CATEGORIES

Upea marraskuu

26.11.2018

En voi kyllin hehkuttaa kulunutta marraskuuta. Ilma on ollut aurinkoinen, kuiva ja kaunis. Yleensä marraskuu on ollut se kuukausi, mistä pitää vain selvitä. Joulukuu kun on jo joulunodotuksen aikaa: glögintuoksu, pikkuvalot ja Michael Bublen tunnelmalliset joululaulut saavat vuoden viimeisen kuukauden kulumaan siivillä. Mutta tämä marraskuu on ollut poikkeuksellinen. Täältä ei ole ollutkaan niin kiire etelän aurinkoterapiaan, kun päivät ovat olleet kauniita ja valoisia. Meilläkin oli suunnitelmissa lähteä perheen kanssa lämpöön nyt marras/joulukuun vaihteessa kun mieheni työt sen kerta sallivat. Kuitenkin rajallinen aika, kohteen valinnan vaikeus, omat energiatasot ja kiireinen syystalvi saivat meidät luopumaan matkaideasta. Toivottavasti keväällä meille avautuu vielä sellainen rako, että päästään ihan vain perheen kesken nauttimaan yhteisestä ajasta ilman aikatauluja paikassa, missä lapset ja me pääsemme nauttimaan lämmöstä ja vesileikeistä yhdessä. Keväällä Euroopastakin löytyy helpommin sellaisia paikkoja, missä lämpö on taattu. Meillä on kotona kerääntynyt hurja lista asioita, mitä pitäisi tehdä. Sohva pitäisi päivittää, sänky uusia, suunnitella uudet katto- ja lattialistat, ostaa uusi tv-taso, järjestää lastenhuonetta ja verhoilla ruokahuoneen tuolit. Asioita, mitkä ovat olleet to do-listalla jo vuosia, mutta ne eivät vaan ole ehtineet toteutuslistalle asti. Tällä viikolla yritämme ehtiä niistä jotain viemään eteenpäin.

coat ANDIATA

knit SOFT GOAT

pants ZARA

bag YSL

shoes AF KLINGBERG

earrings CHANEL

Kuluneen kuukauden sää on ollut poikkeuksellisen ihana, mutta samalla olen fiilistellyt sitä, että Helsingin katukuva on ollut jo tovin täynnä pikkuvaloja ja joulutunnelmaa. Miksi ihmeessä joulufiilistely pitäisi aloittaa vasta joulukuussa? Marraskuuhan yleensä se “pisin” ja pimein kuukausi on, milloin lisävaloa ja lämmintä tunnelmaa kaipaisi. Kun jo marraskuussa sallii joulumielen, antaa se samalla juhlalle enemmän aikaa. Ja mikäs sen ihanampaa kuin nauttia tästä vuodenajasta pidempään – sillä joulu on minun ja varmasti monen muun vuoden lempijuhla.

kuvat Alexa Dagmar

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sky

  Onnea uuteen blogiin! Kaikista kirjoittajista arvostan sinua suuresti. Sinusta huokuu positiivisuus!

  • Hanna Vayrynen

   Valtava kiitos kannustuksesta uuden äärellä! :)

 • Aura

  Superisti onnea ja tsemppiä tälle uudelle alulle! ❤❤ jotenkin pääsi menemään multa ohi tämän sun blogin muutto ja nyt vasta huomasin ?Mutta vitsi on ollut piristävää, kun aurinko on paistanut viime päivinä. Sitä unohtaa kokonaan että mennään “synkässä ja pimeässä marraskuussa”!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihanuus hurjasti! <3 Jänniä juttuja, ja tunteet menevät vuoristorataa, mutta nyt alkaa helpottaa kun suurin osa asioista hoidossa. Niin paljon uutta opeteltavaa ollut että välillä tuntuu ettei pysty tähän, mutta onneksi nyt näkyy valoa :) Ja ah, tämä marraskuu on tosiaan ollut upea! <3 Miten opiskelut sujuvat? :)

   • Aura

    Kivasti ne on sujunut ja paljon on hommaa! Vaikea uskoa että puolet notaariopinnoista on jo kasassa :)

 • Haidi

  Mulla on tapana aloitella joulun odottelu jo syyskuussa :’D koristeet otan marraskuussa. Mutta saa jotenkin ajan kyllä kulumaan nopeammin ja fiiliksen mieluisaksi :) toivottavasti saatte nyt kotiloman aikana hoidettua sitä to do listiä, millä on paha tapa vain kasvaa! Täällä otettiin useamman vuoden tauon jälkeen rantaloma kaverien kanssa Thaimaahan :) nyt siis täällä ihmetellen!

  • Hanna Vayrynen

   Kuulostaa erittäin hyvältä. Todennäköisesti tulen aloittamaan seuraavinakin vuosina joulun valmistelun aikaisemmin… :D Ihanaa lomaa Haidi! <3 Nauti matkasta!