CATEGORIES

Teidän inspiroimana

15.2.2019

Sain hiljattain erittäin inspiroivan ja ihastuttavan idean kommenttiboksiin eräältä lukijaltani. Nimimerkki Pauliina kysyi, olenko koskaan miettinyt ottavani käyttöön hashtagia, jonka alla lukijani voisivat jakaa omia kuviaan ja näyttää miten olen heitä inspiroinut? 

Miten ihana idea ja tämän haluan ottaa käyttöön heti! Tämä olisi itsellenikin ihana tapa päästä lähemmäs teitä! Saada teille kasvot ja nähdä mitkä asiat teitä eniten inspiroivat!  Täten haluaisin keksiä oman hashtagin, jonka alle te kaikki voitte jakaa niitä arjen hetkiä missä olen onnistunut teitä inspiroimaan. Oli se sitten tapa pukea jokin vaate, asukokonaisuus, jonkun vanhan vaatteen uudelleen käyttöönotto, vaatteita huollettaessa (esim. cashemere vaate ennen ja jälkeen), ruokareseptin kokeilu tai jokin ajatus tai teko arjessa.

Minulla on ollut pitkään himo neuloksesta tehtyyn neule + hame yhdistelmään. Olen pitkään yrittänyt löytää vartalolleni sopivaa komboa, mikä olisi beigen värinen ja sen ylä- sekä alaosa olisivat tismalleen samaa sarjaa. Hameen tulisi olla myös tarpeeksi pitkä, jotta se sopisi hyvin talvikäyttöön. Kuukausien etsinnän jälkeen löysin omani Mangon valikoimasta. Materiaali on ihanan pehmeä. Tosin hieman jännittää miten se kestää ensimmäisen pesun, sillä se on 47% viskoosia, 30% polyesteria ja 23% polyamidia. Ostaisin mielelläni vastaavan setin esimerkiksi cashmeresta tehtynä. Olen muutenkin huomannut käyttääväni paljon enemmän hameita ja mekkoja viimeaikoina. Tänä keväänä päälläni nähdään varmasti paljon all nude-trendistä insipiraationsa saaneita yhdistelmiä. Tässä niistä ensimmäinen. Koen beigen “omaksi värikseni”, minkä takia olen tästä trendistä erityisen inspiroitunut.

coat ANDIATA

knit MANGO

skirt MANGO

shoes STEVE MADDEN

bag LV

Että miten kivalta idealta tämä omaan korvaan kuulosti. Tulen jakamaan näitä teidän jakamianne kuvia omissa kanavissani. Mikäli kuvia tulee paljon, teen niistä todennäköisesti koosteita blogipostauksinakin. Hashtagin lisäksi muistakaa tägätä Instagram-tarinoissa tilini @strictlystyle, silloin minun on helppo jakaa tarinanne suoraan omissa tarinoissani. Mutta nyt miettimään sopivaa hashtagia! Mikä se voisi olla? Miten olisi hyvin ilmiselvä #inspiredbystrictlystyle? Tai yksinkertaisempi #strictlystyled ? Ideoita otetaan vastaan ilolla! <3

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Onpa hauska idea! Ja #strictlystyled saa täältäkin äänen :) koko beiget asut sopii sulle kyllä mielettömän hyvin!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana <3

 • Niina

  Itsellekin tuli heti mieleen #stictlystyled, ja postauksen lopussa se olikin toinen myös sun ehdotuksista, joten täältä ainakin lähtee ääni ehdottomasti sille! :D

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos Niina! <3

 • Olga

  Mites ihan yksinkertaisesti #strictlystyle ?
  Pitäisi just sen mikä olet???

  • Hanna Vayrynen

   On siis ehdottomasti mahdollisuus! <3 Kiitos!

 • Elisabeth

  Minulle tuli nämä mieleen: #mystriclystyle tai #striclystylemoment

  xxx
  E
  http://www.elisabethrundlof.com

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon avusta! <3

 • Minnie

  Täällä Suomessa voisitte ihan kasmirista puhua eikä cashmeresta, on jotenkin hupaisaa

  • Hanna Vayrynen

   Molemmista puhutaan suomen kielessä tätä nykyä. :) Ja blogissanikin huomaan kirjoittavani molemmin päin :)

 • Veera

  Kiva idea! Mielestäni tuo #strictlystyled parempi noista kahdesta :) Voisin kopioida ylläsi olevan kauniin asun samantein, vastaavat kappaleet löytyvät! Ja eilen oli päälläni #inspiredbymetti, kun musta poolo ja ruudullinen bleiseri ja kultakorut :) Huomasin hänen ig-storysta asun, juuri kun pähkäilin, että mitä sitä pukisi päällensä ?

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla! <3 Otetaan ehdottomasti nyt käyttöön joko strictlystyle tai strictlystyled! <3

 • Mahtava idea

  Kannatan #strictlystyled!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla! Kiitos paljon! <3

 • Milla

  Ihana idea tuo hashtag. Inspiroit kyllä minuakin näillä päästä varpaisiin beigen sävyisillä asuilla. Omaakin silmää kovasti miellyttää vaaleat luonnolliset ruskean sävyt, mutta minusta tuntuu, etteivät ne sovi minulle. Ne muutamat vaatekappaleet, joita olen kokeillut sen sävyisinä eivät ole toimineet, mutta ehkä nyt voi löytyä jotain kun valikoimaa varmasti on :)

  • Hanna Vayrynen

   Hei ihana kuulla! Olisi niin kiva nähdä teidän eri beige-kokonaisuuksia! :)