaa koko paletti ja vielä viettää tunteja salilla ja lenkillä. Hän sanoi että kyllä kolmen lapsen kanssa tuli ihan tarpeeksi hyötyliikuntaa, ja arjen raskaudesta huolimatta oli se ihanaa aikaa kun lapset oli pieniä ja sai olla läsnä mahdollisimman paljon. Nyt kun lapset lentäneet pesästä niin ehtii sinne salille vaikka kaksi kertaa päivässä, aikansa kutakin. Toki omasta hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta myös lasten ollessa pieniä, ilman paineita ja kun siihen on mahdollisuus. Mutta ihana postaus ja kuvat, olet kyllä ihailtava tyyppi positiivisella asenteella! Kaikkea hyvää sinne teille!:)

  • Mrs.V

   Enemmän varmaan niilläkin fitness äideillä on kyse siitä omasta hyvinvoinnista. He taas ehkä jaksavat arkeaan niin paremmin? Minullakin ikävä hikitreeniä on lähinnä sen hyvänolontunteen takia. Ja niinkuin sanoit – niin hirveä kiire lasten kanssa on, että jokainen varmasti löytää sen itselleen toimivimman ratkaisun. Kyllä se fitness varmaan jää jos se ei ole oma juttu. Ihan niinkuin sanoit: Ilman paineita ja kun siihen on mahdollisuus. Ja juuri kuten äitisi sanoi. Tämä on ehkä yksi elämän raskaimpia vaiheita, mutta samalla ihanimpia <3

 • Maria

  Minkä kokoiset nuo sun kengät on? Otitko normaalia kokoasi tuossa mallissa? :)

  • Mrs.V

   Kokoni on 39 ja näistä otin koon 39. OStin ne liikkeestä, joten sain vielä kokeilla kokoja todetakseni, että tämä oli minulle (ja koolleni) paras.

 • Eea

  Ehh :D Uskomatonta että jaksat tämän kaiken lisäksi kirjoittaa (säännöllisesti) blokiakin! Mun kahdella ekalla lapsella oli ikäeroa 1v3kk, ja voin sanoa että näytti hyvin tutulta ;) Voin kuitenkin lohduttaa että muutama vuosi vielä, kyllä se oikeasti joskus helpottaa, vaikka ei varmasti hirveästi tässä vaiheessa vielä tunnu siltä :)

  • Mrs.V

   HAhaha! Hatunnosto sinulle myös! Ja kyllä, jokainen pienten lasten äiti / heidän kanssaan paljon aikaa viettävä tietää mitä tämä on. Ihan rikkipoikki päivien päätteeksi. Mutta kuten sanoit. Tämä on vain vaihe, ja tätäkin varmasti ikävöi (koska on unohtanut kaikki unettomat yöt ja jatkuvan juoksemisen sekä loputtoman hösäyksen:D).

 • Branilla

  Ihana postaus! Niin realistinen ja täynnä elämää. Ei siloiteltua, vaan sitä normaalia arkea. Tykkäsin :)

  • Mrs.V

   Ihanaa, että pidit. Hyväntuulista, hektistä ja niin arkipäivää <3

 • Hanna

  Täällä on Ykä keskimmäisellä ja sä piristit näillä kuvilla mun yh- horror menoa täällä :D ah ihanaa katseltavaa, mutta siis miten hitossa sä pysyt poikien perässä koroissa ?!!! Siinä vasta mama ;) haleja sinne ;)

  • Mrs.V

   Eeeeeei :/ Ykätaudit on hirveitä. Ja ne kun vielä tarttuu niin helposti :( Ja pitää kyllä olla mukavat korot. Tuovat vähän lisäiloa arkeen myös ;) :D Haleja sinne!

 • Aino

  Ihan huikeita kuvia Hanna ahhahahahaaa mä niin näen elävästi nuo hetket. Ikävä teitä ja poikia <3

  • Mrs.V

   JA sinä hullu kolmen kanssa! :D Kauhea ikävä sinua, lapsia ja kaikkia teitä <3

 • Minna

  ihana postaus! pisti kyllä hymyilyttämään kun katseli noita veijareita ja tota menoa :)

  • Mrs.V

   Kiiitos ihana, ihana Minna! Sinähän sen tiedät…:D Ikävä sinua on meillä kaikilla!

   • Minna

    paljon terkkuja sinne! <3
    juuri tänään aamulla mietittiin miten kivaa olisi jos olisitte meidän kanssa päivittäin. :) mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :) ja ihana tuo ylläoleva runo minkä laitoit yhteen kommenttiin!

    • Mrs.V

     Aivan varmasti vielä jonain päivänä <3 Ikävä kaikkia on jo kova. Ja runo oli kyllä kovin osuva! :)

 • Voi voi, tiedän tuon tunteen vallan hyvin :D Vaikka omia lapsia ei olekaan niin päiväkotityöläisenä saan juosta, nostella ja kyykistellä melkoisen mukavasti lähes päivittäin.

  Mainioita tilannekuvia, nämä saivat hyvälle tuulelle! :)

  • Mrs.V

   Näinhän se on! :D Varmasti jokainen pienten lasten kanssa tekemisissä oleva voi samaistua tuohon :D Ihana kuulla, että saivat hymyn huulille.

 • rosa

  Söpöläiset<3 Sinuna tai oikeastaan kenen ulkosuomalaisen äidin paikalla ottaisin aupairin tai live out nannyn, teidän perhe on niin ihana että saisitte hyvän "apukäden" ja ei varmaan vaikeuksia löytää sieltäkään halukkaita:D Mut toisaalta en ole vielä äiti joten kuka minä olen sanomaan miten toimisin, mut ehkä ulkomailla on hyvä puoli et on enemmän vaihtoehtoja mitä lastenhoitoon tulee :)

  • Mrs.V

   No kun mulla vähän oli, että halusin pojille lisää englanninkieltä arkeen ja mietin siksi jenkkinannya. Mutta nyt mun siskoni tuli meille asuu pariksi kuukaudeksi niin hän auttaa meitä arjessa! <3 Saapui toissapäivänä joten helpotusta on luvassa! :)

   • rosa

    No hieno juttu, Joo ja tarkoitin siis sieltä just jotain ulkomaalaista hoitajaa/aupparia. Ite olin au pairina aikoinaan briteissä ja siellä noita käytetään hirveesti mut aivan varmasti myös siel USA:ssa :D

 • Voi ei mitä ihania hauskoja kuvia :D paras on toi seinänvieressä “ette mene sinne sähkökaappiin” haha! Hyötyliikuntaa parhaillaan pikkuisten kanssa ;)

  • Mrs.V

   Joo ei pirulainen miten ne löytää AINA ne vaarallisimmat paikat pääsääntöisesti turvalisesta ympäristöstä! :D

 • Lilli

  Voi ei, kuinka ihana olet ja ihanaa arkea saat viettää.
  Kiitos postauksesta ja hyvistä fiiliksistä, minkä se toi :) nimm kolmen lapsen äiti :)

  • Mrs.V

   Vaikka arki on hektistä niin se on vain niin hetken <3 Juuri hiljattain sain lukea kaverin fb-seinältä ihanan muistutuksen:

   "Tulee päivä, äiti, jolloin en enää itkekään, kun lähdet pois huoneesta. Tulee päivä, jolloin et kuule minun kiukuttelevan kauppareissulla. Jonain päivä en enää pyydä sinua halaamaan keskellä yötä. Jonain päivänä et enää muista, milloin viimeksi jouduit pyyhkimään poskilleni levinneen suklaan. Koittaa yö, jolloin et herää vain huomataksesi minun nukkuvan poikittain tyynylläsi. Koittaa aika, jolloin minua ei tarvitse kantaa unisena autosta omaan sänkyyn tai kuljettaa reppuselässä kotiin, koska pienet jalkani eivät jaksaneet perille saakka. Elä siis kanssani hetkessä, äiti. Ota ilo irti jokaisesta päivästä. Sillä koittaa päivä, jolloin en enää ole pieni."

   Aivan ihana ja sai liikuttumaan <3 Joten kyllä. Ihanaa. Kiitos <3