CATEGORIES

Joululoma

10.1.2019

Ennen joululomaa listasin asioita mitä aioimme poikiemme kanssa lomalla tehdä. Vaikka lumi ei aaton jälkeen päivää pidempään maassa pysynytkään, saimme iloksemme toteutettua kaikki toivomamme aktiviteetit. Silloin kun lunta oli, osasimme onneksi ottaa siitä kaiken ilon irti ja suuntasimme moneen otteeseen lähellä sijaitsevaan pulkkamäkeen. Toissayönä Helsinki oli iloksemme muuttunut taas talven ihmemaaksi, joten eilen suunnattiin koko perheen voimin pulkkamäkeen. Kuinka kaunista eilen olikaan! Puuterilunta oli satanut toistakymmentä senttiä niin, että puut näyttivät jättimäisiltä tikkuhattaroilta, joka puolella oli valkoista ja valoa riitti päivässä moninkertaisesti enemmän. Ihanaa kun täällä keskustassakin saamme nauttia hetken kunnon talvesta, eikä vain siitä jäisestä loskamössöstä.

Jouluaaton asu

knit H&M Cashmere Premium Collection / saatu

pencil skirt H&M / saatu

boots STUART WEITZMANN

bag LV

coat ANDIATA

Joululoman aikana meidän perhe kävi muutamaan kertaan uimahallissa polskimassa, kuplahallissa futista pelaamassa, Talmassa laskettelemassa, uutta Oodi-kirjastoa ihailemassa sekä parina erityisen loskaisena ja pimeänä päivänä käytiin Duudsonit Parkissa riehumassa. Instagram-tarinoiden puolella moni teistä naureskeli kanssamme rämäpää 2-vuotiaallemme, joka hyppeli korkeuksista pelottomana isoveljiensä perässä. Oli kaikin puolin onnistunut joululoma. Minulle parasta rentoutusta on juuri poikieni kanssa aktiivinen tekeminen. He pitävät minut niin kiinni hetkessä, etten ehdi miettiä työasioita. Nyt voin suunnata uudella energialla kohti uutta vuotta päätoimisena yrittäjänä!

Kuvat Alexa Dagmar

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Ihanan asun olet taas löytänyt ja vitsi kun tuo lumi tuolla ulkona tekee niin paljon! Ei voi kuin ihailla terassilta löytyvää lumen määrää, niin kaunista :) ja teillä on kyllä ollut vauhdikas joululoma lasten kanssa, mutta vitsi miten paljon kaikkea ihanaa olette ehtineet yhdessä tekemään.

  • Hanna Vayrynen

   Ja tänään tuo kauneus on taas kadonnut! :( Mutta kiitos Haidi! <3 Vauhdikasta ja aivan ihanaa! :)

   • Haidi

    Voi täällä kehäkolmosen toisella puolella meillä on vielä varsin mukavasti lunta ❄️ Toivotaan, että teillekkin palailee sinne keskustaan!

    • Hanna Vayrynen

     Nyt yöllä tuli taas ihanasti! <3 Kiitos!